kızlar ceybernuranın Güzeller güzeli kzıyla benım boncuk oglumun ılk brblernı farkedslerıcok komıklerdı ya sızede gostrelım zıpırları dedık:)
hemen bıdıklari, alıp geliyosunuz , yada siz gelmeyin onlari gönderinnn

yerim onlari yerrrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ceybernuranın Güzeller güzeli kzıyla benım boncuk oglumun ılk brblernı farkedslerıcok komıklerdı ya sızede gostrelım zıpırları dedık:)
Selam kızlar
Dünden beri zafer sarhoşluğu içindeyim. Dün akşam Duru'yu yıkamak istedim eşim gelmemişti ben de dedim ki nereye kadar birilerini beklicem hadi bakalım kızım banyo zamanııııı dedim veee ilk defa tek başıma yıkadım kızımı. Biraz tedirgin oluyo insan başta ilk kez olunca ama hiç de korktuğum gibi Olmadı. Cesaret geldi artık yıkarım kendi başıma![]()
yerim onlari yerrrrr![]()
Benim eşim işten çok geç geliyor canım nereye kadar da konu koşmuyu çağıracam diye yıkadım. Senin de böyle bir durumun varsa dene bence. Sen panik olmayıp yumuşak hareketlerle konuşa konuşa kendine güvenle yıkarsan bebek de senin verdiğin güven duygusunu hissediyor bence.
Ama eşim erken geliyor olsa onunla yıkamayı tercih ederim tabii :)))
ben hep kendim yikiyorum ,
normalde babam yikiyodu annemle babam bayilir cocuk yıkamaya , cokta güzel yikiyor ama kv hırpalıyarak yıkıyor ve aglıyo kuzey o yıkadıgında , bende kendim yikama karari aldim sırf kv yuzunden allah bu yıkama filesini icat edenden razi olsunyoksa kaldiydik kv nin eline , araada babam yıkıo yine çaktirmadan
çok keyifli bence banyo yaptirmak![]()
Selam kızlar,
sonunda geçmişi bitirebildim, 2 gündür ceyda müsade etmedi girmeme baya bişeyler birikmiş.
1 haftadır evden çıkmadık, ikimiz de çok bunaldık. babişimiz gelcek birazdan yemeği dışarda yiyip dolaşacağız biraz.
Maşallah benim kızıma karnı tok iken arabasında hiç sesi çıkmıyor. Ama Avm hariç Cadde de vs gezerken mağaza önündeki merdiven (basamaklara ) sinir oluyorum. BU yüzden tek başıma çıkmak istemiyorum. Geçenlerde kızımla bir çıktık, sadece bir iki mağazaya girebildim, diğerlerinde vitrinlere bakabildim sadece. Çok sinir bozucu gerçekten. Birde engelli kardeşlerimizi düşünsek, hadı biz en fazla iki yıl boyunca böyleyiz, ama onlar ömür boyunca tekerlekli sandalyeye mahkum, çoğu bu sebepten dolayı çıkamıyor, çoğu kaldırımlarda çok yüksek. Yani Allah engelli kardeşlerimize kolaylık versin, şimdi daha cok anladım hallerini.
Birazdan hazırlanmaya başlayacağım, ama canım gardrobun önüne hiç geçmek istemiyor. Kıyafetlerimin sadece bir kaçı bana oluyor diğerleri çok dar oluyor. Yeni kıyafetlerde almak istemiyorum, eski formuma kavuşmak ümidi ile ama bu gidişle biraz zor.
Bugün kendime bari bi korse alim de biraz toparlasın göbişi.
Bu arada kızlar bebişlere ne zamandan itibaren yastık kullanılmalı? Bilgisi olan var mı ?
Ben yavaşdan gardrobuma bir bakayım![]()
Kızlar dun 2. Ay asımızı olduk gece azcık ateşlendık bugunde hafif doktor fıtıl ver dedı sadece. Yalnız benım bebıs sureklı emıor ondan sonra cıkarıyor sonra da deli gibi ellerini emiyor sızlerde de boyle oldu mu??doktorunu aramama gerek varmı? Bu durum ıcın sızlerde de boyle mı oldu?
