mikrop kapmış cicimgecmıs olsun nesi varmış bebegının
Kizlar benim esim 5 gunlugune seminere gidiyo sizce tek kalabilirmiyim oglumla korkuyorum da burda kimsem yok bisey olursa elim ayagim dolasirsa naparim ben cok panik durumdayım sizce napmaliyim
hiç bişery olmaz ben bir gece yalnız kalıyorum bir gece eşimle vardiyalı çalışıyor. ayrıca kimse seni suçlayamaz onu sen taşıdın sen doğurdun en iyi de sen bakıyorsun. benimde kayınpederim durmadan çocuğa iyi bak yok yüzünü çizmesin yok su yok bu deyip duruyordu sinir çıktı tepeme döndüm o çocuğu ben doğurdum farkında msıın anneyim ben anne dedim bir daha demediler. milet akıl verince deli oluyorum hiç bişey bilmesek bile iç güdülerimiz yeter walla benim çocuğumu en iyi ben tanıyorum hasta olduğunda bile doktora götürmeden alıyorum millet bişey yok desede bence varsa var çıkıyor salla milletiAyyy icim bi nebze rahatladi cnm yaaa sagol esimin nobetleri oluyo iki gun bende yalniz kaldim kackere ama 5 gun biraz gozumu korkuttu komsum da yok hic ne bilim iste tedirgin oldum allah korusun meleklerimizi tek korkum bisey olursa beni suclamasi umarim olmaz allahim yanimizda olur zaten evde is guc yapmicam sadece oglumla ilgilenecek olucam bakalim hayirlisi allahtan
olmadınkizlarrr ne zaman adet oldunuz:26::26::26::26:
aynen tatlım bizde de ben olmazsam uyumuyor tam anneci hayatta sevmem anneci erkek ama umarım büyüynce benden vazgeçer bağlı olur ama bağımlı olmazkocan nasıl uyuttu yaaa. benimki benden başka kimsede uyumuyor
maşşallah hayırlı olsun ilk dişleri miniğinin benim kızımda çıkaracak heralde sürekli köpükler yapıyor ve ağzı çok akıyor bende nette baktım diş çıkarcaksa önceden bu tarz belirtiler olabiliyormuş biz ne eşimi nede beni bilmiyoz ne zaman çıkarmışız ilk dişi bakıcaz artık ben de istiyom dişleri çıksın diye ama bir yerden de tırsıyom emerken ısırıyorlar ya acıtacak diye:))
oyyy maşallaahhh. diş hediyeleri gelsinn bakalımmm.ilk dişleğimiz gelmişşşş
süt dişine bile bakım yapmak gerekiyor gerekli bakım yapılmax çürür elbette. çürümenin erken çıkmasıyla ilgisi olur mu hiç.
erken yürüyen bebeğinde ayağı çarpık olurmuş kemiklerine bişeyler olurmuş falan inanmamak lazım böyle şeylere. diş çıkma zamanı genetik olarak etkilenir rm07 canım eşin erken cıkarmışsa kızınında çıkarması çok doğal üzülme sen) silikon diş fırçaları var parmağa takılıyor onlardan alıp sür dişlerine hem kaşıntı içinde fayydalı
bende dün lactamil aldım. oğlumun doktoruna saçlarımın çok döküldüğünü lactamil kullanabilir miyim diye sordum. lactamili öneririm yalnız saç dökülmesi için çinko tabbletlerden al dedi. zinconun varmış onu kullanacam bakalım inş faydasını görürüm.ben ikinci kutuya başladım saçlarım o kadar çok dökülüyor ki korkumdan başladım lactamile bide demir habına inş. faydasını görürüz
Gunaydin arkadaşlar esim seminere gitcek demiştim gittiinsan ne kadar arada kavgada etse üzülsede kizssada ayriligin hepsi zormus oglusu uuutyum cok sukur bakalim carsambaya kadar allah bize neler yasaticak bebisleriniz insallah iyidir size bisey sorucam bizim bidahaki hafta 4 ayimiz bitiyo benim sipam kucagimda dik durunca reamen ayaklarinin ustune basiyo adim atar gibi hareketler yapiyo sizde nasil bebisler salyalar malum herkeste mevcut sanirim birde genelde hep sol el emiliyo bisey tutmaya calissirken sol eliyle daha kuvetli acaba solakmi olucak benim oglan kizlar
Aaa bak benim esimde guzel uyuturkocan nasıl uyuttu yaaa. benimki benden başka kimsede uyumuyor
Bizimki 3 ayını doldurmadan denemistık ayağının üstüne çok az bastırarak hatta yere dokundurusp yürüttük adım attı baya ara ara yapıyorum tabi bastırmiyorum karnıma tutuyorum bazen hafif meyilli oturuyorum kafama kadar adım atıyorGunaydin arkadaşlar esim seminere gitcek demiştim gittiinsan ne kadar arada kavgada etse üzülsede kizssada ayriligin hepsi zormus oglusu uuutyum cok sukur bakalim carsambaya kadar allah bize neler yasaticak bebisleriniz insallah iyidir size bisey sorucam bizim bidahaki hafta 4 ayimiz bitiyo benim sipam kucagimda dik durunca reamen ayaklarinin ustune basiyo adim atar gibi hareketler yapiyo sizde nasil bebisler salyalar malum herkeste mevcut sanirim birde genelde hep sol el emiliyo bisey tutmaya calissirken sol eliyle daha kuvetli acaba solakmi olucak benim oglan kizlar
