vallahi canım herkes güven duyabileceği birini arar böyle bir durumda ,heleki doğum yani ortada 1 değil 2 can var ,hem anne hem bebek ,bu hastaneyi özellikle şu sebepten tercih etmiştim ,yenidoğan bebek bakım ünitesi var ,allah korusun erken doğum gibi bir durumda hemen küvöze alınabiliyor bebek ,hastane hastane gezmek zorunda kalınmıyor ,belli olmaz dünya hali herşey geleblti başımıza önlem almak lazım ..
ayrıca bu hastane kadın doğum dalında ödüller almış doktorları yııllardır burada görev yapan doktorlar ..bu yüzden de tercih sebebimdi ..
benim bebeğim son ana kadar dönmedi ,yani normal doğum pozisyonunu almadı ,dr um her muayenede bekleyeceğiz eylülcüm ,normal doğum haline gelmesini bekleyeceğiz diyordu ,ben ya dönmesse dediğimde ,dönecek canım dönecek ve sen normal doğuracaksın derdi ,asla sezeryanı destekleyen biri değil ,fakat malesef bebeğim doğum anına kadar dönmedi ,başı hep yukardaydı ,ve artık günü bitti ve doğması gerektyi mecbur sezeryan oldıum ,ama inan bana ameliyat izim bile yok ,ne ağrı ne sancı hiçbişey yaşamadm ,hastaneden çıkarken eğilip ayakkabılarımı kendim bağladım düşün ..
yalnız ücretler hakkında şu anda bilgim yok ben doğum yapalı 6 yıl oldu ,ama arada gititğim kontorllerde asiye hanım 42 tl idi ,hatta en son 2 ay önce gitim 42 tl verdim ssk lıyım ..