2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kolik miydi acaba :)

isyerinde arkadasim sagiyordu bana lansinoh onerdi :) onda emzirme modu varmis ama sagmayi denemedim bu pazar sagmayi planliyorum calisirken hem anne sutu ek gida kullanir ki 1 yasina kadar kullanir insallah

Kizlar bebisler gun icerisinde uyuyormu? Benim kizim cingoz recai, gun icerisinde uyumuyor, uyudugunda sadece emerken uyuyor emme bitince yada memeden cikartinca uyaniyor yani soyle yatirinca uyuyan anneler nasi beceriyorsunuz

selam kızlar.geçengün bi alışveriş sitesi yazmıştım.aliexpres diye.alışveriş yapanlar vardı.ben sipariş verdim.daha bi işlem yapmam gerekiyormu?saipariş sayfasında siparişlerin durumu var sürekli güncelleniyo.ayrıyetten onaylamam gereken bişi var mı?

Kizlar bebisler gun icerisinde uyuyormu? Benim kizim cingoz recai, gun icerisinde uyumuyor, uyudugunda sadece emerken uyuyor emme bitince yada memeden cikartinca uyaniyor yani soyle yatirinca uyuyan anneler nasi beceriyorsunuz
ben yatağına yatırıp hemen sallamaya başlıyorum değilse benimkide uyumuyor. gerçi onda da ortalama bir saat uyuyor ama olsun hiç yoktan iyidir :)

kızlar yorgunluktan mahfoldum. ge3ceden beri huysz odadan çıktın mı başlkıyor ağlamaya eşimde 9 buçukta gelecek emziriyorum genzine kaçırıyor ağlıyor bir daha emmek ist4emiyor yeni yeni düzen oturtmuştuk. yine mi huy değiştiriyor çok canım sıkkın

Ben konuşuyorum, oğlum şimdi sütünü içince uyku vaktin geliyor, haydi şimdi uyku zamanı gibi, belki anlamıyor ama aklında yer ediyor diye düşünüyorum, bir de hareketlerini doğru gözlemlemek gerekiyor, uykusu geldiğinde ilk esnemeyi görüyorum ikinciyi bekliyorum, o sırada gözlerine ellerini götürüyor bizimki o zaman yatağına yatırıyorum bes dk bekliyorum. Mızırdanırsa kucağımda şşş pat yöntemi(tracy hogg) deniyorum gözlerini kapatınca tekrar yatağına alıyorum. Biraz karışık anlattım umarım başarmışımdır.

Ya benim canım sıkıldı neden bebeğim sese dönmüyor ya..göz teması iyi uzun süre bakıyor takip ediyor ama sese dönmüyor bazen dönüyor doktor iki ay bekle işitme testi yaptır dedi ama yapıldı ve duyuyor. Otizm olabilir mi dedim muayene boyunca dra baktı gözlerine sürekli güldü takip etti. .doktor yoktur dedi ay içim sıkılıyor ya ...hep olmamakla birlikte iki gündür emerken seslenince memeyi bırakıp bakıyor bazen dönüyor ya off

Benimki de uykusuz gündüz toplanan üç sat uyuyor ya benimki gibi olan varmı aranızda yani gazından dolayi mi acaba on dk uyuyo sonra bağırıyor kalkıyor kucağa alınca susuyor

Bende uyutana kadar akla karayı seçiyorum.bu aralar uyuyana kadar çok ağlıyor.ayrıca sallıyorum ve bu durumdan çok rahatsızım.sizler nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…