yerim onlari yerrrrr![]()
Ben hamileliğimden önce terlemek nedir bilmezdim, hamilelikte çok terlemeye başladım, doğumdan sonra geçer zannetim bu sefer lohusa döneminde de çok terlemeye başladım. Lohusalıktan sonra geçer dediler ama benimki geçmedi, sabahları kendimden tiksiniyorum resmen :26:
Çok tatlılar maşallah![]()
Biz de dün olduk aşımızı,,daa ben bugün hiç ateşine bakmadım bugünde mi çıkabilirmişki ateş??Çıksa farkederdim herhalde,,Benim bebişim de tüm gün memedeydi ve gözlerini biraz olsun açmadıki iki lak lak edelim ,,değişikti yani seninkine yakın davranışlar sergiledi hiç huzuru yoktu yavrumun
oy oyy maşallah ya ne kadar tatlı çıkmışlar![]()
hepınıze cok tesekkur ettık kızlar:)))
acenu kargolayalım bız bebelerı sanaama sende donusde kuzeyıde yolla bıze
![]()
Kızlar sut yapan yeni bir sey keşfettim INCIR RECELI.incirin tazesin cok yedim ama bu kadar sut yapmamisti ama recel mas
atesı 37.5 tu ben artar dıe korktugum ıcın yarım fitil verdim doktor huzursuz olursa da verebilirsin dedi. calpol alayım surup vereyim dedim doktorumuz yazmadı kullanmasın dedı bu da garip geldi bana
Neyse artık kendıne geldi cocugum şimdi emer gene uyuturum :))
hepınıze cok tesekkur ettık kızlar:)))
acenu kargolayalım bız bebelerı sanaama sende donusde kuzeyıde yolla bıze
![]()
Teşekkür ederizz güzel teyzesiii :)
Bencede balım :)) burda tatil devam ediyor bence ayşenurla kuzeyimiz buraya kargolansınn :))
Aa hadi ya hemen deniyorum zevkleee :)))
Herkese merhabalar, çok şaşırtıcı ki ne zaman gebeliğimde veya şimdi birşey aklıma takılsa sayfamızda o konunun tartışıldığını görüyorum hepimizin derdi ortak valla harika birşey bu.
Dün minnak Deha mın 2ay Aşıları vardı bir de rota v. Aşısı tam dört tane yavrum çok ağladı içim ezildi valla ateş yapmadı ama mızmızlığı vardı. Boyu kilosu harika sadece anne sütü alıyor.
Ya ben okudukça şaşırıyorum 3 4 saat nasıl bırakıyorsunuz bebişleri benimki hayatta kalamaz ağlar çıldırıyor valla bu yüzden mütamadiyen yapışık durumdayız:)
Ben de bugün yatağı ve araba için dönence ve baby phone alıcam tam bunu düşünüyordum marka tavsiyeleriniz önemli.
24 Ekim'de iznim bitiyor ben Almanca öğretmenizin ama atamam olmadığından özelde çalışıyorum ücretsiz izin almak istiyorum kabul ederler mi bilmiyorum gece gündüz derdim bu en azından ek gıdası başlasın çünkü 3 ay çok küçük olucak. Napcaz bilmiyorum sizler nasıl yapacaksınız ???
Herkesi öptüm kib bye
Canım ben de özel sektörde 5 yıl çalıştım ve KPSS ye hazırlanmaya karar verdim kursa gitmedim zaten çalıştığım için vaktim de yoktu. Ama cidden çalıştım öyle savsaklamadım yani. 2011de 86 aldım. Yani kararınızı verip işi ciddiye alırsanız yapılamayacak bir şey değil![]()
o zaman bence bi kursa gitsen iyi olur gitmeden olmuyor ben gecen yil cok iddialiydim ama sinava yakin basimiza birkac bir sey gelince moral bozuklugu oldu iki puanla kacirdim atanamadim emeklerim boşa gitti ya
Oooyyyy bugünden beri kucağımda,,ne gözünü açabiliyo ne de kesintisiz uyuyo,,1 saat kucağımda uyudu dedim tam pekiştirsin uykusunu öyle yatıriim yinede yatırdım 10 dkya uyandıGözlerini açıp benimle iletişime de geçmio ne desem ne yapsam boş,,nie böle olduki yavrum bugün,oturmaktan içim daraldı,gezdiriyorum da evde onu bile istemio,,illa meme,kucak ve uyku
![]()
aynen cnm benimkide tüm gün koynumda uyudu hiçbirşey yaptırmadı bana; allahtan akşamları kardeşlerim sevmeye geliyo,birazda olsa nefes alıyorum ; hafta sonunuda iple çekiyorum eşimle sağa sola gidiyoruz az da olsa bi nefes yanii :))Oooyyyy bugünden beri kucağımda,,ne gözünü açabiliyo ne de kesintisiz uyuyo,,1 saat kucağımda uyudu dedim tam pekiştirsin uykusunu öyle yatıriim yinede yatırdım 10 dkya uyandıGözlerini açıp benimle iletişime de geçmio ne desem ne yapsam boş,,nie böle olduki yavrum bugün,oturmaktan içim daraldı,gezdiriyorum da evde onu bile istemio,,illa meme,kucak ve uyku
![]()