2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız külotlu çorap niye giydiriyon evde fazla değil mi ? Bebeklerin yanakları soğuk olur en doğru ense ve sırtından anlarsın üşüyüp üşümediğini. Ev soğukmu çok derecen varmı ? Oda sıcaklığı kaç ? Ben sıfır kollu bady üzerinde ince pijama ile dolaştırıyorum kadife bide çok terletir üşütmeyim derken kuzucuğu hasta edersin sonra

oooo bizim gececiler ayakta ben gibi.kızlar bizim minnoşun başındakaç gündür bişeyler dönüp duruyor bacak morarması meselesinden sonra dünde biz yemek yerken bu pancar gibi oluyor ıkınmaktan biyandan ağlıyor baktık iş ciddiye biniyor mahvoldu kuşum bezi bi açtıkki kakasını yapamıyor zaten yapamayan bir çocuk ama buseferki felaket aman yarabbi afedersiniz anlatmak için söylüyorum ucu pıt diye düştü büyük adamın bile dayanamayacağı bi kabız aklımız çıktı fitil içeri girmiyor bile bizde oda perişan oldu.biyandan kanıyor.dün gece oranın acısından bi ikisaat uyku anca uyudu inleyerek ağlayarak uyanıyo bugün doktora götürdümki makatta çatlak oluşmuş 6tane .merhem verdi ve 8haftada anca geçer dedi.ılıksu havuzu yapıcaz ve bu arada bidaha zorlamaması lazım hergün zeytinyağı verin dedi.oranın ağrısı sancısı çok olur dedi.inş geçer.yavruum benim perişan oldu kuşum.siz dikkat edinde böyle bişey olmasın inş insan dayanamıyor

Şimdi endişendim ya alnından temassız tabanca ile ölçüyorum 33 , boynundan ölçüyorum 35, kol altını çubuk termometre ile ölçtüm 36.3 çıktı
Canım telaş yapma değerler normal bu ateş konusunu ben açmıştım kimseyi endişelenirmiş olmak istemem kol altı ve kulak aynı çıkıyo alnından çıkan ateşte normal bebeklerimizin yüzleri soğuk oluyo uyurken hareket halındeyken terlıkyken mesela kendını ölç alnını ben bıraz önce ölçtüm kendımı 34 çıktı alnımdan kulaktan 36 çıktım kızımı sürekli kontrol edıyorum hastalığı geregı kulaktan35.7-8 36.1 oynuyo dün gece 35 oldu açılır gittik ama biz bağırsak enfeksıyonu gecırıyoruz vucutun 35 dereceye düşmesi normal dendi emzırdım sarıp sarmaladık 36 ya yükselttik hep kulaktan ölçtük ama tekrar söylüyorum kulak ve koltuk altı aynı çıkıyo doktorumz 35 normal endıselen me dedi makattan ölçsen 37 çıkar dedi birde kulaktan ölçütünüz vakit kulağın içine sıktığınızdan emın olun doktor dün gece iyice soktu açıcak diye ben korktum o yüzden endişelenmeyin kızlar bebeklerinizin vücut ısıları normal 35,5 37.5 iyidir 35 e düşmüşse ya üşümüştür yada hastadır kuzucugunuz

Oyyy yavrum benim canım acıdı kız okurken kıyamam çok geçmiş olsun umarım hemen geçer de bi daha olmaz

Çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelir kuzucuk

Ay canım :) sorma sorma bebeğim çok abartıyorum evde soğuk değil ya aslında dijitalle şimdi baktım 23.2 derece diyor bilmiyorum doğru mu oda sıcaklığınida gösteriyor...ya ben çok kat kat giydiriyorum önceden kisa kollu zobin uzun Kollu zibin çok terliyordu şimdi iyi ne bileyim çok mu alıştırdimn:) ama diğer giysileri ince Penye bilemedim ki şimdi

Canım sende kayısı kurusu filan ye bebeğe sütten geçer.rahat yapar çok geçmiş olsun kuzum ya insan dayanamıyor o ne yapsın

slumbersac uyku tulumu alanlar onden mi yandan mu fermuar olani aldiniz karar veremedin siparis vericem unnado da var indirimde

Canim ben civilin sitesinden pati desenliyi aldim.penye elyafi az.terletmez bu yuzden.kalinligida fena deil.2 yas aldim.benimkide battaniyeyi yorganini nadil yapiyosa kafadina kadar cekiyo.gecen gttm seside cikmiyodu kipkirmizi olmusti korktum bayagi.ya duymasam nolurdu allah korusun.sonra siparis verdim.bulundgm ilceye gelmedi daha ama merkezdeysen 3 gune gelir.

