- 13 Kasım 2011
- 252
- 45
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.821
gaz yaptıysada bilgim yok ağlamasında bir artış olmamıştı. her zamanki gibi akşam üzeri ağlamasını aksatmadı :) :)aşure gaz yapmaz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gaz yaptıysada bilgim yok ağlamasında bir artış olmamıştı. her zamanki gibi akşam üzeri ağlamasını aksatmadı :) :)aşure gaz yapmaz mı
kızlar ben bebişin altını açarken çok mutlu kapatırken yaygarayı koparıyor sizde de böyle birşey varmı? hayır canını mı acıtıyorum diye endişelenmeye başladım...
Bnmkinn baba tarafi babaya anne tarafi dayiya bnzetyo bn kmsye bnzetemiyrum saclari dgdunda smsyahti smdi rengi çok acldi her bde döküldüEvet rotarix yaptırdık yan etkisi olmadi.
Bebisleriniz kime benziyor. Anne baba annane dede babanne teyze hala vs..
Dogdugundan bu yana degistimi :)
Pompayla öektiğim süt neden boşa gitsin canım? Biriktir onu at buzluğaIki gündür sabah sağ mememi emzirip daha sonraki emzirmede solu veriyorum ama o zamana kadar sağ mememde kocaman sertlik oluyor emzirince geçiyor ama ağrı oluyor pompayla çekecem ama süt boşa gidecek neden böyle oluyor...Dünkü daha küçüktü şimdi büyüklu küçüklu dolu ...
Iki gündür sabah sağ mememi emzirip daha sonraki emzirmede solu veriyorum ama o zamana kadar sağ mememde kocaman sertlik oluyor emzirince geçiyor ama ağrı oluyor pompayla çekecem ama süt boşa gidecek neden böyle oluyor...Dünkü daha küçüktü şimdi büyüklu küçüklu dolu ...
Sezeryan yaptın heralde çünkü sezeryandan sonra olabiliyormuş sonra geçiyormuş soğuklarda belki biraz tetikler kan testide yaptırabilirsin hani vitamin kullanmamışım ya baktırman iyi olur bende kullanmadım çünkü test yaptırdım çok şükür bir sorun çıkmadıBırsey soracagım nolur sızdede oluyorsa cevağ verırmısınız. Oturup kalkarken dızlerım kopacak gıbı oluyor. Dogumdan sonra hıcbırsey kullanmadım ılac olarak acaba neden oluyor ya. Kılodanmı neden acaba demır falanda ıcmedım ben vıtamın falanda dogumdan sonra böyle agrı ceken vrmı kızlar ?
mutlaka emzirirken masaj yap kanallar tikaniyo..iltihap oluyo ates yapar antibiyotik filan kullanman gerekirIki gündür sabah sağ mememi emzirip daha sonraki emzirmede solu veriyorum ama o zamana kadar sağ mememde kocaman sertlik oluyor emzirince geçiyor ama ağrı oluyor pompayla çekecem ama süt boşa gidecek neden böyle oluyor...Dünkü daha küçüktü şimdi büyüklu küçüklu dolu ...
bi tanidik daha war ona da bi gidelimde..bizim sart olmamakla beraber yaptirmamiz gerekio cnm..biraz kapaliymis pipisi buyudukce sorun olabilirmisüzüldüm şimdi genel anestezi ise yaptırmam beklerim büyüsün
bende olmuyo ama romatizman filan yok dimi..usutmektenmi kiBırsey soracagım nolur sızdede oluyorsa cevağ verırmısınız. Oturup kalkarken dızlerım kopacak gıbı oluyor. Dogumdan sonra hıcbırsey kullanmadım ılac olarak acaba neden oluyor ya. Kılodanmı neden acaba demır falanda ıcmedım ben vıtamın falanda dogumdan sonra böyle agrı ceken vrmı kızlar ?
