• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar ben gibi çalışmayı düşünenleri görünce çok sevindim ... alanlarınız neydi kursa gitmeden çalışmayı düşünen yok mu bi de ben korkuyorum yaa bebekle olacak mı başedebilir miyim
ben fen fakültesi matematik bölümü mezunuyum formasyon aldım gecen yıl ilk aşamada öğretmenlik yoksa memurluk düşünüyorum korkuyorum ama 3 senedirde dershanede calışıyorum özel sektörün sıkıntısını da çok iyi biliyorum

ben evde calismayi dusunuyorum kursa gittim gecen yil bi alt yapi oldu edebiyat mezunuyum ben de insaallah ataniriz artik ya bitsin dershane cilemiz bu sene anlasmadim hic bir yerle
inşallah istediğiniz olur kızlar ya üni. okuyup atama beklemek çok zor birşey tabiki.
İyi geceler kizlar, yine bizim kiz ayagimda sizdi kaldi.. simdi banyo yaptirdik gec oldu ama olsun smdi sararim sicak sicak uyur insallah.. dun demistim ya bugun icin benim minnakin arabasini deneyecegiz bakalim duracakmi diye denedik arabasini ben kullandim kizida babasi kucagina aldi bizim heveste kursakta kaldi:14: sanirim biz daha hastane ve saglik ocagi disinda disari cikmayiz:31:kizlar ben bazen haddinden fazla bunaliyorum yavrumdan degil bu monotonluktan bunaliyorum 5 dk nin bile kiymetli oldugu bu gunlerde gececek biliyorum fakat bazen cok duygusallasiyor ve kendime aciyorum kendimi yalniz hissediyorum oturup hungur hungur aglamak geliyor icimden:14:neyse ya birgun daha gecti ve yavrularimiz hizla buyuyor..Allah yavrularimizi bizlere bagislasin
bu duyguları bilirim.bazen oluyor bana da ama lohusayken sürekli hissettiğim hisler.inanırmısın hamileyken lohusalıkta hissedeceklerimin korkusuyla yaşadım.bu sefer hissetmiyceksin rahat olacaksın diye kendimi hazırlamaya çalıştım ama yine zor geçti.marak etme bebeğin büyüdükçe çok daha iyi hissedeceksin.
fisher price dönence kullanıyorum. hatta bu forumda 2. el eşya satanlar bölümünden bi arkadaştan satın aldım:) 35 liraya verdi çok memnunum oğlum çok seviyor geçen açtım agu buğu ses çıkarıyodu izlerken ben de bikaç işimi yaptım baktım ses gelmiyor uyumuş.. ama bu uyuma olayı bi kere oldu tabi, daha sonraki denemelerimde uyumadı ama zevkle izliyor tepkiler veriyor:)

kızlar 3-4 çocuktan bahsetmişsiniz.. vallahi helal olsun diyorum size, ben 2.yi bile düşünmüyorum. bi tane yeter bana :D dğumda çektiğim acılardan sonra ı-ıhh :))) eşim bile istemiyor, seni bi daha öyle acı çekerken görmek istemiyorum boşver 2.yi diyor :D
valla ben de sendenim.2.yi düşünüyordum kızıma kardeş olsun diye,ama bir türlü cesaret edemiyordum.oğlum beklemediğim bir anda geldi. allah büyük konuşturmasın ama 3 çocuk düşünemem.hele çalışıyorsan kolay değil.allah hayırlı ömürler versin 2 yavrum yeter bana.
kızlar sütü taşanlara maşallah valla ya benim göğsün teki yara yara olanı sağıyorum günde iki kez toplam 40cc anca çıkıyor :( bu süt yapab gıdaları denedim ama fayda etmedi bence bu biyolojik durum onları deneyeceğim derken 4 kg aldım moralim çok bozuldu tartıdan nefret ediyorum şu an :( tek isteğim artık kg vermek işse başlayacağım aralıkta o zamana kadar vermek istiyorum değilse bir sürü masaraf dolap yenileyeceğim. 38-40 beden kıyafterimin hiç biri olmuyor resmen 44-46 olmuşum. kendimi fil gibi hissediyorum artık :( şu an 80 kg resmen :( ciddi ciddi çok sıkılıyorum bu duruma ne yapacağımı bilmiyoum. ama neden böyle oldum çünkü ben annem ve kv yanında kaldım doğumdan sonra doğuda olduğumuz için doğumu memlekette yaptım hiç bir iş yapmıyorum yemekler önüme geliyor çocukla ilgileniyorum tek ütü bile yapmıyorum uykum gelince uyuyorum rahat rahat vs. ama haftaya evime gidiyorum kendi düzenimi kendim uracağım işleri kendim yapacağım inşllah yemek yemeye fırsat olmazda zayıflarım evime gidince.

