2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

detay lutfen canim..nerde oldunuz nasi oldunuz sonrasi cok sikintili gectimi
Lokal olarak uyusturuldu, yarım saat uyuşması için bekledik, sonrasında kesildi, dikişler atıldı, yarım saatte bitti operasyon toplamda bir saat içinde her şey oldu bitti, ilaç verdi, her alt değiştirmede sürün dedi, ağrısı olursa, huzursuzlanırsa ağrı kesici yazdı, sadece dün geldikten sonra biraz huzursuzlandı, gecesinde kontrol ettim sürekli, huzursuz olmadı şükür çok rahat atlattık, inşallah bir sorun olmaz, 3 gün sonrada banyo yaptırabilirsiniz dedi

Yaa kizlar benim bebegim cok mu kucuk gerimi gelisimi çok takiyorum kafaya 3 aylikken 60 cm 6.100 gr di yarin dr a gitcez yine bakalım :/ tabi biz 3 hafta kadar erken doğmak zorunda kaldık ondanmi acaba 48 cm 2.600 dogduk
Masallah gayet iyi gelisimi niye oyle dusundunki benimkinin kilosu dusuk ama saglik ocaginda norml diolar gelisimine benimki iki bucuk aylik 4800kilosu saglikli olduktan sonra kilo cok sorun dgl bence

Kizlar bebegim emzik tutmuyor onceleri biraz tutuyodu istemeyerek mama yerken uyuya kaliyodu bende vermedim simdi unuttu sanirim azcik recele degdirip verdim agzinda geveliyo öyle sakiz cigner gibi tutup emmiyo.uyurken zor oluyo cok uykuya gecemiyo soylene soylene uyuyor artik napayim alistirmaya ugrasayimmi pesmi edeyim herkeste rahat edersin diyo napcam ben

canım ben uğraşma hiç derim 5 tane emzik aldık bana mısın demedi vermemle fırlatması bir oluyor gerçi almasını istemiyordum ama biraz kurtarsın beni istedim ou da almadı zaten
benimki de çok söyleniyor ninni söylüyor yumuşak ses tonuyla sureleri okuyorum paşam uyuyp kalıyor

Kizlar oyun halisi ve donence bebegi otustik yapar zararlı diyorlar cok mantikli gelmedi ama soz konusu bebegim olunca ickme kurt düştü. .. siz ne dersiniz?

Kizlar oyun halisi ve donence bebegi otustik yapar zararlı diyorlar cok mantikli gelmedi ama soz konusu bebegim olunca ickme kurt düştü. .. siz ne dersiniz?
Canım bende alacaktık zararlı olduğunu duyunca düşündüm li bebeğimin yerine kendimi koysam ve başımın üştünde sürekli dönen bişeyler olsa ve aynı sıkıcılıkta müzik çalsa başım döner ayrıca onu takip ederken şaşı olurum gibi geldi.o nedenle almaktan vazgeçtim.

Kızlar bebeği ayına göre çok tombul 8 kilo yada 8e yakın olan varmı? Severken tombik tombik iyi oluyo ama ilerde kilo problemi olur diye de korkuyorum. Gerçi doktora sordum anne sütü alan bebeklerde obezite olmazmış yurumeye basladiginda fazla kilolari gider dedi.

erzurumda yaşıyorum canım söylediğin şey mümkün değikl :) bundan bi kaç sene evvel bende de çıkmıştı ve dr.erzurumda hemen hemen herkeste var dedi.allahtan yazları memlekete gidicem depolarım d vittamini :)bebeğimede iyi gelir :)

sanırım gözden kaçtı kızlarç aliexpress de alışveriş yapan arkadaşlara soruyorum.alışverişimi yaptım ödemeyide yaptım.düzenli olarak mail gönderilip bilgilendriyorum.ama çeviri yaparak anlamakta zorlanıyorum.ayrıyetten bi onay var mı?yoksa kredi kartıyla ödee yaptıktan sonra yeterli oluyor mu?

otistik dışardaki uyarıcılarla olmuyo benm bildiğim.anne karnındayken oluyor.ama tv,dönenceler çok dikkat çekicisiyle dkkat dağınıklığı yapar diye bili,yorum.yoksa dönencelere bakıp otistik olmuyo :) ama otistikler dönen şeylere ilgiliymişki bu daha ilerki yaşlarda ortaya çıkıyo.şuan bebeklerimiz doğal olarak bakıyo çünkü dikkatlerini çekiyo.ama 2 yaşına geldiğinde çamaır makine vs.gibi dönen şeyler ilgisini çekiyosa,konuşmuyosa,seslendiğinde bakmıyosa bu belirtileri diye biliyorum.

maşallah canım ne güzel.sadece anne sütüyse evet olmazmış obezte.zaten diş çıkarma ve yürüme döneminde veriyolarmış.

Canım ürün gwldikten sonra onaylama yapıyorsun satıcının hesabına para öyle geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…