-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.181
Sanki benim kizi anlatiyosun var ya aynen bizde oyleyiz emzigi tutturdum rahatladim dedim ama nerdee uykusu var mübarek evlat uyu iste aglaya aglaya soylene soylene uyuyor hop 1saat sonra gozler açık.bende cok uzuluyorum memeyi ittirip biberona saldirmasi beni bitiriyo dün akşam ağladım resmenzaten son 10 gündür en büyük sıkıntı uyku sıkıstırmasi... cok zor uyuyor hircinlasiyor memeyi almıyor. .. cok zor ama ayakta hoplatarak falsn vermeye çalışıyorum. ..cok üzülüyorum. ..
Site aslında karışık değil de ingilizce ben ingilizce bilmediğim için mesela google chrome kullndım o türkçeye çeviriyor. Önceden amazon türkiye ye gönderim yapmıyormuş ama bir kaç ay önce başladı. Önce siteye üye olmak gerekiyor sonra baby d drops diye aratma yaptığında seçenekler çıkıyor. Bir 60 damla, 90 damla ve 360 damla seçenekleri var. Yani 60 damla 60 günlük 90 damla 90 günlük demek çünkü sadece günde bir damla veriyosun. Kargo bedeli satıcının anlaştığı kargo şirketine göre değişebiliyor. Dün baktığım da şu an en uygun 60 damla olanı satan satıcıydı mesela toplam kargo dahil 52 tl tutuyordu. Bir de her zaman her satıcı türkiyeye gönderim yapmıyor malesef o zamanlarda türkiyeye gelen gemi olması lazım. Dün baktıklarımda 60 damla ve 360 damla satan gönderi yapıyordu. Ben alalı iki ay olmuştur heralde ozaman 90 damla olandan iki paket almıştım kargo 17 tl tutmuştu toplam 70 tl verdim. 20 günde elimde oldu. Karışık anlattıysam kusura bakma zor gelmesin canım aslında çok kolay alım aynı burdaki netten alışveriş gibi.cnm sağol bilgilendirmen için ama bu nasıl site böyle ya, hiç bişey anlamadım. Sen burdan ne kadara aldın, ne kadar zamanda geldi, kredi kartıyla mı aldın? Çok soru sordum kusura bakma. Ama ben amerikadan ilaç sipariş edilemediği, yasak olduğu gibi birşeyler duymuştum o yüzden insanlar hep tanıdıklarına getirtmişler, yani senin siparişte bir sorun çıkmamış demek ki?
Valla bende ust uste aldim baska drlardan 26 gunluk toplamdaÖğretmen degilmisiniz bir yıl içinde rapor hakkımız 40 gün 201
Yani üst üste alınıyordu başka başka doktorlardan????
canım yaa Rabbım sıfa versın tez zamanda benım kızımda da bagırsak enfeksıyonu varGece oglum aniden aglmaya basladi kucagima alinca yaniyordu resmen hemen atesini olctum 39.8 di fitil verdim dusmedi soydum onu hic bir sey etki etmedi gece birde acile geldik 3 saatte zor dustu atesi doktor yatis yapti tahlil sonuclarini bekliyoruz dua edin oglum iyilessin
Allah sifa versin insallah iyilesir tez zamandacanım yaa Rabbım sıfa versın tez zamanda benım kızımda da bagırsak enfeksıyonu var
Memur böyle alamazsınız demedi o zaman ya da müdür ??Valla bende ust uste aldim baska drlardan 26 gunluk toplamda
Canim benim sipa biberon almıyor benm bu ara çok saklayım istedim haftaya sınava girecem nasıl olacak bilmiyorum kaşıkla me kadar alacak belli değilNesdem arkadaşa katılmakla beraber şöyle bişey var bebekten bebeğe ne kadar süt içeceği değişir diye düşünüyorum ben hep 130 cc koyıyorum yaklaşık benim kız hepsini içiyor bir sefer de hatta bazen daha da istiyorzaten baktın hepsini içemiceğini düşünüyorsun yarı yarı ısıtabilirsin buzluktan çıkan süt ısınmadığı tekrar da buzdolabının altın da 1 gün kalabiliyor
