2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amazon diye bir site var ordan aldım http://www.amazon.com/gp/aw/d/B005ZDIBAS/ref=mp_s_a_1_5?qid=1417207943&sr=8-5&pi=AC_SX110_SY165_QL70

Uyku düzeni berbat daha doğrusu düzen kalmadi sinirden ağladım sabah ondan beri on dakika yarım saat en fazla uyudu yediden beri uyutmaya çalışıyorum şimdi yorgun düştü ama ben daha yorgunum köye gidip geldik düzen kalmadı.ve benim oğlum hala gece iki saatte bir bazen üç saatte bazen de saat başı kalkiyor :-( çıldırmak üzereyim

Kızlar bildiğiniz üzere kızım bağırsak enfeksiyonu geçiriyo kaç gündür Ateşi düşsün diye uğraşırken şimdi vücut ısısı yükselsin diye uğraşıyoruz gece hastahaneydik 35.1 idi vücut ateşimiz KIZLAR BENIM İÇİN BEBEKLERİNÜZİN VÜCUT ISISINA BAKARMISINIZ KAÇ DIYE BENIMKI NORMALMI ACABA KIYASLAMAK VE İÇİMİ RAHATLATMAK ISTIYPRUM LÜTFEN KIZLAR SADECE BAKIP YAZICAKSNZ O KADAR BELKIDE 35.5-7-8 normal

Gece oglum aniden aglmaya basladi kucagima alinca yaniyordu resmen hemen atesini olctum 39.8 di fitil verdim dusmedi soydum onu hic bir sey etki etmedi gece birde acile geldik 3 saatte zor dustu atesi doktor yatis yapti tahlil sonuclarini bekliyoruz dua edin oglum iyilessin

Canim geçmiş olsun bu ne ya iki gündür bebisler ateşleniyor allah yardımcınız olsun sonuçları yaz lütfen çok üzüldüm ya..

Canim doktor ne dedi vücut düşük mü bu isi bilmiyorum...36.2 derece çıktı..ya benimki arzmun dijital her ölcmede farklibyanlis mi acaba

36.6 cnm

Gecmis olsun nesi var sonuçlar cikti mi

Normal canım benim kinin bazen 33 falan oluyor alından olçuyorum

36,5 cnm benım kızın

Kızlar emzirdim sonra süt sağdim 100cc çıktı tek memeden şimdi bunu poşete koyacam bu süt buzluktan çıkınca tek öğünde mi bitecek 100 yeter mi acaba yoksa biraZ bekleyip diğer emzirmede üstüne ilave edeyim mi?

Canim postlerini cok buyuk ccde tutma.ben en fazla 60 yapiyirum.
Tek sefede bitcek beklemez cozunen sut.
Eger ekleme yapcaksan sutu buz dolabina koy.ikinci sagdigini da buz dolabinda ayni isiya getirio birlestir.ege hemen sagcaksan oda sicakliginda birlestir.onemki olan esit isida olmalari

Kızlar cok tedirginim.... oğlum memryi reddecek galiba cok korkuyorum. .. uyanikken pek emmiyo uyku oncesi verince kiyameti kopariyor... uyaninca uuku sersemi emiyo ya uykuya devam ediyo ya da kalkıyor. bi de emxik tutmamisti simdi cok aglayinca verdim bunu bile kafaya taktim... napmaliyim birakmaz beni demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…