gunler gecmek bilmiyor (
doğsun hele gün yetmeyecek sana :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunler gecmek bilmiyor (
cumadan çok sevgili kayınvalideciğim teşrif ettiler 2.5ay sonra ilk defa!!!
azönce gittiler eşimle, nası bi haftasonu geçirdim ben bilmiyorum valla, girdim okudum ama cevap yazamadım.
2günde kızın huyları değişti yaa, abuk subuk saatlerde uyutmaya çalışıyo bi bakıyorum ayağında sallıyo, bi bakıyorum gündüz uyku saatinde ecenin elini yüzünü yıkamış banyoda kız cin gibi
şükürki gitti, kendince yardımcı olmaya çalışıyo belki ama evvelinde bi soraydı iyiydi ya neyse artık atlattık şükür
bu arada dün gece ilk defa adet oldum 1 sene sonra
sancımda var hiçbişi yapasım yok evde işler yığıldı
ece kızımda günde 1 defa elma armut suyu fln veriyorum öğlende kaşıkmaması veriyorum 1kase sabahları kahvaltıda ağzına peynir zeytin domates suyu reçel fln sürüyorum bayılıyo tadına hepsinin deli oluyo yerken
obur tombişim benim :81:
ama şu kan damlası yüzündenmidir bilmiyorum 2 gündür kakalar yeşil hep, içindeki kırmızı noktaları görüncede paniklemedim, siz dediydiniz ilaç yüzünden diye ama yeşilliğin sebebidemi kan ilacı ki?
hosgeldınız
nasıl alıştırdın acaba ben beceremıyorum yapmadıgım sey kalmadı
selam güzel anneler ve onların tosibikleri.. ya ben face de çok bir şey paylaşamıyorum, illa buraya alışmışım. Benim prenses hasta oldu teyzeleri, tabi bende hasta oldum. Analı kızlı atlatıyoruz çok şükür ama ondan önemli size bomba gibi haberim var. Biz eşimle hala şoktayız. Kızımın 2 tane alt dişleri çıktııııı.. 4,5 aylığız erkenden dişlerimiz çıktı yaw. eşimin de 4 aylıkken dişleri çıkmış bebekken. biraz huzursuzluğumuz var 2 gündür dişler yüzünden. Sanırım topikte ilk diş çıkaran bebiş benim cimcime oluyor.
kizlarrr ne zaman adet oldunuz:26::26::26::26:
Bebeğinize Verdiğiniz D Vitamini Kanserojen ‘Katkılı’ Olabilir! | Organik Anne
kızlar şu sitede yazılana bir bakın d vit ile ilgili çok korktum şimdi...
kocan nasıl uyuttu yaaa. benimki benden başka kimsede uyumuyor
canım benım oğlumda sadece aventın bu urununu aldı.Anne memesıne benziyor uç kısmı.Onun için sevdi sanırım.Sen denedinmi bilmiyorum ama.
Eki Görüntüle 848197
merhaba temmuz anneleri. ben 36+6 oldum.bi kızım olacak inş. cok sabirsizlaniyorum dogurmak istiorum artk sizler gbi. kucagma alıp öpüp koklamak istiorum. hergun adet agrisi , sanci cekiorum. dr fazla durmaz diyeli 3 hafta oldu :) allah sizin bebişleri size bagışlasın ,banada saglikli bi bebek wersin inşallah
Gunaydin kizlar bizde yarin oburgun 4 ayimiz bitick mamayla beslendigumiz icin ek gidaya baslicaz demişti dr siz baslayanlar neler veriyorsunuz ne yapmaliyim bilemiyorum nekadar vermeliyim
kızlar bişe sorcam ek bişeyler vermeye başlayan annişleree
biz 4.5 aylık olduk ya ben günde 1 defa kaşık maması veriyorum öğlende,
akşamüzeride meyvelerden tattırıyorum azbişi,şöle 1-2 çorba kaşığı kadar yada daha az.
kalan zamanlarda annesütü, gece yatarkende biberon maması hazırlıyorum eskiden olduğu gibi.
siz ne veriyosunuz nası veriyosunuz?
Gunaydin kizlar bizde yarin oburgun 4 ayimiz bitick mamayla beslendigumiz icin ek gidaya baslicaz demişti dr siz baslayanlar neler veriyorsunuz ne yapmaliyim bilemiyorum nekadar vermeliyim
hoşbulduk canım
benm kızım avent emziği aldı sadece, onu da uyuyacağı zaman emiyor, dalınca atıyor
gözünüz aydın maşallah kızına
doğumdan 45 gün sonra oldum şimdi her ay düzenli gidiyor
bize deviti bıraktırdı doktor, acd 3 verdi
benm kızımı da babası evdeyse hep o uyutur benden daha çabuk uyutuyor
aventin ucu hep aynı zaten, sadece dış model farkı var benm kızımda sadece bunu emiyor
canımm hiç korkutma kendini, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, benm de son 1 buçuk ayım riskliydi hemen hemen yatarak geçirdim bebeğim kanala girmişti, normal gününde isteyerek sezeryanla doğurdum normal doğumu beklesek daha 20 gün vardı ama ben bekleyemedim bol bol dinlen
Canlar biz ek gıdaya geçeli 2 hafta oldu. doktorumuz bize beslenme menüsü verdi. malum benim sütüm kesildiği için doktor başlayalım ek gıdaya dedi. menü şöyle belki size de bilgi olur diye vereyim.
07:00= hazır mama
10:00= hazır mama
13:00= sebze çorbası
16:00= hazır mama
19:00= yoğurt ve meyve püresi
22:00= muhallebi ya da hazır mama
gece uyanma= hazır mama
saatler bazen değişebiliyor uyanış saatine göre ama genelde ben buna uyuyorum. benim cimcime baya alıştı çok şükür. bir de sebze çorbasını her seferinde aynı malzemelerle değil farklı malzemelerle günlük yapıyorum. yoğurdu kendim yapıyorum günlük küçük kaseyle. muhallebiyi de her gün vermiyorum 3 günde bir anca veriyorum. he bir de demir ilacını verdikten sonra ardından meyve suyu veriyorum.
Canim sebze çorbası nasil yapiyisun ne katiyosun meyve suyunu cam rendednmi geciriyosun ben tek basimayim yaa yanimda buyuk birid yok nasil yapcami pek bilmiyorumda