selam güzel anneler ve onların tosibikleri..ya ben face de çok bir şey paylaşamıyorum, illa buraya alışmışım. Benim prenses hasta oldu teyzeleri, tabi bende hasta oldum. Analı kızlı atlatıyoruz çok şükür ama ondan önemli size bomba gibi haberim var. Biz eşimle hala şoktayız. Kızımın 2 tane alt dişleri çıktııııı.. 4,5 aylığız erkenden dişlerimiz çıktı yaw. eşimin de 4 aylıkken dişleri çıkmış bebekken. biraz huzursuzluğumuz var 2 gündür dişler yüzünden. Sanırım topikte ilk diş çıkaran bebiş benim cimcime oluyor.
emziren anneler lactamil carfurda indirime girmiş ikincisi %25 indirimli ilgilenenlere duyrulurrrr...
kızlarr benim kızım yüzüstü yatırdığım da hiç dönmeye çalışmıyor biraz durup kıyamet koparıyor acaba normal mi bebişi dönenler bu işin bir taktiği var mı yoksa daha zamanı mı var
Gunaydin arkadaşlar esim seminere gitcek demiştim gittiinsan ne kadar arada kavgada etse üzülsede kizssada ayriligin hepsi zormus oglusu uuutyum cok sukur bakalim carsambaya kadar allah bize neler yasaticak bebisleriniz insallah iyidir size bisey sorucam bizim bidahaki hafta 4 ayimiz bitiyo benim sipam kucagimda dik durunca reamen ayaklarinin ustune basiyo adim atar gibi hareketler yapiyo sizde nasil bebisler salyalar malum herkeste mevcut sanirim birde genelde hep sol el emiliyo bisey tutmaya calissirken sol eliyle daha kuvetli acaba solakmi olucak benim oglan kizlar
kızlar bebelerinizden anne yada baba diyebılen var mı
bu millet hasta ya bana da sokakta tanımadıklarım karışan karışa en son on yaşında bi erkke çocuğu durmayan ağlayan çocuğuma uykusu gelmiş dedi ben de içimden bi sen eksiktin dedim
Bnm oğlum 4.5 aylık hala kendi kendine hiç dönmedi ve bilinçli olarak nesneleri tutmuyo rastgele tutuyo yardım edersem dönüyor
anne baba ise hayal gibi ((;
bizim ki erken doğdu ama geç mi ilerliyo ??
Bnm oğlum 4.5 aylık hala kendi kendine hiç dönmedi ve bilinçli olarak nesneleri tutmuyo rastgele tutuyo yardım edersem dönüyor
anne baba ise hayal gibi ((;
bizim ki erken doğdu ama geç mi ilerliyo ??
slm kızlar sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum iyiki varsınız diorum. evet saç dökülesine takmış vaziyette bugünde balık hapına başladım heralde dökülme durana kadar 100 kilo olucammneyse bioxcinin bi şampuanı var femanmı femenmi ne hamilelik sonrası dökülmeler için kullanan varmı alayım dedim geçmi kaldım bilmedim.bide bizim kız bu ara 5 dakka emio hemen bırakıo sütümde azalıo galiba olsada emmioki zaten. haftaya sebzelerden başlıyayım tattırmaya diorum havuç ve enginar düşündüm ilk olarak.ama havuçda gdo umu neee siz neler yapıcaksınız bu dönem..?
