2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım on gündür yapmıyordu bugün acile gittik çok da kusuyordu kilo da almamıştı.film çekildi birşey yokmus gliserinli fitil verdi birde zinco gaz damlası eve gelince yarım fitil koydum beş dakka sonra fitilide aynı şekilde cikararak baya yaptı kusmadi da hiç bu akşam çok mutlu.inşallah bundan sonra duzene girer on gün sonra kontrole gideceğiz

Noglusunun kakasi nasil duzene girdi ne Olur banada yardim edin ne yaptiysam olmadibuu aay yarim kilo almis sutummu az kusuyodu bebelac kivamm arttirici vverdi burnu tikali cok kotu oksuruyo ne yapcam kizlar yarfim edin[/QUOTE]
Canım on gündür yapmıyordu bugün acile gittik çok da kusuyordu kilo da almamıştı.film çekildi birşey yokmus gliserinli fitil verdi birde zinco gaz damlası eve gelince yarım fitil koydum beş dakka sonra fitilide aynı şekilde cikararak baya yaptı kusmadi da hiç bu akşam çok mutlu.inşallah bundan sonra duzene girer on gün sonra kontrole gideceğiz

Canim bide sen gunde 5-6 tane kaysi yesen sütten bebege gecer ben yedigimde hemen ishal oluyor yavrum

Geçmiş olsun inşallah Bir daha tekrarlamaz

Canım benim hamile kalmadan önce lazer paketim varsı hem tüm vücut hemde yüz devam etmem gerekiyor aslında ama emzirirken sakıncalıymış tavsiye edilmiyor yani
Hmm Allah Allah neden ki acaba. Yani lazrr deriyle alakali. Acaba sute fln mi zarari oluyo ya da nasil oluyo.. ben de netten fln baktim da pek bisey bulamadim dru arayayim en iyisi. Sagol cnm..

="zilan32, post: 37995906, member: 202054"]Notunun ygu68, post: 37988436, member:Ne o37680"]Merhaba anneler uzun zamandir yazamadim ama takipteyim oglumla tatile gittik ananeyi dedeyi ziyarete. Ise basyapcam n once kafa dagittik pazartesi basliyorum malesef oglumun kakasi sonunda duzene girdi yaklasik 1 bucuk aydir hep 8-10 gunde bir yapiyordu artik gunluk yapmaya basladi en fazla 2 gune bir yapiyor. Efsercim seninki de duzelir yani meraklanma. Kizlar bu arada lazer epilasyona baslamayi duaunuyorum ic dikislere zarari olur mu sizce. Tam dikis bolgesine yaptirmayim 6 aya kadar orasi dursun diyorum ne dersiniz?[/QUOTE]
Noglusunun kakasi nasil duzene girdi ne Olur banada yardim edin ne yaptiysam olmadibuu aay yarim kilo almis sutummu az kusuyodu bebelac kivamm arttirici vverdi burnu tikali cok kotu oksuruyo ne yapcam kizlar yarfim edin[/QUOTE]
CsniM ben extra birsey yapmadim kendi kendine yapmaya basladi. Sadece hava degisimi yasadik annemlere gittim orda duzeldi ama su an evimize geldik cok sukur yine normaliz. Kilo ilk aylar kadar almamasi normal artik cnm. Oksuruk ve burun ltikanikligi icin birsey diyemicem bi dra gotur istersenn

Ay kizlar cok sevincliyim benim 1e kadar uyumayan kizim bu aksam 8de uyudu bi ara uyandirsammi diye dusundum gece daha gec uyur diye ama ellemedim az once uyandi tamam oldu bu gece uyku yok dedim karnini doyurdum altini aldim emzigini verdim tekrar uyudu hemde ne agladi ne salladim pit diye uyuyuverdi minik kuşum maşallahinsallah böyle giderde sevincim kursagimda kalmaz

Kızlar uzun zamandan snra merhaba hayırlı geceler çok şükür kolıklıgımız bitti gaz sancımız çok nadir aralarda mevcut uyku düzenimiz daha net oturmadı inş oturacak ama bu akşam bi sorunumz oldu ateşimiz çıktı bi anda ve çok şaşırdık 38,5 oldu ne burun akıntısı nede başka bişey var doktorumuzu aradım ayrı düşürücü ver dedi verdim düştü fakat tam düşmüş değil 37 37,5 arası gıdıp gelıyo endişeliyim bu konuda aramızda ateş konusunda tecrübeli anne varmı bılgı verebılırmı sana nedendir ne yapmam gerekir

