2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın:-)ben aslında eylül annesiym ama sancım ağustosta başladığı için ağustos annesi de sayılırım:-):-)oğlum 1eylülde 3.700doğdu boyu da 53 cm idi. 1ekimde aşı günü yani, 5.300 olmuş boyu da 58 olmuştu.dün tekrar aşı ya gittik benim küçük danam 6.700 olmuş boyu da 63(yakında askere çalışacaklar bu gidişle:-)doktor alması gerekenin iki katını almış dedi.hareket ettir dedi ama zaten çok hareketli 3haftadır sadece emiyor önce de sadece yatarken 2 ya da 3güne bir mama verirdik.aramızda böyle bi durumda olan var mi?

kızlar bebeği memeyi bırakmak üzere olanlar,netteki yorumlar medela calma diyor yarın alıp denicem yorumlarımı yazarım..
ben kullanıyorum gittigiiyordan 50 tl y aldım gerçekten akmıyor bebek emınce gelıyo benım sıpa basta emdi simdi ise memeden başka hıc bısey emmıyo kesınlıkle hıc bır bıberou tutmuyo senınkı tutuyosa en ıyısı medeka calma

Kızlar günaydın:-)ben aslında eylül annesiym ama sancım ağustosta başladığı için ağustos annesi de sayılırım:-):-)oğlum 1eylülde 3.700doğdu boyu da 53 cm idi. 1ekimde aşı günü yani, 5.300 olmuş boyu da 58 olmuştu.dün tekrar aşı ya gittik benim küçük danam 6.700 olmuş boyu da 63(yakında askere çalışacaklar bu gidişle:-)doktor alması gerekenin iki katını almış dedi.hareket ettir dedi ama zaten çok hareketli 3haftadır sadece emiyor önce de sadece yatarken 2 ya da 3güne bir mama verirdik.aramızda böyle bi durumda olan var mi?

oncelıkle maşallah oğluna 1 ay onden gidiyo benımkı 3 aylık henüz 6500 kılo 61 cm ona bıle dr cok ıı gelısmıs cok ıı bakmışsın dedı .. anne sütüyle böyle gelıstıgı ıcın bence canını sıkma senınkı ırı bı çocuk olacak demekkı

Yaaa kizlar bu minikler kucağa nazil alisiyolar :) hep yerde tuttuk kucagimiza almadan sevmeye calistik ama bizimki fena alisti.yatrnca sinirleniyo kafayi bele kadar kaldryo sanirsinkii kalk ip gidecek :) nasil biraktririmki bu saatten sonra :)

aynı sorun bızde de var kafayı kaldıramıyor gercı ama yere koyar koumaz basıyo cıglıgı artık kollarım sızlıyor tutmaktan

Bebeklerinizde uykudan uyanmaya calisirken kafada titreme oluyor mu
Benim kizim uyanirken cok oluyor bu titreme bi de uykulu oldugundan mi bilemiyorum gozleri kayiyor sonra yine uyuyor
Dogdugunda bu titreme (bahsettigim başın saga sola sallanarak 3 4 saniye titremesi) fazlaydi yasayan var mi

P
Bebeklerinizde uykudan uyanmaya calisirken kafada titreme oluyor mu
Benim kizim uyanirken cok oluyor bu titreme bi de uykulu oldugundan mi bilemiyorum gozleri kayiyor sonra yine uyuyor
Dogdugunda bu titreme (bahsettigim başın saga sola sallanarak 3 4 saniye titremesi) fazlaydi yasayan var mi
Gözlerde dediğin oluyor zaten uykuya devam ediyor ayikmaya çabalıyor o yüzden böyle oluyor titremeden kasıt ne anlamadım başını sağa sola çevirip durmasi mi ne anlamadım

oncelıkle maşallah oğluna 1 ay onden gidiyo benımkı 3 aylık henüz 6500 kılo 61 cm ona bıle dr cok ıı gelısmıs cok ıı bakmışsın dedı .. anne sütüyle böyle gelıstıgı ıcın bence canını sıkma senınkı ırı bı çocuk olacak demekkı
allah sağlık sıhhat versin kuzucuklarimıza da varsın iri olsunlar yürüyünce ne onlarda ne bizde kalır nasıl olsa:-):-)teşekkür ederim yorumun için:-*

P

Gözlerde dediğin oluyor zaten uykuya devam ediyor ayikmaya çabalıyor o yüzden böyle oluyor titremeden kasıt ne anlamadım başını sağa sola çevirip durmasi mi ne anlamadım
Canim tam uyanacagi sirada sag ve sol seklinde yani tam olarak cevirmek degil kastettigim kafayi sallamak gibi yani ve bunu yaparken de hik hik hik diye ses cikariyor dr bisey dememisti ama endişeleniyorum artik

Arkadaslar malum aşure günlerinde. Ben daha yapamadım ama sağdan soldan bir sürü geldi.sutum öyle aman aman değildi. Birkaç gündür fışkıran. Aşure ye bağladım ben.Allah niceleri kedersiz eriştirsin hepimizi inşallah