kızlar aranızda sütü azalıpta normale dönen varmı başta sütüm vardı allaha şükür on on beş gündür azaldı bu arada kiloda almışım acaba diyorum kilo almamla bir alakası varmı çünkü ablamım sütü azdı ozaman ablan kiloluydu ve bir tanıdığım süt olsun diye yiyorum kilo yapıyor demişti
birde sütü azaltan şeyleri bir seferlikte olsa yediğimi farkettim eğer bu yiyeceklerden azalmışsa normale dönermi acaba
son olarak şunu diyeceğim annem küçük kardeşimin doğumunda kan az gelsin diye iğne yaptılar sütüm yetti ama sizde daha çoktu demişti bu ne için demeye kalmadan banada yaptılar ah bu hastaneler elimden gelse evde doğum yapcaktım zaten
bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim
üzüldüm canım ya.zormuş işin gerçekten.emzik senin bebeğinde galiba böyle bir etki yapmış.o zaman süekli uyur haldeyken emzirmeye çalış.kilo çizelgesi iyi fikir yapılabilir.arkadaşlar merhaba çoktandır giremedim nasılsınız? bebeği hasta olanlara geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. Kızlar bana bi çare kızım doğduğunda gayet güzel emiyordu sonra çok az emmeye başladı daha doğrusu memede uyuyakalıyordu ve kilo alımı azdı. 3 ay çabaladım yok olmadı. 3. ayda 500 gram almış dr az dedi. ben de sağıp biberonla vereyim dedim bana zahmet olur ama en azından bebeğimin karnı doyar diye. ama biberondan da öyle aman aman içmiyor. inanın 50 cc için 2 saat başında beklediğim oluyor içirmek için. acıkınca alır diyorum 3-4 saat bekliyor verince bir iştahla çekiyor ama 50 cc den sonra yok yutmuyor tükürmeye başlıyor. bu arada uyanıkken hiç almıyor ne beni ne biberonu hep yarı uyurken agzına biberonu verip öyle besliyorum. doğum kilosu 3040 şu anda 5.400 gramız. her gören çok zayıf diyor çok üzülüyorum dün oturdum ağladım lütfen bana bişeyler söyleyin.
hiç bir rahatsızlığımız yok ama acaba emzik emmesine engel olabilir mi?
bide arkadaşlar karşılaştırmak doğru değil biliyorum ama en azından doğum kilosuna göre bebeklerimizin kilo alımı hakkında fikir sahibi olabiliriz. şu şekilde bi tablo yapsak; mesela
BEBEĞİN ADI: Almina
DOĞUM KİLOSU: 3040 gram
ŞİMDİKİ KİLOSU VE AYI : 5400 gram - 4 aylık
aa şaşırdım gerçekten.tebrikler.selam güzel anneler ve onların tosibikleri..ya ben face de çok bir şey paylaşamıyorum, illa buraya alışmışım. Benim prenses hasta oldu teyzeleri, tabi bende hasta oldum. Analı kızlı atlatıyoruz çok şükür ama ondan önemli size bomba gibi haberim var. Biz eşimle hala şoktayız. Kızımın 2 tane alt dişleri çıktııııı.. 4,5 aylığız erkenden dişlerimiz çıktı yaw. eşimin de 4 aylıkken dişleri çıkmış bebekken. biraz huzursuzluğumuz var 2 gündür dişler yüzünden. Sanırım topikte ilk diş çıkaran bebiş benim cimcime oluyor.
ben lohusalık bitiminden 1 hafta sonra adet oldumkizlarrr ne zaman adet oldunuz:26::26::26::26:
zamanı olabilir.bir de bazı çocuklar için tercih meselesi.dönmek istemiyorsa dönmüyor.kızlarr benim kızım yüzüstü yatırdığım da hiç dönmeye çalışmıyor biraz durup kıyamet koparıyor acaba normal mi bebişi dönenler bu işin bir taktiği var mı yoksa daha zamanı mı var
Benim oğlum da 18 hazıran doğumlu yana yatarken tamamen yüz üstü dönüyor ama kendisi tamamen dönmemiyor burda 3 aylık olanları döndü görünce endişe ediyor insan ama doktor öle demedi bize de ..yapamıyor dediğim şeyi bi gün sonra cok rahat yaptığını görüyorum (;
bizim en önemli sorunumuz emmesi gece meme ağzından çıkınca uyanıyor hep memede olmak istiyor yalancı emziğin her markasını her çeşidini aldım bi türlü alışmadı ve hala bıkmadan alıştırmaya çalışıyorum !
