2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

umudumuza umut katanlara slm olsun.. arkadaşlar aranızda eşinde 13 14 kromozom yapışıklığı olup normal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşanlar var mı her şeyde vardır bi hayır yaşam sürdüğü sürece umut var.....

Iyi pazarlar anneler dogumdan sonra ilk adetini olanlar nasildi regliniz her zamanki gibi miydi benimki biraz fazla oluyor normale donermi acaba ilk defa afedersiniz yataga cikmis soktayim :KK57:lohusalikta bile bu kadar degildi

Iyi pazarlar anneler dogumdan sonra ilk adetini olanlar nasildi regliniz her zamanki gibi miydi benimki biraz fazla oluyor normale donermi acaba ilk defa afedersiniz yataga cikmis soktayim :KK57:lohusalikta bile bu kadar degildi
Benimde tam tersi azdi.ama sik aralikla oldum.yani kanama oldu leke gibi.ertesi gun gene ayni.gunluk pedle geciriyodum.aradan 1 hafta gecti bu sefer normal ped kullandm.3-4 gun surdu ama adetlerime gore epey azdi kanamam ve suresi.bakalim bu ay nasil olacak:)

cnm genetik olarak kromozomlarda sıkıntı var 13 14 yapışıklığı olduğu için tüp bebek ve pgt olmsı gerekiyor
Geçmiş olsun canım hiçbir fikrim yok ama tüp bebek olursa bence icniz rahat eder peki eşinde olduğunu nerden biliyorsunuz genetik taramami yapıldı..

Lokal olarak uyusturuldu, yarım saat uyuşması için bekledik, sonrasında kesildi, dikişler atıldı, yarım saatte bitti operasyon toplamda bir saat içinde her şey oldu bitti, ilaç verdi, her alt değiştirmede sürün dedi, ağrısı olursa, huzursuzlanırsa ağrı kesici yazdı, sadece dün geldikten sonra biraz huzursuzlandı, gecesinde kontrol ettim sürekli, huzursuz olmadı şükür çok rahat atlattık, inşallah bir sorun olmaz, 3 gün sonrada banyo yaptırabilirsiniz dedi
cok saol canim..gecmis olsun kuzuna da..darisi basimiza

Kizlar ogretmnnolup ücret siz izne ayrilanlar vardi. Bende ucretsiz izin icin dilekçe vermistim ama islemler yetismefi heralde maasim yatms bunu ben nasil ve nezamn iade ederim accaba bilgisi olan varmi sizin maaslarnz yatmsmi

arkadaşlar çok kötüyüm.Allah rızası için bana dua etmenizi istiyorum.1.5 aydır kulağımda işitme problemleri vardı.hep antibiyotik kullandım.bugün genzimde bir şey görüldü.biyopsi alındı.lütfen anneler dua edin bana sonucu temiz çıksın.hayırlısıyla iki evladımı büyütebileyim
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah kötü bir şey çıkmaz evlatlarına sen büyütürsün inşallah

Kizlar ogretmnnolup ücret siz izne ayrilanlar vardi. Bende ucretsiz izin icin dilekçe vermistim ama islemler yetismefi heralde maasim yatms bunu ben nasil ve nezamn iade ederim accaba bilgisi olan varmi sizin maaslarnz yatmsmi
Benim gecen ayda yatmadi bu ay da hic rapor almadan ayliksiz izne ayrildim. Once okula sonra milli egitime bildir. Onlar hallederler

Ucuncu ayimiz bitmek uzere. Rota aşısı yaptirdiniz mi yaptiracak misiniz? Yan etkileri neler oldu. Yaptirmayi dusunmeyen var mi? Yan etkileri neler bilgisi olan var mi ?

Ucuncu ayimiz bitmek uzere. Rota aşısı yaptirdiniz mi yaptiracak misiniz? Yan etkileri neler oldu. Yaptirmayi dusunmeyen var mi? Yan etkileri neler bilgisi olan var mi ?
Benim bildiğim bir yan etkisi yok ben ilerde allah korusun eğer yakalanırsa daha kötü olur diye düşündüğümden ayın 5inde yaptırıcam

Geçmiş olsun canım hiçbir fikrim yok ama tüp bebek olursa bence icniz rahat eder peki eşinde olduğunu nerden biliyorsunuz genetik taramami yapıldı..
buzlar ülkesi arkadaşım resimdeki sizin çocuğunuz galiba maşaalh çok tatlı aynı benim oğluma benziyor benim oğlumunda çenesi böyle gömük

Ben yaptirmadim cnm çok düşündüm yaptır diyen drlar var yaptırma diyen de.ins bişey olmaz

X