Sezeryan yaptın heralde çünkü sezeryandan sonra olabiliyormuş sonra geçiyormuş soğuklarda belki biraz tetikler kan testide yaptırabilirsin hani vitamin kullanmamışım ya baktırman iyi olur bende kullanmadım çünkü test yaptırdım çok şükür bir sorun çıkmadı
bende olmuyo ama romatizman filan yok dimi..usutmektenmi ki
hay Allah..cok gecmid olsunnYok usutmım aslında neen oldu anlamıyorum kızımı kucagıma alıp kalarkrn koltuktan kopcak gıbı oluo bacaklarım dızlerım
Sagol cnm heralde vıtamın demır eksıklıgınden falan oldu. Doktora gıdıp tahlıl yaptırıcam en kısa zamanda...hay Allah..cok gecmid olsunn
Aynen anestezi etkisindenmiş benimde bacağımda var ama spor yapmaya başladım ondanmı ameliyattanmı karar veremiyorumE
Sanırım dedıgın dogru gıdıp kan verım barı bı baksınlar. Evet sezeryan oldum cnm genel anestezıyle onlada ılgılı olabılırmı hanı genel anestezı ya?
Bende dedım acaba kılodan mı malum hala verebılmıs degılım kaldı 10 kılo ustumde. Her ıkı bacagındada mı var yoksa bırınde mı huanı tekındeyse belkı zorlamıs olabılırsın dıkkat et cnmm.Aynen anestezi etkisindenmiş benimde bacağımda var ama spor yapmaya başladım ondanmı ameliyattanmı karar veremiyorum
Sadece sol bacağımda var canım dediğin gibi zorladım galiba biraz saolBende dedım acaba kılodan mı malum hala verebılmıs degılım kaldı 10 kılo ustumde. Her ıkı bacagındada mı var yoksa bırınde mı huanı tekındeyse belkı zorlamıs olabılırsın dıkkat et cnmm.
Nedense altlarının açık olmasına çok seviyorlar bizimki bide kendini atmaya başladı bezini bağlarken baya Bi mücadele ediyoruz.kızlar ben bebişin altını açarken çok mutlu kapatırken yaygarayı koparıyor sizde de böyle birşey varmı? hayır canını mı acıtıyorum diye endişelenmeye başladım...
Canım şimdi saklama poşetim yok ben şuanda çıkamam evim öyle bi yokusta ki bebekle inemem eşim işten gelirken getirebilir..emzirdim sonra Sağdım 80 cc cikto aslında haftaya ihtiyacım var sınava girecem ben yokken iyi olur acaba şimdi bunu biberonla dondurucuya koysam mı yoksa bunu yine vermeye uğraşıp alınca mı sagsam aslında bu kadar süt cikmaz birdaha off bilemedim. .Pompayla öektiğim süt neden boşa gitsin canım? Biriktir onu at buzluğa
Canım şimdi saklama poşetim yok ben şuanda çıkamam evim öyle bi yokusta ki bebekle inemem eşim işten gelirken getirebilir..emzirdim sonra Sağdım 80 cc cikto aslında haftaya ihtiyacım var sınava girecem ben yokken iyi olur acaba şimdi bunu biberonla dondurucuya koysam mı yoksa bunu yine vermeye uğraşıp alınca mı sagsam aslında bu kadar süt cikmaz birdaha off bilemedim. .
Biberonla saklasam mı yada sert plastik saklama kaplarim var onla mi atsam tupperwre filanda var ama bozulursa ay ne etsem. .okuyanlar cevaplarsa sevinirim ..
Birde bir günde sagdigimi toplasam ayni gün ama ayni zaman diliminde olmadigindan nasıl birleştirecem
Bak canım çöpe atmaktansa buzluğa atılabilir bir kaba koy üzerine tarihini yazmayı unutma birleştirmek içinde ilk sağdığını başta buzdolabının alt kısmına koy sonraki sağdığınıda buzdolabının altına koy sonraki sağdığın önce sağdığın kadar soğuduğunda birleştirip at buzluğaCanım şimdi saklama poşetim yok ben şuanda çıkamam evim öyle bi yokusta ki bebekle inemem eşim işten gelirken getirebilir..emzirdim sonra Sağdım 80 cc cikto aslında haftaya ihtiyacım var sınava girecem ben yokken iyi olur acaba şimdi bunu biberonla dondurucuya koysam mı yoksa bunu yine vermeye uğraşıp alınca mı sagsam aslında bu kadar süt cikmaz birdaha off bilemedim. .
Biberonla saklasam mı yada sert plastik saklama kaplarim var onla mi atsam tupperwre filanda var ama bozulursa ay ne etsem. .okuyanlar cevaplarsa sevinirim ..
Birde bir günde sagdigimi toplasam ayni gün ama ayni zaman diliminde olmadigindan nasıl birleştirecem