2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

tatlım bence bu saç dökülmesi biraz bünyeyle de alakalı benim hamileyken çok fazla dökülüyordu doğumdan sonrada devam etti bende saçımı kestirdim kestirince dökülme olayı bitti normale döndüm istersen sende uçalrından azcık kestir faydasını görürsün belki inşallah:)

ben kendi denediklerimi yazayım tatlım hurma,kuru üzüm, helva, bol su ve son olarak vede favorim boza müthiş işe yarıyor tavsiye ederim

hayirlisi inş cnm , saglikla alirsin kuucagina

geçmiş olsun canım kalça çıkıklığı mı var bebişin de ben mi yanlış anladım varsa neden olmuş allah şifa versin

Bnm oğlum 4.5 aylık hala kendi kendine hiç dönmedi ve bilinçli olarak nesneleri tutmuyo rastgele tutuyo yardım edersem dönüyor
anne baba ise hayal gibi ((;
bizim ki erken doğdu ama geç mi ilerliyo ??

aynen benim kızımda dokunmaktansa bakmayı tercih ediyor canları sağ olsun yeter ki sağlıklı olsunlar

slm o günleri bizlerde yaşadık bence çok özel ve güzel günlerdi tadını çıkar ama bebişine kavuşmak çok daha güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah

benim kız da 28 haziran doğumlu. yarım dönüyo ama 360 derece hiç dönmedi:) tembel kız herhalde. ah bi dönse çok komik oluyorlardır eminim :)

cumadan çok sevgili kayınvalideciğim teşrif ettiler 2.5ay sonra ilk defa!!!
azönce gittiler eşimle, nası bi haftasonu geçirdim ben bilmiyorum valla, girdim okudum ama cevap yazamadım.
2günde kızın huyları değişti yaa, abuk subuk saatlerde uyutmaya çalışıyo bi bakıyorum ayağında sallıyo, bi bakıyorum gündüz uyku saatinde ecenin elini yüzünü yıkamış banyoda kız cin gibi
şükürki gitti, kendince yardımcı olmaya çalışıyo belki ama evvelinde bi soraydı iyiydi ya neyse artık atlattık şükür
bu arada dün gece ilk defa adet oldum 1 sene sonra
sancımda var hiçbişi yapasım yok evde işler yığıldı
ece kızımda günde 1 defa elma armut suyu fln veriyorum öğlende kaşıkmaması veriyorum 1kase sabahları kahvaltıda ağzına peynir zeytin domates suyu reçel fln sürüyorum bayılıyo tadına hepsinin deli oluyo yerken
obur tombişim benim :81:
ama şu kan damlası yüzündenmidir bilmiyorum 2 gündür kakalar yeşil hep, içindeki kırmızı noktaları görüncede paniklemedim, siz dediydiniz ilaç yüzünden diye ama yeşilliğin sebebidemi kan ilacı ki?

canım iki üç gündür benim kızında kakası tarif ettiğin gibi ama ben d vitamini dışında hiç bişey kullanmıorum nieki acaba?

kızlar kaka renginin koyulaşması ya da yeşil olması d vitamininden. sağlık ocağında bana öyle dediler korkma böyle birşeyle karşılaşırsan dediler. benim prenses de öyle çünkü.

canım iki üç gündür benim kızında kakası tarif ettiğin gibi ama ben d vitamini dışında hiç bişey kullanmıorum nieki acaba?

kızlar kaka renginin koyulaşması ya da yeşil olması d vitamininden. sağlık ocağında bana öyle dediler korkma böyle birşeyle karşılaşırsan dediler. benim prenses de öyle çünkü.
ya ama ben d vit.i yeni kullanmıyorumki? d-vit kullanırken sarı yapıyodu ece,
4gündür demir ilacı kullanıyorum ondan sonra böle oldu
en iyisi dr.u aramak, anca öle rahatlarım ben

geçmiş olsun canım kalça çıkıklığı mı var bebişin de ben mi yanlış anladım varsa neden olmuş allah şifa versin

daha kesişn değil canım çarşamba belli olacak iki buçuk aylıkken ultrason çektiriyoz ya güzel çıkmıştı başka çocuk doktoru ele muayene etti var gibi dedi genel kontrolde ortopediye yönlerdi çarşamba tekrar çekrirecez başka hastaneye

benim kız da 28 haziran doğumlu. yarım dönüyo ama 360 derece hiç dönmedi:) tembel kız herhalde. ah bi dönse çok komik oluyorlardır eminim :)

benimki bezle hiç dönmüyo uğraşmak bile istemiyo bezsiz ve sadece sağa dönüyo

bize doktor kan ilacı yeşil yapar doğa demişti canım

ya ama ben d vit.i yeni kullanmıyorumki? d-vit kullanırken sarı yapıyodu ece,
4gündür demir ilacı kullanıyorum ondan sonra böle oldu
en iyisi dr.u aramak, anca öle rahatlarım ben

canımcım kusura bakma yanlış yazmışım kan ilacından yazacaktım vitaminle kafayı bozdum da ben bu aralar..

paradokss canım bak uzmanlar ne diyor: Çocuklarda demir alımı diş ve dışkı da renk değişimine sebep olur. Dişleri karartmayan demir vitaminleri de vardır. Ama genellikle renk değişimine sebep olmaktadır.

kız dr.a ulaşamadım zaten
bide şöle düşündüm bizde kan ilacı kullanırken aynı şeyleri yaşıyoduk,
sonuçta bebekte olsalar onlarında bünyesi gayet güzel çalışıyo maşallah
aynı ilaç aynı tepki
içim rahatladı yaw biraz sağolun aramıcam daha dr.u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…