funda ararın röportajını okudum geçenlerde onun oğlunun adı da benim oğlum gibi ARAS. kadın 10 kg almış 10 una vermiş gayet fit en ise aynalara bakmaktan nefret ediyorum resmen :(
takma canım okadar kafana.yavaş yavaş verirsin daha çok erken.herkes hemen verebilecek diye birşey yok.

kızlar ceybernuranın Güzeller güzeli kzıyla benım boncuk oglumun ılk brblernı farkedslerı:D cok komıklerdı ya sızede gostrelım zıpırları dedık:)
ay çok şekerler ya maşallah biblo gibiler:nazar:

kızlar ben gibi çalışmayı düşünenleri görünce çok sevindim ... alanlarınız neydi kursa gitmeden çalışmayı düşünen yok mu bi de ben korkuyorum yaa bebekle olacak mı başedebilir miyim
ben fen fakültesi matematik bölümü mezunuyum formasyon aldım gecen yıl ilk aşamada öğretmenlik yoksa memurluk düşünüyorum korkuyorum ama 3 senedirde dershanede calışıyorum özel sektörün sıkıntısını da çok iyi biliyorum

Canım ben de özel sektörde 5 yıl çalıştım ve KPSS ye hazırlanmaya karar verdim kursa gitmedim zaten çalıştığım için vaktim de yoktu. Ama cidden çalıştım öyle savsaklamadım yani. 2011de 86 aldım. Yani kararınızı verip işi ciddiye alırsanız yapılamayacak bir şey değil:34:

İyi geceler kizlar, yine bizim kiz ayagimda sizdi kaldi.. simdi banyo yaptirdik gec oldu ama olsun smdi sararim sicak sicak uyur insallah.. dun demistim ya bugun icin benim minnakin arabasini deneyecegiz bakalim duracakmi diye denedik arabasini ben kullandim kizida babasi kucagina aldi bizim heveste kursakta kaldi:14: sanirim biz daha hastane ve saglik ocagi disinda disari cikmayiz:31:kizlar ben bazen haddinden fazla bunaliyorum yavrumdan degil bu monotonluktan bunaliyorum 5 dk nin bile kiymetli oldugu bu gunlerde gececek biliyorum fakat bazen cok duygusallasiyor ve kendime aciyorum kendimi yalniz hissediyorum oturup hungur hungur aglamak geliyor icimden:14:neyse ya birgun daha gecti ve yavrularimiz hizla buyuyor..Allah yavrularimizi bizlere bagislasin

Seni çok iyi anlıyorum canım
Bence bebeği bir iki saatliğine bırakabileceğin biri varsa bırak ve tek başına dışarı çık
Bana en iyi gelen bu oldu. Sütümü sağıp bıraktım kv baktı ben çıktım gezdim alışveriş yaptım resmen yenilendim:))

kızlar tv konusu aslında çok kişiden kişiye değişen bir durum bence.
az evvel burada bu konu açıldığını görünce eşimin kuzeni psikolog dr. ona mesaj attım nedir diye. zira o sinema terapist. filmlerle insanları terapi falan yapıyor dersler veriyor üniversitede.
yazdığı mesajı alıntılıyorum.

