• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gecmıs olsun nesi varmış bebegının
mikrop kapmış cicim

Kizlar benim esim 5 gunlugune seminere gidiyo sizce tek kalabilirmiyim oglumla korkuyorum da burda kimsem yok bisey olursa elim ayagim dolasirsa naparim ben cok panik durumdayım sizce napmaliyim

Ayyy icim bi nebze rahatladi cnm yaaa sagol esimin nobetleri oluyo iki gun bende yalniz kaldim kackere ama 5 gun biraz gozumu korkuttu komsum da yok hic ne bilim iste tedirgin oldum allah korusun meleklerimizi tek korkum bisey olursa beni suclamasi umarim olmaz allahim yanimizda olur zaten evde is guc yapmicam sadece oglumla ilgilenecek olucam bakalim hayirlisi allahtan
hiç bişery olmaz ben bir gece yalnız kalıyorum bir gece eşimle vardiyalı çalışıyor. ayrıca kimse seni suçlayamaz onu sen taşıdın sen doğurdun en iyi de sen bakıyorsun. benimde kayınpederim durmadan çocuğa iyi bak yok yüzünü çizmesin yok su yok bu deyip duruyordu sinir çıktı tepeme döndüm o çocuğu ben doğurdum farkında msıın anneyim ben anne dedim bir daha demediler. milet akıl verince deli oluyorum hiç bişey bilmesek bile iç güdülerimiz yeter walla benim çocuğumu en iyi ben tanıyorum hasta olduğunda bile doktora götürmeden alıyorum millet bişey yok desede bence varsa var çıkıyor salla milleti

kizlarrr ne zaman adet oldunuz:26::26::26::26:
olmadın :(

kocan nasıl uyuttu yaaa. benimki benden başka kimsede uyumuyor :50::50:
aynen tatlım bizde de ben olmazsam uyumuyor tam anneci hayatta sevmem anneci erkek ama umarım büyüynce benden vazgeçer bağlı olur ama bağımlı olmaz

maşşallah hayırlı olsun ilk dişleri miniğinin benim kızımda çıkaracak heralde sürekli köpükler yapıyor ve ağzı çok akıyor bende nette baktım diş çıkarcaksa önceden bu tarz belirtiler olabiliyormuş biz ne eşimi nede beni bilmiyoz ne zaman çıkarmışız ilk dişi bakıcaz artık ben de istiyom dişleri çıksın diye ama bir yerden de tırsıyom emerken ısırıyorlar ya acıtacak diye:))

teşekkür ederiz teyzesi.. Ağrısız sancısız bir dönem olur inş hepimizin.. :16::16::16:

oyyy maşallaahhh. diş hediyeleri gelsinn bakalımmm.ilk dişleğimiz gelmişşşş:54::54:

teşekkür ederiz canımcım babası gördü ilk dişlerini. o yüzden babasından hediye istedik bakalım ne gelecek.. :16::16::16::16:

süt dişine bile bakım yapmak gerekiyor gerekli bakım yapılmax çürür elbette. çürümenin erken çıkmasıyla ilgisi olur mu hiç.
erken yürüyen bebeğinde ayağı çarpık olurmuş kemiklerine bişeyler olurmuş falan inanmamak lazım böyle şeylere. diş çıkma zamanı genetik olarak etkilenir rm07 canım eşin erken cıkarmışsa kızınında çıkarması çok doğal üzülme sen ;)) silikon diş fırçaları var parmağa takılıyor onlardan alıp sür dişlerine hem kaşıntı içinde fayydalı :34:

batıl inanç bunlar canım yaa, ona bakarsak erken diş çıkaranlar çok zeki olurlarmış :52::52::52: bak bu diş fırçasını duymamıştım hiç teşekkür ederim önerin için. :16::16::16:

