2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım peki doktor filan mama ver diyor mu ya da ayda kaç gr aldı.
aç kalmıyorsa sorun değil bence bende vermek istemiyorum 3.ayda benimkide 500 küsür gr almış ama doktor genel kilosu iyi diye birşey demedi..6500gr.
ağlamıyor rahat uyuyor bende sadece süt vermek istiyorum

şimdi ilk doğduğunda benimkş memeyi alamadı ağzı küçük meme ucu büyük geliyordu silikon uçla emzirmeye çalışıyordum, sarılıktan dolayı süreklide uyuduğundan silikonla emzirirken şırınga ile yandan sağdığım sütü ağzına sıkıyordum.bu işlem çok uzun sürüyordu2.aya girdiğinde doktor biberonla ver kilo alsın dedi sütüm çoktu ozamanlar(şimdi azaldı) sağıp biberonla verdim 2hafta sonra kontrole gittim 500 gr aldı, sonra bi tesadüf çıplak memeyi emmeye alıştırdık ozamandan beri silikon biberon vs bişi vermiyorum emmeye başladığı ay 1100 aldı şimdi yine emiyor ama bu ay sadece 400 gr almış az emmeye başladı ,yani sorun sütle değil emmeyişiyle bende inatla biberon vermiyorum emmeyi unutmasın die. haftaya kontrolümüz var eğer yine az kilo aldıysa bakalım ne dicek ?? süt var die mamaya geçirmedi zaten öyle bişi teklif etseydi o doktoru bırakırdım. çünki mama herzaman var ama anne sutu kısıtlı ve herzaman taze ,temiz her yerde kolaylık sağlıyor.acıkıp ağlamıyorda benimki 4 saate kadar emzirmediğimi biliyorum uykusuzluktan ağlıyor ama açlık için ağlamıyor.bide önceden 1er saatte bir emzirirdim şimdi2-2,5 saatte bir emziriyorum midesi boşalsın belki acıkır daha çok emer die bunun sonucunu haftaya görcek bakalım

Slm kızlar benm bebek 11 haftalik 6000 gr olms, 3700. Dogmustu , sarilikta 3500 e dusmustu, , boyu 58 kafa 40 cm olms, buyudukce duzeliyo uyku gz onu nladm, zaten 3 ay uyku hormonu salgilanmiomus bebelerde

nergperşembe 15 haftalık ost: 37946358 .!.:
bebeğin kaç aylık oldu canım bende almayı düşünüyorum da bedenini nasıl alacaksın.?

Benimki bu persembe 15 haftalikbolacak.ben 1 yas düşünüyorum.büyük ihtimal civilde pati desen var.bizim arkadaş almis güzeldi.kabarikama pamuklu elyafi cçok yok terletmez.evden cikamadgm için internetten alicam.bizim ev serin oluyor ufods gece takmaya cesaret edemiyorum.kaç kere kafasina kadar çekmiş yakaladim.yüzü komple kapalydi cirpbyodu seside düzgn cikmiyor.korktum artik mecbur alicam.

Canim benim tandgm bi hemşire ayni zamanda ebem olur kendisi :) 4. Ayda başla dedi ama öyleyumurta falann ddeğil.mesela günde yarim cay kaşifi elmacsuyu ayva suyu tadmlk.elma gaz yaparms çünkü.giderek kasik kasikvarttrsn dedi.ben olevyapicam.

Ise baslayacagim diye bebegimi biberona alistirmaya calistim simdide arada bebede huysuzluk yapiyor...avent natural aldim biberon olarak. .. cok Üzgünüm yaaa hic vermesemiydim diyorum kasikla mi versekdik off yaaa ne zormus bu kuzucuklar yaaa Insan herseyini deet ediyo Allah yokluklarini gostermesin rahatca buyutelim bebisleri ....

Benimde 7 agststa 38 haftalik dogdu.47 cm 2700 du. 3. Ay kontrole goturmedm ben buralar soguk diye.ama kendim olctum kilosu kiyaferle 5800 boyuda 58 cm.10 aralikta 4. Ay asisi var bakalim nolacak :) kiloyada takilma saglikli olsunlarda ciliz olsunlar :)

aynı kiloda doğmuş benimkiyle ve aynı kiloda çıkmış üç aylıkken benimki 8 ağustosta doğmuştuu

arkadaşlar spor yapıyormusunuz özellikle sezeryanlı arkadaşlar göbeğiniz kaldıysa mekik çekilirmi başlanırmı yoksa daha erkenmi?

bitmiş durumdayım. iki günlüğüne memlekete gidip geldik uyku düzenimiz bozuldu 1.5 saattir uyumatmaya çalışıyorum. gecede 3 de ayaklandı 5ten sonra uyudu. 8 gündür kaka yapmıyor ama gazı çok kötü kokuyor müdahele etsem mi karar veremedin 10 güne kadar normal deniyor ama uyarsam mı poposunu blemedim. kaka yapmadığı için de ağlaması yok ıkınmıyor.karnı da yumuşak bilemiyorum. tek bildiğim çok yorgun hissediyorum

arkadaşlar spor yapıyormusunuz özellikle sezeryanlı arkadaşlar göbeğiniz kaldıysa mekik çekilirmi başlanırmı yoksa daha erkenmi?
Ben yapıyorum iki hafta oldu ama mekik yok sauna kemeri aldım onunla yapıyorum ve 1.5 kilo verdim netten araştırdığıma göre 2. Aydan itibaren çok ağır olmamak kaydı ile yapılmasında sakınca yok çok şükür sütümüde benide eksi yönde etkilemedi

Canim biran önce gecis yap. Ben de senin gibi yaptim iki ay boyunca, sadece kucakta uyutuyordum sonra kucakta uykuya dalarken agirlasinca ama tam uyumadigi anda yataga koydum, iyice doymus oldugu ve yorgun oldugu anlarda dene bunu özellikle, sonra yaninda dur yanina uzan belki, elini tut, uykuya dalsin. Ben öyle yaptim ve bir süre sonra alisti, bir süre dedigim birkac hafta sürdü tabi. Sonra kucagimda uyutmama gerek kalmadan sütü icip birakmaya basladim ise yaradi. 10 15 dakika mizildandigi oluyo hala bazen ama uyuyo. Benim kiz da sinirli :) Cok feci. Sen yavas yavas gecis süreci yap benim dedigim gibi insallah isine yarar.

İyi kullanıyorlar bizi.Bu daha başlangıç birde

Bİrkaç çeşit denedim ama tutmadı.Öğürüyor ağzına koyunca.
İçtim çaylardan
memeyi verdiginde aglamaya devam ederse esin alkislasin yada kulagina garip sesler cikar dikkatini ona verip memeyi tutuyo bi de istersen cnm
Evet bunu denicem canım :)))

Bunu denicem,ama uçağa binince rezil olmak yine kaçınılmaz

Hadi yaa Ben de yolculuk yapacagim, düzeni bozulursa diye cok korkuyorum. Karni yumusaksa iki uc gün daha bekle canim. Yapacaktir insallah, benim kizim da sadece anne sütü aldigi dönemde 10gün yapmamis sonra kendisi yapmisti. Bol bol omzunda tasi karnini sicak tutmaya calis, gelir...

Insallah düzenine cabucak geri döner..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…