- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.341
Sirke iyiymis mikrop kirici özelliği varmis sagol canim güzel fikir oldu banaBen sirkeli suda kaynatıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sirke iyiymis mikrop kirici özelliği varmis sagol canim güzel fikir oldu banaBen sirkeli suda kaynatıyorum.
simdi doktrdan gldk dger aylara gre kilo alımı baya azalmıs dedi aksamları yatrmadan bi kere mama ver toparlar dedi mamaya baslcm bnde bakalm nolckBenim bebeğim 3470 gr ikinci ay kıyafetle 6040gdi bu ay 6500gr oldu ilk iki ay aynı doktora gittim süt yetiyor dedi ayda 1 kilo almıştı. .bu ay yeni doktora gittik söyledim buna göre 500gr almış gibi dedim oda kilosu 6.5oldugundan iyi kilosu filan dedi giysi farkeder 100-200 gr. Dedi ama bilmiyorum ben yetmediğini düşünüyorum bakalım artık ne olacak birde doktor bana 2ay sonra getir dedi her ay götürmeyecegiz mi anlamadım.
Bnm oglmda 3 aylık bnde bi haftdr yme knsnda kndmi tutydum ama stum azaldi bu sefer kilo almi az oldu erken diye dsnyrum ama sinir oluyorum gbegm gitmedi 10 kilo fzlam var halaaArkadaşlar kilo vermek istiyorum bir haftadır yürüşe başladım ve yemek öğünlerimi yarıya indirdim ama sütüm kesilir diye korkuyorumhata mı ediyorum spor için erken mi bilemedim
Yaptırdım allaha şükür hiç bir yan etki olmadı. Zaten ağızdan şırınga ile veriliyor. Yalnız 2 çeşit var galiba, benim yaptırdığım 3doz halinde yapılıyor, adı rotateqUcuncu ayimiz bitmek uzere. Rota aşısı yaptirdiniz mi yaptiracak misiniz? Yan etkilehr oldu. Yaptirmayi dusunmeyen var mi? Yan etkileri neler bilgisi olan var mi ?
Benim kiziminda dokuluyor. Zaten saci yoktu olanlarda böylece gitti :) yattigi yer özellikle kel kaldioglumun yattgı kısımda sacları dkulmeye basladı bu normalmi bu durumu yasayn varmı aranızda?
Canım annemde de benzer bir şey olmuştu.Dr lar ilaçla eritmeyi tavsiye ettiler.Senin de inşallah benzer bir şeydir.Biz millet olarak her zaman en kötüyü düşünmeye alışmışız.Sen de bu yüzden böylesin işte.Allah seni çocuklarına bağışlasın.Hayırlı ve sağlıklı haberlerini alalım inşallah.allah razı olsun.kimin duası kabul olur Allah bilir.lütfen dua edin bana
allah razı olsun.aminn
Allah razı olsun
ALLAH HİÇBİR SAVUNMASIZ KÜÇÜCÜK ÇOCUĞU ANNESİZ BIRAKMASIN.İÇİM ÇOK ACIOR.RABBİM SONUNU HAYIR ÇIKARSIN İNŞALLAH.DUA EDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH.SİZLERİN DE ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HERŞEYİ
Sezeryansan zaten spor zor 6.aya kadar ama kendini cok sikmadan tempolu yürümek iyi ya sizin kiloyu bilmemde ben cok fenayim çıkamıyorum ben ciksam yürüyecek yer yok 6.ayi bekliyorum bakalım...cok fena üst beden göğüs göbek mideArkadaşlar kilo vermek istiyorum bir haftadır yürüşe başladım ve yemek öğünlerimi yarıya indirdim ama sütüm kesilir diye korkuyorumhata mı ediyorum spor için erken mi bilemedim
Tamburcum merhaba
3 gundur bizde savas halindeyiz ayin 19unda 3 aylik oluyor ve simdiye kadar biberonla da icmedi mamada icmedi sadece gogsumden emiyodu ( bunu soylememin amaci gogsumden emmekten baska bir alternatifi yok bilmiyor cunku)ama ne olduysa 3 gundur uyanikken ciglik cigliga gogsume yaklastirdigim anda basliyo bir aglama... Emme yada meme grevi denen birsey varmis onu yasiyoruz galiba =(( gerci sen mama emiyor diyosun ama mamayi az mi emiyo yoksa normal mii .. normal emiyosa dedigin gibi onun tadina alismis olabilir
Canım sagdiktan sonra dolaba mi koyuyorsun yoksa direkmi veriyosun?
doktorlar 6 ay diyeti önermiyorArkadaşlar kilo vermek istiyorum bir haftadır yürüşe başladım ve yemek öğünlerimi yarıya indirdim ama sütüm kesilir diye korkuyorumhata mı ediyorum spor için erken mi bilemedim
Belki dolaptan çıktığı için sevmemis olabilirmiki öyle aklıma geldi de ondan sordum süt disarda 4-6 saat kalabiliyor bir denk geldiğinde bide dolaba girmeden denesenDolaba koyuyorum canim. Genelde o uyurken sagmaya vaktim var cünkü. Ama sütümü en gec 24 saat icinde veriyorum yani.
bende olmadim hala 3 ayligizKa
Dogumdan sonra kacinci ayda adet oldunuz benm kizim iki bucuk aylik ben henuz adet olmadm
bende olmadim hala 3 ayligiz
ay canım ya çok kötü oldum morelini bozma cumaya az kalmış böyle düşünerek kendini dibe çekme. bir insanı iyi edende kötü edende aslında psikolojimizdir. sen psikolojini yüksek tutacaksın ki herşey yolunda gitsin yapma böyle çok üzüldüm. Allah çocuklarına da sanada öyle birşey yaşatmaz inşallah. bol bol dua edeceğim senin için....aminn.sonuç en erken cumaya çıkacak.annemi kanserden kaybettim zaten.o kadar korkuyorum ki anlatamam.çocuklarımın yüzüne bakmak istemiyorum.bakınca ağlıyorum.kızım küçücükken annem toplam 3 ay içinde vefat etti.çok zor bir süreçti.o kadar etkilendim ki o yaşımda.şimdi aklıma gelen tek şey minik daha anlamaz ama bire giden kızım etkilenmeden nasıl ölebilirim.eşim iki çocuğu da isteyip sevebilecek birini bulabilir mi.biliyorum çok delice geliyor kulağa psikolojik sorunlarım var zannedeceksiniz ama tedavinin aşamalrını ve sonucunu yaşayan anlar nasıl böyle düşünebildiğimi.rabbim kimseye yaşatmasın