Herkese merhabalar, çok şaşırtıcı ki ne zaman gebeliğimde veya şimdi birşey aklıma takılsa sayfamızda o konunun tartışıldığını görüyorum hepimizin derdi ortak valla harika birşey bu.
Dün minnak Deha mın 2ay Aşıları vardı bir de rota v. Aşısı tam dört tane yavrum çok ağladı içim ezildi valla ateş yapmadı ama mızmızlığı vardı. Boyu kilosu harika sadece anne sütü alıyor.
Ya ben okudukça şaşırıyorum 3 4 saat nasıl bırakıyorsunuz bebişleri benimki hayatta kalamaz ağlar çıldırıyor valla bu yüzden mütamadiyen yapışık durumdayız:)
Ben de bugün yatağı ve araba için dönence ve baby phone alıcam tam bunu düşünüyordum marka tavsiyeleriniz önemli.
24 Ekim'de iznim bitiyor ben Almanca öğretmenizin ama atamam olmadığından özelde çalışıyorum ücretsiz izin almak istiyorum kabul ederler mi bilmiyorum gece gündüz derdim bu en azından ek gıdası başlasın çünkü 3 ay çok küçük olucak. Napcaz bilmiyorum sizler nasıl yapacaksınız ???
Herkesi öptüm kib bye
Selam kızlar
Dünden beri zafer sarhoşluğu içindeyim. Dün akşam Duru'yu yıkamak istedim eşim gelmemişti ben de dedim ki nereye kadar birilerini beklicem hadi bakalım kızım banyo zamanııııı dedim veee ilk defa tek başıma yıkadım kızımı. Biraz tedirgin oluyo insan başta ilk kez olunca ama hiç de korktuğum gibi Olmadı. Cesaret geldi artık yıkarım kendi başıma
atesı 37.5 tu ben artar dıe korktugum ıcın yarım fitil verdim doktor huzursuz olursa da verebilirsin dedi. calpol alayım surup vereyim dedim doktorumuz yazmadı kullanmasın dedı bu da garip geldi bana
Neyse artık kendıne geldi cocugum şimdi emer gene uyuturum :))
Whatever çıktığında gazı mi vardı acaba benimki gazı olunca durmuyor arabasında yoksa saatlerce uyuyor
Pervane 3 ideal aslında bakalım yetiştirmeye çalışacağım 35 e kadar hehe
Artık telden bağlanıyorum size en kötü taraf beğen yok ve smiley de yok çok seviyorum oysa smileyleri ve bazı fotoları göremiyorum eklenmiş resmin önizlemesi diyor açılmıyor evaSude senin kızceyi göremedim mesela
Canım hemen vazgecme arabaya alistirirsan rahat edersin hizim bebste bazen agliyor bazense 3 saat dolastigim uyor bence xenemeye devam et ozellikle gu duz gezmelerine cik arabayla.birde zamanla etraf dikkatini cekicek etrafini i ncelerken aglamayaca birde arabasina ses cçıkaran oyunccaklar var saminlestiriyor bebisi
ay cnm benı mbıs burdaız valla bende pek gorusmyrm kımse ıle komsum var 2 tane ancak onlarlaaa yada telden ms lesyrm ark larla ama haftada bır dısarı cıkyrmm ya markete yda bır oturmya cok sukru her gunumuseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar ceybernuranın Güzeller güzeli kzıyla benım boncuk oglumun ılk brblernı farkedslerıcok komıklerdı ya sızede gostrelım zıpırları dedık:)
inşallah istediğiniz olur kızlar ya üni. okuyup atama beklemek çok zor birşey tabiki.
bu duyguları bilirim.bazen oluyor bana da ama lohusayken sürekli hissettiğim hisler.inanırmısın hamileyken lohusalıkta hissedeceklerimin korkusuyla yaşadım.bu sefer hissetmiyceksin rahat olacaksın diye kendimi hazırlamaya çalıştım ama yine zor geçti.marak etme bebeğin büyüdükçe çok daha iyi hissedeceksin.