sen bence bunu ciddi doktoruna sor ama doğru olan genel koltuk altıdır gerçi hastanelerde de hep alından ölçüyorlar ama bence aklına takılmasın bir acile git göster derim
Yani nerdeyse 3 aydır günde bikaçkez alışkanlık ateşini ölçerim hep. Alından falan olçtuğumde 33- 34 çıkıyordu . Dünden beride koltuk altını olçuyorum 36.1 - 36.2 o civarı.
Çarşamba kontrolumuz var Bi doktora sorcam bakalım bi sıkıntı var mı diye

kızlar çok kötü migrenim dunden beri yediğimi çıkardım tabi sutte olmadı zaten oğlum doğru düzgün emmek istemiyor.10 gün kaka yapmamasini doymamasina bağlıyorum.ben bir aydır sadece anne sütü veriyordum hiç kilo almamış.iki kez fitille yaptı günde bir iki kez mama veriyorum iki gündür kendi yapıyor kaka sini 100 gram almış dört günde.çok canım sıkkın aslında sütüm var gibiydi ama çok kusuyor ondan mi biliyorum.sütüm yok dedikce göğüslerim bombos :-(

Canim bizzat denedim ne yersem yeyim iyi uyuyup dinlenmedikce gogusletim benimde bos duruyo.ne zamanki 2-2.5 saat uyusam dolmaya badliyo.imkanin varsa dinlenebilsen keske..kilo almamasinada kafayi takipta uzulme.herkes anne sutuyle mi buyumus.sen elinden gwleni yapmisdin olmuyosa mamaya baslarsin.hem mama yerse sende dinlenirsin sutun olur

sağolun kızlar ya iki kremi birleştirip sürüyorum.teyzem bizdeydi o bile dayanamadı ağladı kadın.çocuk gözümüzün içine bakıyor hadi yardım edin diye ama hiçbişey yapamıyorsunuz.ama entrasan daha 3gün olmuştu yapmayalı aşırı bigün geçmedi yani.bide sadece yatmadan mama veriyorum anne sütüyle besleniyor.böyle bi kaka nasıl oldu anlamış değilim.ve hergün mamasına 1çaykaşığı zeytinyağı kattığım halde.doktor bi araştırılabilir altında bişey varmı diye dedi.

kızlar çok fena bunlar yabi iki şebekliğini yazayım size.bizimki sizinkilerden az daha büyük olduğu için biraz daha hareketlibikaçhaftaya sizinkilerde canavar kesilecek..18.haftasında24temmuzlu.babası karadenizli(zaten babaya hayran)ogelipçayırbiçiyom çayır şarkısını söyleyince allahım bi çığlıklar bi hareketlerzannedersin uçacak döne döne bacaklarıyla kendi ekseni etrafında 360derece dönüyorbaşka şarkıya geçiyor aynı kurlar yok gece bile bu şarkıyı duysun başlıyo oynamaya sen ne anlıyosun acaba(babasına diyorumki ben dualarla büyütmeyi düşünürken bizimki o kırmızı yanaktan o kiraz dudaklardan benim payımı ayır demeye başlıycak)
bide karşısında dilinizi oynatın dil hareketleri yapın önce sadece inceliyor sonra bi baktım ağzının içinde bana bakarak dilini hareket ettiriyor heycanlanıyor.
bizimki malum 6saat anca uyuduğu için bende gece bağırdım yeter artık uyu diye baktım ağlama kesildi.şöyle bi baktımki çenesi titriyor çeneyi büzüştürüyor gözler dolmuş içlenmiş ay bi fena oldum ilk defa bukadar bariz bi tepki verdi
rabbim eksikliklerini vermesin.korusun muhafaza etsin onları inş

Oyyy yavrum benim canım acıdı kız okurken kıyamam çok geçmiş olsun umarım hemen geçer de bi daha olmaz

Çok geçmiş olsun inşallah hemen düzelir kuzucuk

Canım sende kayısı kurusu filan ye bebeğe sütten geçer.rahat yapar çok geçmiş olsun kuzum ya insan dayanamıyor o ne yapsın

sağolun kızlar ya iki kremi birleştirip sürüyorum.teyzem bizdeydi o bile dayanamadı ağladı kadın.çocuk gözümüzün içine bakıyor hadi yardım edin diye ama hiçbişey yapamıyorsunuz.ama entrasan daha 3gün olmuştu yapmayalı aşırı bigün geçmedi yani.bide sadece yatmadan mama veriyorum anne sütüyle besleniyor.böyle bi kaka nasıl oldu anlamış değilim.ve hergün mamasına 1çaykaşığı zeytinyağı kattığım halde.doktor bi araştırılabilir altında bişey varmı diye dedi.

Mama mi yapıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…