- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #3.061
cok sevindim canım keseyi görmüşsün cok güzel yakında pıt pıt kalbinede duyarsın inşallah
aa kirpik dökülmesini yeni duydum ilgic geldi bu bana
doktorun sormuştur gögüslerinde degişim başladımı diye benim sormuştu dolgunluk var demiştim
birde bazılarında hemen belirtiller olmazmış senden onlardan birisin sanırım
bende 2 gündür kusuyorum canım sabahları ögüre ögüre bir hal oluyorum kusmalarım başladı sanırım
akşam eşim karabiberli limonlu sıcak su hazırladı o iyi geldi bogazıma bu gün daha iyim onun dışında bişe yok şuan icin
ne zaman icin gel dedi sana kalbini duymak icin söyledimi bişe birde kan vermişsin ne icin verdin
canım merhaba,biz oğluma oda takımı aldık ama şimdiye kadar bir kere bile yatağında yatırmadım.ayak ucumuzda park yatağı var, hep onu kullandık.çoğuda bizle yatar.oğlum ocak 18de 3,5 yaşına girecek ve odasını şimdiye kadar hiç kullanmadı.ev kaloriferli olduğu için heryer sıcak oluyor ama ben biraz pimpirikli olduğum için odasında hiç yatırmadım.allah nasip ederde 2. kuzucuğumuz geldiğinde bu olayı nasıl çözeriz bilmiyorum ama şimdilik durum böyle...
kizlar benim 2-3 gundur mideme agri giriyor sanki, hani spora yeni baslayan birinde karin kaslarinda agrilar olur ya mekik cekince fln onun gbi agrilar kasilmalar oluo, sizce bu neden olur, normal mi?:44:
Gecmis olsun guzelim ..Günaydın kızlar 9 da uyudum sabah daha yeni gün aydı bana :) ağzım burnum biririnde bugün randevu aldık ya o enteresan doktora ilaç isteyeym mi sizce gebelikte ilaç kullanan var mı bademciklerim çok şiş ve burnum akıyor???
Kizlar kaynana konulariniza cok uzuldum allah size sabir versin onlarida islah etsin merhamet versin..
Benim kv bir melek birbirimizi cok severiz
Bende ilk kv den cok cektim malesef
Simdiki ailem bana armagan resmen
o karın kası ağrısı bende de oluyor canım, özellikle yatakta gerindiğimde - ki tam anlamıyla da gerinemiyorum bebeğe zarar verir diye - Bebeğin bulunduğu yerden baya yukarda, mideye yakın bir ağrı. Ama neden olur ben de bilmiyorum...
ah be canım neden bu kadar uzun süre yanında yatırdın ,odasına alışmalıydı şimdiye kadar çoktan ,çok problem yaşarsın ,bir an önce ayır ..
aynen aynen, ayni agri iste bendeki de ve dedigin gbi yatarken oluyor daha cok, gerinince falan...bnde ozen gosteriyorum fazla gerinmemeye ama yine de oluyor bazen iste...bir sorun olmaz insallah ya... :s
benim de öyle görünüyor
inşallah kuzummm
kirpik dökülmesi bana has olabiler,başka sebebi vardır belki
kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi, bana çok uzun gibi geldi
ahh kuzumm beslenmene dikkat et,c vitamini al, sıcak süte az tarçın atıp içebilirsin boğazlarına o da iyi gelir
Allah şifa versin hemen toparlanda bebişine iyi bak
canım, benim oğlum 2 yaşına kadar emdi, banada ayrı odaya getir götür zor geldi, birde oğlum üstünü hiç örttürmez. ben, çok dalınca örterim, bir müddet sonra yine üstünü açar, normalde ev sıcak oluyor ama uyuyan insan üşür muhhabbetine yinede üstünü incede olsa örtmek istiyorum(uyku tulumunuda giymek istemiyor).evet canım bu aralarda ayırmam lazım artık.biz yatağımızı hiç kullanmadığımız için, halen daha sallanmalı posizyonda (yatağımız büyüyen yataklardan).
Kizlar kaynana konulariniza cok uzuldum allah size sabir versin onlarida islah etsin merhamet versin..
Benim kv bir melek birbirimizi cok severiz
Bende ilk kv den cok cektim malesef
Simdiki ailem bana armagan resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?