kızlar ben gibi çalışmayı düşünenleri görünce çok sevindim ... alanlarınız neydi kursa gitmeden çalışmayı düşünen yok mu bi de ben korkuyorum yaa bebekle olacak mı başedebilir miyim
ben fen fakültesi matematik bölümü mezunuyum formasyon aldım gecen yıl ilk aşamada öğretmenlik yoksa memurluk düşünüyorum korkuyorum ama 3 senedirde dershanede calışıyorum özel sektörün sıkıntısını da çok iyi biliyorum
inşallah istediğiniz olur kızlar ya üni. okuyup atama beklemek çok zor birşey tabiki.ben evde calismayi dusunuyorum kursa gittim gecen yil bi alt yapi oldu edebiyat mezunuyum ben de insaallah ataniriz artik ya bitsin dershane cilemiz bu sene anlasmadim hic bir yerle
bu duyguları bilirim.bazen oluyor bana da ama lohusayken sürekli hissettiğim hisler.inanırmısın hamileyken lohusalıkta hissedeceklerimin korkusuyla yaşadım.bu sefer hissetmiyceksin rahat olacaksın diye kendimi hazırlamaya çalıştım ama yine zor geçti.marak etme bebeğin büyüdükçe çok daha iyi hissedeceksin.İyi geceler kizlar, yine bizim kiz ayagimda sizdi kaldi.. simdi banyo yaptirdik gec oldu ama olsun smdi sararim sicak sicak uyur insallah.. dun demistim ya bugun icin benim minnakin arabasini deneyecegiz bakalim duracakmi diye denedik arabasini ben kullandim kizida babasi kucagina aldi bizim heveste kursakta kaldisanirim biz daha hastane ve saglik ocagi disinda disari cikmayiz
kizlar ben bazen haddinden fazla bunaliyorum yavrumdan degil bu monotonluktan bunaliyorum 5 dk nin bile kiymetli oldugu bu gunlerde gececek biliyorum fakat bazen cok duygusallasiyor ve kendime aciyorum kendimi yalniz hissediyorum oturup hungur hungur aglamak geliyor icimden
neyse ya birgun daha gecti ve yavrularimiz hizla buyuyor..Allah yavrularimizi bizlere bagislasin
valla ben de sendenim.2.yi düşünüyordum kızıma kardeş olsun diye,ama bir türlü cesaret edemiyordum.oğlum beklemediğim bir anda geldi. allah büyük konuşturmasın ama 3 çocuk düşünemem.hele çalışıyorsan kolay değil.allah hayırlı ömürler versin 2 yavrum yeter bana.fisher price dönence kullanıyorum. hatta bu forumda 2. el eşya satanlar bölümünden bi arkadaştan satın aldım:) 35 liraya verdi çok memnunum oğlum çok seviyor geçen açtım agu buğu ses çıkarıyodu izlerken ben de bikaç işimi yaptım baktım ses gelmiyor uyumuş.. ama bu uyuma olayı bi kere oldu tabi, daha sonraki denemelerimde uyumadı ama zevkle izliyor tepkiler veriyor:)
kızlar 3-4 çocuktan bahsetmişsiniz.. vallahi helal olsun diyorum size, ben 2.yi bile düşünmüyorum. bi tane yeter banadğumda çektiğim acılardan sonra ı-ıhh :))) eşim bile istemiyor, seni bi daha öyle acı çekerken görmek istemiyorum boşver 2.yi diyor
![]()
takma canım okadar kafana.yavaş yavaş verirsin daha çok erken.herkes hemen verebilecek diye birşey yok.kızlar sütü taşanlara maşallah valla ya benim göğsün teki yara yara olanı sağıyorum günde iki kez toplam 40cc anca çıkıyorbu süt yapab gıdaları denedim ama fayda etmedi bence bu biyolojik durum onları deneyeceğim derken 4 kg aldım moralim çok bozuldu tartıdan nefret ediyorum şu an
tek isteğim artık kg vermek işse başlayacağım aralıkta o zamana kadar vermek istiyorum değilse bir sürü masaraf dolap yenileyeceğim. 38-40 beden kıyafterimin hiç biri olmuyor resmen 44-46 olmuşum. kendimi fil gibi hissediyorum artık
şu an 80 kg resmen
ciddi ciddi çok sıkılıyorum bu duruma ne yapacağımı bilmiyoum. ama neden böyle oldum çünkü ben annem ve kv yanında kaldım doğumdan sonra doğuda olduğumuz için doğumu memlekette yaptım hiç bir iş yapmıyorum yemekler önüme geliyor çocukla ilgileniyorum tek ütü bile yapmıyorum uykum gelince uyuyorum rahat rahat vs. ama haftaya evime gidiyorum kendi düzenimi kendim uracağım işleri kendim yapacağım inşllah yemek yemeye fırsat olmazda zayıflarım evime gidince.
funda ararın röportajını okudum geçenlerde onun oğlunun adı da benim oğlum gibi ARAS. kadın 10 kg almış 10 una vermiş gayet fit en ise aynalara bakmaktan nefret ediyorum resmen![]()
ay çok şekerler ya maşallah biblo gibilerkızlar ceybernuranın Güzeller güzeli kzıyla benım boncuk oglumun ılk brblernı farkedslerıcok komıklerdı ya sızede gostrelım zıpırları dedık:)