- 31 Ağustos 2012
- 205
- 1
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #3.081
Kızlar biz gidiyoruz çok sevgili doktorcuğunuza bugün be bımbalar duyacam bakalım bebek yok bike diyebilir hayırlısı bakalım 5 gibi haber ederim size dua edin bebişim utandırsın doktoru :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar biz gidiyoruz çok sevgili doktorcuğunuza bugün be bımbalar duyacam bakalım bebek yok bike diyebilir hayırlısı bakalım 5 gibi haber ederim size dua edin bebişim utandırsın doktoru :)
çin takvimine göre oğlum olacakmış
çin takvimine göre oğlum olacakmış
benimde çin takvimine göre kızım olacağı görünüyor.bir oğlum var ve ben kız bebeklerini çok sevdiğim için, ilk hamileliğimde oğlum olacağını duyunca çok üzülmüştüm.ama şu anda güzel allahıma, eli ayağı düzgün, sağlıklı, sıhhatli,kusursuz ayıpsız, hayırlı bir evlat olması için dua ediyorum.ağzımdan hiçbir zaman kızım olsun diye birşey çıkmadı.oğlumuda çoook seviyorum , hepimiz hakkında hayırlısı olur inşallah.
Bebişim hadi inş..:)
Ama bende istiyorum banada yapsanaaa :)
çin takvimini guncelledım kızlar :))çin takvimine göre oğlum olacakmış
yaşın kaçtı bacım senin
günlerimiz aynı canım :) ama benim sezeryan olduğu için muhtemelen 1 hafta önce alınıcaktır :)benimde çin takvimine göre kızım olacağı görünüyor.bir oğlum var ve ben kız bebeklerini çok sevdiğim için, ilk hamileliğimde oğlum olacağını duyunca çok üzülmüştüm.ama şu anda güzel allahıma, eli ayağı düzgün, sağlıklı, sıhhatli,kusursuz ayıpsız, hayırlı bir evlat olması için dua ediyorum.ağzımdan hiçbir zaman kızım olsun diye birşey çıkmadı.oğlumuda çoook seviyorum , hepimiz hakkında hayırlısı olur inşallah.
Arkadaşlar merhabaa :)
Bugun kan testimi yeniledim salı günü 21 olan değerim bugun 203,9 çıkmış :))
çok sevindim..
Rabbim kucağıma almayıda nasip etsinn..
Şimdi bekliyorum haftaya doktora gderim herhalde artıkk...
Umarım hayal kırıklarımın hepsi geride kalır artık..
çin takvimini guncelledım kızlar :))
ecmel1987:Kız
Atazan:Kız
İlkem5534:Erkek
hazan86: Erkek
la_nina:Erkek
sosyolog_35:Erkek
Ozgok85:Erkek
sercem89:Kız
ece90ya:Kız
nutez:Kız
jolyjoker:kız
eylül166:erkek
hazan86:erkek
kuzeynep:kız
Yaw bi kerede dalgaya vurma söylemiyorum
çin takvimini guncelledım kızlar :))
ecmel1987:Kız
Atazan:Kız
İlkem5534:Erkek
hazan86: Erkek
la_nina:Erkek
sosyolog_35:Erkek
Ozgok85:Erkek
sercem89:Kız
ece90ya:Kız
nutez:Kız
jolyjoker:kız
eylül166:erkek
hazan86:erkek
kuzeynep:kız
kız valla unuttum ya ,23 müydü 24 mü ona göre bakcaz kızım
23 canım
ben demiştim kızın olcak senin
birde şey vardı ya yine kk da ,11. haftadaki ultrason fotosundan kızmı erkekmi kesin anlaşılıyo ,zaten o haftalarda söylüyo dr cinsiyeti aslında ama göstermedi diyo bazı doktorlar ,yada net değil işte % 60 kız filan diyo ya o zaman o ultrason fotosundan belli oluyomuş..
ben demiştim kızın olcak senin
birde şey vardı ya yine kk da ,11. haftadaki ultrason fotosundan kızmı erkekmi kesin anlaşılıyo ,zaten o haftalarda söylüyo dr cinsiyeti aslında ama göstermedi diyo bazı doktorlar ,yada net değil işte % 60 kız filan diyo ya o zaman o ultrason fotosundan belli oluyomuş..