• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
slm kızlar sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum iyiki varsınız diorum. evet saç dökülesine takmış vaziyette bugünde balık hapına başladım heralde dökülme durana kadar 100 kilo olucamm:1: neyse bioxcinin bi şampuanı var femanmı femenmi ne hamilelik sonrası dökülmeler için kullanan varmı alayım dedim geçmi kaldım bilmedim.bide bizim kız bu ara 5 dakka emio hemen bırakıo sütümde azalıo galiba olsada emmioki zaten. haftaya sebzelerden başlıyayım tattırmaya diorum havuç ve enginar düşündüm ilk olarak.ama havuçda gdo umu neee siz neler yapıcaksınız bu dönem..?

tatlım bence bu saç dökülmesi biraz bünyeyle de alakalı benim hamileyken çok fazla dökülüyordu doğumdan sonrada devam etti bende saçımı kestirdim kestirince dökülme olayı bitti normale döndüm istersen sende uçalrından azcık kestir faydasını görürsün belki inşallah:)

kızlar aranızda sütü azalıpta normale dönen varmı başta sütüm vardı allaha şükür on on beş gündür azaldı bu arada kiloda almışım acaba diyorum kilo almamla bir alakası varmı çünkü ablamım sütü azdı ozaman ablan kiloluydu ve bir tanıdığım süt olsun diye yiyorum kilo yapıyor demişti

birde sütü azaltan şeyleri bir seferlikte olsa yediğimi farkettim eğer bu yiyeceklerden azalmışsa normale dönermi acaba

son olarak şunu diyeceğim annem küçük kardeşimin doğumunda kan az gelsin diye iğne yaptılar sütüm yetti ama sizde daha çoktu demişti bu ne için demeye kalmadan banada yaptılar ah bu hastaneler elimden gelse evde doğum yapcaktım zaten

bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim

ben kendi denediklerimi yazayım tatlım hurma,kuru üzüm, helva, bol su ve son olarak vede favorim boza müthiş işe yarıyor tavsiye ederim

merhaba temmuz anneleri. ben 36+6 oldum.bi kızım olacak inş. cok sabirsizlaniyorum dogurmak istiorum artk sizler gbi. kucagma alıp öpüp koklamak istiorum. hergun adet agrisi , sanci cekiorum. dr fazla durmaz diyeli 3 hafta oldu :) allah sizin bebişleri size bagışlasın ,banada saglikli bi bebek wersin inşallah

hayirlisi inş cnm , saglikla alirsin kuucagina :16::16:

kızlar benim bebiş bugün tam dönmeye başladı 360 derece 4 ya da 5 kere döndü bugün 4. ayımız bitti kalça çıkıklığımız varsa aparat takılacak yavrum benim hareketlenmişken hem de allah dermensız dert vermesin asla taksak da kafaya takmıcam inşallah

geçmiş olsun canım kalça çıkıklığı mı var bebişin de ben mi yanlış anladım varsa neden olmuş allah şifa versin

Bnm oğlum 4.5 aylık hala kendi kendine hiç dönmedi ve bilinçli olarak nesneleri tutmuyo rastgele tutuyo yardım edersem dönüyor
anne baba ise hayal gibi ((;
bizim ki erken doğdu ama geç mi ilerliyo ??

aynen benim kızımda dokunmaktansa bakmayı tercih ediyor canları sağ olsun yeter ki sağlıklı olsunlar

merhaba temmuz anneleri. ben 36+6 oldum.bi kızım olacak inş. cok sabirsizlaniyorum dogurmak istiorum artk sizler gbi. kucagma alıp öpüp koklamak istiorum. hergun adet agrisi , sanci cekiorum. dr fazla durmaz diyeli 3 hafta oldu :) allah sizin bebişleri size bagışlasın ,banada saglikli bi bebek wersin inşallah

slm o günleri bizlerde yaşadık bence çok özel ve güzel günlerdi tadını çıkar ama bebişine kavuşmak çok daha güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kızlar oğlum 28 haziran doğumlu cuma günü kontrole götürdük ben de sordum doktora dönmüyor hala dedim. Doktor da dönüp dönmemek bizim için bir gelişim göstergesi değil dedi hiç dönmeyebilir hiç emeklemeyebilir bunlar sorun değil dedi. Bilginiz olsun ben de çok kafaya takmıştım ama önemli değilmiş şükür.

benim kız da 28 haziran doğumlu. yarım dönüyo ama 360 derece hiç dönmedi:):emir_bebek::emir_bebek: tembel kız herhalde. ah bi dönse çok komik oluyorlardır eminim :)

