• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Canım bende şu şekilde yapıyorumgündüz sağ veya sol tarafa doğru kafasını yatırıyorum ve yüzüstü uyuyor 3 4 saat kadar sonra uyanıyor bir kaç saat sonra akşam olunca gündüz nereye yattıysa diğer tarafa döndürüp bu sefer 3 4 saat te yan yatıyor uyandırmadan emziriyorum ve uzun olan 6 7 saatlik uykusunu sırt üstü yatırıyorumsabah oluyor kafası güzel olsun diye böyle takmış durumdayım benim kafa biraz düz arkadan bende böyle yuvarlak oluyo ya çok seviyorum Allahtan eşimin kafa şekli güzel bana çekmesin diye çok dua ediyorum.Ama biraz yukarı doğru sivrilik var heralde düzelir oda büyüdükçe...

maşşallah ne güzel uyuyor öyle 3 4 saat benim ki en fazla 1.5 saat uyuyor o da nadiren acaba bu bir sorun mu süreklide mızırdanıyor acaba uykuya mı doymuyor yavrucuğum

emziren anneler lactamil carfurda indirime girmiş ikincisi %25 indirimli ilgilenenlere duyrulurrrr...

bende aldım ondan kullanan var mı başka faydası oluyor mu acaba ben çok fazla tansiyon düşüklüğü yaşıyorum belki faydası olur diye aldım ama bakıcam artık hele bir hafta düzenli bir içeyim karar vericem bir de doğal değil gibi geliyor bana dr sordum kullansan iyi olur dedi ama içim hala rahat değil:(

selam güzel anneler ve onların tosibikleri.. :emir_bebek::emir_bebek: ya ben face de çok bir şey paylaşamıyorum, illa buraya alışmışım. Benim prenses hasta oldu teyzeleri, tabi bende hasta oldum. Analı kızlı atlatıyoruz çok şükür ama ondan önemli size bomba gibi haberim var. Biz eşimle hala şoktayız. Kızımın 2 tane alt dişleri çıktııııı.. :52::52::52::52: 4,5 aylığız erkenden dişlerimiz çıktı yaw. :27::27: eşimin de 4 aylıkken dişleri çıkmış bebekken. biraz huzursuzluğumuz var 2 gündür dişler yüzünden. Sanırım topikte ilk diş çıkaran bebiş benim cimcime oluyor. :9::9::9:
oyyy maşallaahhh. diş hediyeleri gelsinn bakalımmm.ilk dişleğimiz gelmişşşş:54::54:

kızlar merhaba,bir temmuz annesi olarak artık ben de burdayımm:) oğlumu 23 temmuzda beklerken bize sürpriz yaptı ve 6 temmuzda kucağıma aldım bugün bizimde kontrolümüz vardı bana ek gıda vermedi sütüm yetmediği için mama kullanıyorum aynı şekilde devam dedi bende az da olsa tattırmak istiyorum deyince sen bilirsin ama öğün olarak verme dedi ben şimdi bir çay kaşığıda olsa meyvelerden tattırıcamm farklı tatları öğrensin şimdidenn birdee kitap okuyun beraber dedi bol bol renk göster çeştli renklerde oyuncaklar alın şimdi artık bütün renkleri görüyo ve ilgisini çekiyo dedi kitap okurken oturt kucaına sen oku o resimlere baksın eline almaya çalışsın dedi ve ben hemen gittim kitap aldımm bakalımmm nasıll olucak :34:
heheeehee aklıma geldi hani sen 23 temmuzda beklerken 6 temmuzda almışsın yaa bende 15 temmuzda beklerken 24 temmuzda kucağıma aldım sıpamıı:9::9::9: bu arada hoşgeldiinn

ne yani şimdi ben kızımın diş çıkarmasına üzülmeli miyim? :50::50::50: Benim eşim de 4. ayında çıkarmış ilk dişlerini ama dişlerinde daha 1 tane bile çürük yok..
:24:
ne yani şimdi ben kızımın diş çıkarmasına üzülmeli miyim? :50::50::50: Benim eşim de 4. ayında çıkarmış ilk dişlerini ama dişlerinde daha 1 tane bile çürük yok..

süt dişine bile bakım yapmak gerekiyor gerekli bakım yapılmax çürür elbette. çürümenin erken çıkmasıyla ilgisi olur mu hiç.
erken yürüyen bebeğinde ayağı çarpık olurmuş kemiklerine bişeyler olurmuş falan inanmamak lazım böyle şeylere. diş çıkma zamanı genetik olarak etkilenir rm07 canım eşin erken cıkarmışsa kızınında çıkarması çok doğal üzülme sen ;)) silikon diş fırçaları var parmağa takılıyor onlardan alıp sür dişlerine hem kaşıntı içinde fayydalı :34:

Ohh ne güzel yine eskisi gibi burası cıvıl cıvıl😄😄
hasta bebeişler varmış hemencecik iyileşerler inşallah. Ek gıda olayına el atılmış gene bende haftaya başlıcam yavaştan ama çok heyecanlıyım umarım aksi bişey olmaz 😁😁😁
diş çıkaran miniğimizede hayırlı olsun ve rahatlıkla çıkarsın dişlerini
kociş oğlumu uyuttu bende gideyim yanlarına yarın erken kalkıp kahvaltıya gitcez miniğimle sonrada biraz alışveriş 😜😜aldıkca alasım geliyo ya hep ona alıyorum😄ama bu sefer birazda kendime alıcm.
Hepinizi öpüyoruz iyi geceler 💋💋💋