:
Eminim bu cok iyi olur ama ona yetebilecegini dusundugum kimsee yok ya da ben abartiyorum:44: babasina birakip wc ye girdigimde bile azicik aglama sesini duysam acele ediyorum rahat edemiyorum...Seni çok iyi anlıyorum canım
Bence bebeği bir iki saatliğine bırakabileceğin biri varsa bırak ve tek başına dışarı çık
Bana en iyi gelen bu oldu. Sütümü sağıp bıraktım kv baktı ben çıktım gezdim alışveriş yaptım resmen yenilendim:))
Kendimi kotu hissettigim zaman bende kizimin gozlerine bakiyorum cok iyi geliyor...Amin canimBende aynı durumdayım canım, bağzen canım çok sıkılıyor, hüngür hüngür ağladığım da olduAma sonra kızımın gülüşünü görünce unuttuyorum herşeyi, bende çok zor günler geçirdim, 40 a kadar bile yalnızdım eşim geceleri gelirdi, ama çok şükür atlattık o günleri, artık yavas yavas ceyda büyüdükce alışıyorum. Allah hepimize sabır versin inşallah.
Selam kızlar,
sonunda geçmişi bitirebildim, 2 gündür ceyda müsade etmedi girmeme baya bişeyler birikmiş.
1 haftadır evden çıkmadık, ikimiz de çok bunaldık. babişimiz gelcek birazdan yemeği dışarda yiyip dolaşacağız biraz.
Maşallah benim kızıma karnı tok iken arabasında hiç sesi çıkmıyor. Ama Avm hariç Cadde de vs gezerken mağaza önündeki merdiven (basamaklara ) sinir oluyorum. BU yüzden tek başıma çıkmak istemiyorum. Geçenlerde kızımla bir çıktık, sadece bir iki mağazaya girebildim, diğerlerinde vitrinlere bakabildim sadece. Çok sinir bozucu gerçekten. Birde engelli kardeşlerimizi düşünsek, hadı biz en fazla iki yıl boyunca böyleyiz, ama onlar ömür boyunca tekerlekli sandalyeye mahkum, çoğu bu sebepten dolayı çıkamıyor, çoğu kaldırımlarda çok yüksek. Yani Allah engelli kardeşlerimize kolaylık versin, şimdi daha cok anladım hallerini.
Birazdan hazırlanmaya başlayacağım, ama canım gardrobun önüne hiç geçmek istemiyor. Kıyafetlerimin sadece bir kaçı bana oluyor diğerleri çok dar oluyor. Yeni kıyafetlerde almak istemiyorum, eski formuma kavuşmak ümidi ile ama bu gidişle biraz zor.
Bugün kendime bari bi korse alim de biraz toparlasın göbişi.
Bu arada kızlar bebişlere ne zamandan itibaren yastık kullanılmalı? Bilgisi olan var mı ?
Ben yavaşdan gardrobuma bir bakayım
ben cıkıyorum dısarya canım cığlık cığlıga aglıyorda ama bellı zaman sonra susuyor avmde aglıyor ama acık havada mutlu pasam :))
Selam annislee cok ozledim.burayi sizinle paylasimlari akil danismayi ama net o kar yavas ki deli ediyo beni sua da bile. Baktim son ko ulara ayni donemler dertler heo ayni sevindim yanliz dgilmisim :) oglus bugun cok huysuz acayip gazi var ve cok kotu pisik oldu bezi de dgistirmedim ama surekli kremini de suruyorum sastim kaldim
Beni de uyku tutmDi ama uyumam lazim benimki 2 saat si ra uyanir emmek icin sonra surekli emmek ister sabahin koru kalkar uyuymaz
Ya normalde bu oazartesi ise baslamam lazimdi daha 2 bucuk aylik ne kotu Allahtan 3 hafta iznimi ekledim.ve bayram tatili ile 1 ay uzadi cok sukur ama yinede cok kucuk yandik valla nefret ediyorum calismak zorunda oldugum icin...
