2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya normal raporlarımızı kullanabilsek yeter 40 gün bu yıldan 40 gün yeni yıldan var .öyle üst üste almayacağımı söyledi aile hekimim 20 günden sonra tekrar normal rapor almayacağımı sonra ancak heyetle devam edebilirsin dedi o mu yanlış biliyor anlamadım ki????

zaten son 10 gündür en büyük sıkıntı uyku sıkıstırmasi... cok zor uyuyor hircinlasiyor memeyi almıyor. .. cok zor ama ayakta hoplatarak falsn vermeye çalışıyorum. ..cok üzülüyorum. ..
Sanki benim kizi anlatiyosun var ya aynen bizde oyleyiz emzigi tutturdum rahatladim dedim ama nerdee uykusu var mübarek evlat uyu iste aglaya aglaya soylene soylene uyuyor hop 1saat sonra gozler açık.bende cok uzuluyorum memeyi ittirip biberona saldirmasi beni bitiriyo dün akşam ağladım resmeninatlasiyorum tutsun diye bu sefer daha cok hircin oluyo napcaz boyle bilmiyorum

Site aslında karışık değil de ingilizce ben ingilizce bilmediğim için mesela google chrome kullndım o türkçeye çeviriyor. Önceden amazon türkiye ye gönderim yapmıyormuş ama bir kaç ay önce başladı. Önce siteye üye olmak gerekiyor sonra baby d drops diye aratma yaptığında seçenekler çıkıyor. Bir 60 damla, 90 damla ve 360 damla seçenekleri var. Yani 60 damla 60 günlük 90 damla 90 günlük demek çünkü sadece günde bir damla veriyosun. Kargo bedeli satıcının anlaştığı kargo şirketine göre değişebiliyor. Dün baktığım da şu an en uygun 60 damla olanı satan satıcıydı mesela toplam kargo dahil 52 tl tutuyordu. Bir de her zaman her satıcı türkiyeye gönderim yapmıyor malesef o zamanlarda türkiyeye gelen gemi olması lazım. Dün baktıklarımda 60 damla ve 360 damla satan gönderi yapıyordu. Ben alalı iki ay olmuştur heralde ozaman 90 damla olandan iki paket almıştım kargo 17 tl tutmuştu toplam 70 tl verdim. 20 günde elimde oldu. Karışık anlattıysam kusura bakma zor gelmesin canım aslında çok kolay alım aynı burdaki netten alışveriş gibi.

Emmedigi zamanlarda sütü sagip biriktireyim diyorum süt üretiminin devamı için. Nasil yapmam lazim sagdigimi dolabin alt tarafinda mi bekleteyim yeni sagdigimi ne kadar sogutup öncekine ekleyebilirim

Kızlar Hayırlı Akşamlar bebeklerınızın vucut ısılarını bana söledıgınız için çok teşekkur ederım hepinizden Allah razı olsun şuan bızımde vucut ısımız normale dondu yanı 36 larda seyredıyoruz dun gece acıldeydık 35 olmustu doktor takıp etmek ıstedı bagırsak enfeksıyonu ve enfeksıyonlar vucutta bu sekılde dusuk vucut ısısı yaparmıs ve terlıykende bu sekılde olurmu Rabbım bebebklerı hasta olanlara acıl sıfalar versın bebeklerımız bır daha hastalanmasın bız ptesıye kadar ıgne vurulcaz ptesı bakalım tekrar kontrolumuz var canlarım sız sız olun bebeklerınızı hastalıklı ortama sokmayın popısınden öpün ama ellerınden yuzunden opmeyın kızlar

canım yaa Rabbım sıfa versın tez zamanda benım kızımda da bagırsak enfeksıyonu var

Grip olmus doktor ondan enfeksiyon kapmis dedi cok dikkat ettigim halde kapti gribi birinden

Canim benim sipa biberon almıyor benm bu ara çok saklayım istedim haftaya sınava girecem nasıl olacak bilmiyorum kaşıkla me kadar alacak belli değil

Canim benim sipa biberon almıyor benm bu ara çok saklayım istedim haftaya sınava girecem nasıl olacak bilmiyorum kaşıkla me kadar alacak belli değil
canım bende gırıcem benımkı aventın bıberonunu alıyo onu dene bı ıstersen onun ucu meme ucu gıbı

zaten emzirme danışmanları biberon ve emzige karşıymis. hastanelwede yeni dogan ünitelerinde de biberon yok... ben de alissin diye ugrasirken öğrendim ama benimki de avent naturali tuttu. simdi versem mu yoksa kasikla mi beslesek bilemiyorum. ..siz ne dersiniz zaten memeyi zor aliyo bu aralar. emme saskinligi oluşuyormus biberon ve emzikle...

Bende öyleyim canim millet kafayi yemissin diyor bana ama anlamiyorlar cok zor geciyor dogumdan sonrasi cok kötüydü benim icin hala da atlatamadim. 4 aydir cocuguma kimse dokunmasin diye kimsenin yanina götürmüyorum mikrop kapar hasta olur diye anlicagin halim icler acisi ama kendime engel olmaiyorum ne yapim. Kafasinin hali de tuz biber oldu ama cok sükür düzeliyor sadece biraz daha dikkat etmek gerekiyor biraz bos biraksam hep o tarafa ceviriyordu kafasini hep cevirmek istedigi tarafi yukarda tuttum havlu falan koydum ceviremesin diye terapistin gösterdigi hareketleri yapiyoruz yavas yavas düzeliyor canini sikma cok benim iki yigenimde de sorun vardi simdi cok sükür ikiside büyüdüler gayet normaller bizimkilerde düzelicektir. Rabbim dermansiz dert vermesin.

Kizlar nasil sutlerinizi ssgiyorsunuz makinenizni var ellemi sagiyorsunuz brnmi becrrmiyorum bu isi gogsumun ucu cok dgl ondsnmi olmuo bende el pompasi var a oyle cok iyi bir sey degil en faxla 50 60 cc cikiyot oda beebegim emmeden doluyken ond
sn vdonrafa dut oluyor gogsumde ama pompa sagmiyor ucu cok olmadgi icin ellefe sagamiyorum ne yapsam bilemedim

canım bende gırıcem benımkı aventın bıberonunu alıyo onu dene bı ıstersen onun ucu meme ucu gıbı
Canım bendekide aventin ağzında oynuyor dilinin altına alıyor...zaten doğduğundan beri 1kere verdim 1.5 aylikti o zaman emdi ama şimdi oynuyor sadece bakalım eline verdim boş ağzında çevirdi ben yokken nasıl olacak bilmiyorum...birde öğürmede oluyor bazen

Benim pompada dandirik birşey biraz uzun sürüyor ama sagiyorum..elle hiç yapamam

benimki otomatik :) lansinohun ben sut saklama kaplarina koyuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…