Ohh ne güzel yine eskisi gibi burası cıvıl cıvıl😄😄
hasta bebeişler varmış hemencecik iyileşerler inşallah. Ek gıda olayına el atılmış gene bende haftaya başlıcam yavaştan ama çok heyecanlıyım umarım aksi bişey olmaz 😁😁😁
diş çıkaran miniğimizede hayırlı olsun ve rahatlıkla çıkarsın dişlerini
kociş oğlumu uyuttu bende gideyim yanlarına yarın erken kalkıp kahvaltıya gitcez miniğimle sonrada biraz alışveriş 😜😜aldıkca alasım geliyo ya hep ona alıyorum😄ama bu sefer birazda kendime alıcm.
Hepinizi öpüyoruz iyi geceler 💋💋💋
kocan nasıl uyuttu yaaa. benimki benden başka kimsede uyumuyor :50::50:

bende aldım ondan kullanan var mı başka faydası oluyor mu acaba ben çok fazla tansiyon düşüklüğü yaşıyorum belki faydası olur diye aldım ama bakıcam artık hele bir hafta düzenli bir içeyim karar vericem bir de doğal değil gibi geliyor bana dr sordum kullansan iyi olur dedi ama içim hala rahat değil:(

ben ikinci kutuya başladım saçlarım o kadar çok dökülüyor ki korkumdan başladım lactamile bide demir habına inş. faydasını görürüz

ben ikinci kutuya başladım saçlarım o kadar çok dökülüyor ki korkumdan başladım lactamile bide demir habına inş. faydasını görürüz

demir hapı hamilelik boyunca kullandığımız ha değil mi bende yeni bıraktım içmeyi benimde dişlerim çok fazla sızlıyor kendimi gün geçtikçe daha kötü hissediyorum bu emzirme işi çok zormuş birde benim kızım sürekli ağlıyor bütün vaktim onunla ilgilenmekle geçiyor bazen yemek yemeye bile vakit bulamıyorum dediğin gibi şu laktamil işimize yarar inşallah:.(

maşşallah ne güzel uyuyor öyle 3 4 saat benim ki en fazla 1.5 saat uyuyor o da nadiren acaba bu bir sorun mu süreklide mızırdanıyor acaba uykuya mı doymuyor yavrucuğum

benimkinin uykusu gelince çok asabi oluyor
ben rezene çayı yapıyorum hazır poşet olanlardan 5 6 çay kaşığı kızıma veriyorum gerisinide kendim içiyorum..sende dene birde yatma saati gelmeden hemen önce masaj yağıyla yağlıyorum altını temizliyorum azcık sohbet ediyorum oynuyorum çayını içiriyorum içer içmez esniyor zaten emzirip yatırıyorum bazen yatağına yatırdığımda uyumuyor aspiratörün sesiyle uyuyor mutfak yakın odasına.yaptıklarımı dene birde hergün aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum bazen yoruyo beni ama genel olarak rutinimiz bu oldu...

kızlarr benim kızım yüzüstü yatırdığım da hiç dönmeye çalışmıyor biraz durup kıyamet koparıyor acaba normal mi bebişi dönenler bu işin bir taktiği var mı yoksa daha zamanı mı var

benimkinin uykusu gelince çok asabi oluyor
ben rezene çayı yapıyorum hazır poşet olanlardan 5 6 çay kaşığı kızıma veriyorum gerisinide kendim içiyorum..sende dene birde yatma saati gelmeden hemen önce masaj yağıyla yağlıyorum altını temizliyorum azcık sohbet ediyorum oynuyorum çayını içiriyorum içer içmez esniyor zaten emzirip yatırıyorum bazen yatağına yatırdığımda uyumuyor aspiratörün sesiyle uyuyor mutfak yakın odasına.yaptıklarımı dene birde hergün aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum bazen yoruyo beni ama genel olarak rutinimiz bu oldu...

rezeneyi dr sordum bebeğe verme sen iç dedi benimde miydeme dokundu içemedim benim kızın çok gaz sancısı ve kaka yapamama sorunu var sürekli bir sıkıntısı var yani uyku düzeni oluşturamadım bir türlü hep onun istediği zamanda uykuya geçiyor azcık bekleteyim belli bir saatte uyutayım diyorum çatlayana kadar ağlıyor karnı acıkıyor emmeye geçene kadar rahat 10 dk ağlıyor hatta bazen uykuya geçene kadar emmiyor dediklerini denicem bakalım inşallah bizde de işe yarar

kızlarr benim kızım yüzüstü yatırdığım da hiç dönmeye çalışmıyor biraz durup kıyamet koparıyor acaba normal mi bebişi dönenler bu işin bir taktiği var mı yoksa daha zamanı mı var

canım bizde bugun denedık esımle aglayan oğlum hıııç kalkmakla ugrasmadı kafayı yana cevırdı elını agzına getırdı cukkudu cukkudu emdı :1::1::1::1::1::1: kac sefer denedıysek sonuc aynı tembel olacak herhalde

canım bizde bugun denedık esımle aglayan oğlum hıııç kalkmakla ugrasmadı kafayı yana cevırdı elını agzına getırdı cukkudu cukkudu emdı :1::1::1::1::1::1: kac sefer denedıysek sonuc aynı tembel olacak herhalde

aynısını benimki yaptı bugün; oyun halısına koyduk yüzüstü o sadece elini yumruk yapıp ağzına götürmekle ilgilendi :)))

Back