2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla onları takmamak gerekiyor bir bebek günde 20 gr almalı o da haftada 140 gr eder. neden bir hafta da 250 gr aldırmaya çalıştı? sana bir açıklama yaptımı?

bebeğinin kilosu bencede iyi sen sütünün yettiği anlamak istiyorsan çişini takip et günde en az 6 defa bez batırıyorsa süt yetiyordur. zaten aç bebek ağlar sebepsiz yere ağlamıyorsa doyuyordur

oglumun yattgı kısımda sacları dkulmeye basladı bu normalmi bu durumu yasayn varmı aranızda?
bizde de aynı o kadar çok dökülüyor ki ne yapacağımı şaşırdım dökülmesi sorun değil Allah korusun ağzına burnuna gidecek ondan korkuyorum

Arkadaşlar kilo vermek istiyorum bir haftadır yürüşe başladım ve yemek öğünlerimi yarıya indirdim ama sütüm kesilir diye korkuyorumhata mı ediyorum spor için erken mi bilemedim
bence spor yapmak iyidir ama yemekten kesmek bence erken ben 6 ayın dolmasını bekliyorum Allah korusun sütüm kesilir sonra üzülürüm bebeğimi anne sütüyle besleyenedim diye. zaten bu halde bile azaldığını hissediyorum

Allah yardımcın olsun, inşallah temiz çıkar sonuçlar

bizde öyle ama gazını çıkarınca rahatlıyor. nurse harveys diye bir gaz şurubuda var birde onu dene istersen...

Haklısın ama çok yediğim için onun yarsı çok az değil gibi .eğer azalmaya

Koşmayı denedim çok kötü oldu yüksk tempoda da ağrıdı 5.5 le yürüyorum .ben de çok kötü durumdayım ocak ayının ilk haftası kaynımın düğünü var akrabağlar gelin ilk çocukta çökmüs desinler istemiyorum

Bnm oglmda 3 aylık bnde bi haftdr yme knsnda kndmi tutydum ama stum azaldi bu sefer kilo almi az oldu erken diye dsnyrum ama sinir oluyorum gbegm gitmedi 10 kilo fzlam var halaa
Benimde göbek var gelen giden ikizdi sanırım diğerini içerde unutmuslar diye espiri yapıyorlar ben rejim yapmıyayımda kimler yapsın

Belki dolaptan çıktığı için sevmemis olabilirmiki öyle aklıma geldi de ondan sordum süt disarda 4-6 saat kalabiliyor bir denk geldiğinde bide dolaba girmeden denesen

Ben de öyle zannediyordum bastan ama neden simdi diye düsünmeye basladim yani niye son bir haftadir böyle? Ama sonra Aptamile de ayni seyi yapti bugun süt degil. Sanirim karni agriyor. Tahmin etmekten canim cikiyor artik...

Mangocugum sanirim ayni sorunu yasiyoruz. Ben emziremiyorum cünkü kabul etmiyor ama sagdigim sütü de devam sütünü de icirirken ciglik cigliga bir türlü iciremiyorum. Hatta dedigin gibi agzina biberonu götürür götürmez aglamaya basladigi zamanlar oldu, esime bagiriyorum sinirimden, daha agzina almadi ya ne sorunu?! diye :)

Sanirim gaz agrilari 12.haftada artiyormus birden bu hafta bir iki hafta asagi yukari oynayabiliyor diyorlar. Belki de ondan...

Bekleyip görecegiz düzelecek mi..

3.aydan sonra zaten gündüz uykusu azalacakmis giderek. Benimki de sütünü ictikten sonra bir saat oyaliyorum sonra yatirmaya calisiyorum. 30dk- 45dk arasi uyuyo uyaniyo, altini degistiriyorum, oyaliyorum iste bir sonraki süt saati gelmis oluyor. Tekrar süt oyun derken aksam ediyoruz.

Uyku düzeni oturttun mu? Mesela her aksam ayni saatte uyutmaya baska bir odaya gitmeyi karanlik yapmayi odayi falan ögrettin mi? Gece gündüz farkini ögrenmesi gerek. Benim kizim da cok gazliydi cok cektim ama dogdugundan beri hep ayni saatlerde 7-8 arasi, yatak odasina gectim ve hic sesli konusmadim, karanlikta uyuyana kadar ugrastim hep.. Simdi geceyi biliyor.

Allah razı olsun.allah herseyi gönlüne göre versin

Benim bebeğimde çok gazlı bir bebekti.Nerdeyse bütün gaz ilaçlarını kullandım.En son doktorumuz biogaia yı önerdi.İlacı kullanmaya başladığımızdan bu yana gaz sancılarımız çok hafifledi.Yalnız bu ilacı hergün aynı saatte vermek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…