"Ben yetişkin çalıştığım için bu konuda genel bilgimi söyleyebilirim. Tv'nin bulunduğu ortamda sosyal iletişim azaldığı için çocukların geç konuştuğu, az uyaran aldığı söyleniyor. Onun için pek tavsiye edilmiyor. Mama yerken tv seyrettirmeyi çözüm olarak kullanan annelere de yapmamalarını öneriyorlar. Sevgiler"

büyük kızım 17 yaşında. o bebekken gençtim ve bu kadar internet bilmem ne imkanları yoktu. ama şunu söyleyebilirim.devamlı televizyonlu ortamda büyüdü. ve kreşe başlayana 3 yaşına kadar ablam bakmıştı ve sürekli televizyonu açıktı.

bence mesele şu; çocukla ilgilenmeyip tv önüne koyan ve başka türlü iletişime geçmeyen annelerden olabilir. tabi bunların da istisnası vardır. herkes aynı olacak değil buradaki arkadaşları meclisten dışarı tutuyorum. benim kızım bıcır bıcır konuşurdu hatta. artık sussa diye gözünün içine bakardık. ama tv yanında sürekli bir iletişim konuşma olurdu. ben zaten sürekli konuşurdum. aynen yarimin dediği gibi büyük insan muamelesi yapar sorduğu sorulara, konuştuğu konulara çocuk olarak eğilmez karşımda hep büyük bir insan varmış gibi davranırdım. yani bu da ne kadar iyi bilmiyorum. şimdi büyük kızım yaşıtlarından çok olgun ve bu durum zaman zaman onu mutsuz ediyor.
hatta bir gün eşimin dayısı kızımla bizi işten aldı arabada onlara gidiyoruz eşim de arkadan gelecek. benim kız o zaman 4-5 yaşlarında soruyor cevap veriyorum soruyor cevap veriyorum. en son dayı dayanamayıp sordu ya sinem__ss sen bunun her sorduğu soruya cevap veriyor musun böyle? benim kız atladı ordan "yok bilmediklerini ansiklopediden bakıyor". hakkaten öyleydim))

olay sadece tv olayı değil, çocuğu bir kenara koyup internete girmek de iletişimsizlik, cep telefonuyla mesajlaşmak da.
ben bebeği emzirirken kk yi okuyayım diyorum çocuk bir gözümün içine bakıyor bir telefona vicdan azabı duyup bırakıyorum. emiyoruz ama iletişim nerde bre kadın demek istiyor.

mesele şu "bence", kaliteli, düzgün içten kurulan bir kaç saat iletişim ile hiçbir iletişim kurulmadan tv siz veya internetsiz bir ortam arasında dağlar kadar fark var. hepimiz canımızı veririz bebeklerimize ama sadece bakımı değil onu anladığımızı ona aktarabilmek aslolan. böylece daha sakin huzurlu oluyor yavrucanlar.

demem o ki o yanlış bu doğru diye kesin kurallar herkese uymayabiliyor. yaşaya yaşaya deneye deneye oluyor malesef ki, herkes bir değil, benim büyük kızım bambaşkaydı bu cadaloz bambaşka çıktı. ama çok şükür özünde sakinler. telaşa mahal yok hanımlar...

Ne güzel şeyler yazmışsın canım:46::46::46::46:
Dediğin gibi deneye deneye olacak herşey
Tek derdimiz tv olsun emi:1::1::1::1::1:
Allah'ım sağlıklarını,mutluluklarını daim etsin:nazar::nazar::nazar:(amin)
Ben de kızçemle konuşmaya bayılıyorum her gün her odayı ziyaret
ediyoruz.Baktığı ilgisini çektiği objeleri tanıtıyorum mtanıtım biter bitmez
hemen başka birşey dikkatini çekiyor:1::1::1::1::1:
Çok akıllılar ve beyinleri inanılmaz çalışıyor meleklerimizin
Rabbim sağlıkla yaşamayı nasip etsin onlara(amin):nazar::nazar:

Evasudecım bızım kullandıgımız donence fısher prıce uzaktan kumandalı 5 tane falan mızıgı var nınnı soyluor gece lambası gorevıde goruor az bucuk memnunum yanı oğlum da bayılıor asılı oyuncaklara onlara aguluyor gulucukler atıor cok mutlu oluoyor ızlerken :))

