2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunduz meme almama olayı bizde de var malesef yaa. Gece uyku arasında problem yok ama gunduz daha kucağıma yatırınca başlıyo çığlıklar nerden anlıyosa ne yapıcamı.
Bugun şunu farkettim bebeklerimiz aynı aydalar hemen hemen herkeste aynı şikayetler var demekki bı aylarda olağan bi durum bunlar . Sizcede öyle değilmi annişler

günde iki kez bir 60 bir 100 cc yaklaşık mama verdiğm den beri sütüm çok azaldı yada psikolojik olarak öyle hissediyorum:-(

benimki de gündüz emmek istemiyor çığlık çığlık ağlıyor ya biraz uykuya dalarken yada ayakta zıplatarak deniyorum inşallah geçer gece emiyor ama gece ucten sonra saat başı kalkiyor resmen

benimki de gündüz emmek istemiyor çığlık çığlık ağlıyor ya biraz uykuya dalarken yada ayakta zıplatarak deniyorum inşallah geçer gece emiyor ama gece ucten sonra saat başı kalkiyor resmen
Al işde gunduz emmeyen bi bebiş çıldıran bi anne daha offff Allah yardımcımız olsun inşallah

Canım benim bebişde aynı dun 4 aylık olduk 5300kg 60 cm az kilo alıyor gunduz uyanıkken emmiyo çı lık çığlık ağlıyor uykudayken anca alıyor azcık emiyor 5 saat emmese açlık aklına gelmiyo
merhaba benım oğlumda 2 agustos doğumlu oğlum 35+0 d dunyayageldi sizinkide erken doğum sanırım bızde aşımızı dun olduk bıraz huzursuzlandıağrısı olursa hemşire agrı kesici vrmemi söyledi içirdim bende benim oğlumda 90 lıkmama veriyorum ama yetmıyor dahaıstiyor memede aglıyor emmek zor geliyor memeyi çok fazla içincede kusuyor beim oğlum erken doğmasına ragmen suanda 7 500 kgve 67,5 cm ek gıdaya bidahaki ay başlıyacağız
maşallah bebeğinize bizim bebeğimiz 38+2 de doğdu yani çokda erken sayılmaz ama doğduğundan beri hep kusuyor beni emmeyi 2 ayllıkken bıraktı çok yavaş kilo alıyoruz inşallah bizde almaya başlarız :)

Canım benim bebişde aynı dun 4 aylık olduk 5300kg 60 cm az kilo alıyor gunduz uyanıkken emmiyo çı lık çığlık ağlıyor uykudayken anca alıyor azcık emiyor 5 saat emmese açlık aklına gelmiyo
desene beni anlayacak kişi sensin.. gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı allaha şükür sağlık problemimiz yok en son geçenlerde şükrü çido çocuk doktoruna götürdüm o mamaya ek olarak fantomalt verdi biraz iştahı açıldı yani 90 cc yemeye başladı :)) istersen sende alıp eczaneden mamana ekleyebilirsin en azından yemek yediği için mtlu oluyosun..

bu arada sanki ıkı gundur ceyda yok genelde oluyordu ınsallah iyidir..

birde doğum yaptıktan sonra gelmeyen anneler var onlarıda merak edıyorum aslında nasıllar
sujını sanırım boyle yazılıyordu dogumdan sonra komplikasyon yasamaştı şimdi nasıl ınsallah hepsı ıyıdır
turquıesse,mucar,moonlıght,edebıyatgamze hazan bırcogu ınsallah hepsı ıyıdır
Bende merak ediyorum neredeler nasıllar acaba

desene beni anlayacak kişi sensin.. gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı allaha şükür sağlık problemimiz yok en son geçenlerde şükrü çido çocuk doktoruna götürdüm o mamaya ek olarak fantomalt verdi biraz iştahı açıldı yani 90 cc yemeye başladı :)) istersen sende alıp eczaneden mamana ekleyebilirsin en azından yemek yediği için mtlu oluyosun..
İştahı açılmasına sevindim canım ben sadece anne sütü veriyorum mama biberon kullanmıyoruz yoksa ben bu sıpaya gösteririm gununu :)

[QUOTE"oz81, post: 38131885, member: 182999"]merhaba benım oğlumda 2 agustos doğumlu oğlum 35+0 d dunyayageldi sizinkide erken doğum sanırım bızde aşımızı dun olduk bıraz huzursuzlandıağrısı olursa hemşire agrı kesici vrmemi söyledi içirdim bende benim oğlumda 90 lıkmama veriyorum ama yetmıyor dahaıstiyor memede aglıyor emmek zor geliyor memeyi çok fazla içincede kusuyor beim oğlum erken doğmasına ragmen suanda 7 500 kgve 67,5 cm ek gıdaya bidahaki ay başlıyacağız[/QUOTE]
Masallah cnm iyi kilo almis seninle eylul annelrindeydik ve ayni gun dogum yapmistik

Benim kızımda çok iştahsız malesef eşim iyi işte napıcaz kilolu bebeği diyo ama ben azcık tombiş olsun istiyorum. 15 temmuz doğumlu 4.ay kontrolunde 6100 gr. 63cm.ydi
benim eşimde aynı şeyi söylüyor ama bende tıpkı senin gibi çok üzülüyorum. aşımı aile hekimliğimde yaptırdım ama yarın çocuk doktorunda randevumuz var bakalım ne diyecek.. her doktora gidişimde korkuyorum kötü birşey çıkacak diye.. bu arada aşıya gittiğimizde ebe bıngıldağı kapanmaya başlamış dedi şimdide buna taktım.. internette araştırma yaptım çok kötü bilgilerde buldum olumlu bilgilerde... çok korkuyorum bakalım nolcak nolur dua edin arkadaşlar

Arkadaşlar ben doğumdan sonra tırnak batması problemi yaşıyorum eskiden çok nadiren sadece baş parmağım batardi şimdi üç tirnagimda batıyor. Bugün benimle doğum yapan bi arkadaşımla konuştum onda da aynı sorun olduğunu söyledi. Sizlerde de var mı böyle bir problem?

X