Selam kızlar
Dünden beri zafer sarhoşluğu içindeyim. Dün akşam Duru'yu yıkamak istedim eşim gelmemişti ben de dedim ki nereye kadar birilerini beklicem hadi bakalım kızım banyo zamanııııı dedim veee ilk defa tek başıma yıkadım kızımı. Biraz tedirgin oluyo insan başta ilk kez olunca ama hiç de korktuğum gibi Olmadı. Cesaret geldi artık yıkarım kendi başıma
ben bi çocuk doktorunu dinlemiştim tv de.2 yaşına kadar yastık kullanılmamalı diyordu.başı yüksek olsun denirse de reflü yastıkları var ya o şekilde yüksek tutulabilir bence.tek başın altına yastık koymak vücut gelişimi için zararlı.
biz de bugün kızım eşim ben ve bebiş bir piknik yerine gittik.yiyecek birşeyler aldık oturduk biraz.hava da iyiydi bugün.önce biraz uyudu.uyanınca da pek huysuzluk etmedi.etrafa şaşkın şaşkın baktı durdu.haftaya da annemlere gidip 1 hafta kalıcam.o zaman da bol bol gezeriz.gerçi genelde avm lerde falan takılırız.
Haklısın canım ben çocuk olayını hesaba katmadım. Ben kendim Tuvalete bile zor giderken kalkıp da sana sıkı çalışırsan yaparsın demek de komik olduederler canımm ben ücretsiz izindeyim ama döndüğünde geri alırlar mı orasını bilemezsin özel sektör sonuçta
maşaallah kuzulara çok güzeller valla çok canım istedi mıncıklama oyuncak bebek g,bler özellikle kız olan kuzularr
doğru aslında canım isteyince her şey olur ben çocukla nasıl olur onu düşünüyorm bi de alan sınavı sıkıntı olur mu diye düşünüyorum
inş. bu sene istediğin puanı alır atanırsın canım
yaa aynısı benim oğlumda da var bi anda değişti huyu 10 ar dk anca uyuyor hemen gözlerini açıyor iğneleerin sıkıntısı o zaman inş. geçer en kısa sürede
İnan ben de senin gibiyim babasındayken bile kulağım sürekli onda. Sanki her an ağlayacak gibi. Ama yanlış yapıyoruz kendimizi gereksiz yere yıpratıyoruz ben kv ye bıraktım üstelik çok dirençli bir kadın da değil ama öyle yapmazsak da biz ne zaman nefes alacağız üstelik biz fazla pimpirikliyiz babaanneler anneanneler canı gibi bakar:))Gazi oldugunu sanmiyorum oyle cok cildirmiyorda huzursuzmus gibi agliyor kucaga alinca susuyor evden hic cikmayi ca ne yapsin cocuk afalliyor
Bana kalsa pes etmeyecegim ama babamiz cok telasli
Benim iki shbet edecek komsum bile yok
Cok tatlilar masallah
Ayni seyleri dsnmusuz bende hamileyken lohusalikta beni neler bekliyor korkusyla yasadim bir suru sey kurdum kafamda bunun yani sira kendimi kotu hissetmemek icin kendimi motive etmeye calstim..
Eminim bu cok iyi olur ama ona yetebilecegini dusundugum kimsee yok ya da ben abartiyorum:44: babasina birakip wc ye girdigimde bile azicik aglama sesini duysam acele ediyorum rahat edemiyorum...
Kendimi kotu hissettigim zaman bende kizimin gozlerine bakiyorum cok iyi geliyor...Amin canim
Ah ah hamileyken kaldirdigim kiyafetlerimi denedim ozellikle pantolonlar basenlerde takiliyor 14 kilo vermeme rgmen gecis izni yok cok uzuluyorum cokkk
Ben de çok işler başardığımı sanıyordum bak becerikli Temmuz anneleri çoktaaaaaan yıkıyorlarmış geç bile kalmışımBende halen cesaret edemedim tek başıma yıkamaya, eşimi bekliyorum, akşamları o gelince yıkıyoruz. Ama önümz kış, artık akşamları yıkamanın taraftarı değilim, yavaş yavaş tek başıma yıkamayı öğrenmem lazım, sendeki gibi bana da öyle bir cesaret gelse keşke.
