• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bişe sorcam ek bişeyler vermeye başlayan annişleree :9:
biz 4.5 aylık olduk ya ben günde 1 defa kaşık maması veriyorum öğlende,
akşamüzeride meyvelerden tattırıyorum azbişi,şöle 1-2 çorba kaşığı kadar yada daha az.
kalan zamanlarda annesütü, gece yatarkende biberon maması hazırlıyorum eskiden olduğu gibi.
siz ne veriyosunuz nası veriyosunuz?

Anneler facebook sayfasındaki gruba katılmak istiyorum ama beni henüz onaylamadılar acaba profilim sahte isimle acaba o yüzden mi kabul edilmedim

Paradoks Bnmki üzüm yediği gün yeşil kaka yaptı ek gıdadan da olabilir bence ..

cumadan çok sevgili kayınvalideciğim teşrif ettiler 2.5ay sonra ilk defa!!!
azönce gittiler eşimle, nası bi haftasonu geçirdim ben bilmiyorum valla, girdim okudum ama cevap yazamadım.
2günde kızın huyları değişti yaa, abuk subuk saatlerde uyutmaya çalışıyo bi bakıyorum ayağında sallıyo, bi bakıyorum gündüz uyku saatinde ecenin elini yüzünü yıkamış banyoda kız cin gibi :14:
şükürki gitti, kendince yardımcı olmaya çalışıyo belki ama evvelinde bi soraydı iyiydi ya neyse artık atlattık şükür :9:
bu arada dün gece ilk defa adet oldum 1 sene sonra :9:
sancımda var hiçbişi yapasım yok evde işler yığıldı:14:
ece kızımda günde 1 defa elma armut suyu fln veriyorum öğlende kaşıkmaması veriyorum 1kase :9: sabahları kahvaltıda ağzına peynir zeytin domates suyu reçel fln sürüyorum bayılıyo tadına hepsinin:9: deli oluyo yerken :9:
obur tombişim benim :81::16:
ama şu kan damlası yüzündenmidir bilmiyorum 2 gündür kakalar yeşil hep, içindeki kırmızı noktaları görüncede paniklemedim, siz dediydiniz ilaç yüzünden diye :9: ama yeşilliğin sebebidemi kan ilacı ki?

hadi geçmiş olsun:40: üşüttüğü zaman yeşil yapar dedi doktor ben kan ilacına başlamadım ama demir ilaçları bizi bile etkiliyor afedersin:1::1::1: yavaş yavaş ben de başlayayım şu kan damlasına bakalım kakası nasıl olacak:18:

İnşAllah üşütmemiştir kuzumm..
bu ek gıda olayı o kadar gözümde büyüyor ki sanki 5 yıldızlı otele yemek cıkarıcam ((;

Gunaydinn kizlarr, bende ogluma ilk defa mandalinayi yalattim once bi suratini eksitti sonra sevdi ver diye aglamaya basladi:1::1:bugunde elmayi deneyeyim bakalim sevecek mi:52:

Gunaydin kizlar bizde yarin oburgun 4 ayimiz bitick mamayla beslendigumiz icin ek gidaya baslicaz demişti dr siz baslayanlar neler veriyorsunuz ne yapmaliyim bilemiyorum nekadar vermeliyim

hoşbulduk canım

nasıl alıştırdın acaba ben beceremıyorum :14::14::14::14::14::14::14::14::14: yapmadıgım sey kalmadı

benm kızım avent emziği aldı sadece, onu da uyuyacağı zaman emiyor, dalınca atıyor

selam güzel anneler ve onların tosibikleri.. :emir_bebek::emir_bebek: ya ben face de çok bir şey paylaşamıyorum, illa buraya alışmışım. Benim prenses hasta oldu teyzeleri, tabi bende hasta oldum. Analı kızlı atlatıyoruz çok şükür ama ondan önemli size bomba gibi haberim var. Biz eşimle hala şoktayız. Kızımın 2 tane alt dişleri çıktııııı.. :52::52::52::52: 4,5 aylığız erkenden dişlerimiz çıktı yaw. :27::27: eşimin de 4 aylıkken dişleri çıkmış bebekken. biraz huzursuzluğumuz var 2 gündür dişler yüzünden. Sanırım topikte ilk diş çıkaran bebiş benim cimcime oluyor. :9::9::9:

