- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 34
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.221
Multitabs gunde 1 ml veriliyor arkadaşım pipette gostergesi varmultitabs kullanan varmı günde 3 damla veriyorum ama öyle olmadığı söyleniyor
:)) geçmiş olsunHakli ciktin arkadaşım bende regl oldum bugun
hayırlı olsun canım bıraz anlatır mısın yapılma tekniğiniSünnetimizi de olduk maşallah
kolik miydi acaba :)kızlaaar bu akşam yemeğinde aspiratörün kızımı sakinleştirip uykusunu getirdiğini keşfettik açıyoruz uykuya dalıyo, kapatıyoruz gözlerini açıyor. resmen kendinden geçiyor. pusetine yatırdım ağlamasını bekliyorum yediğim karımdır diye yemeğe oturduk. ağlamasını bekledim ama ağlamadı çok şaşırdım ve çok mutlu oldum. uzun zamandır ağız tadıyla güzel bir akşam yemeği yedik erken vakitte :) sizde denerseniz uyumasında veya susmasında işe yarıyor mu paylaşır mısınız.
isyerinde arkadasim sagiyordu bana lansinoh onerdi :) onda emzirme modu varmis ama sagmayi denemedim bu pazar sagmayi planliyorum calisirken hem anne sutu ek gida kullanir ki 1 yasina kadar kullanir insallahKizlar calisanlar sutlerini nasil sagiyor makinemi aldnz sldysaniz markasi ne bende el pompasi eeklinde ver ama iyi cekmio tsm sagamiyorum gogusleriminde ucu cok dglvelimle sagamiyorum siz bu ise nasil csre buldunuz birde bi sagmada bir gogusten nevkadar sut geliyor
Ben varım 26 ağustosda dogum yaptim.erkek benimki ;-)oo maşallah çok güzel :) yok mu arttıran senin bebeğinin cinsiyeti ne?
Lokal oldu, o bölgeye uyuşturucu iğne yapıldı, yarım saat içerisinde bitti operasyonuhayırlı olsun canım bıraz anlatır mısın yapılma tekniğini
bizimkide kız ozaman çin takvimi doğru söylüyor. :)Kiz benimki
ben yatağına yatırıp hemen sallamaya başlıyorum değilse benimkide uyumuyor. gerçi onda da ortalama bir saat uyuyor ama olsun hiç yoktan iyidir :)Kizlar bebisler gun icerisinde uyuyormu? Benim kizim cingoz recai, gun icerisinde uyumuyor, uyudugunda sadece emerken uyuyor emme bitince yada memeden cikartinca uyaniyoryani soyle yatirinca uyuyan anneler nasi beceriyorsunuz
bir fikrim yok ama akşamları saat 16:00-19:00 arasında uzunca bir ağlama seansımız varkolik miydi acaba :)
hadi yaa süper ama seninki çin takvimine uymuyor :) kız olması gerekiyordu demekki aslı yokmuşBen varım 26 ağustosda dogum yaptim.erkek benimki ;-)
Ben konuşuyorum, oğlum şimdi sütünü içince uyku vaktin geliyor, haydi şimdi uyku zamanı gibi, belki anlamıyor ama aklında yer ediyor diye düşünüyorum, bir de hareketlerini doğru gözlemlemek gerekiyor, uykusu geldiğinde ilk esnemeyi görüyorum ikinciyi bekliyorum, o sırada gözlerine ellerini götürüyor bizimki o zaman yatağına yatırıyorum bes dk bekliyorum. Mızırdanırsa kucağımda şşş pat yöntemi(tracy hogg) deniyorum gözlerini kapatınca tekrar yatağına alıyorum. Biraz karışık anlattım umarım başarmışımdır.Kizlar bebisler gun icerisinde uyuyormu? Benim kizim cingoz recai, gun icerisinde uyumuyor, uyudugunda sadece emerken uyuyor emme bitince yada memeden cikartinca uyaniyoryani soyle yatirinca uyuyan anneler nasi beceriyorsunuz