2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben yarın spora başlıyorum inş kalan 5 kiloya ek 5 kilo daha verip tabiri caizse taş gibi olup bir an önce zayıflıcam :KK66:

Kızlar ben yarın spora başlıyorum inş kalan 5 kiloya ek 5 kilo daha verip tabiri caizse taş gibi olup bir an önce zayıflıcam :KK66:
Sezeryanla doğum yapanlar 6.
Aydan sonra başlar diye biliyorum ağır olmasın ama yürüyüş yapabilirsin...doktoruna sor ic dikişler sanırım 6 aya kadar toparlanmaya başlıyor dikkat et

[QUOTE="ceydatuysuz, post: 37724861, member: 57baslayacm yarın spora başlıyorum inş kalan 5 kiloya ek 5 kilo daha verip tabiri caizse taş gibi olup bir an önce zayıflıcam :KK66:[/QUOTE]
Yaa ben karnimi daha hissetmiyorum kiii ben de baslayacam ama benim gibi hissetmeyen var mi

Bugün kızım bana iki kere sesli kahkaha attı ben böyle bir duygu yaşamadım daha önce o an onu içime bile soksam az gelirdi anneliğin ne kadar güzel olduğunu o an daha iyi anladım gözümden akan yaşların tarifi yok Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın onların acılarını mutsuLuklarını göstermeain o benim herşeyimmmmm
Yaa benim ki 3 aylik daha ben iyle kahkaha duyamadim:KK12:o_OBi an once duymak istiyorum amaaaa:emir_bebek::KK53:

benimki gibi bebeği memede ağlayan istemeyen anneler var mı? ayakta hoplaya zıplaya emziriyorum çoğu zaman eskisi gibi uzun uzun da emmiyor..reddetme dönemimi acaba..
bu gün de çok ağladı karnı tok,gazı çıktı,kakasını yaptı ama ağlamaktan uyumuyor yaaa

benimki uyanıkken almaz canım memeyi , ya çok aç olacak yada keyifli zamanında olacak öyle alıyor,bide uykusu geldiğinde ağlıyor o zaman da almıyor beni seninde mi böyle oldugunda almıyor?
ben biraz uyutuyorum gözleri hafif açıkken hırsı geçince emziriyorum ..
he bide ağlıyor uyumuyor demişsin belki sancısı vardır rezene içiriyormusun..

Bugün kızım bana iki kere sesli kahkaha attı ben böyle bir duygu yaşamadım daha önce o an onu içime bile soksam az gelirdi anneliğin ne kadar güzel olduğunu o an daha iyi anladım gözümden akan yaşların tarifi yok Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın onların acılarını mutsuLuklarını göstermeain o benim herşeyimmmmm

benim oğlum da geçen akşam gülmekten kendini kaybediyordu babası hoplatıyor kucağında arka arkaya gülüyor ilk defa böyleydi çok çok güzel bir andı...amin canım inşaallah

benimki uyanıkken almaz canım memeyi , ya çok aç olacak yada keyifli zamanında olacak öyle alıyor,bide uykusu geldiğinde ağlıyor o zaman da almıyor beni seninde mi böyle oldugunda almıyor?
ben biraz uyutuyorum gözleri hafif açıkken hırsı geçince emziriyorum ..
he bide ağlıyor uyumuyor demişsin belki sancısı vardır rezene içiriyormusun..
Benim bebeğimde uyurken emmiyor iki çekip daha yok hele meme çıkmışsa bitti ağzını açmıyor. ..bebeğime nazar ettim aksamlari gazı çıkmıyor uyurken uyanıyor ağlıyor susmuyor kucakta susuyor yatarinca ses yok iki gündür 1e gelirken uyuyor hiç alışık değilim ağlamasına uyumamasina cok değişik oluyor..

Benim bebeğimde uyurken emmiyor iki çekip daha yok hele meme çıkmışsa bitti ağzını açmıyor. ..bebeğime nazar ettim aksamlari gazı çıkmıyor uyurken uyanıyor ağlıyor susmuyor kucakta susuyor yatarinca ses yok iki gündür 1e gelirken uyuyor hiç alışık değilim ağlamasına uyumamasina cok değişik oluyor..

ah canım benim bazen benimde öyle oluyor yani belli bi düzeni oluyor sonra bişey oluyor o düzen bozuluyor ya çok yoruyor gerçekten , emzikle denedınmı hiç ben önce emzikle bi kandırıyorum hemen çıkarıp memeyi veriyorum açsa çok güzel amiyor ama inat ediyorsa anlıyorum ki uykusu var once uykusunu alıyor oyle emziriyorum.

akşam 10-11 gibi banyo yaptırıp uyutsan canım öyle gece uykusuda olur .