Teşekkür ederim canım ilk alışverişte
hemen inceleyeceğim çok sağol:42::42::42::42:

kızlar ceybernuranın Güzeller güzeli kzıyla benım boncuk oglumun ılk brblernı farkedslerı:D cok komıklerdı ya sızede gostrelım zıpırları dedık:)

Allahım özene bözene yaratmış maşallah:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kızçeye aşık oldum ağzına burnuna yerim ben onu...yakışıklı favorimiz zaten ailecek severek takip ediyoruz:1::1::1::1:

maşallah cok tatlılar:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: gene söylemeden edemicem oğlun oğluma inanılmaz benziyor cok ilginç geliyo herseferinde kım sarısın sizde acaba:27::27::27::27::27::27:
bizde aynı ben oğlum ,ayrıca bugun eşimede gösterecem oğlunun resmini:1::1::1::1::1::1:

ben daha önce hiç dershaneye gitedim mezun olalı 3 yıl oldu 3 yıldır da çalışıyorum yine hazırdı aslında iş ama ben oğlumla geçirmek istedim bu 1 yılı sonrasında da dershane istemiyorum alan sınavı da gelmiş galiba hiçbir bilgimde yok kendi başıma yapabilir miyim ondan kararsıızm

3 ideal 4 te olabilir tabi :D

ne değişik bi duygu ya bu annelik o kadar acı çek ama yine de bi daha bi daha iste ben 24 saat hastanede sancı çektim sonrasında sezeryana alındım ama çıktığım gibi 2. yi düşündüm :D

o zaman bence bi kursa gitsen iyi olur gitmeden olmuyor ben gecen yil cok iddialiydim ama sinava yakin basimiza birkac bir sey gelince moral bozuklugu oldu iki puanla kacirdim atanamadim emeklerim boşa gitti ya

ya bende viral virüsler konusunda senle aynı fikirdeyim. yaptırmıcam sanırım bende
grip aşısı hiç olmadım olmayıda düşünmüyorum sürekli kendini değiştirip tekrarlayan bi hastalık durumu çünkü sen bu sene yaygın olan tipi için aşı olursun ama başka türüne yakalanırsın, bi anlamı kalmıyo işte

maşallah kızına canım :nazar:
bizim kaynanalarda bebelerde aynı tipmiş doğrusu :9:
çok iyi anlıyorum seni:9:

kkarabiberim
bunlarda sanaaaa
:81::81::81::81::81::9::9:

Yalnız değilmişim kaynana konusunda :)

Paradoks sağol şekerim :))

Emzirme döneminde sigara içeniniz var mı?

Benim canım çok çekiyor, hamilelikte de içmedim emzirirken de içmicem, bebeğim için katlanicam artık.

Keşke canım keşke bulabilseydi ama budada araştırmadı oraya taşınak istediği için napalım hayırlısı herşeyin bende istemiyorum kayınvalidemin bakmasını onlar biz bakamayız zannediyor ondan böyle baskıcılar ama allaha şükür kimseye düşürmem ben bakarım allahın izniyle kızıma.....

Benim kaynanada öyle çok bilmişlik yapıyo hep ama bende aynı sen gibi bildiğimi okuyorum yanii böyle devam :46::46::46::46::46::46:

Canım benim kızımınd konakları çok fazlaydıı zeytinyagı ve soda yaptık bugün annemle biraz bekletip ince taragıyla yavaş yavaş taradık ve çıktı konakları bunu her banyosunda uygula bak faydasını göreceksin......

