2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben evde calismayi dusunuyorum kursa gittim gecen yil bi alt yapi oldu edebiyat mezunuyum ben de insaallah ataniriz artik ya bitsin dershane cilemiz bu sene anlasmadim hic bir yerle
inşallah istediğiniz olur kızlar ya üni. okuyup atama beklemek çok zor birşey tabiki.
bu duyguları bilirim.bazen oluyor bana da ama lohusayken sürekli hissettiğim hisler.inanırmısın hamileyken lohusalıkta hissedeceklerimin korkusuyla yaşadım.bu sefer hissetmiyceksin rahat olacaksın diye kendimi hazırlamaya çalıştım ama yine zor geçti.marak etme bebeğin büyüdükçe çok daha iyi hissedeceksin.
valla ben de sendenim.2.yi düşünüyordum kızıma kardeş olsun diye,ama bir türlü cesaret edemiyordum.oğlum beklemediğim bir anda geldi. allah büyük konuşturmasın ama 3 çocuk düşünemem.hele çalışıyorsan kolay değil.allah hayırlı ömürler versin 2 yavrum yeter bana.
takma canım okadar kafana.yavaş yavaş verirsin daha çok erken.herkes hemen verebilecek diye birşey yok.

kızlar ceybernuranın Güzeller güzeli kzıyla benım boncuk oglumun ılk brblernı farkedslerı cok komıklerdı ya sızede gostrelım zıpırları dedık:)
ay çok şekerler ya maşallah biblo gibiler

Canım ben de özel sektörde 5 yıl çalıştım ve KPSS ye hazırlanmaya karar verdim kursa gitmedim zaten çalıştığım için vaktim de yoktu. Ama cidden çalıştım öyle savsaklamadım yani. 2011de 86 aldım. Yani kararınızı verip işi ciddiye alırsanız yapılamayacak bir şey değil

Seni çok iyi anlıyorum canım
Bence bebeği bir iki saatliğine bırakabileceğin biri varsa bırak ve tek başına dışarı çık
Bana en iyi gelen bu oldu. Sütümü sağıp bıraktım kv baktı ben çıktım gezdim alışveriş yaptım resmen yenilendim:))

Ne güzel şeyler yazmışsın canım
Dediğin gibi deneye deneye olacak herşey
Tek derdimiz tv olsun emi
Allah'ım sağlıklarını,mutluluklarını daim etsin(amin)
Ben de kızçemle konuşmaya bayılıyorum her gün her odayı ziyaret
ediyoruz.Baktığı ilgisini çektiği objeleri tanıtıyorum mtanıtım biter bitmez
hemen başka birşey dikkatini çekiyor
Çok akıllılar ve beyinleri inanılmaz çalışıyor meleklerimizin
Rabbim sağlıkla yaşamayı nasip etsin onlara(amin)

Teşekkür ederim canım ilk alışverişte
hemen inceleyeceğim çok sağol

kızlar ceybernuranın Güzeller güzeli kzıyla benım boncuk oglumun ılk brblernı farkedslerı cok komıklerdı ya sızede gostrelım zıpırları dedık:)

Allahım özene bözene yaratmış maşallah
kızçeye aşık oldum ağzına burnuna yerim ben onu...yakışıklı favorimiz zaten ailecek severek takip ediyoruz

maşallah cok tatlılar gene söylemeden edemicem oğlun oğluma inanılmaz benziyor cok ilginç geliyo herseferinde kım sarısın sizde acaba
bizde aynı ben oğlum ,ayrıca bugun eşimede gösterecem oğlunun resmini

o zaman bence bi kursa gitsen iyi olur gitmeden olmuyor ben gecen yil cok iddialiydim ama sinava yakin basimiza birkac bir sey gelince moral bozuklugu oldu iki puanla kacirdim atanamadim emeklerim boşa gitti ya

Yalnız değilmişim kaynana konusunda :)

Paradoks sağol şekerim :))

Emzirme döneminde sigara içeniniz var mı?

Benim canım çok çekiyor, hamilelikte de içmedim emzirirken de içmicem, bebeğim için katlanicam artık.

Kim tutabilir bizi kaynanalar boş konuşmalara devam etsinler.

Çok tatlı kızın maşallah. Bu arada Bileklikler çok güzelmiş nerden aldın?

Bende aynı durumdayım canım, bağzen canım çok sıkılıyor, hüngür hüngür ağladığım da oldu Ama sonra kızımın gülüşünü görünce unuttuyorum herşeyi, bende çok zor günler geçirdim, 40 a kadar bile yalnızdım eşim geceleri gelirdi, ama çok şükür atlattık o günleri, artık yavas yavas ceyda büyüdükce alışıyorum. Allah hepimize sabır versin inşallah.

soal cnm senn oglunun resmınıde gormek ısterım merak ettım valla
bızde esım ve sulalesı komple renklı gozlu bızm tarfta yok ama baba tarafndan almıs ısde bende saskınım

kızçeye aşık oldum ağzına burnuna yerim ben onu...yakışıklı favorimiz zaten ailecek severek takip ediyoruz

saol cnm ya cok guzel gecrcekden fıstık..D bızde senn kızına bayılıyorz hele o bandanaları bıleklıklerı ayakkabıları.. masallah

