2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryan dikis yerim hala kipkirmizi, renginin ten rengini almaya baslamasi mi gerekiyordu .dikisin uzerine elimi hafif bastirdigimda yine hafif bir sızı da hissediyorum sizlerin de böyle mi. 40 kontrolu yaptiginda bi sorun yok demisti dr. 40 dan sonra yine giden var mi. Dikis cizginiz kirmizi mi hala

bendede aynı ama sızı yok 3 aylıkken kontrole gıttım gayet ıyı dedı doktorum.bazen inceden sızladığı oluyor ama bastırınca degıl

Kizlar sol göğsümde acima var bide aciyan yerde sertlik var hani adet olmadan önce acir ya ayni öyle mastit boylemi olur ki

Korktugum basima geldi :KK43:Sanırım benim kiz meme ve biberonu ayirt etmeye başladı memede huysuzluk yapiyo emerken gezdire gezdire emziriyorum bu seferde etrafa bakinmak tan ememiyo birakmasindan korkuyorum

Mastit olabilir 1saatte bir sağmaya çalış birde sürekli o goğsunu emzir.ben 2 kere oldum sağarak kurtuldum ama şuan sağ göğüsumden daha az sut gelir oldu malesef.

Kozlar bebeğine rezene vermek istiyorum.3 aylik.milupanin rezenesini mi aksam yoksa dogadanin sallama rezenesini mi aksam.veren arkadaşlar vardi ne kadar veriyosunz?

canim oglumunda oylydi yanaklari boynu kirmizi hemde pjturlu kulaklarinin arkasi dr egzama dedi elerjikmis yumurta veya sut urunlerine sen istersn yeme birsure yumurta ve sut urnlerini gecerse kirmizilik alerjisi olabilir yediklerine dikkat etcn bnim gibi hele kasar pynir ymcn insallah degildir seninki canim

Kizlar sol göğsümde acima var bide aciyan yerde sertlik var hani adet olmadan önce acir ya ayni öyle mastit boylemi olur ki
canım benim kolumdan çekiyordu ağrı birde umarım mastit olmazsın çok zor ben küçük bir operasyon bile olmuştum:KK43:(sık sağ aman birikmesin birde ateşlenmemeye dikkat et

ben de hizmet dökümü kısmından bakıyorum henüz almadım.sanırım 2.900 alcaz dimi..sigortam asgariden yatıyordu maalesef
Benimde asgari ücretten yatıyordu öylemi alcakmışkz senden duyuyorum bende izin sürem biteli 2 hafta oldu inş bu zamanlarda alırız yaaa paraya sıkıştım birazda o_O

ben de hizmet dökümü kısmından bakıyorum henüz almadım.sanırım 2.900 alcaz dimi..sigortam asgariden yatıyordu maalesef..

Benimde asgari ücretten yatıyordu öylemi alcakmışkz senden duyuyorum bende izin sürem biteli 2 hafta oldu inş bu zamanlarda alırız yaaa paraya sıkıştım birazda o_O

Selam kızlar. Sutum ilk defa sağıp buzluga attim ama kafam karıştı. Saklsma posetine koyup tarih attim buzdolabinin buzluk kısmına attim.burda ne kadar saklayabilirim. Bazıları illa ayri olan detin donduruculara koyman lazim dediler. Beni bilgilendirir misiniz

Kozlar bebeğine rezene vermek istiyorum.3 aylik.milupanin rezenesini mi aksam yoksa dogadanin sallama rezenesini mi aksam.veren arkadaşlar vardi ne kadar veriyosunz?
Canım neden rezene vermek istiyosun çok mu gazı var sen iç bence eğer vericeksende hiç olmazsa miluoa veya humana al çünkü onlar bebek ve anne için diğer hazır olanlar olmaz bence

Selam kızlar. Sutum ilk defa sağıp buzluga attim ama kafam karıştı. Saklsma posetine koyup tarih attim buzdolabinin buzluk kısmına attim.burda ne kadar saklayabilirim. Bazıları illa ayri olan detin donduruculara koyman lazim dediler. Beni bilgilendirir misiniz
Hayır illaki ayrı derin dondurucuya koyman gerekmiyor herkeain evinde derin dondurucumu var sonuçta bende buzlukta kullanıyorum nofrost dolapta 6 ay kalabiliyor

X