Kizlar asiri basim donuyo, yataga dustum iki kere, sekerim mi dusuyo ne, hizla kilo verooum, iki ayda 10 kilom gtti, 59 la hamile kaldim su an 61 im, yemek yemeye vakit bulamiom, diyet falan yapmiom, vkit bulunc yiom, siz ne durumdasiniz, kahvaltiyi 1 den once yapamiom bebekle uğraşmaktan, bu gidisle yaza 50 kg olcam, halsiz dusuyorum galiba, vitamin vs aliom ama gecmio surekli emdiginden
aman dikkat et kendine benim başım dönmüyor ama bende hızla kilo veriyorum bebek emdiği için normal diye düşünüyorum. ama sen beslenmene dikkat et. süt üretimi daha çok yediklerinden sağlanıyor. eğer yemene dikkat etmezsen senden götürür. kahvaltıyı eşin hazırlasın sabah erkenden yapın saat 1 çok geç bence. ben oo kadar süre yemek yemesem kendimi kaybederim.

amin canım gerçekten tarif edilemez bir duygu ona birşey olacak diye ödüm kopuyor. gülücük atınca, bana birşey söylemeye çalışır gibi sesler çıkarınca mest oluyorum. sağlıklı sıhhatli büyütmeme yardım et Allahım diye çok dua ediyorum. Gerçekten merhamet, sevgi, fedakarlık, özlem, endişe duygularının en dorukta yaşandığı birşey annelik.

Yaa benim ki 3 aylik daha ben iyle kahkaha duyamadim:KK12:o_OBi an once duymak istiyorum amaaaa:emir_bebek::KK53:
benim kızda 70 günlükken sesli güldü. ama beni taklit etti galiba. sesli gülmüştüm oda benim arkamdan öyle güldü. onunla konuşurken kahkaha at belki seninki de atar. okuduğum bir kitapta 2-3 aylık dönemde duyduğu sesleri taklit eder diye yazıyordu.

Mrb cnm.Ben mustelanın konak giderici krem ve şampuanını aldım.Sonuç gerçekten inanılmaz.Bİr kez kullandım.O iğrenç kepek kepek görüntü kayboldu.Tamamen gitmedi.Ama görüntüsü en azından daha iyi.DEvame dicem kullanmaya inşallah.Eğer istersen sana tam adını da yazarım bunların.
bizde daha yeni başladı zeytin yağı sürüp bekletiyorum. chicconun tarak ve fırçasıyla tarıyorum gerçekten işe yarıyor. bizde o kepek kepek görüntü daha yok o yüzden çok sorun etmiyorum. bir hafta böyle deneyeceğim eğer tamamiyle geçirmezse bende alırım. tam adını yazarsan sevinirim, adını alayım aklımda bulunsun :)

Kızlar oğlum sabah beş gibi çığlık cigliga agladi zor sakinleşti uyudu sabah sol gözü şiş ve kızarıkti gözlerini açmıyor ama uyanikti agladi nasıl yaş akıyor içim parcalandi bende onunla ağladım doktora gittik enfeksiyon kapmış sanırım elleri ile yapmış dedi damla verdi.yavrum çok agladi ya allahim başka dert vermesin ben çok kötü oldum anne olunca anlarsın lafini öylesine bir laf zannediyordum ama öyle canı yanınca aglamasına dayanamıyorum.benim başım ağrıdıgi zaman annem keşke benim ağrısa derdi bende aynen öyleyim şu an.ona birşey olmasın elimden birşey gelmeyince çok kötü oluyorum.içimi dökmek istedim benim duygularimi anlıyorsunuz değil mi. Şu an bile ağlıyorum :-(
anlamazmıyız canım ben bile çok duygulandım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Allah hepimizin yavrucuklarını korusun gözetsin. herşey iyi hoşta sağlık söz konusu olunca orada her şey değişiyor.