Çok afacan bakıyor bunlar
Maşallah kuzulara:)
tskeler cnm

saol cnm benm valla oleler

oyyy maşallah subhanallah çok tatlı bunlar yahuuu....
rabbim nazarlardan korusun

amin canım saol

oyyy maşallah subhanallah çok tatlı bunlar yahuuu....
rabbim nazarlardan korusun

Çok afacan bakıyor bunlar
Maşallah kuzulara:)

Çook teşekkür ederiz güzel teyzelerrr :)))

Ben hamileliğimden önce terlemek nedir bilmezdim, hamilelikte çok terlemeye başladım, doğumdan sonra geçer zannetim bu sefer lohusa döneminde de çok terlemeye başladım. Lohusalıktan sonra geçer dediler ama benimki geçmedi, sabahları kendimden tiksiniyorum resmen :26:

Çok tatlılar maşallah

Selam kızlar,

sonunda geçmişi bitirebildim, 2 gündür ceyda müsade etmedi girmeme baya bişeyler birikmiş.
1 haftadır evden çıkmadık, ikimiz de çok bunaldık. babişimiz gelcek birazdan yemeği dışarda yiyip dolaşacağız biraz.
Maşallah benim kızıma karnı tok iken arabasında hiç sesi çıkmıyor. Ama Avm hariç Cadde de vs gezerken mağaza önündeki merdiven (basamaklara ) sinir oluyorum. BU yüzden tek başıma çıkmak istemiyorum. Geçenlerde kızımla bir çıktık, sadece bir iki mağazaya girebildim, diğerlerinde vitrinlere bakabildim sadece . Çok sinir bozucu gerçekten. Birde engelli kardeşlerimizi düşünsek, hadı biz en fazla iki yıl boyunca böyleyiz, ama onlar ömür boyunca tekerlekli sandalyeye mahkum, çoğu bu sebepten dolayı çıkamıyor, çoğu kaldırımlarda çok yüksek. Yani Allah engelli kardeşlerimize kolaylık versin, şimdi daha cok anladım hallerini.

Birazdan hazırlanmaya başlayacağım, ama canım gardrobun önüne hiç geçmek istemiyor. Kıyafetlerimin sadece bir kaçı bana oluyor diğerleri çok dar oluyor. Yeni kıyafetlerde almak istemiyorum, eski formuma kavuşmak ümidi ile ama bu gidişle biraz zor.
Bugün kendime bari bi korse alim de biraz toparlasın göbişi.

Bu arada kızlar bebişlere ne zamandan itibaren yastık kullanılmalı? Bilgisi olan var mı ?

Ben yavaşdan gardrobuma bir bakayım

Oooyyyy bugünden beri kucağımda,,ne gözünü açabiliyo ne de kesintisiz uyuyo,,1 saat kucağımda uyudu dedim tam pekiştirsin uykusunu öyle yatıriim yinede yatırdım 10 dkya uyandıGözlerini açıp benimle iletişime de geçmio ne desem ne yapsam boş,,nie böle olduki yavrum bugün,oturmaktan içim daraldı,gezdiriyorum da evde onu bile istemio,,illa meme,kucak ve uyku

bende almak ıstıorum donnceden artk evın tavanlarına bakmaktan sıkıldıı oğlşm yha

masalahhhh sızee yerım kız bn bunları :))

aynn ole bugun dsarı cıktım bde dogalgaz borularını yapıolar kaldırımlar yollar gdlmıo hıcbyere 2 dukkana ugrayabıldm sadece markete bıle gremedm merdvnden dolayı yha sınırlendım ıyıce

bn yastıgı hep kullandım kusmuyo bu skılde cınku dr bıze yuksek tutun kafasını ddı

aynı bn bnada hıcbsym olmuyo zayıfladm ama eskı halıme donemıorum basenler genslemıs (( pntlnlarım olmuyo ( 2 tane sımdı gyebıldgm pntlnm var sadece cok kotu bı durum yha offfff

Selam kızlar
Dünden beri zafer sarhoşluğu içindeyim. Dün akşam Duru'yu yıkamak istedim eşim gelmemişti ben de dedim ki nereye kadar birilerini beklicem hadi bakalım kızım banyo zamanııııı dedim veee ilk defa tek başıma yıkadım kızımı. Biraz tedirgin oluyo insan başta ilk kez olunca ama hiç de korktuğum gibi Olmadı. Cesaret geldi artık yıkarım kendi başıma

Tebrikleeer :) ben daha cesaret edemedim yaf şimdi denesemmiki :))

Çok teşekkür ederiz güzel teyzesi :)

Tebrikleeer :) ben daha cesaret edemedim yaf şimdi denesemmiki :))

Çok teşekkür ederiz güzel teyzesi :)

Benim eşim işten çok geç geliyor canım nereye kadar da konu koşmuyu çağıracam diye yıkadım. Senin de böyle bir durumun varsa dene bence. Sen panik olmayıp yumuşak hareketlerle konuşa konuşa kendine güvenle yıkarsan bebek de senin verdiğin güven duygusunu hissediyor bence.
Ama eşim erken geliyor olsa onunla yıkamayı tercih ederim tabii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…