2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar nasil sutlerinizi ssgiyorsunuz makinenizni var ellemi sagiyorsunuz brnmi becrrmiyorum bu isi gogsumun ucu cok dgl ondsnmi olmuo bende el pompasi var a oyle cok iyi bir sey degil en faxla 50 60 cc cikiyot oda beebegim emmeden doluyken ond
sn vdonrafa dut oluyor gogsumde ama pompa sagmiyor ucu cok olmadgi icin ellefe sagamiyorum ne yapsam bilemedim
Bende madela var önce bir manuel pompa aldım chicco ama sadece bir kere kullanabildim fenalık bastı sağdıktan sonra da anne sütü saklama poşetine koyup buzluğa atıyorum

Bebislerinizin uyku düzeni tam oluşumu kacta uyuyolar bzmki 12 den önce yatmiyor ;(
Yok canım ya seninki yine 12 bizimki bazen 1 bazen 2 ama arada da bir 9 oluyor nasıl oluyor oda anlamıyorum ama ben artık rahat bıraktım kaçda uyursa uyusun çünkü ben ıyutma çabasına girip oda uyumayınca sinirleniyorum buda onu etkiliyor o yüzden şimdilik koyverdim gitti

OGRETMEN ARKADASLAR 20 gündem fazla rapor alamıyormuşuz???? Arkadaşlar heyet raporu alamiyorum çok zor onu geçtim normal raporlarımı kullanayim dedim ama doktor 10 gun benden alırsın 10 günde başka doktordan 20 gun eder sonra daha fazla normal rapor alamazsın dedi yani devamında normal rapor alamazsın dedi. Eder onca rapor hakkımız ne olacak acaba ise başlayıp bi kaç gun gidip sonra tekrar alabiliyormuşuz nasıl yapacağım yardim edin bu yıldan 40 gün yeni sene içinde 40 hakkım var ama nasil kullanacağım bunları????
Canim Benjamin 5 gün kullanmıştım. Doğum iznim bitince 10+10 aile hekiminin aldım. Üstüne kadindogumcumdan 10 aldım. Üstüne devletten bir doktordan 5 aldım. 40 i tamamladım. 15 ocağı kadar ücretsiz ayrıldım. 23 ocağı kadar tekrar alacağım. Köy okulunda falan değil merkezin göbeğinde bir okuldaki. Müdür böyle yap dedi zaten.sorun çıkmıyor yani

Canim Benjamin 5 gün kullanmıştım. Doğum iznim bitince 10+10 aile hekiminin aldım. Üstüne kadindogumcumdan 10 aldım. Üstüne devletten bir doktordan 5 aldım. 40 i tamamladım. 15 ocağı kadar ücretsiz ayrıldım. 23 ocağı kadar tekrar alacağım. Köy okulunda falan değil merkezin göbeğinde bir okuldaki. Müdür böyle yap dedi zaten.sorun çıkmıyor yani
Akıllı klavyeden aptalca cümleler çıkmış. Hamileyken 5 gün, doğum iznim bitince 35 gün aldım. 10+10 sonra başkasından 10 sonra başkasından 5 yani

Canım bendekide aventin ağzında oynuyor dilinin altına alıyor...zaten doğduğundan beri 1kere verdim 1.5 aylikti o zaman emdi ama şimdi oynuyor sadece bakalım eline verdim boş ağzında çevirdi ben yokken nasıl olacak bilmiyorum...birde öğürmede oluyor bazen
Ayy benimki de almıyor. Her maması biberon çeşitlerini denedim.sipa almıyor. Büyük kız almıştı problemsiz büyüttüm

[QUOTE"talveg, post: 38042226, member: 378094"]OGRETMEN ARKADASLAR 20 gündem fazla rapor alamıyormuşuz???? Arkadaşlar heyet raporu alamiyorum çok zor onu geçtim normal raporlarımı kullanayim dedim ama doktor 10 gun benden alırsın 10 günde başka doktordan 20 gun eder sonra daha fazla normal rapor alamazsın dedi yani devamında normal rapor alamazsın dedi. Eder onca rapor hakkımız ne olacak acaba ise başlayıp bi kaç gun gidip sonra tekrar alabiliyormuşuz nasıl yapacağım yardim edin bu yıldan 40 gün yeni sene içinde 40 hakkım var ama nasil kullanacağım bunları????[/QUOTE]
Canim bende ogretmenim bir doktordan 20 gun alabilyorsun ben suan almaya basladim bide ben konustum dktrla 5 er dort defa verecek yani hafta sonrakrini katmayacam sonrada baaka bir dktrdan 20 alip 40 a tamamlayacam

Canim ben de bilmiyordum. Cerrahpasa canim. Doktor sirtini cevirip boynuna bakti sirttan bana da gösterdi bak dedi egiklik var. Kafasini ceviriyor bilmiyorum, oyunlar yapiyorum. Dönderiyor ama gece hep sola yatiyor ve saga dönmeye calisirken dönemiyor. Zorlaniyor. Gündüz normal dönüyor ama solu tercih ediyor genelde. Terapiyi bekliyorum onlar daha iyi anlarlar herhalde.
canım doktor bizde de var gibi demişti ama ultrasyonla baktılar birşey göremediler. ama doktar bazı masaj teknikleri gösterdi arada onu yapıyoruz. sizde ultrasyonla baktılar mı. inşallah birşey yoktur.