:1::1::1:

cumadan çok sevgili kayınvalideciğim teşrif ettiler 2.5ay sonra ilk defa!!!
azönce gittiler eşimle, nası bi haftasonu geçirdim ben bilmiyorum valla, girdim okudum ama cevap yazamadım.
2günde kızın huyları değişti yaa, abuk subuk saatlerde uyutmaya çalışıyo bi bakıyorum ayağında sallıyo, bi bakıyorum gündüz uyku saatinde ecenin elini yüzünü yıkamış banyoda kız cin gibi :14:
şükürki gitti, kendince yardımcı olmaya çalışıyo belki ama evvelinde bi soraydı iyiydi ya neyse artık atlattık şükür :9:
bu arada dün gece ilk defa adet oldum 1 sene sonra :9:
sancımda var hiçbişi yapasım yok evde işler yığıldı:14:
ece kızımda günde 1 defa elma armut suyu fln veriyorum öğlende kaşıkmaması veriyorum 1kase :9: sabahları kahvaltıda ağzına peynir zeytin domates suyu reçel fln sürüyorum bayılıyo tadına hepsinin:9: deli oluyo yerken :9:
obur tombişim benim :81::16:
ama şu kan damlası yüzündenmidir bilmiyorum 2 gündür kakalar yeşil hep, içindeki kırmızı noktaları görüncede paniklemedim, siz dediydiniz ilaç yüzünden diye :9: ama yeşilliğin sebebidemi kan ilacı ki?

azönce gittiler eşimle, nası bi haftasonu geçirdim ben bilmiyorum valla, girdim okudum ama cevap yazamadım.
2günde kızın huyları değişti yaa, abuk subuk saatlerde uyutmaya çalışıyo bi bakıyorum ayağında sallıyo, bi bakıyorum gündüz uyku saatinde ecenin elini yüzünü yıkamış banyoda kız cin gibi :14:
şükürki gitti, kendince yardımcı olmaya çalışıyo belki ama evvelinde bi soraydı iyiydi ya neyse artık atlattık şükür :9:
ece kızımda günde 1 defa elma armut suyu fln veriyorum öğlende kaşıkmaması veriyorum 1kase :9: sabahları kahvaltıda ağzına peynir zeytin domates suyu reçel fln sürüyorum bayılıyo tadına hepsinin:9: deli oluyo yerken :9:
ama şu kan damlası yüzündenmidir bilmiyorum 2 gündür kakalar yeşil hep, içindeki kırmızı noktaları görüncede paniklemedim, siz dediydiniz ilaç yüzünden diye :9: ama yeşilliğin sebebidemi kan ilacı ki?

canım iki üç gündür benim kızında kakası tarif ettiğin gibi ama ben d vitamini dışında hiç bişey kullanmıorum nieki acaba?

kızlar kaka renginin koyulaşması ya da yeşil olması d vitamininden. sağlık ocağında bana öyle dediler korkma böyle birşeyle karşılaşırsan dediler. benim prenses de öyle çünkü.

canım iki üç gündür benim kızında kakası tarif ettiğin gibi ama ben d vitamini dışında hiç bişey kullanmıorum nieki acaba?

kızlar kaka renginin koyulaşması ya da yeşil olması d vitamininden. sağlık ocağında bana öyle dediler korkma böyle birşeyle karşılaşırsan dediler. benim prenses de öyle çünkü.
ya ama ben d vit.i yeni kullanmıyorumki? d-vit kullanırken sarı yapıyodu ece,
4gündür demir ilacı kullanıyorum ondan sonra böle oldu
en iyisi dr.u aramak, anca öle rahatlarım ben :14:

geçmiş olsun canım kalça çıkıklığı mı var bebişin de ben mi yanlış anladım varsa neden olmuş allah şifa versin

daha kesişn değil canım çarşamba belli olacak iki buçuk aylıkken ultrason çektiriyoz ya güzel çıkmıştı başka çocuk doktoru ele muayene etti var gibi dedi genel kontrolde ortopediye yönlerdi çarşamba tekrar çekrirecez başka hastaneye

bize doktor kan ilacı yeşil yapar doğa demişti canım

ya ama ben d vit.i yeni kullanmıyorumki? d-vit kullanırken sarı yapıyodu ece,
4gündür demir ilacı kullanıyorum ondan sonra böle oldu
en iyisi dr.u aramak, anca öle rahatlarım ben :14:

canımcım kusura bakma yanlış yazmışım kan ilacından yazacaktım vitaminle kafayı bozdum da ben bu aralar.. :14::14::14:

paradokss canım bak uzmanlar ne diyor: Çocuklarda demir alımı diş ve dışkı da renk değişimine sebep olur. Dişleri karartmayan demir vitaminleri de vardır. Ama genellikle renk değişimine sebep olmaktadır.

kız dr.a ulaşamadım zaten :14:
bide şöle düşündüm bizde kan ilacı kullanırken aynı şeyleri yaşıyoduk,
sonuçta bebekte olsalar onlarında bünyesi gayet güzel çalışıyo maşallah :9:
aynı ilaç aynı tepki :9:
içim rahatladı yaw biraz sağolun aramıcam daha dr.u :54:

Back