- 10 Ocak 2014
- 884
- 557
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.241
hadi yaa süper ama seninki çin takvimine uymuyor :) kız olması gerekiyordu demekki asl yokmuş
peki canım çocuk benim depolardan falanda mı almıyo ya da hamilelikte benden almış olabilir mi bu vitamini?bben doğudayoım burda pek güneş yok.bundan 2-3 sene öncede çok düşük çıkmıştı d vitaminim ve doktor bana devit 3 verdi.acaba sağlık ocağı buralarda pek gün ışığı yok diye mi bana başlattı anlamadım.
emzirirken uyuyor zilli kucagima aliyoeum sirtina vuruyorum sonra yatagina birakinca biraz mirildaniyor ama popsunu vurunca uykuya devam ediyor saat 9'da yatirdim ama 12'de kalkar emmeye zilliKizlar bebisler gun icerisinde uyuyormu? Benim kizim cingoz recai, gun icerisinde uyumuyor, uyudugunda sadece emerken uyuyor emme bitince yada memeden cikartinca uyaniyoryani soyle yatirinca uyuyan anneler nasi beceriyorsunuz
benim kızımda öyle bazen dönüyor bazen dönmüyor kaç aylıkken sürekli dönmesi gerekiyor ki? bizde işitme testi yaptırdık duyuyor.Ya benim canım sıkıldı neden bebeğim sese dönmüyor ya..göz teması iyi uzun süre bakıyor takip ediyor ama sese dönmüyor bazen dönüyor doktor iki ay bekle işitme testi yaptır dedi ama yapıldı ve duyuyor. Otizm olabilir mi dedim muayene boyunca dra baktı gözlerine sürekli güldü takip etti. .doktor yoktur dedi ay içim sıkılıyor ya ...hep olmamakla birlikte iki gündür emerken seslenince memeyi bırakıp bakıyor bazen dönüyor ya off
Bilmiyorum ki benimki 3ay oldu bugün dr. Göz temasindan kaynaklı otizm olmaz dedi hic göze bakmazlarmis bana iki ay daha bekle dedi.iste kafasını tutuyor, canlı bakıyor bos bakmıyor takip ediyor temas var dedi ama ben nedense taktım allahım hep böyle olacak gibi geliyor. .benim kızımda öyle bazen dönüyor bazen dönmüyor kaç aylıkken sürekli dönmesi gerekiyor ki? bizde işitme testi yaptırdık duyuyor.
Canım lütfen kötü düşünme birşey olmaz allahın izniyle seni biliyorum bak strese sokma kendini hasta edersin birşey olmaz allahın izniyle dualarim seninle doktor ne dedi..arkadaşlar çok kötüyüm.Allah rızası için bana dua etmenizi istiyorum.1.5 aydır kulağımda işitme problemleri vardı.hep antibiyotik kullandım.bugün genzimde bir şey görüldü.biyopsi alındı.lütfen anneler dua edin bana sonucu temiz çıksın.hayırlısıyla iki evladımı büyütebileyim
Canim allahim sifa versin sen gonlunu ferah tut inşallah hic bir sey cikmayacakarkadaşlar çok kötüyüm.Allah rızası için bana dua etmenizi istiyorum.1.5 aydır kulağımda işitme problemleri vardı.hep antibiyotik kullandım.bugün genzimde bir şey görüldü.biyopsi alındı.lütfen anneler dua edin bana sonucu temiz çıksın.hayırlısıyla iki evladımı büyütebileyim
Benimkide pek uyumuyor aslinda bir uykuya dalabilse iki saat uyuyorda onuda basarana kadar iki üç defa yatirip kaldiriyorumben yatağına yatırıp hemen sallamaya başlıyorum değilse benimkide uyumuyor. gerçi onda da ortalama bir saat uyuyor ama olsun hiç yoktan iyidir :)
cin takviminde yasda onemli amahadi yaa süper ama seninki çin takvimine uymuyor :) kız olması gerekiyordu demekki aslı yokmuş
o maşallah 3 kişi olduk :) senin bebeğinin cinsiyeti ne?
Benim ki oglan canimo maşallah 3 kişi olduk :) senin bebeğinin cinsiyeti ne?
detay lutfen canim..nerde oldunuz nasi oldunuz sonrasi cok sikintili gectimiSünnetimizi de olduk maşallah
tatlim panik yapma biraz zaman wer bebegine..Ya benim canım sıkıldı neden bebeğim sese dönmüyor ya..göz teması iyi uzun süre bakıyor takip ediyor ama sese dönmüyor bazen dönüyor doktor iki ay bekle işitme testi yaptır dedi ama yapıldı ve duyuyor. Otizm olabilir mi dedim muayene boyunca dra baktı gözlerine sürekli güldü takip etti. .doktor yoktur dedi ay içim sıkılıyor ya ...hep olmamakla birlikte iki gündür emerken seslenince memeyi bırakıp bakıyor bazen dönüyor ya off
ah canim Allah sifa wersin hayirli hbrler wer insallah bize..kotu seyler dusunme nolur bak sutun de etkilenirarkadaşlar çok kötüyüm.Allah rızası için bana dua etmenizi istiyorum.1.5 aydır kulağımda işitme problemleri vardı.hep antibiyotik kullandım.bugün genzimde bir şey görüldü.biyopsi alındı.lütfen anneler dua edin bana sonucu temiz çıksın.hayırlısıyla iki evladımı büyütebileyim
Canım normal doğum kilosuna bakar misin lütfen maşallah gerçekten böyle düşünme benim bebeğim 3470gr.dogdu 6500 gr araya bakarsan bebeğinin doğum kilosu düşük ve şuanda normal 2600 doğmuş bi bebek ilk üç ay 1 kilo alsa 5600 etmesi lazımdı bundan pay bic doğum kilosu boyu çok önemliYaa kizlar benim bebegim cok mu kucuk gerimi gelisimi çok takiyorum kafaya 3 aylikken 60 cm 6.100 gr di yarin dr a gitcez yine bakalım :/ tabi biz 3 hafta kadar erken doğmak zorunda kaldık ondanmi acaba 48 cm 2.600 dogduk
Benimki de öyleydi netten araştırdım biraz. Bu donemde vücut artik çocuğun ihtiyacına gore sut üretmeye alışıyormus. Sut çektikçe geliyor yani.Bebeğe de bu sut çekme zor geliyormuş hemen ağzına aksin istiyormuş ondan huysuzlaniyormuslar. Memeyi reddettiğini düşünüp mamaya başlayanlar çok olmuş. İnatla vermek gerekiyormus bebekler bu akışa alisana kadar.benimki gibi bebeği memede ağlayan istemeyen anneler var mı? ayakta hoplaya zıplaya emziriyorum çoğu zaman eskisi gibi uzun uzun da emmiyor..reddetme dönemimi acaba..
bu gün de çok ağladı karnı tok,gazı çıktı,kakasını yaptı ama ağlamaktan uyumuyor yaaa
Benimki de uykusuz gündüz toplanan üç sat uyuyor ya benimki gibi olan varmı aranızda yani gazından dolayi mi acaba on dk uyuyo sonra bağırıyor kalkıyor kucağa alınca susuyor