OGRETMEN ARKADASLAR 20 gündem fazla rapor alamıyormuşuz???? Arkadaşlar heyet raporu alamiyorum çok zor onu geçtim normal raporlarımı kullanayim dedim ama doktor 10 gun benden alırsın 10 günde başka doktordan 20 gun eder sonra daha fazla normal rapor alamazsın dedi yani devamında normal rapor alamazsın dedi. Eder onca rapor hakkımız ne olacak acaba ise başlayıp bi kaç gun gidip sonra tekrar alabiliyormuşuz nasıl yapacağım yardim edin bu yıldan 40 gün yeni sene içinde 40 hakkım var ama nasil kullanacağım bunları????
aldığın raporlarda "çalışır veya kontrol" kısmı var orayı kontrol olarak işaretlettir. bu sayede 40nıda kullanabilirsin. yada 5 yılını doldurduysan arada mazeret iznini kullan. bu arada heyet raporuyla 40 günden fazlada rapor alabilirsin.

heyet raporu için tabiri caizse dilenmediğim hastane kalmadı. Tabıdık doktorlar olmasına rağmen alamadım. Ben 35 gün rapor aldım. 5 günüm kaldı. Ocak ayına kadar 15 gün çalışıcam :KK43: müdür mazaret alamayacağımı söyledi 1 gün verebiliyo sadece
öğretmenlikte 5 yılını doldurduysan sebepsiz yere hepsini alabilirsin. 5 gününü neden rapor alamıyon

heyet raporu neden alamıyorsun, bende heyet raporu almaya uğraşıyorum. Neye göre hesaplıyorsunuz bunları. Yani bu seneden 40 gün seneye 40 gün hakkım var demişsin. neye göre?
bir öğretmenin yıllık 40 gün rapor alma hakkı vardır. oda ocak ayında sıfırlanır. bir sonraki ocağa kadar 40 günün tekrar başlar.

Çok kalın giydirmiyorum yazın sıcaklarda 36.7 civarındaydı .şimdi gün içinde bikaç kez ölçüyorum yuzu açıkta olduğu için 33-34 derece ense yada gıdığını olçuyorum 34-35.8 civarı
bebek hemişresi bana bebeğin vücut ısıs 36.5-37.5 arasında olması gerekiyor dedi. seninki biraz düşük değil mi. üşütmesin sonra

kızlar mastit teşhisi koydurmak için hangi bölüme gitmem gerekiyor. benim ateşim hala çıkıyor. acaba başka birşey mi var diye iyice endişelendim...

bebek hemişresi bana bebeğin vücut ısıs 36.5-37.5 arasında olması gerekiyor dedi. seninki biraz düşük değil mi. üşütmesin sonra
Şimdi endişendim ya alnından temassız tabanca ile ölçüyorum 33 , boynundan ölçüyorum 35, kol altını çubuk termometre ile ölçtüm 36.3 çıktı

Ben
Şimdi endişendim ya alnından temassız tabanca ile ölçüyorum 33 , boynundan ölçüyorum 35, kol altını çubuk termometre ile ölçtüm 36.3 çıktı
Alindan temazsiz dijitalle ölçtüm 36.8 koltuk alti cubuk basit Termometre 36.2 çıktı kulaktan ölçtüm 36 küsür bilmiyorum yanakları bugün kırmızı ateşten değil neden acaba

Ben

Alindan temazsiz dijitalle ölçtüm 36.8 koltuk alti cubuk basit Termometre 36.2 çıktı kulaktan ölçtüm 36 küsür bilmiyorum yanakları bugün kırmızı ateşten değil neden acaba
Belki ev sıcaktır yada ustu kalınsa ondan olabilir mi ???
Şimdi kafama duşuk ateşi taktım yaaaaa

Belki ev sıcaktır yada ustu kalınsa ondan olabilir mi ???
Şimdi kafama duşuk ateşi taktım yaaaaa
üstü çok kalin mı bilmiyorum önceden çok terliyordu uykudan uyaninca incelttim uzun Kollu zibin Külotlu Çorap kadife tulum yüzünü ekleyince sıcak değil. .hep mi düşük vücut ısısı yani belki alet bozuk pilini değiştir...bu dijital olmayan Termometre ağız koltuk altı ve makat ya hepsini dene koltuk altı zor alınıyor ağzına zaten almıyor..en iyisi makat ama netten bak bi makattn kaç derece olması lazım hepsi farklı çünkü dr hiç ateşini ölçmuyor mu ya ra sağlık ocağında ölctur bilmiyorum ki

X