- 4 Nisan 2014
- 634
- 80
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #23.761
Günaydın sabahtan beri kızımı dürtüklüyorum ama pas vermiyor bana
Benim kiz da gecen aynisini yapti ya bana :) Korkuttu beni ama ertesi gün kipir kipirdi, gece bile uyutmadi. :) Anneye naz yapilir mi ya???
Bugün itibariyle 26+2yim ve son bi kaç gündür bebeğimin hareketlerinde bi değişiklik seziyorum , önceden şiddetli tekmeler yağdıran bebeğim şimdilerde uzun uzun sessiz kalıyor yada ara sıra minik minik tekmecikler atıyor yada ittirme hareketleri yapıyor, merak içindeyim bu haftalarda yani 27 haftalarda sizinkiler nasıldı?bi acayiplik mi var yoksa kuruntu mu yapıyorum?
Moonlight benimki de öyle artik. Önceden böyle sert sert tekmelerle sicriyordum. Artik pit pit tekmeler hissediyorum. Genelde de sessiz kaliyor evet, arada sirada ordan oraya dönüyor falan geceleri... Hasin ve sert halinden eser kalmadi. Annem yeri daraliyor normal dedi.
Normal canım ya,genişliyoruz :)
Gelmez geri inşallah.Ama çalışmak gerçekten zor.Şu an berbat durumdayım.
Evde vakit geçirebilen hamile arkadaşlara sesleniyorum:Biz çalışanlar için de dinlenin ve dua edin.Ha birde şükredin
Canim senin bacaklarin nasil oldu? Iyilestin mi biraz? Sorma yaa ayni dertten muzdaribim. Ben de bütün gün evdeyim ama evden calismak daha beter. Yemek yemeyi unutuyorum. Kafami kaldiramiyorum. Sürekli oturmaktan canim cikiyo. Kimseyle konusmadan günler geciyo. Ben de insanim ben de sohbet etmek istiyorum, sadece bebege odaklanmak istiyorum, hayal kurmak, kitaplar okumak, kendimi hazirlamak istiyorum. Nerdeeee Bazen vicdanen kötü hissediyorum, bütün gün bebegi unuttugum günler oluyor. Ta ki sandalyeden kalkarken, popomun feci agrisina kadar... :)