Kim tutabilir bizi :36::36::36:kaynanalar boş konuşmalara devam etsinler.

prenses_ceyda ,pc_öğretmeni,yarim,senasr,admen,nesekus,sinem_ss maşallah bebişlerinize
hepsi birbirinde güzel,yakışıklı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Geçmişi okudummmmm ben de sütlü nuriyeler grubundanım...
Hapyymother benim tshirtler de öyle maşallahı var:nazar::nazar::nazar::nazar:
Ne yapalım çekeceğiz bebişlerimiz için.....
karabiberimmmm sana da maşallahhhhhh:46::46::46::46::46::46::46::46:

Ben bebek bezi:premium care prima
göğüs pompası:lansinoh çift pompalı(yarime sormuştum çok memnumum)
göğüs pedi:lansinoh ama bana işe yaramıyor:1::1::1:
ateşölçer:braun digital
banyo malzemelerimiz hepsi sebamed

Bu arada tv manyağı nerde görse hemen bakıyor...Gece oturmasına gittik
hemen gözleri kaydı ağzından salya akıta akıta bakıyor hemen yönümüzü değiştirdik
Konuşmasını erteliyor ve beyin de aksaklıklara neden oluyormuş
Eldivenleri çıkarttık parmaklarını gizli gizli ama şapırta şapırtya emiyor:1::1::1::1:
Hemen kızıyorum,uyarıyorum bir de parmak emmeye alışırsa yanarız....
Akrabamızın kızçesi parmağını emiyordu o kadar güzel duruyordu ki aşık olmuştum emerken
5 yaşında şimdi ve bıraktıramıyorlar dişleri ve diş etleri sorunluymuş damak desen zaten öyle
Bir de parmaklarını emdiği için sürekli yumuşan parmak işlevsizleşiyormuş:26::26::26::5::5::5::5:
Ona çok dikkat ediyorum tabiki emecek ama bu kadar da değilll..Bunu azaltmak için
bileğine bileklikler almıştım hamileyken onları takıyorum onlara bakarken emmiyor

whatever mevlüt okutmuşsun hayırlı uğurlu olsunnnn vatana millete
ALLAH'ım kabul eylesinnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

Bu da benim kızçem ve bileklikleri

Çok tatlı kızın maşallah. Bu arada Bileklikler çok güzelmiş nerden aldın?

Bende aynı durumdayım canım, bağzen canım çok sıkılıyor, hüngür hüngür ağladığım da oldu :9: Ama sonra kızımın gülüşünü görünce unuttuyorum herşeyi, bende çok zor günler geçirdim, 40 a kadar bile yalnızdım eşim geceleri gelirdi, ama çok şükür atlattık o günleri, artık yavas yavas ceyda büyüdükce alışıyorum. Allah hepimize sabır versin inşallah.

maşallah cok tatlılar:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: gene söylemeden edemicem oğlun oğluma inanılmaz benziyor cok ilginç geliyo herseferinde kım sarısın sizde acaba:27::27::27::27::27::27:
bizde aynı ben oğlum ,ayrıca bugun eşimede gösterecem oğlunun resmini:1::1::1::1::1::1:

soal cnm senn oglunun resmınıde gormek ısterım merak ettım valla:D
bızde esım ve sulalesı komple renklı gozlu bızm tarfta yok ama baba tarafndan almıs ısde bende saskınım:D

Allahım özene bözene yaratmış maşallah:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kızçeye aşık oldum ağzına burnuna yerim ben onu...yakışıklı favorimiz zaten ailecek severek takip ediyoruz:1::1::1::1:

saol cnm ya cok guzel gecrcekden fıstık..D bızde senn kızına bayılıyorz hele o bandanaları bıleklıklerı ayakkabıları.. masallah

Çok afacan bakıyor bunlar:nazar::nazar::nazar:
Maşallah kuzulara:)
tskeler cnm

inşallah istediğiniz olur kızlar ya üni. okuyup atama beklemek çok zor birşey tabiki.

bu duyguları bilirim.bazen oluyor bana da ama lohusayken sürekli hissettiğim hisler.inanırmısın hamileyken lohusalıkta hissedeceklerimin korkusuyla yaşadım.bu sefer hissetmiyceksin rahat olacaksın diye kendimi hazırlamaya çalıştım ama yine zor geçti.marak etme bebeğin büyüdükçe çok daha iyi hissedeceksin.

