2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar lohusaliktan sonra 2 kere lekekenme şeklinde adet oldum bir haftadan fazla sürdü. 3 gün öncede yine leke şeklinde geldi ama devamı gelmedi benim gibi olan arkadaşlar varmı acaba bu sonucu beni korkuttu biraz.
perşembe günü oğlum tam 3.5 aylık oluyo.bi haftadır falan salyası akıyo ağzıyla köpük yapıyo.sizde de varmı bu durum ?
Ayni durum bizdede var.birde ellerini yumruk yapip sürekli emmeye çalışıyor. Dismi cikariyor diye bayagi endiselendim

Bende serum fizyolojik ilk defa kullandım. Ama günde kaç kere ve kaç damla vermemiz gerekiyor acaba? Birde verdikten sonra mutlaka temizlemek gerekiyormu burnunu?

Bende serum fizyolojik ilk defa kullandım. Ama günde kaç kere ve kaç damla vermemiz gerekiyor acaba? Birde verdikten sonra mutlaka temizlemek gerekiyormu burnunu?
Günde istedigin kadar kullanabilirsin bize meselâ doktor günde altı yedi kere yap dedi o şişeler bir sefer kullanılıyor bir tüpün yarısı bir burun deliğine yarısı diğer burun deliğine her seferinde otri bebe ile çekmeye gerek yok ben bir kere sabahları çekiyorum okadar çünkü oda burun içinde yara yapabiliyormus birde bu serum fizyolojik küçük olanlardan alındığında baya pahalı geliyor ben eczaneden izotonik sodyum klorur aldım yani bildiğimiz serum bide şırınga onunla çekip burnuna veriyorum koca şişe 4. Lira serum fizyolojik pahalıya mal oluyor diyenlere duyurulur

arkadaşlar bebeğini sünnet ettiren varmı aranızda?? bilgi almak istiyorum anestezi olarak neyi tercih ettiniz? memnun kaldınız mı? almam gereken önlem yada bilmem gereken herhangi bir şey var mı?? iyileşme süreci nasıl??

Eger deniz kenarinda yasayan varsa deniz suyu da kullanilabilir.

Bizimkide emiyo elini ayni sekilde ayi müsaitolsa dis sanirdim bende :)

bugun 2. ayımız btti 3 aya grdk rotavrus asısını olduk kilomuz 6600 boy 63cm szc normalmi sznkler ne kadardı 3. ayında ama bu ay 600 gr aalmıs dedi mama takvyesi yaopablirsn dye ama bzmki mama bgnmiyo hero baby evolvia mama aptamil ama yok inatcı almıyo istemyo acaba biberonumu tutamıyoki ya

Bebeklerinizin iki uyku arasi kac saat?
Bizde gece uykusu iyi ama gunduz de uyandiginda en fazla 2 saat dayanabiliyor. Bir de en ufak sese uyandigi icin uykuya dalmakta gucluk çekiyor. Böyle olunca gunduzleri hep bi uyku halinde oluyo.artik cok uzun sure uyanik kalmasi ve hareketli olmasi gerekmez mi

slm cnm gecen hafta 3 ay 4 günlükken eve gelen sağlık gorevlısıne ettırdık
lokal uyuşturup koterle kesmıs
6 tane fılan dıkıs vardı
ıgne yapılırken ağladı 20 dk sonra başladı kesmeye 10 dk fılan surdu ama benım oğlan evı yıktı ayaklarını tuttukları ıcın
sünnet sonrası 3-4- saat huzursuzdu salladık oyaladık fılan 2 kere fıtıl 1 kere surup verdık bı de krem surduk dıkıslerın oraya ve beze
1 haftada bayağı duzeldı bugun 9. gun pipisinin goruntusu normale yakın ama dıkısler hala duruyo kendı erıyecekmıs
tavsıye eder msn dersen kesınlıkle ederım
ama klasık yöntemle yaptır yüzük yontemı onerılmıyor cnmm

ay cnm aynı durumdayız hatta bende dıyorum bu çocukta bısey mı var max. 2 saat uyanık kalıyo ama uykusu da uyku degıl uyur uyanık
neden böyle bende anlamadım

cnm 3. aya gırdık derken?? orn benım oğlan 7 ağustos doğumlu 4 aya gırdık bu ayın yedısınde su an tam 3 ay 12 günlük mesela senınkı kac doğumlu?? benım oglam 2 aylıkken 5500 58 cm di 3 aylıkken 6.500 61 cm eger 2 aylıksa bıraz onde gelısımı yok 3 aylıksa gayet ii ayıyla uyumlu bence mama sutun varsa verme ben kızımda sutum azdı dıye verdım bunda vermıyorum sutum de sukur yetıyo zaten 1 ay sonra az az ek gıdaya gecıcem ben.. kılo alımı gayet ıı ben yerınde olsam mama vermem

18 agstos dgumlu ama kilo alımına gre bu ay sutun azalms dedi dktrda o yuzden mama grisimine gectm bnde bi ay snra işe baslıcam mcbr ek gdaya gcmk lazm

18 agstos dgumlu ama kilo alımına gre bu ay sutun azalms dedi dktrda o yuzden mama grisimine gectm bnde bi ay snra işe baslıcam mcbr ek gdaya gcmk lazm
cnm eger takıp edıyorsan bebek ortalama 1 kılo alır ılk 3 ay .. yanı 3.500 kılo doğan bebek 3 aylıkken 6.500 olur . belkı senınkı ılk ıkı ay hızlı aldığı ıcın bu ay 600 almıştır.. yanı ortalamada bebegın hıc dert etme .. bu ay emzırme acısından cok onemlı cunku tum bebekler 3-4- ay cıvarı emmeyı red edıyor nedense ger tam bu donemde mama baslarsan emmeyı bırakma ıhtımalı cok yüksek.. 4 ayda baslayabılrsun ek gıdaya meyve sularıyla.. bıraz araştır cok güzel bılgıler var nasıl ek gıdaya gecılecegıyle ılgılı

Canm teskkr ederm blglern için ddgn doğru ilk 2 ay 1200 almsti şimdi ona göre bana az geldi haklsn su ayi atlatsam rahat etcem vlla

Benim bildiğim ek gıdaya 6.ayda başlanır yada ben öyle yapicam arastirmalara göre ilk 6 ay ek gıdaya gerek yok oda ilk yogurtla başlanır sonra sebzeleri tattirarak devam eder

Benim bildiğim ek gıdaya 6.ayda başlanır yada ben öyle yapicam arastirmalara göre ilk 6 ay ek gıdaya gerek yok oda ilk yogurtla başlanır sonra sebzeleri tattirarak devam eder
bende ıse başlayacağım ıcın 4 ayda yavaş yavaş başlayacağım evet yoğurtla baslanabılıyo ben kızımda da meyveyle başladım. bundada oyle yaparım herhalde ama korkuyorum bıraz cunku benı oğlan 2 yada 3 günde bır kaka yapıyo ın s ek gıdaya gecınce kabız olmaz

çok teşekkürler..

Canim neden yüzük yöntemi önerilmiyor yüzük yöntemi nasıl bilmiyorum ama anlatırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…