slm kızlar sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum iyiki varsınız diorum. evet saç dökülesine takmış vaziyette bugünde balık hapına başladım heralde dökülme durana kadar 100 kilo olucammneyse bioxcinin bi şampuanı var femanmı femenmi ne hamilelik sonrası dökülmeler için kullanan varmı alayım dedim geçmi kaldım bilmedim.bide bizim kız bu ara 5 dakka emio hemen bırakıo sütümde azalıo galiba olsada emmioki zaten. haftaya sebzelerden başlıyayım tattırmaya diorum havuç ve enginar düşündüm ilk olarak.ama havuçda gdo umu neee siz neler yapıcaksınız bu dönem..?
kızlar aranızda sütü azalıpta normale dönen varmı başta sütüm vardı allaha şükür on on beş gündür azaldı bu arada kiloda almışım acaba diyorum kilo almamla bir alakası varmı çünkü ablamım sütü azdı ozaman ablan kiloluydu ve bir tanıdığım süt olsun diye yiyorum kilo yapıyor demişti
birde sütü azaltan şeyleri bir seferlikte olsa yediğimi farkettim eğer bu yiyeceklerden azalmışsa normale dönermi acaba
son olarak şunu diyeceğim annem küçük kardeşimin doğumunda kan az gelsin diye iğne yaptılar sütüm yetti ama sizde daha çoktu demişti bu ne için demeye kalmadan banada yaptılar ah bu hastaneler elimden gelse evde doğum yapcaktım zaten
bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim
merhaba temmuz anneleri. ben 36+6 oldum.bi kızım olacak inş. cok sabirsizlaniyorum dogurmak istiorum artk sizler gbi. kucagma alıp öpüp koklamak istiorum. hergun adet agrisi , sanci cekiorum. dr fazla durmaz diyeli 3 hafta oldu :) allah sizin bebişleri size bagışlasın ,banada saglikli bi bebek wersin inşallah
kızlar benim bebiş bugün tam dönmeye başladı 360 derece 4 ya da 5 kere döndü bugün 4. ayımız bitti kalça çıkıklığımız varsa aparat takılacak yavrum benim hareketlenmişken hem de allah dermensız dert vermesin asla taksak da kafaya takmıcam inşallah
Bnm oğlum 4.5 aylık hala kendi kendine hiç dönmedi ve bilinçli olarak nesneleri tutmuyo rastgele tutuyo yardım edersem dönüyor
anne baba ise hayal gibi ((;
bizim ki erken doğdu ama geç mi ilerliyo ??
merhaba temmuz anneleri. ben 36+6 oldum.bi kızım olacak inş. cok sabirsizlaniyorum dogurmak istiorum artk sizler gbi. kucagma alıp öpüp koklamak istiorum. hergun adet agrisi , sanci cekiorum. dr fazla durmaz diyeli 3 hafta oldu :) allah sizin bebişleri size bagışlasın ,banada saglikli bi bebek wersin inşallah
Kızlar oğlum 28 haziran doğumlu cuma günü kontrole götürdük ben de sordum doktora dönmüyor hala dedim. Doktor da dönüp dönmemek bizim için bir gelişim göstergesi değil dedi hiç dönmeyebilir hiç emeklemeyebilir bunlar sorun değil dedi. Bilginiz olsun ben de çok kafaya takmıştım ama önemli değilmiş şükür.
cumadan çok sevgili kayınvalideciğim teşrif ettiler 2.5ay sonra ilk defa!!!
azönce gittiler eşimle, nası bi haftasonu geçirdim ben bilmiyorum valla, girdim okudum ama cevap yazamadım.
2günde kızın huyları değişti yaa, abuk subuk saatlerde uyutmaya çalışıyo bi bakıyorum ayağında sallıyo, bi bakıyorum gündüz uyku saatinde ecenin elini yüzünü yıkamış banyoda kız cin gibi
şükürki gitti, kendince yardımcı olmaya çalışıyo belki ama evvelinde bi soraydı iyiydi ya neyse artık atlattık şükür
bu arada dün gece ilk defa adet oldum 1 sene sonra
sancımda var hiçbişi yapasım yok evde işler yığıldı
ece kızımda günde 1 defa elma armut suyu fln veriyorum öğlende kaşıkmaması veriyorum 1kasesabahları kahvaltıda ağzına peynir zeytin domates suyu reçel fln sürüyorum bayılıyo tadına hepsinin deli oluyo yerken
obur tombişim benim :81:
ama şu kan damlası yüzündenmidir bilmiyorum 2 gündür kakalar yeşil hep, içindeki kırmızı noktaları görüncede paniklemedim, siz dediydiniz ilaç yüzünden diyeama yeşilliğin sebebidemi kan ilacı ki?
canım iki üç gündür benim kızında kakası tarif ettiğin gibi ama ben d vitamini dışında hiç bişey kullanmıorum nieki acaba?
ya ama ben d vit.i yeni kullanmıyorumki? d-vit kullanırken sarı yapıyodu ece,kızlar kaka renginin koyulaşması ya da yeşil olması d vitamininden. sağlık ocağında bana öyle dediler korkma böyle birşeyle karşılaşırsan dediler. benim prenses de öyle çünkü.
geçmiş olsun canım kalça çıkıklığı mı var bebişin de ben mi yanlış anladım varsa neden olmuş allah şifa versin
benim kız da 28 haziran doğumlu. yarım dönüyo ama 360 derece hiç dönmedi:)tembel kız herhalde. ah bi dönse çok komik oluyorlardır eminim :)
cumadan çok sevgili kayınvalideciğim teşrif ettiler 2.5ay sonra ilk defa!!!
azönce gittiler eşimle, nası bi haftasonu geçirdim ben bilmiyorum valla, girdim okudum ama cevap yazamadım.
2günde kızın huyları değişti yaa, abuk subuk saatlerde uyutmaya çalışıyo bi bakıyorum ayağında sallıyo, bi bakıyorum gündüz uyku saatinde ecenin elini yüzünü yıkamış banyoda kız cin gibi
şükürki gitti, kendince yardımcı olmaya çalışıyo belki ama evvelinde bi soraydı iyiydi ya neyse artık atlattık şükür
bu arada dün gece ilk defa adet oldum 1 sene sonra
sancımda var hiçbişi yapasım yok evde işler yığıldı
ece kızımda günde 1 defa elma armut suyu fln veriyorum öğlende kaşıkmaması veriyorum 1kasesabahları kahvaltıda ağzına peynir zeytin domates suyu reçel fln sürüyorum bayılıyo tadına hepsinin deli oluyo yerken
obur tombişim benim :81:
ama şu kan damlası yüzündenmidir bilmiyorum 2 gündür kakalar yeşil hep, içindeki kırmızı noktaları görüncede paniklemedim, siz dediydiniz ilaç yüzünden diyeama yeşilliğin sebebidemi kan ilacı ki?
ya ama ben d vit.i yeni kullanmıyorumki? d-vit kullanırken sarı yapıyodu ece,
4gündür demir ilacı kullanıyorum ondan sonra böle oldu
en iyisi dr.u aramak, anca öle rahatlarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?