gözünüz aydın maşallah kızına

kizlarrr ne zaman adet oldunuz:26::26::26::26:

doğumdan 45 gün sonra oldum şimdi her ay düzenli gidiyor

Bebeğinize Verdiğiniz D Vitamini Kanserojen ‘Katkılı’ Olabilir! | Organik Anne

kızlar şu sitede yazılana bir bakın d vit ile ilgili çok korktum şimdi...:14::14::14::14:

bize deviti bıraktırdı doktor, acd 3 verdi

kocan nasıl uyuttu yaaa. benimki benden başka kimsede uyumuyor :50::50:

benm kızımı da babası evdeyse hep o uyutur benden daha çabuk uyutuyor

canım benım oğlumda sadece aventın bu urununu aldı.Anne memesıne benziyor uç kısmı.Onun için sevdi sanırım.Sen denedinmi bilmiyorum ama.
Eki Görüntüle 848197

aventin ucu hep aynı zaten, sadece dış model farkı var benm kızımda sadece bunu emiyor

merhaba temmuz anneleri. ben 36+6 oldum.bi kızım olacak inş. cok sabirsizlaniyorum dogurmak istiorum artk sizler gbi. kucagma alıp öpüp koklamak istiorum. hergun adet agrisi , sanci cekiorum. dr fazla durmaz diyeli 3 hafta oldu :) allah sizin bebişleri size bagışlasın ,banada saglikli bi bebek wersin inşallah

canımm hiç korkutma kendini, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, benm de son 1 buçuk ayım riskliydi hemen hemen yatarak geçirdim bebeğim kanala girmişti, normal gününde isteyerek sezeryanla doğurdum normal doğumu beklesek daha 20 gün vardı ama ben bekleyemedim bol bol dinlen

Gunaydin kizlar bizde yarin oburgun 4 ayimiz bitick mamayla beslendigumiz icin ek gidaya baslicaz demişti dr siz baslayanlar neler veriyorsunuz ne yapmaliyim bilemiyorum nekadar vermeliyim

bende ufaktan başladım canım günde 1 defa kaşık maması veriyorum, 3çk hazırlıyorum artık alıştı çünkü.
elma suyu havuç suyu 1kaşık fln çıkarıp veriyorum günde 1 defa ama aynı saatlerde veriyorum hep,mandalina yalatıyorum sabahlları biz kahvaltı yaparken peynir, reçel sürüyorum ağzına zeytinin suyunu emdiriyorum hepsini seviyo valla daha beğenmediği bişi olmadı :9:
zamanla çoğaltıcam işte miktarları, oda bir ayı bulur işte. ama 1 günde değişik 1 gıdadan fazla tattırmıyorum
öle işte :9:

kızlar bişe sorcam ek bişeyler vermeye başlayan annişleree :9:
biz 4.5 aylık olduk ya ben günde 1 defa kaşık maması veriyorum öğlende,
akşamüzeride meyvelerden tattırıyorum azbişi,şöle 1-2 çorba kaşığı kadar yada daha az.
kalan zamanlarda annesütü, gece yatarkende biberon maması hazırlıyorum eskiden olduğu gibi.
siz ne veriyosunuz nası veriyosunuz?

Canlar biz ek gıdaya geçeli 2 hafta oldu. doktorumuz bize beslenme menüsü verdi. malum benim sütüm kesildiği için doktor başlayalım ek gıdaya dedi. menü şöyle belki size de bilgi olur diye vereyim.
07:00= hazır mama
10:00= hazır mama
13:00= sebze çorbası
16:00= hazır mama
19:00= yoğurt ve meyve püresi
22:00= muhallebi ya da hazır mama
gece uyanma= hazır mama

saatler bazen değişebiliyor uyanış saatine göre ama genelde ben buna uyuyorum. benim cimcime baya alıştı çok şükür. bir de sebze çorbasını her seferinde aynı malzemelerle değil farklı malzemelerle günlük yapıyorum. yoğurdu kendim yapıyorum günlük küçük kaseyle. muhallebiyi de her gün vermiyorum 3 günde bir anca veriyorum. he bir de demir ilacını verdikten sonra ardından meyve suyu veriyorum.

