- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #3.001
günaydın arkadaşlar
keseyi gördük, fakat ilk doktorum iki güne bir kana gerek olmadığını söylediği için kendilerine burdan neler ilettiğimi anlarsınız.. Eki Görüntüle 910186
sana da hayırlı cumalar eylülcümm nasılsın
Canim korkma onu etkilemez suan.
ama artik sunu kafandan cikar
bebegime bisey olurmu korkuyorum
Bunu herkese soylemek istiyorum
evet hayatta tedbirli olmak lazim dikkat etmek lazim
Ama surekli endiseylede yasamamak lazim
Su an bebege tek verebildigimiz sey vücuttaki besinler ve bizim psikolojimiz eeeee biz onu surekli bozuyoruz arkadaslar
Yengem bana dediki sen neyaparsan yap bu bebegin omru varsa su hayatta herseye ragmen dogucak ve tam tersi yoksada tutamazsin dedi .
boyle dusununce rahatladim aslinda ve allaha emanet ettim kendimi oldu bitti.rutin gunluk neseli olun kizlar hepsi bu insanlar guzel moralle kanseri yeniyor biz bebislwrimizimi buyutemiycez :)
Zullum yaaa canimsin iyi varsiniz
cok heyacanliyim cooooook
insallah amin
Rabbim guzel sonuclarla yuzumuzu guursun pit pitlari bir duysam icim rahatlar hele minigimi gormek daha bir heyacan vericek. bize
bende ılk gebelıgımden once ınanılmaz sorun yasıyodum haftada 1 kez anca wc ye cıkardım kayısılarla ıncırlerle fılan oda....Aynen senin gibi düşünüyorum. Moralimi yüksek tutuyorum ve yediklerime dikkat ediyorum bunun dışında sadece dua edebilirim :)))) . Bu arada herkes kabızlıktan muzdarip ben tam tersinden( zaten problemli bağırsaklarım hamilelikte düzelir diyordum umut ediyordum ama pek birşey değişmedi. (
tebrikler aşkitom,allah hepimizin sağlık sıhhatli devamını getirsin inşallah ..
iyiyim tatlım allaha şükür ,dua ile geçiyo vaktim ,dilimde hep allahım sen koru lafı .:18:
sağol kuzumm, amin inşallah sağlıklı adımlarla sorunsuz ilerler hepimizin gebeliği...
ben ilk öğrendiğimden beri sağ elimi karnıma koyup salavat getiriyorum
sana da tavsiye ederim canım, rahatlatıyo Allah a emanet etmek
Canım çok geçmiş olsun. Eşimde var aynı problem. Her sabah 3 kayısı yiyor aç karnına üstüne de bir bardak ılık su. Şu an çok iyi Allah a şükür. 4.dereceydi onunki. Sen de bi dene muhakkak. Ama kayısı sarı değil gün kurusu olacak. Tanıdığınız varsa Malatya dan getirebilirsin büyük şehirlere göre oldukça ucuz ve en güzel kayısı orada.
kesinlikle canım. hem hayırlı evlat olması içinde ,elim geldiğince abdestli yemek yemeye çalışıyorum..aynen cnm her sabah elim karnımda 41 ayetel kursi okuyorum. elimizden başka birsey gelmiyor şuan.
Allaha emanet kuzucuklarımız
bende kabızlık çok çektim ilk gebeliğimde ,duphalac şurup vermişti doktorum ,o iyi geliyordu ,kayısı mayısı hiçbişey in faydası yoktu ..yoksa bitkisel yolla çözmek isterdim ama hamileykende korkularım oldu bitkisel şeylere karşı ,adaçayı maydonoz filan düşük sebebi diye ,dedim en iyisi ben dr u dinliyim..
şimdi sanki yine başlıyo gibi ,2 gündür çıkmadım :18:
kesinlikle canım. hem hayırlı evlat olması içinde ,elim geldiğince abdestli yemek yemeye çalışıyorum..
bende de var, çok şişkinlik yapıyor, görsen 4 aylık gibi oluyor karnım.
pantolonlarımı giyemiyorum
kizlar merhaba,
gidilecek hastanelere ve doktorlara karar verildi mi? ben hala veremedim de, kafayi yicem, herkes bisey soyluo... onerileriniz var mi? ben sefakoyde oturuyorum, evime cok uzak olmasini istemiyorum. bir de rumeli hospital ile ilgili bilgisi olanlar paylasirsa cok sevinirim.
bi de kizlar yaa sizde de bazen dogum korkusu oluyor mu? bende bazen cok oluyor, dogurabilecek miyim? nasil dogurucam? normal mi, sezeryan mi olacak kaygilarini cok yasiyorum...dusunmemeye calisiyorum ama nafile...elde degil...:18:
kizlar merhaba,
gidilecek hastanelere ve doktorlara karar verildi mi? ben hala veremedim de, kafayi yicem, herkes bisey soyluo... onerileriniz var mi? ben sefakoyde oturuyorum, evime cok uzak olmasini istemiyorum. bir de rumeli hospital ile ilgili bilgisi olanlar paylasirsa cok sevinirim.
bi de kizlar yaa sizde de bazen dogum korkusu oluyor mu? bende bazen cok oluyor, dogurabilecek miyim? nasil dogurucam? normal mi, sezeryan mi olacak kaygilarini cok yasiyorum...dusunmemeye calisiyorum ama nafile...elde degil...:18:
çok sevindim canım, önemli ilk adımı atlatmışsın
darısı bize inşallah...
eşi bu ana eşlik eden var mı arkadaşlar?
Bugun pek girmedim kızlar laptop ucagıma alıyorum icim rahat etmiyor kotu bi etkisi olur diye...
Hemen hemen herkesin cuma kontrolü var.İnsallah herkes kalbinin atıslarını patır patır duyarlar
Benimde c.tesi randevum var gunler gecmek bilmiyor:44::26:
Doktora gidipte kalp atısını duyan arkadaslar Allah askına yaszsınlar vajinal ultrasonla mı gorduler yoksa karındanmı :18::18:
Evet canım özel istiyorum
canım sefaköyde isen varya tam sana uygun ,ben ilk gebeliğimin takiplerini ve doğumumu o hastanede yaptım ,yenibosna nisa hastanesi ,metrobüsle 2 durak sana ,dr asiye uzun ..çok tatlı çok şeker bir kadın ,her konuda yardımcı olur ,bıkmadan sor bıkmadan cevaplar ,yıllardır her sorunda ona koşarım ,yine ona gidicem ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?