Gunaydin arkadaşlar esim seminere gitcek demiştim gitti:( insan ne kadar arada kavgada etse üzülsede kizssada ayriligin hepsi zormus oglusu uuutyum cok sukur bakalim carsambaya kadar allah bize neler yasaticak bebisleriniz insallah iyidir size bisey sorucam bizim bidahaki hafta 4 ayimiz bitiyo benim sipam kucagimda dik durunca reamen ayaklarinin ustune basiyo adim atar gibi hareketler yapiyo sizde nasil bebisler salyalar malum herkeste mevcut sanirim birde genelde hep sol el emiliyo bisey tutmaya calissirken sol eliyle daha kuvetli acaba solakmi olucak benim oglan kizlar

ben ikinci kutuya başladım saçlarım o kadar çok dökülüyor ki korkumdan başladım lactamile bide demir habına inş. faydasını görürüz
bende dün lactamil aldım. oğlumun doktoruna saçlarımın çok döküldüğünü lactamil kullanabilir miyim diye sordum. lactamili öneririm yalnız saç dökülmesi için çinko tabbletlerden al dedi. zinconun varmış onu kullanacam bakalım inş faydasını görürüm.

Gunaydin arkadaşlar esim seminere gitcek demiştim gitti:( insan ne kadar arada kavgada etse üzülsede kizssada ayriligin hepsi zormus oglusu uuutyum cok sukur bakalim carsambaya kadar allah bize neler yasaticak bebisleriniz insallah iyidir size bisey sorucam bizim bidahaki hafta 4 ayimiz bitiyo benim sipam kucagimda dik durunca reamen ayaklarinin ustune basiyo adim atar gibi hareketler yapiyo sizde nasil bebisler salyalar malum herkeste mevcut sanirim birde genelde hep sol el emiliyo bisey tutmaya calissirken sol eliyle daha kuvetli acaba solakmi olucak benim oglan kizlar

bizimde 3.5aylık oldu benım oğlumda ole hatta babası yurutmeye calısıyo sımdıden bı kere adım attı ama arkası gelmedı salya kusmugun hattı hesabı yok maalesef emzık almıyo bı guzel ıkı elını emıyo bazen emzırıken bıle agzına kenardan koseden parmak sokmaya calısıyo

Bizimki 3 ayını doldurmadan denemistık ayağının üstüne çok az bastırarak hatta yere dokundurusp yürüttük adım attı baya ara ara yapıyorum tabi bastırmiyorum karnıma tutuyorum bazen hafif meyilli oturuyorum kafama kadar adım atıyor

kızlar bebelerinizden anne yada baba diyebılen var mı

Bazen çıkarken anne çıkarıyor bilinçli değil belki ama annem diyor diye Seviniyorum

Bu arada kırk bittikten 2 gun sonra adet olmuştum 3 gün önce tekrar oldum yani doğumdan 42 gün sonra ve 95 gün sonra

bende ayaklarının üstüne tutunca adım atıyor ama fazla tutmuyorum karnına doğrru içten kemikleri batarmış çevremden öyle dediler dr gittiğimdede dr özellikle ayakları üstüne tutuyor heralde basması nasıl kuvvetlimi diye bakıyor.
bizimkide salyalı balancuklar çıkarıyor ve ellerini emmeyi çok seviyor cakkudu cakkudu sesler geliyo bi bakıyorum kapmış baş parmağını meme çeker gibi çekiyor :56::56:yüzüstü yatıncada çok emiyo ama ben ellerini çekiyorum hemen
ve son olarak Nisa da sol eli kuvvetli ama ben her ikisinide eşit tutturuyorumki zayıf kalmasın diye.

Evvet evet Nisa da çığlık atarken anneeee diyor :16::16::16::16: babasıda bu kız anneci olacak baksana seni çağırıyor diyor:1::1::1: bende bir geriliyorum sonra kızım babababababa de diye uğraşıyorum kıskanmasın diye..:33::33::33:

kizlarrr ne zaman adet oldunuz:26::26::26::26:
lohusalığım 55gün sürdü hala tık yok :14:

"o babaysa senden ötürü baba" ben bu lafı tutttm.zırt pırt eşime söylerim artık:)))

yaa bizim doktor 6 aydan sonra başla demişti. 6. aydan sonra başlayacaktım ama şimdi hepiniz 4. ayda düşününce kafam karıştı:97::97::97:
oo bende daha ne laflar var :9::9:
eşim biraz laf ebesidir de, e onla başetmek için kendimi 10 yılda bayağı bi geliştirdim :9:
:60::60::60:

kızlarr benim kızım yüzüstü yatırdığım da hiç dönmeye çalışmıyor biraz durup kıyamet koparıyor acaba normal mi bebişi dönenler bu işin bir taktiği var mı yoksa daha zamanı mı var
canım benimki 15 günlükten beri yüzüstü durup başını tutabiliyor, 3 aylıkken yüzüstü dururken dönebiliyodu öle başladı sonra taktikleri gelişti tabi, şimdi fırıl fırıl, koçlar gibi başının üstünden bile duruyo, ben biraz bacaklarından yardımcı olsan diyorum sen baştan bi öğretmeye çalış alıştır sonra kendi kendine yapmaya çalışır belki :9:

hadi allah kavuştursun canım
sen nerdeydin? yakınmıyız acaba die sordum?

eveettt:9:
ama tabi bilinçsiz ama olsun bağırırken şöle bi 'aaaaanne' diyor :9:
çok eğlenceli ama yaa :9:

Bizimki 3 ayını doldurmadan denemistık ayağının üstüne çok az bastırarak hatta yere dokundurusp yürüttük adım attı baya ara ara yapıyorum tabi bastırmiyorum karnıma tutuyorum bazen hafif meyilli oturuyorum kafama kadar adım atıyor

Bazen çıkarken anne çıkarıyor bilinçli değil belki ama annem diyor diye Seviniyorum

Bu arada kırk bittikten 2 gun sonra adet olmuştum 3 gün önce tekrar oldum yani doğumdan 42 gün sonra ve 95 gün sonra

2, kez olmuş pardon

Son düzenleme:
Ay kendi kendime nazar ediyorum kızıma heralde 45 dk Nisa yı uyutma çabalarındaydım hatta uykusu varken böyle oldu.

mikrop kapmış cicim

hiç bişery olmaz ben bir gece yalnız kalıyorum bir gece eşimle vardiyalı çalışıyor. ayrıca kimse seni suçlayamaz onu sen taşıdın sen doğurdun en iyi de sen bakıyorsun. benimde kayınpederim durmadan çocuğa iyi bak yok yüzünü çizmesin yok su yok bu deyip duruyordu sinir çıktı tepeme döndüm o çocuğu ben doğurdum farkında msıın anneyim ben anne dedim bir daha demediler. milet akıl verince deli oluyorum hiç bişey bilmesek bile iç güdülerimiz yeter walla benim çocuğumu en iyi ben tanıyorum hasta olduğunda bile doktora götürmeden alıyorum millet bişey yok desede bence varsa var çıkıyor salla milleti

olmadın :(

aynen tatlım bizde de ben olmazsam uyumuyor tam anneci hayatta sevmem anneci erkek ama umarım büyüynce benden vazgeçer bağlı olur ama bağımlı olmaz

bu millet hasta ya bana da sokakta tanımadıklarım karışan karışa en son on yaşında bi erkke çocuğu durmayan ağlayan çocuğuma uykusu gelmiş dedi ben de içimden bi sen eksiktin dedim

bu millet hasta ya bana da sokakta tanımadıklarım karışan karışa en son on yaşında bi erkke çocuğu durmayan ağlayan çocuğuma uykusu gelmiş dedi ben de içimden bi sen eksiktin dedim

Ya o karisma olayina bende cok sinir oluyorum kucaklarina aliyorlar aglayinca da annesi bunun karni acikmis:57:sanki bizden iyi biliyorlar

bizimde 3.5aylık oldu benım oğlumda ole hatta babası yurutmeye calısıyo sımdıden bı kere adım attı ama arkası gelmedı salya kusmugun hattı hesabı yok maalesef emzık almıyo bı guzel ıkı elını emıyo bazen emzırıken bıle agzına kenardan koseden parmak sokmaya calısıyo

demek ki bütün bebişler aşağı yukarı aynı şeyleri yapıyor ama benim kızım hiç dönme çabası göstermiyor ve hiç bir şeyleri tutmaya çalışmıyor bakalım 4 aylık olana kadar uğraşıcam inşallah olması gerekenleri zamanında yaparlar yavrularımız:)

Back