valla ben de sendenim.2.yi düşünüyordum kızıma kardeş olsun diye,ama bir türlü cesaret edemiyordum.oğlum beklemediğim bir anda geldi. allah büyük konuşturmasın ama 3 çocuk düşünemem.hele çalışıyorsan kolay değil.allah hayırlı ömürler versin 2 yavrum yeter bana.

takma canım okadar kafana.yavaş yavaş verirsin daha çok erken.herkes hemen verebilecek diye birşey yok.

saol cnm benm valla oleler

oyyy maşallah subhanallah çok tatlı bunlar yahuuu....
rabbim nazarlardan korusun

amin canım saol

oyyy maşallah subhanallah çok tatlı bunlar yahuuu....
rabbim nazarlardan korusun

Çok afacan bakıyor bunlar:nazar::nazar::nazar:
Maşallah kuzulara:)

Çook teşekkür ederiz güzel teyzelerrr :)))

Sabahın köründe çamaşır yıkadık ev topladık.uyku kaçınca böyle oluyormuş demek ki :))

Süt arttırmak isteyen anneler dut kurusu ve ekşi olmayan her türlü yeşillik.ekşi sütü azaltır diyorlar bilmiyorum ne derece doğru.

Ben de sıkılıyorum ev hayatından bazen.oğlum en büyük tesellim.
Antalya hala sıcak,sabah serinliğinde alıp Park'ta dolaştırmak isterim çok inşallah Rabbim o günleri de gösterir.

Evlendiğimiz bir günden beri normal doğurabilsem ve de müstakil evimiz olsa 4 çocuk isterim derim.
Sezeryanda bu iş bana göre biraz zor.seviyorum çocukları ama işte :)))
Apartmanda da zor,çocuğu haosetmek.ortaık kötü kendi başına salamam herhalde.bahçen olcak evin önünde toprakla oynayacak kuzular.kendi meyve sebzelerini yetiştirecekler.çocukluklarını yaşayacaklar.bu zamanda bu düşünce ütopik tabi :)))
Neyse Allah kısmet ederse düşünebiliriz belki oğluş büyüsün de bir :))

Kızlar uzun zamandır sormak istediğim ama unuttuğum bir konu var.şöyle ki;

Lohısalıkta terim çok kötü kokuyordu.girme üşütürsün demelerine rağmen sabah akşam duşa girdim.
Şimdi o kadar değil ama yine de karakteri değişti bu ter kokusunun.böyle koktuğumu bilmem hayatım boyunca.
Çok affedersiniz hala kiloduma kadar sırılsıklam terlyorum.emzirme dışında bile.şaştım ben bu işe.
Sizde de var mı böyle bir durum?

Evasude teşekkür ederim alkışın için :)))
Ben de çok emek verdim okudum ama bizim çalışma ortamları çok stresli istemiyorum bir süre iş miş.
Sıkılıyorum da evde ama dur bakalım :))
Annem ben bakarım iş yerine emzirmeye de getiririm diyor ama yok.o strese gelemem emzirirken Allah korusun.

Ben hamileliğimden önce terlemek nedir bilmezdim, hamilelikte çok terlemeye başladım, doğumdan sonra geçer zannetim bu sefer lohusa döneminde de çok terlemeye başladım. Lohusalıktan sonra geçer dediler ama benimki geçmedi, sabahları kendimden tiksiniyorum resmen :26:

Çok tatlılar maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

Selam kızlar,

sonunda geçmişi bitirebildim, 2 gündür ceyda müsade etmedi girmeme baya bişeyler birikmiş.
1 haftadır evden çıkmadık, ikimiz de çok bunaldık. babişimiz gelcek birazdan yemeği dışarda yiyip dolaşacağız biraz.
Maşallah benim kızıma karnı tok iken arabasında hiç sesi çıkmıyor. Ama Avm hariç Cadde de vs gezerken mağaza önündeki merdiven (basamaklara ) sinir oluyorum. BU yüzden tek başıma çıkmak istemiyorum. Geçenlerde kızımla bir çıktık, sadece bir iki mağazaya girebildim, diğerlerinde vitrinlere bakabildim sadece :50: . Çok sinir bozucu gerçekten. Birde engelli kardeşlerimizi düşünsek, hadı biz en fazla iki yıl boyunca böyleyiz, ama onlar ömür boyunca tekerlekli sandalyeye mahkum, çoğu bu sebepten dolayı çıkamıyor, çoğu kaldırımlarda çok yüksek. Yani Allah engelli kardeşlerimize kolaylık versin, şimdi daha cok anladım hallerini.

