2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sagdiktan sonra dolaba mi koyuyorsun yoksa direkmi veriyosun?

gunaydn kizlar benimde morelim bozuk oglumun yumutaya sut urunlerede alejisi varms basina gelen varmi.ben yemicm emzirme bitene kadar oglumda3 yasina kadar napicm yaaa

Ucuncu ayimizishal tmek uzere. Rota aşısı yaptirdiniz mi yaptiracak misiniz? Yan etkileri neler oldu. Yaptirmayi dusunmeyen var mi? Yan etkileri neler bilgisi olan var mi ?
Canim ben yaptirdim agizdan siringa ile veriliyor hemsire o gun ishal olur dedi korkma dedi amw cok şükür bir sey olmadi

gunaydn kizlar benimde morelim bozuk oglumun yumutaya sut urunlerede alejisi varms basina gelen varmi.ben yemicm emzirme bitene kadar oglumda3 yasina kadar napicm yaaa
Gunaydin canim benim bi arkadaşımın tanidiginin bebeginde varmis ama onun ömür boyu surecekmis alerjide degil protein fazlaligi mi neymis cocuk omru boyunca protein iceren besin yiyemicek uzulme bak senin yine geciciymis cok sukur.Allah korusun evlatlarımızı

meraba ben foruma yeni katıldım agustos annesiyim sizin gibi.. bişi danısmak istiyorum benim oglum ilk 2 ay ayda 1200 kilo aldı ama 2 gun sonra 3 aylık oluyo daha 600 gr alms acaba sutummu yetmiyo szce ?
Cnm benimde senin gibi bir sorunum var ilk ay 800aldik ikinci ay 500 gr aldi ikinci ayin bitiminde dr gttk dr kilosunu az buldu bir hafta müddet verdi mamada ver bakalim haftada 250 gr alckmi die o deneme surecindeki bir haftada istemeterekde olsa mama verdm ama az 90cc sadece ama daha sik emzirdm bir haftda 250 gr aldk cok şükür ama drlar nedense hep mamaya yonlendirio saglik ocagindaki hemşire ise kilo alimini norml buluyor ki netten baktigim kadariyla anne sutuyle beslenen bir bebek 5 6ayda dogum kilisunun iki katina cikarms ozel hastanedeki dr mamaya yonlendiriyor

canm peki mamayı bıraktınmı yoksa devam edyomusun

Canim sagol sanırım ben yanlis yaptım çocuk hep gürültü içinde uyudu.
Ben iki ay ablamda kaldım bebek her dakika gürültü içinde tv açık filan...1.5aylikken sese bakıyordu sonra kendi evime geldim bebeğim hep yanımda. Olsun dedim aldım yanıma sadece yatarken odaya koydum sanırım artık sürekli ses içinde olduğundan ayırt edemiyor..ipk kalkınca Günaydın deyince çeviriyor farklı sese bakıyor ama ben sürekli sesli ortamda olduğundan şüphelendim bugünden itibaren artık yatağına bırakacam ... çok aptallik ettim herkes aman gürültüye alışsin dedi bilemedim hele şu tv sesi müzik. Filan yoksa diğer herseyi yapıyor...bundan olabilir sanırım
Canim dediğinde haklısın allah yavrularimizi sag sağlım.saglikli verdi biz ne yapiyoruz...benim eşimde yarık dudak var ben hamile kaldığımda çok korktum iki defa ayrıntılı ultrasona girdim...şükür Rabbime olmadı ikinci bebeği hiç düşünemiyorum tüp bebek düşünüyordum ama sebebi bilinmediginden yarık dudagin birşey yapılamıyor. ..aslında şuanda. Kendimi şükürsuz gördüm tövbe Sağol canım biraz. Olsun kendime getirdin

aminn.sonuç en erken cumaya çıkacak.annemi kanserden kaybettim zaten.o kadar korkuyorum ki anlatamam.çocuklarımın yüzüne bakmak istemiyorum.bakınca ağlıyorum.kızım küçücükken annem toplam 3 ay içinde vefat etti.çok zor bir süreçti.o kadar etkilendim ki o yaşımda.şimdi aklıma gelen tek şey minik daha anlamaz ama bire giden kızım etkilenmeden nasıl ölebilirim.eşim iki çocuğu da isteyip sevebilecek birini bulabilir mi.biliyorum çok delice geliyor kulağa psikolojik sorunlarım var zannedeceksiniz ama tedavinin aşamalrını ve sonucunu yaşayan anlar nasıl böyle düşünebildiğimi.rabbim kimseye yaşatmasın

canm peki mamayı bıraktınmı yoksa devam edyomusun
Benim bebeğim 3470 gr ikinci ay kıyafetle 6040gdi bu ay 6500gr oldu ilk iki ay aynı doktora gittim süt yetiyor dedi ayda 1 kilo almıştı. .bu ay yeni doktora gittik söyledim buna göre 500gr almış gibi dedim oda kilosu 6.5oldugundan iyi kilosu filan dedi giysi farkeder 100-200 gr. Dedi ama bilmiyorum ben yetmediğini düşünüyorum bakalım artık ne olacak birde doktor bana 2ay sonra getir dedi her ay götürmeyecegiz mi anlamadım.

Ayy yapma lütfen canım valla içimi sizlattin...canım her kitle kanser değil her kanser öldürmüyor lütfen böyle yapma allahın izniyle yok birşey çok dua ediyorum sana ama lütfen sende iyi düşün

Canimm eminim cok zor ama bak burda burbirini hic tanimaysn insanlar birbiri icin dua ediyor... simdi dualarımız senle sende evlatlarin icin güçlü ol...Allah sana yavrularını n guzel gunlerini gormeyi onları gönlünce büyütmeyi nasip etsin

Insallah temiz cikar canim Rabbim yavrularina bagislasin kötü seyler dusunme lutfen eminim cok zordur Allah yardimcimiz olsun

Insallah temiz cikar canim Rabbim yavrularina bagislasin kötü seyler dusunme lutfen eminim cok zordur Allah yardimcimiz olsun
allah razı olsun.kimin duası kabul olur Allah bilir.lütfen dua edin bana
allah razı olsun.aminn
Ayy yapma lütfen canım valla içimi sizlattin...canım her kitle kanser değil her kanser öldürmüyor lütfen böyle yapma allahın izniyle yok birşey çok dua ediyorum sana ama lütfen sende iyi düşün
Allah razı olsun

ALLAH HİÇBİR SAVUNMASIZ KÜÇÜCÜK ÇOCUĞU ANNESİZ BIRAKMASIN.İÇİM ÇOK ACIOR.RABBİM SONUNU HAYIR ÇIKARSIN İNŞALLAH.DUA EDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH.SİZLERİN DE ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HERŞEYİ

NazilE="zynp3434, post: 37825495, member: 555475"]gunaydn kizlar benimde morelim bozuk oglumun yumutaya sut urunlerede alejisi varms basina gelen varmi.ben yemicm emzirme bitene kadar oglumda3 yasina kadar napicm yaaa[/QUOTE]
Nasil anladilar canim.yani tahlilden öncekibelirtileri neydi?

canim boyle knusma icim aciyor valla allah cocuklarina bagislasin seni dualarimix seninle...iyi dusun iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…