2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben hep kendim yikiyorum ,

normalde babam yikiyodu annemle babam bayilir cocuk yıkamaya , cokta güzel yikiyor ama kv hırpalıyarak yıkıyor ve aglıyo kuzey o yıkadıgında , bende kendim yikama karari aldim sırf kv yuzunden allah bu yıkama filesini icat edenden razi olsun yoksa kaldiydik kv nin eline , araada babam yıkıo yine çaktirmadan

çok keyifli bence banyo yaptirmak

Aynen canım ya eşimle yıkamaya devam edeyim benn :))

Bravo vallahi:)) ben daha önce cesaret edemezdim

Yaa eklenen fotolari neden telden göremiyoruz eklenen resmin önizlemesi diyor basiyorum birsey çıkmıyor başka yolu var mı bende bebikkleri görmek istiyorum

Kızlar dun 2. Ay asımızı olduk gece azcık ateşlendık bugunde hafif doktor fıtıl ver dedı sadece. Yalnız benım bebıs sureklı emıor ondan sonra cıkarıyor sonra da deli gibi ellerini emiyor sızlerde de boyle oldu mu??doktorunu aramama gerek varmı? Bu durum ıcın sızlerde de boyle mı oldu?

ben bi çocuk doktorunu dinlemiştim tv de.2 yaşına kadar yastık kullanılmamalı diyordu.başı yüksek olsun denirse de reflü yastıkları var ya o şekilde yüksek tutulabilir bence.tek başın altına yastık koymak vücut gelişimi için zararlı.

biz de bugün kızım eşim ben ve bebiş bir piknik yerine gittik.yiyecek birşeyler aldık oturduk biraz.hava da iyiydi bugün.önce biraz uyudu.uyanınca da pek huysuzluk etmedi.etrafa şaşkın şaşkın baktı durdu.haftaya da annemlere gidip 1 hafta kalıcam.o zaman da bol bol gezeriz.gerçi genelde avm lerde falan takılırız.

Biz de dün olduk aşımızı,,daa ben bugün hiç ateşine bakmadım bugünde mi çıkabilirmişki ateş??Çıksa farkederdim herhalde,,Benim bebişim de tüm gün memedeydi ve gözlerini biraz olsun açmadıki iki lak lak edelim ,,değişikti yani seninkine yakın davranışlar sergiledi hiç huzuru yoktu yavrumun

hemen bıdıklari, alıp geliyosunuz , yada siz gelmeyin onlari gönderinnn

yerim onlari yerrrrr

hepınıze cok tesekkur ettık kızlar:)))
acenu kargolayalım bız bebelerı sanaama sende donusde kuzeyıde yolla bıze

Kızlar sut yapan yeni bir sey keşfettim INCIR RECELI.incirin tazesin cok yedim ama bu kadar sut yapmamisti ama recel mas

Kızlar bu donencelerin projektör lu olanlari hakkinda ne dusunuyorsunuz yada sirf projektorlu olanlar var tommy marka mesela tavana yansima yapiyor.acikcasi inceledigim projektorlu donenceler arasinda en ozellikli tiny love marka ama oda israil mali ondanvazgectim pof

atesı 37.5 tu ben artar dıe korktugum ıcın yarım fitil verdim doktor huzursuz olursa da verebilirsin dedi. calpol alayım surup vereyim dedim doktorumuz yazmadı kullanmasın dedı bu da garip geldi bana
Neyse artık kendıne geldi cocugum şimdi emer gene uyuturum :))

oy oyy maşallah ya ne kadar tatlı çıkmışlar

Teşekkür ederizz güzel teyzesiii :)

hepınıze cok tesekkur ettık kızlar:)))
acenu kargolayalım bız bebelerı sanaama sende donusde kuzeyıde yolla bıze

Bencede balım :)) burda tatil devam ediyor bence ayşenurla kuzeyimiz buraya kargolansınn :))

Kızlar sut yapan yeni bir sey keşfettim INCIR RECELI.incirin tazesin cok yedim ama bu kadar sut yapmamisti ama recel mas

Aa hadi ya hemen deniyorum zevkleee :)))

geçen haberlerde çıktı,daha önce de duymuştum.calpol astıma yol açıyormuş.solunum problemi yaratabiliyormuş.ben hiç kullanmam calpolü.başka ağrı kesiciler de var.

ederler canımm ben ücretsiz izindeyim ama döndüğünde geri alırlar mı orasını bilemezsin özel sektör sonuçta

kızlar ceybernuranın Güzeller güzeli kzıyla benım boncuk oglumun ılk brblernı farkedslerı cok komıklerdı ya sızede gostrelım zıpırları dedık:)

maşaallah kuzulara çok güzeller valla çok canım istedi mıncıklama oyuncak bebek g,bler özellikle kız olan kuzularr

doğru aslında canım isteyince her şey olur ben çocukla nasıl olur onu düşünüyorm bi de alan sınavı sıkıntı olur mu diye düşünüyorum

o zaman bence bi kursa gitsen iyi olur gitmeden olmuyor ben gecen yil cok iddialiydim ama sinava yakin basimiza birkac bir sey gelince moral bozuklugu oldu iki puanla kacirdim atanamadim emeklerim boşa gitti ya

inş. bu sene istediğin puanı alır atanırsın canım

yaa aynısı benim oğlumda da var bi anda değişti huyu 10 ar dk anca uyuyor hemen gözlerini açıyor iğneleerin sıkıntısı o zaman inş. geçer en kısa sürede

aynen cnm benimkide tüm gün koynumda uyudu hiçbirşey yaptırmadı bana; allahtan akşamları kardeşlerim sevmeye geliyo,birazda olsa nefes alıyorum ; hafta sonunuda iple çekiyorum eşimle sağa sola gidiyoruz az da olsa bi nefes yanii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…