mikrop kapmış cicimgecmıs olsun nesi varmış bebegının
Kizlar benim esim 5 gunlugune seminere gidiyo sizce tek kalabilirmiyim oglumla korkuyorum da burda kimsem yok bisey olursa elim ayagim dolasirsa naparim ben cok panik durumdayım sizce napmaliyim
hiç bişery olmaz ben bir gece yalnız kalıyorum bir gece eşimle vardiyalı çalışıyor. ayrıca kimse seni suçlayamaz onu sen taşıdın sen doğurdun en iyi de sen bakıyorsun. benimde kayınpederim durmadan çocuğa iyi bak yok yüzünü çizmesin yok su yok bu deyip duruyordu sinir çıktı tepeme döndüm o çocuğu ben doğurdum farkında msıın anneyim ben anne dedim bir daha demediler. milet akıl verince deli oluyorum hiç bişey bilmesek bile iç güdülerimiz yeter walla benim çocuğumu en iyi ben tanıyorum hasta olduğunda bile doktora götürmeden alıyorum millet bişey yok desede bence varsa var çıkıyor salla milletiAyyy icim bi nebze rahatladi cnm yaaa sagol esimin nobetleri oluyo iki gun bende yalniz kaldim kackere ama 5 gun biraz gozumu korkuttu komsum da yok hic ne bilim iste tedirgin oldum allah korusun meleklerimizi tek korkum bisey olursa beni suclamasi umarim olmaz allahim yanimizda olur zaten evde is guc yapmicam sadece oglumla ilgilenecek olucam bakalim hayirlisi allahtan
olmadınkizlarrr ne zaman adet oldunuz:26::26::26::26:
aynen tatlım bizde de ben olmazsam uyumuyor tam anneci hayatta sevmem anneci erkek ama umarım büyüynce benden vazgeçer bağlı olur ama bağımlı olmazkocan nasıl uyuttu yaaa. benimki benden başka kimsede uyumuyor