OTE="ozay8385, post: 37723925, member: 373725"]Kizlar asiri basim donuyo, yataga dustum iki kere, sekerim mi dusuyo ne, hizla kilo verooum, iki ayda 10 kilom gtti, 59 la hamile kaldim su an 61 im, yemek yemeye vakit bulamiom, diyet falan yapmiom, vkit bulunc yiom, siz ne durumdasiniz, kahvaltiyi 1 den once yapamiom bebekle uğraşmaktan, bu gidisle yaza 50 kg olcam, halsiz dusuyorum galiba, vitamin vs aliom ama gecmio surekli emdiginden[/QUOTE]
Bebegin sadece anne durumu emiyo canim ? Bendede hizla gitti kilolar, zorluyorum kendimi yemeye.yaninda annem olmadina rağmen benimde kahvalti 1 i buluyor.çünkü gece neredeyse saat basi etmiyor.uyku diye bizi kalmadi.gundev1 kereye mahsus geceleri mama vermek istedim

aman dikkat et kendine benim başım dönmüyor ama bende hızla kilo veriyorum bebek emdiği için normal diye düşünüyorum. ama sen beslenmene dikkat et. süt üretimi daha çok yediklerinden sağlanıyor. eğer yemene dikkat etmezsen senden götürür. kahvaltıyı eşin hazırlasın sabah erkenden yapın saat 1 çok geç bence. ben oo kadar süre yemek yemesem kendimi kaybederim.
Bugun 12 de kahvaltı yapabildim :-) gece yine basim uctu :-)benmki memeyi tutmaya calisio dokunuyo artk:-) 64 gunluk tosunum nasi guluyo :-)

OTE="ozay8385, post: 37723925, member: 373725"]Kizlar asiri basim donuyo, yataga dustum iki kere, sekerim mi dusuyo ne, hizla kilo verooum, iki ayda 10 kilom gtti, 59 la hamile kaldim su an 61 im, yemek yemeye vakit bulamiom, diyet falan yapmiom, vkit bulunc yiom, siz ne durumdasiniz, kahvaltiyi 1 den once yapamiom bebekle uğraşmaktan, bu gidisle yaza 50 kg olcam, halsiz dusuyorum galiba, vitamin vs aliom ama gecmio surekli emdiginden
Bebegin sadece anne durumu emiyo canim ? Bendede hizla gitti kilolar, zorluyorum kendimi yemeye.yaninda annem olmadina rağmen benimde kahvalti 1 i buluyor.çünkü gece neredeyse saat basi etmiyor.uyku diye bizi kalmadi.gundev1 kereye mahsus geceleri mama vermek istedim[/QUOTE]
Sade anne sutu aliyo cnm, dogru durust uyumuyo gunduz, gece 1 de 2 de yatio, surekli uyaniyo, nasil dayanio anlamadm

Sezeryanla doğum yapanlar 6.
Aydan sonra başlar diye biliyorum ağır olmasın ama yürüyüş yapabilirsin...doktoruna sor ic dikişler sanırım 6 aya kadar toparlanmaya başlıyor dikkat et
Aslında doktor banada 6 ay dedi ama nette baktım iki ay sonra başlayanları okudum bide kayınvalideler burda yaza kadar hazır onlar bırdayken başlamak istiyorum 6 ay geçmesini beklersem onlar gitmiş olcaklar ve yine gidemicem ozamanda sinirden çıldırırım heralde hem spor merkezindeki kadınla konuştum dikişlerime göre hareket edicez

Aslında doktor banada 6 ay dedi ama nette baktım iki ay sonra başlayanları okudum bide kayınvalideler burda yaza kadar hazır onlar bırdayken başlamak istiyorum 6 ay geçmesini beklersem onlar gitmiş olcaklar ve yine gidemicem ozamanda sinirden çıldırırım heralde hem spor merkezindeki kadınla konuştum dikişlerime göre hareket edicez
Anladım canım dikkat et ama yinede..

Ben ilk onbeş gün10 kg verdim ama sonra çok fazla aldım. Aynaya bakmak istemiyorum herkes nasıl hızla kilo veriyor ben yemezsem süt olmuyor yersemde hep helva filan yiyorum ay canım sıkıldı herkes veriyor ben 6 ayı bekliyorum ama o zamanda spora başlarsam bebeğimi bırakacak kimse yok neyse hayırlısı

X