- 21 Mart 2012
- 892
- 119
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.401
Bugun şunu farkettim bebeklerimiz aynı aydalar hemen hemen herkeste aynı şikayetler var demekki bı aylarda olağan bi durum bunlar . Sizcede öyle değilmi annişlerGunduz meme almama olayı bizde de var malesef yaa. Gece uyku arasında problem yok ama gunduz daha kucağıma yatırınca başlıyo çığlıklar nerden anlıyosa ne yapıcamı.
Dun yaptırdım canım hatta ben teklif ettim şuphelendim enfeksiyon falan varmı diye çok şukur çıkmadı doktor bişi demedi okuzzzz değiştircem doktoruidrar testi yaptırdın mi canim doktor ne dedi? Emmedigine
15 haftalık oluncaya kadar yapılabikiyir dedi bizim drrotavirüs icin gec mi kaldik 26 ağustosda dogum yaptim....
Al işde gunduz emmeyen bi bebiş çıldıran bi anne daha offff Allah yardımcımız olsun inşallahbenimki de gündüz emmek istemiyor çığlık çığlık ağlıyor ya biraz uykuya dalarken yada ayakta zıplatarak deniyorum inşallah geçer gece emiyor ama gece ucten sonra saat başı kalkiyor resmen
Sevindim canım idrar mı alınıyor nasıl alıyorsun bekliyor musun yapana kadarDun yaptırdım canım hatta ben teklif ettim şuphelendim enfeksiyon falan varmı diye çok şukur çıkmadı doktor bişi demedi okuzzzz değiştircem doktoru
Canım benim bebişde aynı dun 4 aylık olduk 5300kg 60 cm az kilo alıyor gunduz uyanıkken emmiyo çı lık çığlık ağlıyor uykudayken anca alıyor azcık emiyor 5 saat emmese açlık aklına gelmiyo
maşallah bebeğinize bizim bebeğimiz 38+2 de doğdu yani çokda erken sayılmaz ama doğduğundan beri hep kusuyor beni emmeyi 2 ayllıkken bıraktı çok yavaş kilo alıyoruz inşallah bizde almaya başlarız :)merhaba benım oğlumda 2 agustos doğumlu oğlum 35+0 d dunyayageldi sizinkide erken doğum sanırım bızde aşımızı dun olduk bıraz huzursuzlandıağrısı olursa hemşire agrı kesici vrmemi söyledi içirdim bende benim oğlumda 90 lıkmama veriyorum ama yetmıyor dahaıstiyor memede aglıyor emmek zor geliyor memeyi çok fazla içincede kusuyor beim oğlum erken doğmasına ragmen suanda 7 500 kgve 67,5 cm ek gıdaya bidahaki ay başlıyacağız
Biz variz ayni gundr dogmus ama biz 32 haftalik 1900 gram dogduk suan 5550 gramiz boyumuzda 57 cmbenim kızım gibi f olan bebek var mı rica etsem doğum tarihi boy kilo paylaşabilir misiniz?
desene beni anlayacak kişi sensin.. gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı allaha şükür sağlık problemimiz yok en son geçenlerde şükrü çido çocuk doktoruna götürdüm o mamaya ek olarak fantomalt verdi biraz iştahı açıldı yani 90 cc yemeye başladı :)) istersen sende alıp eczaneden mamana ekleyebilirsin en azından yemek yediği için mtlu oluyosun..Canım benim bebişde aynı dun 4 aylık olduk 5300kg 60 cm az kilo alıyor gunduz uyanıkken emmiyo çı lık çığlık ağlıyor uykudayken anca alıyor azcık emiyor 5 saat emmese açlık aklına gelmiyo
İdrar poşeti yapıştırıyorlar pipiye bikere ağlasa yeter hemencecik poşete çiş yapmış oluyor :)Sevindim canım idrar mı alınıyor nasıl alıyorsun bekliyor musun yapana kadar
maşallah darısı başımızaMaşallah canım
Bende merak ediyorum neredeler nasıllar acababu arada sanki ıkı gundur ceyda yok genelde oluyordu ınsallah iyidir..
birde doğum yaptıktan sonra gelmeyen anneler var onlarıda merak edıyorum aslında nasıllar
sujını sanırım boyle yazılıyordu dogumdan sonra komplikasyon yasamaştı şimdi nasıl ınsallah hepsı ıyıdır
turquıesse,mucar,moonlıght,edebıyatgamze hazan bırcogu ınsallah hepsı ıyıdır
İştahı açılmasına sevindim canım ben sadece anne sütü veriyorum mama biberon kullanmıyoruz yoksa ben bu sıpaya gösteririm gununu :)desene beni anlayacak kişi sensin.. gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı allaha şükür sağlık problemimiz yok en son geçenlerde şükrü çido çocuk doktoruna götürdüm o mamaya ek olarak fantomalt verdi biraz iştahı açıldı yani 90 cc yemeye başladı :)) istersen sende alıp eczaneden mamana ekleyebilirsin en azından yemek yediği için mtlu oluyosun..
benim eşimde aynı şeyi söylüyor ama bende tıpkı senin gibi çok üzülüyorum. aşımı aile hekimliğimde yaptırdım ama yarın çocuk doktorunda randevumuz var bakalım ne diyecek.. her doktora gidişimde korkuyorum kötü birşey çıkacak diye.. bu arada aşıya gittiğimizde ebe bıngıldağı kapanmaya başlamış dedi şimdide buna taktım.. internette araştırma yaptım çok kötü bilgilerde buldum olumlu bilgilerde... çok korkuyorum bakalım nolcak nolur dua edin arkadaşlarBenim kızımda çok iştahsız malesef eşim iyi işte napıcaz kilolu bebeği diyo ama ben azcık tombiş olsun istiyorum. 15 temmuz doğumlu 4.ay kontrolunde 6100 gr. 63cm.ydi
en azından anne sütü alıyo onada şükret bence.. bu arada baş çevresi ne kadar senin bebişin?İştahı açılmasına sevindim canım ben sadece anne sütü veriyorum mama biberon kullanmıyoruz yoksa ben bu sıpaya gösteririm gununu :)