ek gıdaları damlatıyprum ağzına arada çalışmaya başlıcam o yüzden çok kötü ruh Halim ));
slm kızlar sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum iyiki varsınız diorum. evet saç dökülesine takmış vaziyette bugünde balık hapına başladım heralde dökülme durana kadar 100 kilo olucammneyse bioxcinin bi şampuanı var femanmı femenmi ne hamilelik sonrası dökülmeler için kullanan varmı alayım dedim geçmi kaldım bilmedim.bide bizim kız bu ara 5 dakka emio hemen bırakıo sütümde azalıo galiba olsada emmioki zaten. haftaya sebzelerden başlıyayım tattırmaya diorum havuç ve enginar düşündüm ilk olarak.ama havuçda gdo umu neee siz neler yapıcaksınız bu dönem..?
günaydınlaaaarrrbugün güne erken başladık neden bilmiyorum bi kaç gündür düzen şaştı öncelikle diş olayı bizde de var altta iki tane beyazlık ama daha patlamadı doktor bir ayı bulur çıkması diyoo bekliyoruz merakla
ben oğlumu 2-3 haftalıkken falan kaldırıyodum itme refleksiyle ayakta duruyodu sonraları adım atmaya başladı şimdi çok seviyo ayakta durmayı adımlıyo ve hoşuna gidiyo yaptım diye seviniyo doktorda aynı şeyi yaptırdı normalmiş bu dönemlerde olan şeylermişş
yüzüstü yatırdığımda kollar bacaklar hiç durmuyo kafayı kaldırıyo ama o bacaklar kurbağa gibi oynuyo popişi kaldırabilse gidicek sanki
henüz dönmüyo ama bacakları atıyo ama o kadarla kalıyo=) 4 aylığı tam doldurmadık belki ondandır bilemiyorum ama herşeyi bi anda yapmıyo bazı şeyleri ayını doldurduğu anda başlıyo bazısı sonlara doğru oluyoo her bebek farklı farklı mesela benimki çığlık atmaya bir haftadır başladı oysa bazısı 3 aylık olur olmaz başlıyoo
son olarak hamilelik boyunca 23 kilo aldım ve çocunluğu basenler erimedide çok kilom kaldı hiç böyle olmamıştım incecik ben çok kötü oldum emzirmede azalınca spora başladım bakalım nasıl olucak bugün yine gidicem akşama bi an önce gitsin istiyorum çok sevdiğim bi şortum yaza kadar onu giyebilmek hedefim
Benim oğlum da 18 hazıran doğumlu yana yatarken tamamen yüz üstü dönüyor ama kendisi tamamen dönmemiyor burda 3 aylık olanları döndü görünce endişe ediyor insan ama doktor öle demedi bize de ..yapamıyor dediğim şeyi bi gün sonra cok rahat yaptığını görüyorum (;
bizim en önemli sorunumuz emmesi gece meme ağzından çıkınca uyanıyor hep memede olmak istiyor yalancı emziğin her markasını her çeşidini aldım bi türlü alışmadı ve hala bıkmadan alıştırmaya çalışıyorum !
ek gıdaları damlatıyprum ağzına arada çalışmaya başlıcam o yüzden çok kötü ruh Halim ));
üzüldüm canım ya.zormuş işin gerçekten.emzik senin bebeğinde galiba böyle bir etki yapmış.o zaman süekli uyur haldeyken emzirmeye çalış.kilo çizelgesi iyi fikir yapılabilir.
aa şaşırdım gerçekten.tebrikler.
ben lohusalık bitiminden 1 hafta sonra adet oldum
zamanı olabilir.bir de bazı çocuklar için tercih meselesi.dönmek istemiyorsa dönmüyor.
kızlar okul müdürümle ve miili eğitimle konuştum.yarın süt iznimi alıyorum.yarım gün çalışıyorum.ilk 6 ay 3 saat,1 yaşına kadar 1.5 saat süt izni hakkımız varmış.1.5 saat alıcam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?