Canım üstünü soy önce ince bir bady kalsın üstünde sadece şimdilik 37 37.5 derece ateş çok panik yapacak ateş değil ama takipte kal bir saatte bir ölç sonra baktın olmadı yükseliyor tekrar ılık duş aldır baktın yine düşmedi eklem yerlerine ıslak havlu koy baktın yine olmadı çoraplarını soğuk suda yıka ve ayak bileklerini saracak şekilde giydir geçmiş olsun kuzıcuğa birde ateş dürücü vermek aslında o an düşürür ateş hastalığa karşı mücadeledir bu yöntemlerle düşürmek en sağlıklısıdır geçmiş olsun

Xanım

arkadaşlar bu akşam çok fena bişey oldu.annemlerde bizdeydi misafir bekliyorduk.kuşum benim kucağımdaydı.ayağında çorap ve patik vardı pijamasıyla çorabı arası açıktı gözüme bi anda bacağı çarptı.mosmordu.anneme bi bağırdım acı acı'anne koş çocuğun bacağı'dediğimi hatırlıyorum pijamayı bi çıkardık sağ bacağı diz kapağından aşağısı siyaha yakın mosmor.aklım çıkıvermiş gerçi herkes çok korktu ben hep talebelerle birlikte olduğum için aslında çok soğukkanlıyımdır ama hiç hatırlamak istemiyorum o sahneyi o minicik yumuk yumuk bacağı simsiyahtı(anlatırken bile kötü oluyorum.annem hemen soğuksuyun altına tuttu.suyla birlikte siyahlık dağılmaya başladı kıpkırmızı oldu hemen acile gittik biz gidene kadar o kırmızılıkta geçti.baktı doktor minik minik 3 4tane böcek ısırığı gibi kızarıklık var.ben biyandan soruyorumalerjikmi kalbinde üfürüm var ondanmı dolaşımlamı alakalımı diye.oda çok şaşırdı baya inceledi şuan yapacak bişey yok gece bacakları açık yatın bakın aynısı olursa hemen yatış yapıp incelemeye alalım deyip gönderdi bi tahlildemi yapmıycaksınız dedim ama gerek yok dedi ama ben asla mutmain olmadım.bugece kontroldeyim ama ben peşini bırakmıycam dehşet bişeydi neden simsiyah kesilirki bibebeğin bacağı ah kızlar ya inş bişey yoktur ama neden olabileceği noktasında bi fikriniz varmı

Canım benim ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm şuan bende şuan ateşle uğraşıyorum valla ateş38

Alla alla neden oldu ki ya takip et. Üşümüs olabilir mi soğuk muydu uada bacağını pijama mi kesti kucakta kan dolaşımını etkiledi allah birdaha yasatmasin çok zor bir durum. ..

Alla alla neden oldu ki ya takip et. Üşümüs olabilir mi soğuk muydu uada bacağını pijama mi kesti kucakta kan dolaşımını etkiledi allah birdaha yasatmasin çok zor bir durum. ..
yok arkadaşım ya simsiyah kesildi bianda öyle pijama sıkmasıyla falan olacak iş değil.bişey ısırmış çocuğu dedi dktr.sürekli kucağımızdaydı dedik minicik uçan böcekler oluyor çocukları çok etkiliyor o dedi ama hiçbişey okadar simsiyah yaparmı bilmiyorum hala muamma

Canım tahlil neden yapmadı cok ihmalkar davranmis bir kere böcek bile olsa zehirli mi ne hangi böcek doktor nasıl bıraktı belki ilk görüntü olmadigindan mi öyle davrandı neyse ki birşey olmamış eve bakın dip köşe belki böcek vardır. ..ne bileyim örümcek filan yatağıni kaldırın bakın içine dışına

bencede erken ama bebişler dişlerini vücutta yeri kadar kalsiyum magnezyum biriktirdikten sonra diş çıkarmaya başlıyorlar eğer bol bol süt ürünleri yediysen bellide olmaz. mesela benim arkadaşın oğlu 4 aylıkken diş çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…