2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

BUGÜN MUTFAKTA AKŞAM YEMEĞİ YİYECEKTİK.HALILAR YIKAMAYA GİTMİŞTİ.EŞİME BEBEĞİ GETİR ANA KUCAĞINA KOYUP DEDİM.OTURDUK BEBEĞE HİÇ BAKMADIM ANA KUCAĞI YANIMDAYDI.BÜYÜK KIZA YEMEĞİNİ YEDİRMEYE ÇALIŞIYORDUM.GERİZEKALI EŞİM BEBEĞİ BAĞLAMAMIŞ.HAFİF BİR SES GELDİ BİR BAKTIM BİZİMKİ POPOSUYLA KAYDIRA KAYDIRA YERE DÜŞMÜŞ.AĞLAMADI.DEL OLDUM.GÖRÜNÜRDE BİRŞEY YOK İNŞALLAH YOKTUR BİLMEDİĞİMİZ BİRŞEY.VAR MI BİZİM GİBİ BEBEĞİ DÜŞÜREN HİÇ
Bişey olmaz canım korkma yinede ama kusma falan olursa götürürsün doktora

Ooo biz çoktan geçtik üç numaraya aynen molfix kullanıypruz memnunum uni bany mavi paket var ona geçebilirsin istersen ama hiç biri sarı gibi değil

canım bebişin kaç kilo canım..
2 numarada bir süre götürebilirdi bence :)
sarıya devam mı etsem bilemedim..şuanda 5 paket kaldı bitmeden deneyim olmazsa mavisini

Kız bu ne kadar büyük maşallah benimki üç aylık olacak 4de bu kadar büyük oluyor
37 ateş sıkıntı değil üzerinş kalın giydirme takipde kal aşıdan sonra belki ishal olabilir diye biliyorum Yarına düzelmese doktrıuna danışırsın
Canım benim valla buyuk çıkmış resimde 4 aylık olmadık 1 hafta sonra 4 olcak. Şuan 59 cm 4700kğ kilosu alt sınırda malesef.minyon ni bebek sağlıklı olsunlar da napalım .
Camera360_2014_11_20_120655.jpg

canım bebişin kaç kilo canım..
2 numarada bir süre götürebilirdi bence :)
sarıya devam mı etsem bilemedim..şuanda 5 paket kaldı bitmeden deneyim olmazsa mavisini
Yarın sağlık ocağına gidicez bakalım iki aylıkken 5800 kg idi ben mavi olandan kullandım güzel ama tabi her bebekde değişebiliyor

Notunun ygu68, post: 37988436, member:Ne o37680"]Merhaba anneler uzun zamandir yazamadim ama takipteyim oglumla tatile gittik ananeyi dedeyi ziyarete. Ise basyapcam n once kafa dagittik pazartesi basliyorum malesef :110: oglumun kakasi sonunda duzene girdi yaklasik 1 bucuk aydir hep 8-10 gunde bir yapiyordu artik gunluk yapmaya basladi en fazla 2 gune bir yapiyor. Efsercim seninki de duzelir yani meraklanma. Kizlar bu arada lazer epilasyona baslamayi duaunuyorum ic dikislere zarari olur mu sizce. Tam dikis bolgesine yaptirmayim 6 aya kadar orasi dursun diyorum ne dersiniz?[/QUOTE]
Noglusunun kakasi nasil duzene girdi ne Olur banada yardim edin ne yaptiysam olmadibuu aay yarim kilo almis sutummu az kusuyodu bebelac kivamm arttirici vverdi burnu tikali cok kotu oksuruyo ne yapcam kizlar yarfim edin

Minyonum yazmıştım ya :) ondan işde boy 150 kilofa 43 :) yaş 30 ama
Masallah gerçekten de hiç gosyermiyorsun :) oğlunda masallah çok tatlı 3 aylik bebekle 4 aylık çok farkediyormus :) bu arada sağlığı yerinde olduktan sonra kilosu önemli değil benim oğlum da aksine kilolu bende ileride kilo problemi olur diye cok almasın istiyorum :)

Masallah gerçekten de hiç gosyermiyorsun :) oğlunda masallah çok tatlı 3 aylik bebekle 4 aylık çok farkediyormus :) bu arada sağlığı yerinde olduktan sonra kilosu önemli değil benim oğlum da aksine kilolu bende ileride kilo problemi olur diye cok almasın istiyorum :)
Teşekkür ederim canım. Kilo meselesinde bebişler kilolu olsa sıkıntı zayıf olsa sıkıntı sağlıklı olsunlar da inşallah

X