-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.141
Amazon diye bir site var ordan aldım http://www.amazon.com/gp/aw/d/B005ZDIBAS/ref=mp_s_a_1_5?qid=1417207943&sr=8-5&pi=AC_SX110_SY165_QL70cnm. bilgilendirmen için çok sağol, aynı konuyu bende duymuştum, bu benide çok düşündürüyor ama bir yandan devit'i de vermeye devam ediyorum. Çünkü dr.lar bu damlayı verdiğine göre heralde içindeki madde zararsız denecek kadar azdır diye kendimi teselli ediyorum ama hiç içime de sinmiyor bir yandan.
Amerikadan getirtilen damlayı bende duydum ama hep tanıdığı olanlar getirtmiş, sen nasıl alabildin?
gece gec ystiyo on bir on iki gibi iki defa uyaniyor sabaha kadrHımm anladım canım bizimkide cirpiniyor ama bilincsizce tabi. Oyuncak konusundada ayniyiz. Yalnız gece uyku lari nasıl bizim suremiz uzayacagi yerde kisaldi. 3 gündür 2 saatte uyanıyor doymuyormu acaba tam
Canim geçmiş olsun bu ne ya iki gündür bebisler ateşleniyor allah yardımcınız olsun sonuçları yaz lütfen çok üzüldüm ya..Gece oglum aniden aglmaya basladi kucagima alinca yaniyordu resmen hemen atesini olctum 39.8 di fitil verdim dusmedi soydum onu hic bir sey etki etmedi gece birde acile geldik 3 saatte zor dustu atesi doktor yatis yapti tahlil sonuclarini bekliyoruz dua edin oglum iyilessin
Canim doktor ne dedi vücut düşük mü bu isi bilmiyorum...36.2 derece çıktı..ya benimki arzmun dijital her ölcmede farklibyanlis mi acabaKızlar bildiğiniz üzere kızım bağırsak enfeksiyonu geçiriyo kaç gündür Ateşi düşsün diye uğraşırken şimdi vücut ısısı yükselsin diye uğraşıyoruz gece hastahaneydik 35.1 idi vücut ateşimiz KIZLAR BENIM İÇİN BEBEKLERİNÜZİN VÜCUT ISISINA BAKARMISINIZ KAÇ DIYE BENIMKI NORMALMI ACABA KIYASLAMAK VE İÇİMİ RAHATLATMAK ISTIYPRUM LÜTFEN KIZLAR SADECE BAKIP YAZICAKSNZ O KADAR BELKIDE 35.5-7-8 normal
Kızlar bildiğiniz üzere kızım bağırsak enfeksiyonu geçiriyo kaç gündür Ateşi düşsün diye uğraşırken şimdi vücut ısısı yükselsin diye uğraşıyoruz gece hastahaneydik 35.1 idi vücut ateşimiz KIZLAR BENIM İÇİN BEBEKLERİNÜZİN VÜCUT ISISINA BAKARMISINIZ KAÇ DIYE BENIMKI NORMALMI ACABA KIYASLAMAK VE İÇİMİ RAHATLATMAK ISTIYPRUM LÜTFEN KIZLAR SADECE BAKIP YAZICAKSNZ O KADAR BELKIDE 35.5-7-8 normal
Gece oglum aniden aglmaya basladi kucagima alinca yaniyordu resmen hemen atesini olctum 39.8 di fitil verdim dusmedi soydum onu hic bir sey etki etmedi gece birde acile geldik 3 saatte zor dustu atesi doktor yatis yapti tahlil sonuclarini bekliyoruz dua edin oglum iyilessin
Normal canım benim kinin bazen 33 falan oluyor alından olçuyorumKızlar bildiğiniz üzere kızım bağırsak enfeksiyonu geçiriyo kaç gündür Ateşi düşsün diye uğraşırken şimdi vücut ısısı yükselsin diye uğraşıyoruz gece hastahaneydik 35.1 idi vücut ateşimiz KIZLAR BENIM İÇİN BEBEKLERİNÜZİN VÜCUT ISISINA BAKARMISINIZ KAÇ DIYE BENIMKI NORMALMI ACABA KIYASLAMAK VE İÇİMİ RAHATLATMAK ISTIYPRUM LÜTFEN KIZLAR SADECE BAKIP YAZICAKSNZ O KADAR BELKIDE 35.5-7-8 normal
36,5 cnm benım kızınKızlar bildiğiniz üzere kızım bağırsak enfeksiyonu geçiriyo kaç gündür Ateşi düşsün diye uğraşırken şimdi vücut ısısı yükselsin diye uğraşıyoruz gece hastahaneydik 35.1 idi vücut ateşimiz KIZLAR BENIM İÇİN BEBEKLERİNÜZİN VÜCUT ISISINA BAKARMISINIZ KAÇ DIYE BENIMKI NORMALMI ACABA KIYASLAMAK VE İÇİMİ RAHATLATMAK ISTIYPRUM LÜTFEN KIZLAR SADECE BAKIP YAZICAKSNZ O KADAR BELKIDE 35.5-7-8 normal
Canim alet yanlış olmasın 33 cok düşük nette baktım bulamadım şimdi ama daha önce bakmistim link atacaktim 35-37.5 arası diyordu ama şimdi bulamadımNormal canım benim kinin bazen 33 falan oluyor alından olçuyorum
cok üzüldüm. .. Rabbim sifa versin. .. bu yasta bebekte kum dokmesi neden olaki doktor sebep söyledi mi? dikkat edelim bebişlerimize. ..Allah a emanet kuzularimiz...Kaninda enfeksiyon cikti kum dokuyor bide cok kotu oldu oglum
35 altı tehlikeli okadsr düşmesine izin verme öyle düştüğünde hemen ten tene çıplak temasla onu ısıt çıkmazsa hastaneyr gitmelisinNormal canım benim kinin bazen 33 falan oluyor alından olçuyorum
Geçmiş olsun kum nasil olur minicik bebekteKaninda enfeksiyon cikti kum dokuyor bide cok kotu oldu oglum
Canım vücut derecesi 34-35 derece oluyor avuc içide öyle.35 altı tehlikeli okadsr düşmesine izin verme öyle düştüğünde hemen ten tene çıplak temasla onu ısıt çıkmazsa hastaneyr gitmelisin
Peki daha fazla falan giydirdiğindede mi öyle ?Canım vücut derecesi 34-35 derece oluyor avuc içide öyle.
Canim postlerini cok buyuk ccde tutma.ben en fazla 60 yapiyirum.Kızlar emzirdim sonra süt sağdim 100cc çıktı tek memeden şimdi bunu poşete koyacam bu süt buzluktan çıkınca tek öğünde mi bitecek 100 yeter mi acaba yoksa biraZ bekleyisager emzirmede üstüne ilave edeyim mi?