Birazdan hazırlanmaya başlayacağım, ama canım gardrobun önüne hiç geçmek istemiyor. Kıyafetlerimin sadece bir kaçı bana oluyor diğerleri çok dar oluyor. Yeni kıyafetlerde almak istemiyorum, eski formuma kavuşmak ümidi ile ama bu gidişle biraz zor.
Bugün kendime bari bi korse alim de biraz toparlasın göbişi.

Bu arada kızlar bebişlere ne zamandan itibaren yastık kullanılmalı? Bilgisi olan var mı ?

Ben yavaşdan gardrobuma bir bakayım:27::27::27::27:

Oooyyyy bugünden beri kucağımda,,ne gözünü açabiliyo ne de kesintisiz uyuyo,,1 saat kucağımda uyudu dedim tam pekiştirsin uykusunu öyle yatıriim yinede yatırdım 10 dkya uyandı:(:(Gözlerini açıp benimle iletişime de geçmio ne desem ne yapsam boş,,nie böle olduki yavrum bugün,oturmaktan içim daraldı,gezdiriyorum da evde onu bile istemio,,illa meme,kucak ve uyku:37::37::37::37:

Hayırlı cumalar
Tv konusunda çok kararsızım yarimin de dediği gibi
ben de SUSAM SOKAĞI ile büyüyenlerdenim:1::1::1:
Anaokuluna gitmeden konuşmayı öğrenmiştim
Çok faydalı bir programdı...
Gelelim çok tv izleyen çocuğa bir komşumun çocuğu
Sürekli tv karşısında çocuğu bırkaır kendi işlerine bakardı
çocukta herşeyi izlerdi :20::20::20::20::20:
2 yaşına geldi anca konuşabiliyor yani öyle cümle filan
kuramıyor ve çok hiperaktifffff....Tabiki bu durum anasından
kaynaklı ayyyyyyy artık gün gelecek onların da çözümünü bulacağız:1::1::1::1:
Şimdi büyüsünler sağlıklı bir şekilde de:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Biz de dizi izlenmez izlesem bile pcden izlerim..Baba belgesel kanalların delisi,ben ise
maçççççç:1::1::1::1:Başta beşiktaş maçları sonra beşiktaşın her branşının karşılaşmaları,bundesliga
maçları:1::1::1::1::1::1:
Neyse gelelim dönenceye ben de dönence almak istiyorummmmm
Ama hangisi??

bende almak ıstıorum donnceden artk evın tavanlarına bakmaktan sıkıldıı oğlşm yha :52::52:

masalahhhh sızee yerım kız bn bunları :)):nazar::nazar::56::56:

Selam kızlar,

sonunda geçmişi bitirebildim, 2 gündür ceyda müsade etmedi girmeme baya bişeyler birikmiş.
1 haftadır evden çıkmadık, ikimiz de çok bunaldık. babişimiz gelcek birazdan yemeği dışarda yiyip dolaşacağız biraz.
Maşallah benim kızıma karnı tok iken arabasında hiç sesi çıkmıyor. Ama Avm hariç Cadde de vs gezerken mağaza önündeki merdiven (basamaklara ) sinir oluyorum. BU yüzden tek başıma çıkmak istemiyorum. Geçenlerde kızımla bir çıktık, sadece bir iki mağazaya girebildim, diğerlerinde vitrinlere bakabildim sadece :50: . Çok sinir bozucu gerçekten. Birde engelli kardeşlerimizi düşünsek, hadı biz en fazla iki yıl boyunca böyleyiz, ama onlar ömür boyunca tekerlekli sandalyeye mahkum, çoğu bu sebepten dolayı çıkamıyor, çoğu kaldırımlarda çok yüksek. Yani Allah engelli kardeşlerimize kolaylık versin, şimdi daha cok anladım hallerini.

