2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim postlerini cok buyuk ccde tutma.ben en fazla 60 yapiyirum.
Tek sefede bitcek beklemez cozunen sut.
Eger ekleme yapcaksan sutu buz dolabina koy.ikinci sagdigini da buz dolabinda ayni isiya getirio birlestir.ege hemen sagcaksan oda sicakliginda birlestir.onemki olan esit isida olmalari
100cc koydum bundan sonra daha az koyarım zaten çok emmiyor sağolasın

Kızlar emzirdim sonra süt sağdim 100cc çıktı tek memeden şimdi bunu poşete koyacam bu süt buzluktan çıkınca tek öğünde mi bitecek 100 yeter mi acaba yoksa biraZ bekleyip diğer emzirmede üstüne ilave edeyim mi?
Nesdem arkadaşa katılmakla beraber şöyle bişey var bebekten bebeğe ne kadar süt içeceği değişir diye düşünüyorum ben hep 130 cc koyıyorum yaklaşık benim kız hepsini içiyor bir sefer de hatta bazen daha da istiyor :KK48: zaten baktın hepsini içemiceğini düşünüyorsun yarı yarı ısıtabilirsin buzluktan çıkan süt ısınmadığı tekrar da buzdolabının altın da 1 gün kalabiliyor :KK66:

Kızlar cok tedirginim.... oğlum memryi reddecek galiba cok korkuyorum. .. uyanikken pek emmiyo uyku oncesi verince kiyameti kopariyor... uyaninca uuku sersemi emiyo ya uykuya devam ediyo ya da kalkıyor. bi de emxik tutmamisti simdi cok aglayinca verdim bunu bile kafaya taktim... napmaliyim birakmaz beni demi
Sen bol bol emzirmeye devam et korkma ıstarcı davran

Kızalr bEbıslerımız yavas yavas donmeye basladı. Uyku tulumu ıcın ne dusunuyorsunu? Kollu muolmalı kolsuzmu? Torba gıbımı ayaklı mı bılemedım ne alsam elyaf pamuk meselası de dusunduruyor benı ne dersınızfıkırlerınıze ıhtıyacım var?

OGRETMEN ARKADASLAR 20 gündem fazla rapor alamıyormuşuz???? Arkadaşlar heyet raporu alamiyorum çok zor onu geçtim normal raporlarımı kullanayim dedim ama doktor 10 gun benden alırsın 10 günde başka doktordan 20 gun eder sonra daha fazla normal rapor alamazsın dedi yani devamında normal rapor alamazsın dedi. Eder onca rapor hakkımız ne olacak acaba ise başlayıp bi kaç gun gidip sonra tekrar alabiliyormuşuz nasıl yapacağım yardim edin bu yıldan 40 gün yeni sene içinde 40 hakkım var ama nasil kullanacağım bunları????

OGRETMEN ARKADASLAR 20 gündem fazla rapor alamıyormuşuz???? Arkadaşlar heyet raporu alamiyorum çok zor onu geçtim normal raporlarımı kullanayim dedim ama doktor 10 gun benden alırsın 10 günde başka doktordan 20 gun eder sonra daha fazla normal rapor alamazsın dedi yani devamında normal rapor alamazsın dedi. Eder onca rapor hakkımız ne olacak acaba ise başlayıp bi kaç gun gidip sonra tekrar alabiliyormuşuz nasıl yapacağım yardim edin bu yıldan 40 gün yeni sene içinde 40 hakkım var ama nasil kullanacağım bunları????
Benim okulda başka bir öğretmen 40 gün kullandi ama....

cnm sağol bilgilendirmen için ama bu nasıl site böyle ya, hiç bişey anlamadım. Sen burdan ne kadara aldın, ne kadar zamanda geldi, kredi kartıyla mı aldın? Çok soru sordum kusura bakma. Ama ben amerikadan ilaç sipariş edilemediği, yasak olduğu gibi birşeyler duymuştum o yüzden insanlar hep tanıdıklarına getirtmişler, yani senin siparişte bir sorun çıkmamış demek ki?

A

Ama nasıl arkadaşım üst üste mi kullandı aralarda gelip derse girdi mi nasıl yapacağız ??? Heyet raporu alamiyorum o sınırsız biliyorum ama heyet raporu alamiyorum

heyet raporu neden alamıyorsun, bende heyet raporu almaya uğraşıyorum. Neye göre hesaplıyorsunuz bunları. Yani bu seneden 40 gün seneye 40 gün hakkım var demişsin. neye göre?

heyet raporu için tabiri caizse dilenmediğim hastane kalmadı. Tabıdık doktorlar olmasına rağmen alamadım. Ben 35 gün rapor aldım. 5 günüm kaldı. Ocak ayına kadar 15 gün çalışıcam :KK43: müdür mazaret alamayacağımı söyledi 1 gün verebiliyo sadece

