- 7 Şubat 2014
- 623
- 48
- 34
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #23.781
Benim kiz da gecen aynisini yapti ya bana :) Korkuttu beni ama ertesi gün kipir kipirdi, gece bile uyutmadi. :) Anneye naz yapilir mi ya???
Moonlight benimki de öyle artik. Önceden böyle sert sert tekmelerle sicriyordum. Artik pit pit tekmeler hissediyorum. Genelde de sessiz kaliyor evet, arada sirada ordan oraya dönüyor falan geceleri... Hasin ve sert halinden eser kalmadi. Annem yeri daraliyor normal dedi.
Canim senin bacaklarin nasil oldu? Iyilestin mi biraz? Sorma yaa ayni dertten muzdaribim. Ben de bütün gün evdeyim ama evden calismak daha beter. Yemek yemeyi unutuyorum. Kafami kaldiramiyorum. Sürekli oturmaktan canim cikiyo. Kimseyle konusmadan günler geciyo. Ben de insanim ben de sohbet etmek istiyorum, sadece bebege odaklanmak istiyorum, hayal kurmak, kitaplar okumak, kendimi hazirlamak istiyorum. Nerdeeee Bazen vicdanen kötü hissediyorum, bütün gün bebegi unuttugum günler oluyor. Ta ki sandalyeden kalkarken, popomun feci agrisina kadar... :)
Valla şimdiden çok nazlilar nazini yerim ben onun sağlıklı olsun da insallah hepimiz zamaninda sağlıkla kucaklarımiza alalim