Birazdan hazırlanmaya başlayacağım, ama canım gardrobun önüne hiç geçmek istemiyor. Kıyafetlerimin sadece bir kaçı bana oluyor diğerleri çok dar oluyor. Yeni kıyafetlerde almak istemiyorum, eski formuma kavuşmak ümidi ile ama bu gidişle biraz zor.
Bugün kendime bari bi korse alim de biraz toparlasın göbişi.

Bu arada kızlar bebişlere ne zamandan itibaren yastık kullanılmalı? Bilgisi olan var mı ?

Ben yavaşdan gardrobuma bir bakayım:27::27::27::27:

aynn ole bugun dsarı cıktım bde dogalgaz borularını yapıolar kaldırımlar yollar gdlmıo hıcbyere 2 dukkana ugrayabıldm sadece markete bıle gremedm merdvnden dolayı yha sınırlendım ıyıce

bn yastıgı hep kullandım kusmuyo bu skılde cınku dr bıze yuksek tutun kafasını ddı

aynı bn bnada hıcbsym olmuyo :( zayıfladm ama eskı halıme donemıorum basenler genslemıs :((( pntlnlarım olmuyo :(( 2 tane sımdı gyebıldgm pntlnm var sadece cok kotu bı durum yha offfff:47::47::47:

Selam kızlar
Dünden beri zafer sarhoşluğu içindeyim. Dün akşam Duru'yu yıkamak istedim eşim gelmemişti ben de dedim ki nereye kadar birilerini beklicem hadi bakalım kızım banyo zamanııııı dedim veee ilk defa tek başıma yıkadım kızımı. Biraz tedirgin oluyo insan başta ilk kez olunca ama hiç de korktuğum gibi Olmadı. Cesaret geldi artık yıkarım kendi başıma:21::21:

Selam kızlar
Dünden beri zafer sarhoşluğu içindeyim. Dün akşam Duru'yu yıkamak istedim eşim gelmemişti ben de dedim ki nereye kadar birilerini beklicem hadi bakalım kızım banyo zamanııııı dedim veee ilk defa tek başıma yıkadım kızımı. Biraz tedirgin oluyo insan başta ilk kez olunca ama hiç de korktuğum gibi Olmadı. Cesaret geldi artık yıkarım kendi başıma:21::21:

Tebrikleeer :) ben daha cesaret edemedim yaf şimdi denesemmiki :))

bende almak ıstıorum donnceden artk evın tavanlarına bakmaktan sıkıldıı oğlşm yha :52::52:

masalahhhh sızee yerım kız bn bunları :)):nazar::nazar::56::56:

aynn ole bugun dsarı cıktım bde dogalgaz borularını yapıolar kaldırımlar yollar gdlmıo hıcbyere 2 dukkana ugrayabıldm sadece markete bıle gremedm merdvnden dolayı yha sınırlendım ıyıce

bn yastıgı hep kullandım kusmuyo bu skılde cınku dr bıze yuksek tutun kafasını ddı

aynı bn bnada hıcbsym olmuyo :( zayıfladm ama eskı halıme donemıorum basenler genslemıs :((( pntlnlarım olmuyo :(( 2 tane sımdı gyebıldgm pntlnm var sadece cok kotu bı durum yha offfff:47::47::47:

Çok teşekkür ederiz güzel teyzesi :)

Tebrikleeer :) ben daha cesaret edemedim yaf şimdi denesemmiki :))

Çok teşekkür ederiz güzel teyzesi :)

Benim eşim işten çok geç geliyor canım nereye kadar da konu koşmuyu çağıracam diye yıkadım. Senin de böyle bir durumun varsa dene bence. Sen panik olmayıp yumuşak hareketlerle konuşa konuşa kendine güvenle yıkarsan bebek de senin verdiğin güven duygusunu hissediyor bence.
Ama eşim erken geliyor olsa onunla yıkamayı tercih ederim tabii :)))

Back
X