2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sende gözle burun arasındaki yere masaj yap ancak öyle geçiyor

gözüne masaj yapmayı ihmal etme arada yap damarı açılsın. bizim başta hep oluyordum masaj yapa yapa geçti çok şükür ama arada yapmaya devame diyorum
Canım yapıyorum iyiydi yine basladi bide bugün hafif kırmızı mikrop filan mi kapti bilmiyorum ağrı ya da batma yok sanırım olsa ağlar ama o kızarıklık neden anlamadım .Yarın doktora götüreyim diyorum

Kürsad Mete min sağ gözü kızarık hafiften birazda sulu normal çocuk doktoruna mı göz doktoruna mı gitmeliyiz...
Biz bugün bera testi yaptırmaya hastaneye gelmişken göze de girelim dedik bizde de aynı şikayetler vardı. Baştan almak istemediler bebeklerde altı aylık olmadan almıyoruz dediler ama biz ısrar edince aldılar dr.bişey yok dedi steril mendillerle her gün düzenli temizle geçer dedi. Bera testimizde temiz çıktı şukur.

Gunduz meme almama olayı bizde de var malesef yaa. Gece uyku arasında problem yok ama gunduz daha kucağıma yatırınca başlıyo çığlıklar nerden anlıyosa ne yapıcamı.

canım cok sevindim herşeyin yolunda gittiğine..geçmiş olsun bende bugün çok şükür ediyorum sese pek bakmıyordu ama artık bakıyor tabi yine başka seye daldımı dönmüyor ama olsun buda iyi :)

benım oturma takımı turkuaz ve çicekli cocuk kendını alamıyor yastıklardan

bu arada sanki ıkı gundur ceyda yok genelde oluyordu ınsallah iyidir..

birde doğum yaptıktan sonra gelmeyen anneler var onlarıda merak edıyorum aslında nasıllar

sujını sanırım boyle yazılıyordu dogumdan sonra komplikasyon yasamaştı şimdi nasıl ınsallah hepsı ıyıdır
turquıesse,mucar,moonlıght,edebıyatgamze hazan bırcogu ınsallah hepsı ıyıdır

merhaba benım oğlumda 2 agustos doğumlu oğlum 35+0 d dunyayageldi sizinkide erken doğum sanırım bızde aşımızı dun olduk bıraz huzursuzlandıağrısı olursa hemşire agrı kesici vrmemi söyledi içirdim bende benim oğlumda 90 lıkmama veriyorum ama yetmıyor dahaıstiyor memede aglıyor emmek zor geliyor memeyi çok fazla içincede kusuyor beim oğlum erken doğmasına ragmen suanda 7 500 kgve 67,5 cm ek gıdaya bidahaki ay başlıyacağız

"nazarr, post: 38127469, member: 211063"]her bebek farklıdır ama bence yeterli değildir arkadaşım, mama takviyesi yap.

benimki 25 temmuz doğumlu şu anda 2 ila 2,5 saatte bir 120-130 cc kadar mama içiyor. (meme vermediğim de denedim)

Ben hem meme hem mama veriyorum (gerçi gündüzleri pek meme istemiyor) ama meme emmediğinde de yukarıdaki gibi doyuyor.[/QUOTE]

anladım canım çok sağol bana da zaten az geldi sutum teşekkür ederim

:) Teşekkür ederim canım. Zaten dr. Buyudukçe özellikle altı aydan sonra seslere odaklanması daha fazla olacak ozaman tepkilerde daha net olacak dedi.

canım sadece meme verirsen doymazsa ağlıyor mu ?

post: 38127611, member: 25531"]canım sadece meme verirsen doymazsa ağlıyor mu ?[/QUOTE]

Sadece meme veriyorim canım hemde tek gogus emiyordu eskiden bende yetiyor diye öyle devam ettim. Emzirince uyutmaya çalışıyorum uykuya dalmiyor. Doymadigindan suphelendim sagdim 75 ml çıktı. Bide tek göğüs emiyordu yani 35 ml emiyor demek ve yetmiyor genelde 100 ml aşağı emme sütü emen yok gibi

post: 38127611, member: 25531"]canım sadece meme verirsen doymazsa ağlıyor mu ?

Sadece meme veriyorim canım hemde tek gogus emiyordu eskiden bende yetiyor diye öyle devam ettim. Emzirince uyutmaya çalışıyorum uykuya dalmiyor. Doymadigindan suphelendim sagdim 75 ml çıktı. Bide tek göğüs emiyordu yani 35 ml emiyor demek ve yetmiyor genelde 100 ml aşağı emme sütü emen yok gibi [/QUOTE]
bende tek gögüs veriyorum ama ne kadar bilmiyorum gecen haftalarda hergün yatmadan aşure yedim baya süt oldu ben o zaman emzirdikten sonra sağmıştım 100cc dı ama şimdi o kadar yoktur sağmadım ama hafta sonu sağacam o zaman anlarım bende canım olmadı iki memeye zorlarım

bende tek gögüs veriyorum ama ne kadar bilmiyorum gecen haftalarda hergün yatmadan aşure yedim baya süt oldu ben o zaman emzirdikten sonra sağmıştım 100cc dı ama şimdi o kadar yoktur sağmadım ama hafta sonu sağacam o zaman anlarım bende canım olmadı iki memeye zorlarım[/QUOTE]

Bugün yogun şekilde hep birseyler yedim su ictim hakkaten yemekle çok alakali.sanki göğüslerim baya doldu gibi. akşam yine sağıcam eğer hala az çıkarsa Dr la gorusucem

teacheristaost: 38129914 .!.:
benim kızım gibi zayıf olan bebek var mı rica etsem doğum tarihi boy kilo paylaşabilir misiniz?
Benim kizim var cnm biz 26 ağustos dogumluyuz ucuncu ay kontrolune gttigimzde 5100gr -di.benimki en daxla iki saat arayla emen bir cocuk gecede emmrk icin kalkio iki kez yada bir kez aksamlari 90cc mamada veriorm . Ama yinede kilo almiyor . Sutum yagli dgl herhalde die dusunuyorum

Bugün yogun şekilde hep birseyler yedim su ictim hakkaten yemekle çok alakali.sanki göğüslerim baya doldu gibi. akşam yine sağıcam eğer hala az çıkarsa Dr la gorusucem [/QUOTE]
Hayirlisi inşallah çoğalır canım benim ben şuanda Duba gibiyim yemeden içmeden kimisi yapıyor kimi yapmıyor helva ye aşure yap birde koyu ve şekeri fazla olsun acayip yaptı o inşallah iyi olur canım benim

benim kızım gibi zayıf olan bebek var mı rica etsem doğum tarihi boy kilo paylaşabilir misiniz?
Canım benim bebişde aynı dun 4 aylık olduk 5300kg 60 cm az kilo alıyor gunduz uyanıkken emmiyo çı lık çığlık ağlıyor uykudayken anca alıyor azcık emiyor 5 saat emmese açlık aklına gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…