2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benm eşim öğretmen o aldı doğum parası ben hemşireyim bende alabiliyor muyum sadece eş alabiliyormuş diye duydum ben ikimizde devletteyiz bu arada
bizde öğretmeniz devlet memurlarından sadece birine veriyor. doğum yaptığın için sen uğraşamayacağın için eşine vermişlerdir. bizde öyle yaptılar

Kozlar bebeğine rezene vermek istiyorum.3 aylik.milupanin rezenesini mi aksam yoksa dogadanin sallama rezenesini mi aksam.veren arkadaşlar vardi ne kadar veriyosunz?
ben humananın rezene çayını kullanıyorum. 100 ml suya bir tatlı kaşığı atıyorsun. orelet gibi bir şekli var hemen kayboluyor. ben kendim içiyorum bebeğe benden geçer diye,bebekle uğraşmıyorum. çok ağlarsa öyle veriyorum.

egzama kaşınır canım bebeğin kızarık olan yere elini götürmeye çalışıyor mu. eğer kaşınıyorsa elini oralara götürecektir. aynı kızarıklık ve pütürler bizdede var ama bebeğime dikkat ediyorum oralara elini götürmüyor. doktorda olur öyle dedi ciddi birşey değil dedi.

canım nasıl bir dilekçe?? birde ben ağustosta doğum yaptım geç kalmış olabilirmiyim???
doğum raporu almadın mı doğum yaptığın hastaneden onu verebilirsin yada bebeğin kimliğini okula veriyorsun yatırmaları lazım. bence okula sor belkide almışsındır az bir miktar olduğu için anlamamış olabilirsin :)

kızlaaar bu akşam yemeğinde aspiratörün kızımı sakinleştirip uykusunu getirdiğini keşfettik açıyoruz uykuya dalıyo, kapatıyoruz gözlerini açıyor. resmen kendinden geçiyor. pusetine yatırdım ağlamasını bekliyorum yediğim karımdır diye yemeğe oturduk. ağlamasını bekledim ama ağlamadı çok şaşırdım ve çok mutlu oldum. uzun zamandır ağız tadıyla güzel bir akşam yemeği yedik erken vakitte :) sizde denerseniz uyumasında veya susmasında işe yarıyor mu paylaşır mısınız.

Birkaç guE="ceydatuysuz, post: 37776979, member: 578174"]Miktari ne kadar canum ? Biberonu almuyo bzmki 4-5 cay kaşifi yeterli olur mu ? Gerisini ben içerim bardagn :)[/QUOTE]
Bebeğin çokmu ağlıyor hiçmi uyumuyor bence böyle şeyler içermeye hiç gerek yok doktorlar özellikle söylüyor altı ay sadece anne sütü su bile yok zaten küçücük mideleri var anne sütü varken bence bunlarla doldurmayın boşa[/QUOTE]
Bikacgundur huzursuz.zaten annesutu aliyo dogumundan beri.bundanda memnun olanlar varmis bide size sorayim dedim.

Sende haklisin canim ama bitkisel şeyleri abartmadgmz takdirde bi zarari olacagini sanmiyorum.ben kullanipta faydasini gören varmi merak ettm.birde kullanan ark.kar vardi miktarini merak etmiştim.
Gunde 100 ml icebilir,yani 20 cay kasigi falan verebilirsin galiba, ya da biberona ml olarak koy ordan ver kasikla[/QUOTE]

İlk etapta okadar veremem ama yarin deniycem bakalim.

Bu arada şunuda yazayım
soğanı ikiye bölün hatta doğrayın bebeğin bulunduğu odaya koyun burun tıkanıklığına ve uykuya birebir
Bu arada şunuda yazayım soğanı ikiye bölün hatta doğrayın bebeğin bulunduğu odaya koyun burun tıkanıklığına ve uykuya birebir

Gozlerivyakmazmi sogan ?

İlk etapta okadar veremem ama yarin deniycem bakalim.

Gozlerivyakmazmi sogan ?[/QUOTE]
Hiçbişeycik olmuyor Zaten soğanın etkisi gözleri hafifçe etkilemesi sonucu gözyaşı bezleri çalışıp doğal serum fizyolojik üretiyorlar ve bu gözyaşı kanallarından buruna gidip burnu açıyor. Ben denedim süper :)

Kizlar calisanlar sutlerini nasil sagiyor makinemi aldnz sldysaniz markasi ne bende el pompasi eeklinde ver ama iyi cekmio tsm sagamiyorum gogusleriminde ucu cok dglvelimle sagamiyorum siz bu ise nasil csre buldunuz birde bi sagmada bir gogusten nevkadar sut geliyor

Hamilelikte gyn... demir ilacini kullanıyordum emzirirken de devam etsem sakincasi var mi. Emzirirken demir ilacina devam eden var mi aranizda.
Vitaminde kullanmiyorum emzirirken kullansam o vitamindeki d vitamini de mi gecmis oluyor bebise.
Doktora soramadim malesef ilaclara devam etsemmi bilemedim

Canim doğumdan sonra bana 40 gün sabah akşam demir ilacını içmemi söyledi doktor hastanede başlamışti ama ben doğru düzgün içmedim bacaklarım sizliyor..vitamin almıyorum bebeğime marivit veriyorum a c ve d vitamini üzerinde başka d vitamini takviyesi yapmayın yazıyor bizdende geçer diye içiyorum. .emzirirken demir, b12ve folik asit eksikliği çok oluyor

Korktugum basima geldi Sanırım benim kiz meme ve biberonu ayirt etmeye başladı memede huysuzluk yapiyo emerken gezdire gezdire emziriyorum bu seferde etrafa bakinmak tan ememiyo birakmasindan korkuyorum

aynı dertten bende muzdaribim canım uykudan uyanırken gözlerini tam açamadan yakalıyorum öyle emziriyorum uykusu açılsa emzikle kandırıp emzirmeye çalışıyorum tabi o da emdiği kadar çok doymuyor yani bazen çok aç oluyor mecbur sağıp veriyorum,bide beyfendi çekiyor çekiyor sütü getiriyor emmeyince sütüm akıyor hemen sağıyorum boşa gitmesin diye.
sende çoğunlukla uykusu dağılmadan o ara emzirmeye çalış istersen,
çalışıyormusun ondan mı biberon verdin?

ben aventin manuel pompasını aldım çok memnunum pompanın etrafı silikon hem acıtmıyor çok iyi kavrıyor bi kaç dakika süt gelmese bile sürekli sağdığında bebeğin emişi gibi sütü getiriyo bütün biberonlarıylada uyumlu tavsiye ederim.

Kozlar bebeğine rezene vermek istiyorum.3 aylik.milupanin rezenesini mi aksam yoksa dogadanin sallama rezenesini mi aksam.veren arkadaşlar vardi ne kadar veriyosunz?

ben milupanın ki aldım , sabah 4-5 kaşık annem veriyor bende akşama doğru bide gece uyumadan önce 4-5 kaşık veriyorum önceki huysuzluğu yok çok şükür..

Calismiyorum canim sutum az benım ne yaptimsa hic cogalmadi zaten mecbur mama verdim biberonla

Calismiyorum canim sutum az benım ne yaptimsa hic cogalmadi zaten mecbur mama verdim biberonla
Ama benimkinde genel bi huysuzluk var anlamiyorum neden dun cok agladi hic yapmazdi öyle gazi var herhalde mamadan dedim degistirdim ama yine ayni gece 2ye kadar uyutmaya calistim neyseki uyudu aralarda ikinarak ne güzel gecmisti gazlar yine basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…