Sanirim bebegim memeyi birakiyor öğlen den beri tutturamiyorum bi türlü memeye yatirdigim an basiyor çığlığı:KK42:memeyi ti
Kızlar cok tedirginim.... oğlum memryi reddecek galiba cok korkuyorum. .. uyanikken pek emmiyo uyku oncesi verince kiyameti kopariyor... uyaninca uuku sersemi emiyo ya uykuya devam ediyo ya da kalkıyor. bi de emxik tutmamisti simdi cok aglayinca verdim bunu bile kafaya taktim... napmaliyim birakmaz beni demi
Aynen benimkide öyle canim şu 2gundur. gece emiyo ama gündüz tutmuyo uykudan uyandigi gibi verirsem biraz emiyo bende birakacak diye korkuyorum zaten sütüm az mamada yiyor ama sunu farkettim uykusu sıktıgı zaman biberonada ayni seyi yapiyo biraz daha emseler iyiydi.bugun uyaninca aglamadan hemen verdim memeyi emdi

heyet raporu için tabiri caizse dilenmediğim hastane kalmadı. Tabıdık doktorlar olmasına rağmen alamadım. Ben 35 gün rapor aldım. 5 günüm kaldı. Ocak ayına kadar 15 gün çalışıcam :KK43: müdür mazaret alamayacağımı söyledi 1 gün verebiliyo sadece
Canım peki 35 gün rapor nasıl aldin evet heyet çok zor diyorlar bari normal raporlarımızı alalım

Mazeret izni de aslında vermek zorunda değil mi müdür 3 gün 5 gün ama vermek zorunda aslında... o bizim hakkımız ve biz kullanacağız diyoruz kullanmalıyız müdür ben veriyorum dememeli aslinda

Yaklaşık 20 gundur aynı şeyi yaşıyorum birebir yazmışsın.inan sinirden ağladığın anlar oluyor
Bildiğin aç duruyor napacağımı şaşırdım umarım çozum buluruz bırakmazlar memeyi

A

Ama nasıl arkadaşım üst üste mi kullandı aralarda gelip derse girdi mi nasıl yapacağız ??? Heyet raporu alamiyorum o sınırsız biliyorum ama heyet raporu alamiyorum
üst üste aldi sadece farkli doktorlarda n heyet raporunu vermiyorlar cokkk zor ozellikle ogretmene vermiyorlar guya bakanlık denetliyormus meb. ben de alicam raporu heyet bize hayal....

Sanirim bebegim memeyi birakiyor öğlen den beri tutturamiyorum bi türlü memeye yatirdigim an basiyor çığlığı:KK42:memeyi ti

Aynen benimkide öyle canim şu 2gundur. gece emiyo ama gündüz tutmuyo uykudan uyandigi gibi verirsem biraz emiyo bende birakacak diye korkuyorum zaten sütüm az mamada yiyor ama sunu farkettim uykusu sıktıgı zaman biberonada ayni seyi yapiyo biraz daha emseler iyiydi.bugun uyaninca aglamadan hemen verdim memeyi emdi
zaten son 10 gündür en büyük sıkıntı uyku sıkıstırmasi... cok zor uyuyor hircinlasiyor memeyi almıyor. .. cok zor ama ayakta hoplatarak falsn vermeye çalışıyorum. ..cok üzülüyorum. ..

heyet raporu neden alamıyorsun, bende heyet raporu almaya uğraşıyorum. Neye göre hesaplıyorsunuz bunları. Yani bu seneden 40 gün seneye 40 gün hakkım var demişsin. neye göre?
Öğretmen degilmisiniz bir yıl içinde rapor hakkımız 40 gün 201
üst üste aldi sadece farkli doktorlarda n heyet raporunu vermiyorlar cokkk zor ozellikle ogretmene vermiyorlar guya bakanlık denetliyormus meb. ben de alicam raporu heyet bize hayal....
Yani üst üste alınıyordu başka başka doktorlardan????

Yaklaşık 20 gundur aynı şeyi yaşıyorum birebir yazmışsın.inan sinirden ağladığın anlar oluyor
Bildiğin aç duruyor napacağımı şaşırdım umarım çozum buluruz bırakmazlar memeyi
seni çok iyi anlıyorum. .. bazen de diyorum acaba ac mi degil doktor en az 2 saat demisti tok tutar. 2.30 da zorls emdi 4 de gezdire gezdire zar zor uyttum o oldu ben oldum emmedi simdi uysninca uyku sersemi vericem. cok sglsyinca sakinlestirip vermeyi deneyecegim brlki 1 2 kasikla veririm pesine emziririm ni de boule deneyecegim...sutum olmasa uzulmem ama sutte var emse işte oyyyyy

Yani üst üste alınıyordu başka başka doktorlardan????[/QUOTE]
ben de aile hekimimle konuştum o defi ust uste veremem diye. mudurum 40gun hakkin var kullanabilirsin dedi. bilmiuotum ki bizim meb de uygulsmada hep farklılıklar var.

X