Bebeğini tek başına yıkayın var mı? Varsa nasıl yaptığını anlatabilir mi lutfen[/QUOTE
Bana küvet zor geldi ve sanki daha çok üşüyomuş gibi oyüzden duşa girşyoruz beraber toplam 10 dk anca sürüyor Önce bütün malzemeleri hazırlıyorum sonra kendim soyunuyorum suyu açıyorum hem su ısınmış hemde banyo ısınmış oluyor sonra kızımj soyuyorum alıyprum kucağıma duşta yere oturup dizimin üstüne yatıyorum önce ön tarafını sonra arka tarafını sabunluyprum en son kafa sonra nerdeyse sadece beş dk vucudunu suyun altına tutuyorum mest oluyo ve sonrasında çıkıp hemen habluya sarıyorum sonrasında da zeytinyağı ile masaj ohhh misssss biride beni böyle yıkasa keşke ;)

Bana küvet zor geldi ve sanki daha çok üşüyomuş gibi oyüzden duşa girşyoruz beraber toplam 10 dk anca sürüyor Önce bütün malzemeleri hazırlıyorum sonra kendim soyunuyorum suyu açıyorum hem su ısınmış hemde banyo ısınmış oluyor sonra kızımj soyuyorum alıyprum kucağıma duşta yere oturup dizimin üstüne yatıyorum önce ön tarafını sonra arka tarafını sabunluyprum en son kafa sonra nerdeyse sadece beş dk vucudunu suyun altına tutuyorum mest oluyo ve sonrasında çıkıp hemen habluya sarıyorum sonrasında da zeytinyağı ile masaj ohhh misssss biride beni böyle yıkasa keşke :KK66:

Aman tabletler yazıyorum. Bir çok kelimeyi kendince düzeltiyor bir sürü salak cümle oluşuyor umarım anlaşılıyor dur yazdiklarim

Arkadaslar malum aşure günlerinde. Ben daha yapamadım ama sağdan soldan bir sürü geldi.sutum öyle aman aman değildi. Birkaç gündür fışkıran. Aşure ye bağladım ben.Allah niceleri kedersiz eriştirsin hepimizi inşallah
Aşure farkettirebilir bencede sonuçta içinde birsürü vitaminli şey var daha bana kimse getirmedi ya daha önce hiçde yapmadım kaynanam gelcek haftasonu onu bekliyom yapsın diye ama ben çok severim şöyle doya doya bir yesem

Bana küvet zor geldi ve sanki daha çok üşüyomuş gibi oyüzden duşa girşyoruz beraber toplam 10 dk anca sürüyor Önce bütün malzemeleri hazırlıyorum sonra kendim soyunuyorum suyu açıyorum hem su ısınmış hemde banyo ısınmış oluyor sonra kızımj soyuyorum alıyprum kucağıma duşta yere oturup dizimin üstüne yatıyorum önce ön tarafını sonra arka tarafını sabunluyprum en son kafa sonra nerdeyse sadece beş dk vucudunu suyun altına tutuyorum mest oluyo ve sonrasında çıkıp hemen habluya sarıyorum sonrasında da zeytinyağı ile masaj ohhh misssss biride beni böyle yıkasa keşke :KK66:
peki bebeği yıkadıktan sonra birimi alıyor ? malum sende ıslanmış oluyorsundur..

peki bebeği yıkadıktan sonra birimi alıyor ? malum sende ıslanmış oluyorsundur..
Benim şansım odamızda ebeveyn banyo var havluya sarmam iki dk bazen valla ıslak giyinmeden giydiriyorum bazende iç çamaşırımı giyip öyle giydiriyorum zaten aşırıda ıslanmıyorum bu arada duş başlığını kullanmıyorum mısluğun altında yıkıyorum

Ooo maşallah ben kendim tek daha yikayamadim akşam eşimi bekliyorum
O yıkarkende kavga dövüş ayağı yere basıyor kaldırmıyor tabi pat diye değil ama oda bilmiyor birşey olursa diye..offf cok cesaretsiz birşeyim

Bebeklerinize kiyafetlerini nerelerden aliyorsunuz, internetten alip da memnun kaldiginiz yerler var mi onerileriniz
Butik bebeden aldım bir kaç kere sorun yaşamadım bide aliexpress var yurtdışı şimdi birde ordan aldım çok güzel şeyler var ama gelmedi henüz gelince yazarım güzelmi diye

Kozlar yardmci olurmsnz ,bebeğim geceleri saat badi uyandigi için mama verecektim geceleri.aptamil aldim ama icmiyo.basta bibrondan sandim ama kasikla verincede suratini eksitti.mama tavsiyesinde bulunurmusnz.burada biberonum philips awent gaz giderici anne şutu akisli 1 numara.
canım benim oğlumda hastanede similac diye bi mama verdileer onu yemedi bende sma aldım onu severek yiyor bide onu dene istersen

Back