- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #38.701
Arada bende de oluyor.normalmis demekki.Canim tam uyanacagi sirada sag ve sol seklinde yani tam olarak cevirmek degil kastettigim kafayi sallamak gibi yani ve bunu yaparken de hik hik hik diye ses cikariyor dr bisey dememisti ama endişeleniyorum artik
Ocaktan ocaga canim.Canim ya bu 40 gunluk rapor hakkmz eylüldeneeylülemi yoksa ocaktan oocağa mi ?
Bizim ebeveyn banyosunda petek yok ve buz gibi gerçi diğer banyoda yapsam olur ama cesaret yok.ustelik bu ikinci çocuğum ilki 6 yaşında. Tebrik ederim canım gerçekten özgüveni yüksek kendinden emin bir tavrın var.sadece bu konuda değil gözlemledigim kadarıyla her konuda.benimse çok pimpirikli hayatta sürekli kötümser ve sağlık konusunda çok korkak bir tavrı var ve inan bana belki de böyle olduğum için çekiyorum sanki.ne kadar isterdim senin gibi olabilmeyiBenim şansım odamızda ebeveyn banyo var havluya sarmam iki dk bazen valla ıslak giyinmeden giydiriyorum bazende iç çamaşırımı giyip öyle giydiriyorum zaten aşırıda ıslanmıyorum bu arada duş başlığını kullanmıyorum mısluğun altında yıkıyorum
Tesekkur ederim canim..bide onu denetim :)canım benim oğlumda hastanede similac diye bi mama verdileer onu yemedi bende sma aldım onu severek yiyor bide onu dene istersen
Cevabin icin sagol canim ben de öyle yapıyorum süt üretimi durmasin diye önce emziriyorum sonra isterse mama veriyorum bazen istemiyo bazen istiyo.bazilari bi ogun mama ver bi ogun meme ver hem süt birikir diyoda ondan sordum ama ben önce hep meme veriyorumCanım ben öyle bir durum yaşamadım ama bildiğim kadarıyla önce emzirmek gerek. Sütler biter ve bebek hala doymamış olursa mama verilir. Hem meme boşaltılırsa beyne süt yap emri gidiyor ve süt yapımı devam ediyor. Eğer önce mama verirsen o zaman bebek doyup memeyi almayabilir
BBenimkisi 2 aylık ve sola yatık tutuyor kafasını bende bunu kafaya taktım normal mi acaba...
Çok teşekkür ederim canım benim :) ben biraz soğuk kanlıyımdır doğru panik olmam tmamen yapı ile alakalı seninde yapın öyle demekki bebeklerimiz biraz daha büyüdün bence sende rahatlıcaksın merak etmeBizim ebeveyn banyosunda petek yok ve buz gibi gerçi diğer banyoda yapsam olur ama cesaret yok.ustelik bu ikinci çocuğum ilki 6 yaşında. Tebrik ederim canım gerçekten özgüveni yüksek kendinden emin bir tavrın var.sadece bu konuda değil gözlemledigim kadarıyla her konuda.benimse çok pimpirikli hayatta sürekli kötümser ve sağlık konusunda çok korkak bir tavrı var ve inan bana belki de böyle olduğum için çekiyorum sanki.ne kadar isterdim senin gibi olabilmeyi
Tabi faydalı olur ama yapamadım bir türlü allahtan kestiğim zaman tır nakları yırtmıyorKızlar selamlar bişey danışacaktım sizlere oğlumun tırnaklarını uzayınca yüzünü çizmesin diye kesiyorum ama yine çiziyor sanırım kenarlarında küçük tırnakları kalıyor törpü yapmak fayda olurmu sizler yapıyırmusunuz??
Hadi öpmeyi geçtimde ayakta durdurmak oturtmak ciddi bişey hiç düşünmüyormu ? Allah korusun ya ters bişey olursa Ciddi ciddi kız sende alınırsa alınaın boşver yada eşine söyle o terslesinAaaaaa delircm izne cktk kayinvalideye geldik opuo opme diom opuo habire kcgna alio aykta durduruo otrtuo xatlcm snrdn gbriorm
lcw nın ınternet sıtesınden alıyorum hem kızıma hem oğluma uymayanları ucretsız gerı yolluyorum cok memnunum tavsıye ederımBebeklerinize kiyafetlerini nerelerden aliyorsunuz, internetten alip da memnun kaldiginiz yerler var mi onerileriniz
Multitabs kullanıyoruz 15. günden itibaren vermiştiSelam yorgun ve fedakar anneler bebeklerinizin bas cevresi kac cm kacinci gununde olculduguyle beraber yazabilir misiniz. Ben d vitaminine malesef gec basladim yani 1 ay kadar bi kaybimiz var ve bingildagi baya açıkmis bas cevresi de buna bagli olarak cok mu buyuyor merak ediyorum.
Bizim kiz bebek 60gunluk bas cevresi 40 cm oldu devit kullaniyordum doktorum multitabs la degistirdi.
sizlerde yazin lutfen (devit3 mu multitabs mi verdi doktorunuz)
ay bende bunu merak ediyorum ateşi çıkacak diye çok korkuyorum bizde cuma yaptıracağız. inşallah çıkmaz da aşıyı yaptrdıktan sonra yazarmısın çok merak ediyoum...
Kızlar selamlar bişey danışacaktım sizlere oğlumun tırnaklarını uzayınca yüzünü çizmesin diye kesiyorum ama yine çiziyor sanırım kenarlarında küçük tırnakları kalıyor törpü yapmak fayda olurmu sizler yapıyırmusunuz??
Bebeğini tek başına yıkayın var mı? Varsa nasıl yaptığını anlatabilir mi lutfen
Yaaa kizlar bu minikler kucağa nazil alisiyolar :) hep yerde tuttuk kucagimiza almadan sevmeye calistik ama bizimki fena alisti.yatrnca sinirleniyo kafayi bele kadar kaldryo sanirsinkii kalk ip gidecek :) nasil biraktririmki bu saatten sonra :)
Ay ayakta durdurmak oturtmak ne demek ya büyükler aslında daha iyi bilir söyle kendin bu sağlıksız yask filan diye bence önemli birşey öpmeye engel olamıyoruz ama buna ol olAaaaaa delircm izne cktk kayinvalideye geldik opuo opme diom opuo habire kcgna alio aykta durduruo otrtuo xatlcm snrdn gbriorm
kucağa alıştırma diyenleri ben hiç takmıyorum..çünkü çocukda merak duygusu var etrafı gözlemlemek istiyor, gezdirince daha çok izleyebiliyor ve mutlu oluyor, hem kolaymı sürekli aynı pozisyonda aynı yerde yatmak. onlarada yazık.. valla ben bol bol gezdiriyorum. ağlatmadan büyütmeye çalışıyorum. internette bi sitede de okudum gün en az 1 saat gezdirin diye hem gazınıda daha rahat çıkarıyor..Hahahaha o kafayi bele kadar kaldirmasi olayini ben cözememistim nasil bir direnc öyle degil mi o minnacik vücuda göreCanim biz de cok tasimadik sadece gazini cikarmak icin tasiyorduk. Normalde oyun halisinda da uzaniyor bir süre ama bunalinca tek care omuzlarda tasimak. Bebekler merakli olup etrafi izlemek istedikleri icin kucak istiyorlarmis, normalmis. Nasil biraktiracagiz bilmiyorum ama kendi kendine gitmesini diliyorum. Gitmezse anlayacagi bir zaman artik kural koya koya ilerleyecegiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?