2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
slm yavrucuklarım

anadolu yakasında turan arkadaşlarım için çamlıca erdem hast de cocuk dr u oğuzhan dolar var şimdiye kadar sayesinde bebeğimle ilgili bir sıkıntı yaşamadım şiddetle tavsiye ederim muayne ücreti 50 tl

pişik için bize hematan ve trosyd diye krem yazdı hametan günde üç sefer eğer kızarıklık olursa trosyd ile karışıtırıp sür dedi kendimde annemde kvalidem de ve bebeğimde kızarıklık olunca denedim 2. sürmemde sonuç harika puff yok oldu
gaz için bliss baby diye bir şurup yazdı erkek çocuğu olmasına rağmen ve ben bildiğiniz gazmanım ult da gazdan görüntü çıkmaz o derece bir kere bile bebeğimde gaz sıkıntısı yaiamadık mama olarak ilk başta biz aptamil kullanıyorduk kaka yapamıyordu söyledim hemen değiştirdi hipp 1 combiotik prebiotik probiotik mamayı önerdi oğluşum iki günde bir kaka yapmaya başladı
eğer varsa bu sıkıntılarınız önerilerimi dikkate alın

annem ağrıları var ilaçlarla idare etmeye çalışıyoruz inş biran önce iyileşir bebeğim 5-6 aylık iken sünnet yaptırıcaz allah kısmet ederse daha mevlüt yapmaya fırsatımız bile olmadı

adiyeff cnm yalnızlıktan şikayetçi olmuşsun birbirimize yakındık istediğin zaman görüşebiliriz minnoşum

oğlum yusuf egehan ellerinizden öper kızlarınıza sarkar oğullarınızı maça davet eder

Ben de şuan molfix kullanıyorum, hiç memnun değilim. Kakayı emmiyor, her kakada kıyafet değiştiriyoruz.. Hep pişik yaptı. Can bebe'ye geri dönüş yapacağım, ondan memnunduk.

kvalidem alıyo ikidir molfix kanım kaynamadı o beze prima premium care en iyisi bence
şu can bebeyide sırf meraktan alıp denicem bu kadar ucuz ve iyi enteresan :26:

bende donence yerine projektor kullanıyorum playskool müzikli rüyalar müzikli sessiz gece lambası gibi ışı var istersen kapatabiliyorsun bir süre sonra otomatik kapanıyor oğlumda cok seviyor uykuya dalmasına yardımcı oluyor tavsiye ederim

Playskool Müzikli Rüyalar - Playskool - Nurturia

özellikleri altta yazıyor

Masallah ogluşuna. Cok kıskandım ben de bilgisayarı açayım da kızışımın fotografini koyayim :)

kvalidem alıyo ikidir molfix kanım kaynamadı o beze prima premium care en iyisi bence
şu can bebeyide sırf meraktan alıp denicem bu kadar ucuz ve iyi enteresan :26:

Aman bence de en iyisi premium care. Ben 4 bedene gecene kadar baska bisey kullanmayi dusunmuyorum. Ondan sonra belki prima aktif bebek alirim, premium care ile ozellikleri ayniymis heralde. Bi de huggies denerim. Ben 1 beden kullanirken 2 beden depoladim; simdi 2 beden kullaniyorum gecen gun ebebekten 3 beden depoladim daha da alicam cunku uc beden daha uzun sure kullanilir gibi geliyor belli vakitten sonra daha yavas kilo aldiklari icin. Boylece birazcik da olsa indirimli kullanmis oluyorum. Ya da evden kullandigim icin, aninda cebimden para cikmadigi icin karlı geliyor :)

sağol teyzesi bende bilg a yukleyince koyabildim valla tutumlu hatun seni kkartı olmadığı içi alışveriş yapamıyorum ordan

:) nolmaz öleee

Nolur bebeğim nolurr :))))

Çokkk teşekkür ederiizz :)))

Çok teşekkür ederizzz :))

Ben hergün oynuyom bebeğimlee :))
İkisinede maşallah
Bütün temmuz bebekleri maşallah çok güzell Allahım hepsini nazarlardan korusunn

çook tatlısınızz ama sizz sırf sizi cepten göremiyorum diye pc buldum da bakıyom maşaaallah

Çok teşekkür ederizz :))

Bayanlar bebislerinizle gun boyu neler yapiyorsunuz ne tur oyunlar oynuyorsunuz gelişimleri icin?

ben heryerını yıyorum mıncıklıyorum zaten sureklı konusyorm gun ıcınde olgum bugun bunları yapıcaz sunun ıcın fılan gıbı

muzıklı anakucagını tv ve muzıklı ayıları var ama henuz onlarla cok ılglenmyorz sıkluorz 5dkkaya bnm konusmamı dhaa cok svyor

Bayanlar bebislerinizle gun boyu neler yapiyorsunuz ne tur oyunlar oynuyorsunuz gelişimleri icin?