canım bende gırıcem benımkı aventın bıberonunu alıyo onu dene bı ıstersen onun ucu meme ucu gıbıCanim benim sipa biberon almıyor benm bu ara çok saklayım istedim haftaya sınava girecem nasıl olacak bilmiyorum kaşıkla me kadar alacak belli değil
Bende öyleyim canim millet kafayi yemissin diyor bana ama anlamiyorlar cok zor geciyor dogumdan sonrasi cok kötüydü benim icin hala da atlatamadim. 4 aydir cocuguma kimse dokunmasin diye kimsenin yanina götürmüyorum mikrop kapar hasta olur diye anlicagin halim icler acisi ama kendime engel olmaiyorum ne yapim. Kafasinin hali de tuz biber oldu ama cok sükür düzeliyor sadece biraz daha dikkat etmek gerekiyor biraz bos biraksam hep o tarafa ceviriyordu kafasini hep cevirmek istedigi tarafi yukarda tuttum havlu falan koydum ceviremesin diye terapistin gösterdigi hareketleri yapiyoruz yavas yavas düzeliyor canini sikma cok benim iki yigenimde de sorun vardi simdi cok sükür ikiside büyüdüler gayet normaller bizimkilerde düzelicektir. Rabbim dermansiz dert vermesin.Canim cok sagol yazdigin icin biraz daha rahatladim simdi. Normal dogum sonrasi toparlanmak kolay oldu da, o dogumun tramvasi ve cocukta yarattigi hasar.... Evet boyun egikligi zor dogumlardan oluyormus ya da bebegin anne karninda yanlis pozisyonundan... Bizimkinin de kafasi yamuk sanki sürekli bir tarafa yattigindan. Bugün diger yöne bakmasini sagladim hep. Fizyoterapiyi merakla bekliyorum. Ihmal eder miyim, ne gerekiyorsa yapicamInsan evladina hic kiyamiyor ya... Aklim cikiyor.. ilk cocuk diye mi bilmiyorum...
Kimse bisey demediMemur böyle alamazsınız demedi o zaman ya da müdür ??
Canım bendekide aventin ağzında oynuyor dilinin altına alıyor...zaten doğduğundan beri 1kere verdim 1.5 aylikti o zaman emdi ama şimdi oynuyor sadece bakalım eline verdim boş ağzında çevirdi ben yokken nasıl olacak bilmiyorum...birde öğürmede oluyor bazencanım bende gırıcem benımkı aventın bıberonunu alıyo onu dene bı ıstersen onun ucu meme ucu gıbı
Benim pompada dandirik birşey biraz uzun sürüyor ama sagiyorum..elle hiç yapamamKizlar nasil sutlerinizi ssgiyorsunuz makinenizni var ellemi sagiyorsunuz brnmi becrrmiyorum bu isi gogsumun ucu cok dgl ondsnmi olmuo bende el pompasi var a oyle cok iyi bir sey degil en faxla 50 60 cc cikiyot oda beebegim emmeden doluyken ond
sn vdonrafa dut oluyor gogsumde ama pompa sagmiyor ucu cok olmadgi icin ellefe sagamiyorum ne yapsam bilemedim
benimki otomatik :) lansinohun ben sut saklama kaplarina koyuyorum :)Kizlar nasil sutlerinizi ssgiyorsunuz makinenizni var ellemi sagiyorsunuz brnmi becrrmiyorum bu isi gogsumun ucu cok dgl ondsnmi olmuo bende el pompasi var a oyle cok iyi bir sey degil en faxla 50 60 cc cikiyot oda beebegim emmeden doluyken ond
sn vdonrafa dut oluyor gogsumde ama pompa sagmiyor ucu cok olmadgi icin ellefe sagamiyorum ne yapsam bilemedim