Şaştım kaldım bu yastık konusunda, herkez farklı bişey söylüyor, ama yine de en doğrusunu doktorlar bilir, ben en iyi aşıya gittiğimizde ebeye bi sorim bi bilgisi varmı diye. Bizim doktor, eğer herhangi bir sorun yoksa her ay gelmenize gerek yok dedi. onun için bu ay sadece aşıya gideceğiz.
Yaa eklenen fotolari neden telden göremiyoruz eklenen resmin önizlemesi diyor basiyorum birsey çıkmıyor başka yolu var mı bende bebikkleri görmek istiyorum
Selam kızlar
Biz de dün olduk aşımızı,,daa ben bugün hiç ateşine bakmadım bugünde mi çıkabilirmişki ateş??Çıksa farkederdim herhalde,,Benim bebişim de tüm gün memedeydi ve gözlerini biraz olsun açmadıki iki lak lak edelim ,,değişikti yani seninkine yakın davranışlar sergiledi hiç huzuru yoktu yavrumun
atesı 37.5 tu ben artar dıe korktugum ıcın yarım fitil verdim doktor huzursuz olursa da verebilirsin dedi. calpol alayım surup vereyim dedim doktorumuz yazmadı kullanmasın dedı bu da garip geldi bana
Gazi oldugunu sanmiyorum oyle cok cildirmiyorda huzursuzmus gibi agliyor kucaga alinca susuyor evden hic cikmayi ca ne yapsin cocuk afalliyor
Bana kalsa pes etmeyecegim ama babamiz cok telasli
Benim iki shbet edecek komsum bile yok
Cok tatlilar masallah
Ayni seyleri dsnmusuz bende hamileyken lohusalikta beni neler bekliyor korkusyla yasadim bir suru sey kurdum kafamda bunun yani sira kendimi kotu hissetmemek icin kendimi motive etmeye calstim..
Eminim bu cok iyi olur ama ona yetebilecegini dusundugum kimsee yok ya da ben abartiyorum:44: babasina birakip wc ye girdigimde bile azicik aglama sesini duysam acele ediyorum rahat edemiyorum...
Kendimi kotu hissettigim zaman bende kizimin gozlerine bakiyorum cok iyi geliyor...Amin canim
Ah ah hamileyken kaldirdigim kiyafetlerimi denedim ozellikle pantolonlar basenlerde takiliyor 14 kilo vermeme rgmen gecis izni yok cok uzuluyorum cokkk
Aynen avm icerisinde agladi disari cikinca sustu ama arabayi hic sevmiyor kucakta susuyor bizim hanim
Molfix iletişime yazmıştım.
1 adet numune bez göndermişler.
akşam taktım 10 dk. sonra zart zurt bez gitti çöpe
oğlumda hiç molfix kullanmamıştım.
şimdi ben bezi denemiş oldum mu?
çişi görmeden ne anladım ben bu işten
Aynen avm icerisinde agladi disari cikinca sustu ama arabayi hic sevmiyor kucakta susuyor bizim hanim[/QUOTE
Selam canim pisik sorununu en basindan beri cozememistim.. burdan bir arkadas adini unuttum yaff kimdi bir krem adi vefdi zor oldu ama buldum cooookkkk iyi geldi kremin adi Sudacrem tavsiye ederim
sudocrem harıka bence bende sebamedde var ama onun kadar etkılı değil
benimki iyice sapıttı..
11 den önce uyumuyor ve gaz sancımız son haddinde...
yeniden damla mı alsam bilemedim?
Bende halen cesaret edemedim tek başıma yıkamaya, eşimi bekliyorum, akşamları o gelince yıkıyoruz. Ama önümz kış, artık akşamları yıkamanın taraftarı değilim, yavaş yavaş tek başıma yıkamayı öğrenmem lazım, sendeki gibi bana da öyle bir cesaret gelse keşke.
Şaştım kaldım bu yastık konusunda, herkez farklı bişey söylüyor, ama yine de en doğrusunu doktorlar bilir, ben en iyi aşıya gittiğimizde ebeye bi sorim bi bilgisi varmı diye. Bizim doktor, eğer herhangi bir sorun yoksa her ay gelmenize gerek yok dedi. onun için bu ay sadece aşıya gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?