Herkese merhabalar, çok şaşırtıcı ki ne zaman gebeliğimde veya şimdi birşey aklıma takılsa sayfamızda o konunun tartışıldığını görüyorum hepimizin derdi ortak valla harika birşey bu.
Dün minnak Deha mın 2ay Aşıları vardı bir de rota v. Aşısı tam dört tane yavrum çok ağladı içim ezildi valla ateş yapmadı ama mızmızlığı vardı. Boyu kilosu harika sadece anne sütü alıyor.
Ya ben okudukça şaşırıyorum 3 4 saat nasıl bırakıyorsunuz bebişleri benimki hayatta kalamaz ağlar çıldırıyor valla bu yüzden mütamadiyen yapışık durumdayız:)
Ben de bugün yatağı ve araba için dönence ve baby phone alıcam tam bunu düşünüyordum marka tavsiyeleriniz önemli.
24 Ekim'de iznim bitiyor ben Almanca öğretmenizin ama atamam olmadığından özelde çalışıyorum ücretsiz izin almak istiyorum kabul ederler mi bilmiyorum gece gündüz derdim bu en azından ek gıdası başlasın çünkü 3 ay çok küçük olucak. Napcaz bilmiyorum sizler nasıl yapacaksınız ???
Herkesi öptüm kib bye
canım kabul ederlerse çalışma
ama olmuyorsa bakacak kimsen yakınınsa başla
netice de küçük olup başlayanlar var
hatta bu grupta da vardı..
benim 10 Ekim.
Ücretsiz alacağım 1. dönemi kapatacağım.
2. dönem için kararsızım
tam 7 aylık olacağız
ek gıdaya geçmiş olacağız inş.
ancak küçük bir kızım var o zaman 2,5 yaşında olacak..
ne yapcam bilmem:44:
şöyle bir fırsatım olabilir:
kızım da öyle olmuştu, derslerim öğleden önce oluyordu öğlene eve geliyordum..
kızlar siz olsanız ne yapardınız???:44::44::44:
Selam kızlar
Dünden beri zafer sarhoşluğu içindeyim. Dün akşam Duru'yu yıkamak istedim eşim gelmemişti ben de dedim ki nereye kadar birilerini beklicem hadi bakalım kızım banyo zamanııııı dedim veee ilk defa tek başıma yıkadım kızımı. Biraz tedirgin oluyo insan başta ilk kez olunca ama hiç de korktuğum gibi Olmadı. Cesaret geldi artık yıkarım kendi başıma![]()
ilk banyosu dışında kendim yıkadım ben de..