2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[QUOTEaBuzlarUlkesi, post: 37707202, member: 25531"]Benimkide bu ara almıyor mücadele ede ede zorla emziriyorum bazen baya ağlıyor en sonunda yorulup emiyor oda uyuya kalıyor. ..Bunun dışında etrafı izlemekten ememiyor sipa...
Kızlar ben her emzirmede tek meme veriyorum , acaba yanlış mı ilk zamanlar öyle demişlerdi cumaya 3 aylık olacağız her iki memeyi mi versem. ..ac mi tok mu ben hiç bilmiyorum acaba kendide mi bilmiyor[/QUOTE]
Canim ac olduğunubilir.benimkide aciktgi zaman memeyi az ggeçversem sinirinden bas bas bagriyo almiyo memeyi.ssakinleştiriroöyleveriyorum :)

Ama anne sütünü diyet olmaz ki ne yaptın peki?
:) :) emzirmeye devam ettim ne yapayım.ama fark ettim ki büyüdükçe hemen meme istemiyor.önceden uykudan uyansada uyuyacak olsada habire istiyordu. şimdi uyumak istediğinde hala istiyor ama uyanır uyanmaz meme istemiyor yarım saat filan oyalıyorum öyle veriyorum...

teşekkür ederim canım , bende dediğin gibi yapmaya çalıştım ama sütüm az geldi 40 cc anca çıktı biraz bekleyip yarım saat-1 saat geçse önceki sütün üstüne sağabilirmiyim?
ben öyle yapıyorum. biberona sağıp dolaba koyuyorum en fazla 6 saat içinde biberonu doldurup atıyorum buzluğa

canım anne sütü bebek her istediğinde verilmeli.. bebeğin kilosu çok bile olsa emekleme döneminde tolare eder

Canim ac olduğunubilir.benimkide aciktgi zaman memeyi az ggeçversem sinirinden bas bas bagriyo almiyo memeyi.ssakinleştiriroöyleveriyorum :)[/QUOTE]
benimkide bazen sinirleniyor çok komik yaaa

hadi yaaa ben öyle yapmıyorum... nedenkiii

Canim ac olduğunubilir.benimkide aciktgi zaman memeyi az ggeçversem sinirinden bas bas bagriyo almiyo memeyi.ssakinleştiriroöyleveriyorum :)
benimkide bazen sinirleniyor çok komik yaaa[/QUOTE]
Ay benimki hiç aglamadi öyle önceden boyunu emiyordu açıkinca şimdi unuttu onu bu bebekler cok tatli yaaa

benimki gibi bebeği memede ağlayan istemeyen anneler var mı? ayakta hoplaya zıplaya emziriyorum çoğu zaman eskisi gibi uzun uzun da emmiyor..reddetme dönemimi acaba..
bu gün de çok ağladı karnı tok,gazı çıktı,kakasını yaptı ama ağlamaktan uyumuyor yaaa

Benimki hep tek emiyor yani digerini versem alır ama ben teklif etmiyorum, sadece birini o da 5 dakika ancak emiyor, ana doyuyor ki kilo alabiliyor demekki seninki de tarti normalse bezler doluyorsa ona yetiyor demekki
Canim sadece anne sütu mü aliyor.benimki ilk zamanlar 30 dakika emerdi.simdi 5 dakika etmiyor gündüzlerigece de bir kere kalkiyor o da 5 dakika.

Merhaba kızlar acil cevap verirseniz sevinirim bebeğim 3 ayı 10 gün geçti gündüzleri hiç uyumuyor bazen bütün gün ağlıyor bazen bütün gün oyun istiyor. Memeyi de çok emmiyor 5 dakika yı geçmiyor doymuyor mu diye mama yapıyorum yine uyumuyor gazı da yok gündüz uykusuz olunca ben de dinlenemiyorum. Gece 1 e kadar 10 dakika kısa kısa uykularıyla toplamda 1 saat uyumuş oluyor gündüz. Rezene de veriyorum kâr etmiyor. Gece 1 de yattı mı bir daha kalkmıyor ben 4 veya 5 gibi emzirip tekrar yatırıyorum uyanmiyor sonra 10 da kalkıyor. Toplamda 1 günde 10 saat uyku yeter mi ki 3 aylık bebeğe. Ben gündüz hiç bir iş yapamıyorum 9 yaşında oğlum var onunla da ilgileniyorum bunalımdayım. Benim gibi sorun yaşayan var mı

Canim bebeklerin bazen donem donem bole gunleri oluyor. Bazen buyume atagi haftalari oluyor. Benim kizimda bazen boyle davraniyor her zaman degil ama. Boyle zamanlara sakin aktiviteler yapin, yavas muzikler dinletin. Eger huysuzuluk varsada bir idrar tahlili isteyebilir doktorun bizim idrar tahlili istemisti acaba enfeksiyon kaynaklimi bu uyumamalar ve huysuzluklar diye ama cok sukur bisey cikmadi sende bir doktoruna danis istersen cnm bu aydaki bebekler 16 -18 saat arasi uyur diyorlar ama bebekten bebege degisir tabi. Allah kolaylik versin cnm cok zor dinlenenememek ama gecicek bu gunler oglun buyumus bak zaman cabucak akip gidecek :)

E bebek de promalt var katkisiz asitsiz sde malt, sutte cok etkili,ben içiyorum

belki uykuya bunalmıştır..değişik yöntemlerle sallamayı dene istersen.bizimkide yok yere huzursuzlandığında uykuya bunalmış oluyor.ayakta sallanarak uyumuyosada biraz battaniyede sallayıp ayağımızaa alıyoruz.ozaman uyuyo ve susuyor.bi dene istersen.

Kizlar asiri basim donuyo, yataga dustum iki kere, sekerim mi dusuyo ne, hizla kilo verooum, iki ayda 10 kilom gtti, 59 la hamile kaldim su an 61 im, yemek yemeye vakit bulamiom, diyet falan yapmiom, vkit bulunc yiom, siz ne durumdasiniz, kahvaltiyi 1 den once yapamiom bebekle uğraşmaktan, bu gidisle yaza 50 kg olcam, halsiz dusuyorum galiba, vitamin vs aliom ama gecmio surekli emdiginden

Bugün kızım bana iki kere sesli kahkaha attı ben böyle bir duygu yaşamadım daha önce o an onu içime bile soksam az gelirdi anneliğin ne kadar güzel olduğunu o an daha iyi anladım gözümden akan yaşların tarifi yok Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın onların acılarını mutsuLuklarını göstermeain o benim herşeyimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…