2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim bebeğim 64 günlük 60 cm 5500 kg baş çevresi 39 cm düzenli d vitamini veriyorum multitabs kullanıyorum şu an ama amerikadan baby d drops getirttim kansarojen madde yok içşnde bizim doktor baş çevresi için bişey demedi bence seninkide normal
Multitabs 1 damla mi veriyorsun ilk cizgiye kadar degilmi ne kadar fazla geldi bana o miktar devit te sadece 3 kucuk damlacik veriyorum da

canım kızın kaç kilo.benim ki zayıf biraz 5200 gibi.ondan mı acaba
Canım tutar 6 aya kadar zamanı var. .mesela benim bebeğimde 3 günlüktü kafasıni tutmaya çalışıyordu 1 aylikken gaz çıkarirken dik durup yüzüne doğru bakmaya çalışıyordu.simdide dik tutuyor.. yüz üstü koy bakalım kollarından destek alıp kafayı kaldırıyor. .ama her bebek bir değil

banyodan bahsetmissiniz ben malesef 5 gunde bi yikiyorum hemen hemen..ew soguk baya bide oyle fena agliyoki banyo bitince bezini takarken bayilcak gibi oluyo cigliktan..hemen baytaniyeye sarip kucakliyorum ayakta hopla zipla sakinlesirse axicik kucagimda giydiriyorum.banyo kabus bizim icin.war mi bebisi boyle agliyan

Multitabs 1 damla mi veriyorsun ilk cizgiye kadar degilmi ne kadar fazla geldi bana o miktar devit te sadece 3 kucuk damlacik veriyorum da
Evet canım bir çizgisine kadar günlük 400ıu alması lazımmış demekki devitte 3 damla buna eşdeğer benim getirttiğim mesela bir damla veriyosun sadece yani tamamen vitaminlerin içeriğine göre miktarı değişiyor

ayy gerçektenmi :KK17: benim ki uyandıktan bi süre sonra alıyım emzireyim diyorum keyfi yerindeyse güle oynaya alıyor bi kaç fırt çekiyo bana bakıyor sonra tekrar alıyor bu böyle devam ediyor sizinde mi böyleydi kaç aylıkken bıraktı benim 3 aylık daha
oğlum aynı hareketleri yapmaya başladıktan sonra bıraktı 5.5 aylıktı.şimdi kızım yapıyor aynılarını 2.5 aylık.erken çaktı köfteyi bu zilli.biberona hiç yok demiyor ama memeden emmek zoruna gidiyor.sütü sağıp vermekle emzirmek arasında fark var.psikolojileri açısından.. :(

Helal olsun ben hasta olur korkusuyla nerdeyse 15 gunde bir yikadigim oluyor
Ooooo yok kız bişey olmaz ben çıktıktan sonra vücuduna saç kurutma makinası tutuyorum sende öyle dene yıkamakda bebekler için çok önemli bide benim koz çok saçlı kustuğu zaman hep saçına bulaşıyo içime sinmiyo öyle[/QUOTE]

Bence de bişey olmaz hem bebek ne kadar sık banyo yaparsa o kadar rahat oluyor rahat uyuyor bende en geç 3 günde bir yaptırıyorum

oğlum aynı hareketleri yapmaya başladıktan sonra bıraktı 5.5 aylıktı.şimdi kızım yapıyor aynılarını 2.5 aylık.erken çaktı köfteyi bu zilli.biberona hiç yok demiyor ama memeden emmek zoruna gidiyor.sütü sağıp vermekle emzirmek arasında fark var.psikolojileri açısından.. :KK43:

Ayy öyle mi ya inşallah bırakmazlar :KK43:sen çalışıyormusn canım ben çalıştığım için mecbur sabahtan biberonla içiyor

Yaaa kizlar bu minikler kucağa nazil alisiyolar :) hep yerde tuttuk kucagimiza almadan sevmeye calistik ama bizimki fena alisti.yatrnca sinirleniyo kafayi bele kadar kaldryo sanirsinkii kalk ip gidecek :) nasil biraktririmki bu saatten sonra :)

multitab verenler gerçekten o çizgiye kadar veriyor musunuz hergün.gözüme çok geldi benim bir çay kaşığı veriyorum

Kozlar yardmci olurmsnz ,bebeğim geceleri saat badi uyandigi için mama verecektim geceleri.aptamil aldim ama icmiyo.basta bibrondan sandim ama kasikla verincede suratini eksitti.mama tavsiyesinde bulunurmusnz.burada biberonum philips awent gaz giderici anne şutu akisli 1 numara.

benim oğlumun kakası da hep sıvı. curuk curuk yapıyo anlayacağın :) bende arada acaba doktora mı götürsem diyorum ama bakıyorum nadir olarak koyu kıvam yvazgeçiyorum sonra.
Eger kilo alimi da sikinti yoksa bisey yoktur benim kizim da hep ayniydi sma son iki hafta sinirda kilo alinca goturdum kaka tahlilinde kakasinda amip cikti ben guneydogudayim muhtemelen banyo suyundan bulasti bundan artikdamacana suyunu kaynatip yikiyrm

Back