Gün boyu kızımla konuşuyorum cee-e oyunu oynuyorum beni takip et oyunu oynuyorum ellerini parmaklarıma tutturup hafifçe kaldırıyorum karnının üstüne yatırıp poposundan ittiriyorum mimik yapıyorum şarkı söylüyorum gözlerine bakarak hemen dudaklarını kıpırdatıyor cevap vermeye çalışıyor :)) çok eğlenceli oluyor faydalı olduğunu da düşünüyorum tepki veriyor çünkü

ben de öğretmenim de benim iznim de ekim sonunda bitiyor.ben başlıcam.böyle çok bunaldım ev işleri,evde otur tüm gün 2 çocukla.kızımı okula göndermeye de kıyamadım seneye de anasınıfına gitcek zaten.ben işe başlayınca annem kayınvaldem sırayla gelip bakacaklar yemeğimi yaparlar.daha sık temizlikçi alırım.yarım gün çalışınca emzirme de sorun olmaz.bir veya 2 kere sağdığım süt verilse yeter.

dönenceler hakkında yazdığın etkiledi şimdi beni artık asmam ben.o da baya oyalıyordu ya

kızlarrr avatarıma bakın sonunda pc den giriyorum kk ye :)
maşallah kızın galiba

öncelikle oğluşuna maşallahannene de tekrar geçmiş olsun canım.allah kolaylık versin.
lyre cım aksine çok uzağız yanlış hatırladın sanırım.sen istanbuldaydın sanırım ben de konyadayım.keşke yakın olsaydık görüşmek isterdim

Valla ben kızımla number one açıp devamlı dans ediyoruz birde demet akalının sepet şarkısına bayılıyoruz
ben konuşuyorum o cevap vermeye çalışıyor dinliyorum onu ben konuşuyorum o aguluyor sonra gıdıklıyorum abuk sabuk mimikler yapıyorum dil çıkarıyorum bazende onu yatırıyorum ben oynuyorum beni izliyor ...ah birde devamlı kusmasa çok iyiyiz..
2 gündür netten öğrendiğim gaz masajını yapıyorum...

Teşekkürler bayanlar bende devam li konuşuyorum yemek yaptigimda yanima alip anlatıyorum; iyi bir asci olabilir hihi.ama yinede sanki ilgileneniyormusum gibi geliyor bazen bide bu ara kanguruya atip disarda gezdiriyorum cevreyi incemiyor oda grlistirur diye düşünüyorum inşallah

cee oyununa güzel tepki veriyor. sonra ellerine yüzüne dokunarak konuşuyorum .

Evet bende bu ara yuzune dokunup oynanan otobus kamyon bisiklet taksi oyununu oynuyorum dikkatini cekiyor.bide gecen ayqklarina baktigin gordum bende b senn ayagin bu senin ellerin vs diye anlatıyorum

cnm zorlamak değil de sık sık emmek istiyor dünden beri.yediğini çıkarınca acıkıyor herhalde başa sarıyoruz tekrardan

canım ben emzryorum tek gogusu bırakıyoırm braz emzıkle oylayorm oynuyorm gazını tam cıkarıp tekrar emzırıyom kı ozamn ozamana kadar ellerını yemeye baslıyor.. sonra da gaznı cıkaryorm uyyor. bı anda ck emzrmemeye calıs. bu aralar bebklerde bu sık var korkma cnm

yaa ama bende gormek ıstıyorum oglunuuuuu

çook tatlısınızz ama sizz sırf sizi cepten göremiyorum diye pc buldum da bakıyom maşaaallah

saol teyzesı azmın ıcın.:) senn bbısınıde cok tatlı masallah

o gaz masajı benım kurtarıcım oldu tabı emdıkden sonra hemen yapmyorm asla cnku hepsı huup yukardan gelıyor 1saat sonra flan yapyprm ınnılmaz keyfılenıyor ve alttan catır cutur gdyor en son karnına bı bakyorm yumusacık hıc gaz yk:) esım cok yapma alısır dyor ama bıze hem oyun hemde rahatlatıcı

onceden dsarı cıknca oto koltgna bndgı anda gozlerını kapar ve yolclk boynca uyrdu smdı arabya bndgı anda gozlernı acıyor. kesnlkle gunesde ve acık havada da acmıyor gozlernı.D bence yavas yavas olcak gunesle etkısı olabılır

Bu arada donence hakkinda goz sagligini olu.suz etkiledigini yazmisti bir arkadasimiz.acikcasi cocuk gelisim uzmanimiz bize tavsiye etti goz koordinasyonunu gelistirebilmesi icin bebisimizin ayrica cocuk doktorumuz un odasindada donenceler asili

bizde dönence yerine projektör aldık; fisher price ın çok güzel iki ayarı var,bir tanesinde yıldızlar balıklar var daha net ayırtedilebilir şekilde, 6aydan sonrada daha karmaşık şekiller var;
tavana veya duvara yansıtıyoruz müzikleri kendi kendine değişiyor,dinlendirici hoş müzikler; alıcak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim;
yatağına da dönence astım ama dönmeyeninden karakterler oyuncaklar var hoş bişey :))
Fisher Price Deniz Yıldızı Muzikli Projector hellobaby.com.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…