Kundak yapmadım canım hiç
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Yatağını sevmiyor desem gece uyuyor orada. Doktorumuza sorucam pazartesi gidince.
Kayınvalidem yine mutsuz kilosundan ama bakalım doktor ne diyecek. Bugün tam 3 aylık olduk. Evde tartıyorum (yani kendim tartıya çıkıyorum sonra onunla çıkıyorum aradaki farkı kilosu sayıyorum) 5800 görünüyor. Bu ay 700 gr almış olur bu durumda. Bana göre şahane ama kayınvalidem yine delirecek. Az önce bana diyor ki birini emerken diğerinden süt fışkırmıyor senin bence sütün yok
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Yahu olmasa bile bunu söylemenin kime ne faydası var. Söyleyince süt mü gelecek.
Evet fışkırmıyor ama ıslanıyor diğer göğsüm. O da her zaman değil zaten. Bu da bırakma refleksi denen şeyden oluyormuş internette okudum fazla sütle alakası yokmuş. Kafayı yedirtecek bana ya
Sana içimi dökmüş gibi oldum geldi yine şişirdi beni
((((((