Son düzenleme:
kk cok ozledım senı ama vaktım cok kısıtlııııııııııı her yere yetısemıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

hoşbulduk canım

benm kızım avent emziği aldı sadece, onu da uyuyacağı zaman emiyor, dalınca atıyor

gözünüz aydın maşallah kızına

doğumdan 45 gün sonra oldum şimdi her ay düzenli gidiyor

bize deviti bıraktırdı doktor, acd 3 verdi

benm kızımı da babası evdeyse hep o uyutur benden daha çabuk uyutuyor

aventin ucu hep aynı zaten, sadece dış model farkı var benm kızımda sadece bunu emiyor

canımm hiç korkutma kendini, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, benm de son 1 buçuk ayım riskliydi hemen hemen yatarak geçirdim bebeğim kanala girmişti, normal gününde isteyerek sezeryanla doğurdum normal doğumu beklesek daha 20 gün vardı ama ben bekleyemedim bol bol dinlen

yha anlayamıorum bu dogum olayini.dun gece karnima we kasklarma öle sanclar grdi ki yürûyor olsam duraksar bi sure kpirdayamazdm . yatakta hssettm. hah gelio bu sefr ddm. sancdan snra bebek bya haraket etti. dogum olcgi zaman hareket etmezmiş oysaki ?? . ben nerden anlicm dogurcgmi ya :((

Canlar biz ek gıdaya geçeli 2 hafta oldu. doktorumuz bize beslenme menüsü verdi. malum benim sütüm kesildiği için doktor başlayalım ek gıdaya dedi. menü şöyle belki size de bilgi olur diye vereyim.
07:00= hazır mama
10:00= hazır mama
13:00= sebze çorbası
16:00= hazır mama
19:00= yoğurt ve meyve püresi
22:00= muhallebi ya da hazır mama
gece uyanma= hazır mama

saatler bazen değişebiliyor uyanış saatine göre ama genelde ben buna uyuyorum. benim cimcime baya alıştı çok şükür. bir de sebze çorbasını her seferinde aynı malzemelerle değil farklı malzemelerle günlük yapıyorum. yoğurdu kendim yapıyorum günlük küçük kaseyle. muhallebiyi de her gün vermiyorum 3 günde bir anca veriyorum. he bir de demir ilacını verdikten sonra ardından meyve suyu veriyorum.

Canim sebze çorbası nasil yapiyisun ne katiyosun meyve suyunu cam rendednmi geciriyosun ben tek basimayim yaa yanimda buyuk birid yok nasil yapcami pek bilmiyorumda

Canim sebze çorbası nasil yapiyisun ne katiyosun meyve suyunu cam rendednmi geciriyosun ben tek basimayim yaa yanimda buyuk birid yok nasil yapcami pek bilmiyorumda

canımcım örnek olarak vereyim fikir olur sana. 1 küçük patatesi halka halka doğra, 1 küçük havucu halka halka doğra, 4\1 su bard pirinci yıka hepsini tencereye koy 2 brd su ile kaynat. kaynarken içine birazcık tereyağı atıyorum ben. yumuşayana kadar iyice pişir. çatalla ezilecek kıvama gelsin. ben pütürlük kalmasın diye rondodan geçirdim. 5. aydan sonra gerek kalmaz rondoya. rondodan geçirdikten sonra bir taşım daha kaynat içine bir tutam irmik at. irmiğin sebebi de çiğnemesi gelişsin öğrensin diye. sebzeleri kafana göre pişir işte, kabak, enginar mevsimlik hangisi olursa artık.
meyve suyunu da cam rendede meyveyi rendeliyorum, temiz bir tülbentten ya da ince bir süzgeçten geçiriyorum. :16::16::16:

merhaba kızlar gelişim testimi,z normal çıktı ama ellerini az kullanıyo dedi doktor playskool 2li egzersiz arkadaşımı8 gösterdi bunu al dedi bakalım ne olacak

merhaba annişlerr
hepinize selamlar
kac aydır gıremedım bı turlu ruzgarla ugras evle ugras kocayla ugras
vakit yok
15 gün önce işe basladım
ruzgarı sabah babası babaanneye bırakıyor aksamdan ısten gelırken alıyor arabayla gidip geliyorlar arabada uyuyor sorun yasatmadı bıze gecede cok uyanmıyor 2 kere falan buyudu valla
sizin bebişleriniz nasıl
ek gıdalara basladınızmı
bız mama yıyoruz sutum kesıldı memeyı ıttırıyo bızımkı
ayın 20sınde 5 aylık olucas bende baslasammı corbalara pürelere acep:3::16:

Back