kızlar bebelerinizden anne yada baba diyebılen var mı
Gunaydin arkadaşlar esim seminere gitcek demiştim gittiinsan ne kadar arada kavgada etse üzülsede kizssada ayriligin hepsi zormus oglusu uuutyum cok sukur bakalim carsambaya kadar allah bize neler yasaticak bebisleriniz insallah iyidir size bisey sorucam bizim bidahaki hafta 4 ayimiz bitiyo benim sipam kucagimda dik durunca reamen ayaklarinin ustune basiyo adim atar gibi hareketler yapiyo sizde nasil bebisler salyalar malum herkeste mevcut sanirim birde genelde hep sol el emiliyo bisey tutmaya calissirken sol eliyle daha kuvetli acaba solakmi olucak benim oglan kizlar
lohusalığım 55gün sürdü hala tık yokkizlarrr ne zaman adet oldunuz:26::26::26::26:
oo bende daha ne laflar var"o babaysa senden ötürü baba" ben bu lafı tutttm.zırt pırt eşime söylerim artık:)))
yaa bizim doktor 6 aydan sonra başla demişti. 6. aydan sonra başlayacaktım ama şimdi hepiniz 4. ayda düşününce kafam karıştı:97::97::97:
canım benimki 15 günlükten beri yüzüstü durup başını tutabiliyor, 3 aylıkken yüzüstü dururken dönebiliyodu öle başladı sonra taktikleri gelişti tabi, şimdi fırıl fırıl, koçlar gibi başının üstünden bile duruyo, ben biraz bacaklarından yardımcı olsan diyorum sen baştan bi öğretmeye çalış alıştır sonra kendi kendine yapmaya çalışır belkikızlarr benim kızım yüzüstü yatırdığım da hiç dönmeye çalışmıyor biraz durup kıyamet koparıyor acaba normal mi bebişi dönenler bu işin bir taktiği var mı yoksa daha zamanı mı var
hadi allah kavuştursun canımGunaydin arkadaşlar esim seminere gitcek demiştim gittiinsan ne kadar arada kavgada etse üzülsede kizssada ayriligin hepsi zormus oglusu uuutyum cok sukur bakalim carsambaya kadar allah bize neler yasaticak bebisleriniz insallah iyidir size bisey sorucam bizim bidahaki hafta 4 ayimiz bitiyo benim sipam kucagimda dik durunca reamen ayaklarinin ustune basiyo adim atar gibi hareketler yapiyo sizde nasil bebisler salyalar malum herkeste mevcut sanirim birde genelde hep sol el emiliyo bisey tutmaya calissirken sol eliyle daha kuvetli acaba solakmi olucak benim oglan kizlar
eveetttkızlar bebelerinizden anne yada baba diyebılen var mı
Bizimki 3 ayını doldurmadan denemistık ayağının üstüne çok az bastırarak hatta yere dokundurusp yürüttük adım attı baya ara ara yapıyorum tabi bastırmiyorum karnıma tutuyorum bazen hafif meyilli oturuyorum kafama kadar adım atıyorGunaydin arkadaşlar esim seminere gitcek demiştim gittiinsan ne kadar arada kavgada etse üzülsede kizssada ayriligin hepsi zormus oglusu uuutyum cok sukur bakalim carsambaya kadar allah bize neler yasaticak bebisleriniz insallah iyidir size bisey sorucam bizim bidahaki hafta 4 ayimiz bitiyo benim sipam kucagimda dik durunca reamen ayaklarinin ustune basiyo adim atar gibi hareketler yapiyo sizde nasil bebisler salyalar malum herkeste mevcut sanirim birde genelde hep sol el emiliyo bisey tutmaya calissirken sol eliyle daha kuvetli acaba solakmi olucak benim oglan kizlar
mikrop kapmış cicim
hiç bişery olmaz ben bir gece yalnız kalıyorum bir gece eşimle vardiyalı çalışıyor. ayrıca kimse seni suçlayamaz onu sen taşıdın sen doğurdun en iyi de sen bakıyorsun. benimde kayınpederim durmadan çocuğa iyi bak yok yüzünü çizmesin yok su yok bu deyip duruyordu sinir çıktı tepeme döndüm o çocuğu ben doğurdum farkında msıın anneyim ben anne dedim bir daha demediler. milet akıl verince deli oluyorum hiç bişey bilmesek bile iç güdülerimiz yeter walla benim çocuğumu en iyi ben tanıyorum hasta olduğunda bile doktora götürmeden alıyorum millet bişey yok desede bence varsa var çıkıyor salla milleti
olmadın
aynen tatlım bizde de ben olmazsam uyumuyor tam anneci hayatta sevmem anneci erkek ama umarım büyüynce benden vazgeçer bağlı olur ama bağımlı olmaz
bu millet hasta ya bana da sokakta tanımadıklarım karışan karışa en son on yaşında bi erkke çocuğu durmayan ağlayan çocuğuma uykusu gelmiş dedi ben de içimden bi sen eksiktin dedim
bizimde 3.5aylık oldu benım oğlumda ole hatta babası yurutmeye calısıyo sımdıden bı kere adım attı ama arkası gelmedı salya kusmugun hattı hesabı yok maalesef emzık almıyo bı guzel ıkı elını emıyo bazen emzırıken bıle agzına kenardan koseden parmak sokmaya calısıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?