2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

eşim Allah razı olsun tam destek bana bide ben koca tarafından şanslılar grubundanım görümcem var bekar ablam olsa arada daha çok problem olurdu emin olun onun desteğini hiiiç azımsayamam Allah bin kere razı olsun ondan

yok canım acımaz hemde çok keyiflenir. kepek gibi düşün onu büyüklerde olunca nasıl kaşındırır onuda kaşındırıyor. fırçada rahatlatıyor bence

bnde alim bı fırca barı yha cocugma ahh kıymm ona bn (

ayyy cnmmm yok ne 2 senesı bugun yıgenm ablmn kızını bna bıraktlar hastnye gttler tam 2 yasnda oğlmamı bakım agladgnda yoksa ygnmı tuvltemı gotrm yedırım mı bılemedım bde sureklı oğlmn basmda ellı edıo parmagnı gozune sokucak dıe oğlmn wc ye bılem gtmedm dusun bde uyurken yannda yatmanı ıstıo oğlmu napıcm o sırada cok zor geldı vallahı bna allah sabır versn peş peşe bebeklerı olanlara

aynen ben de katiliyorum zaten sacma seyler izlemiyoruz esim de ben de vee ben de 4 yasimda ogrenmistim okuma yazma :) benim kiz eurosportta tenis maci izliyor degistirince kiziyor bi de ne anliyosa

Bayanlar 2 aylik bebisler günde ne kadar besin almali sut+ mama birlikte. Doktorunuz bu konuda bir yonlendirme yapti mi?

Bayanlar 2 aylik bebisler günde ne kadar besin almali sut+ mama birlikte. Doktorunuz bu konuda bir yonlendirme yapti mi?

benim bebisim emiyor ve mama yiyor dr.um bana hesabi kitabi birak dedi zaten emdiginde ne kadar aldigini bilemeyiz canim iste boyle artik duzene girdi zaten gunde 4 defa mama yiyor olcusu degisiyor ama emmesine gore

of geçmiş olsun göğüs yarası çok fena olur.inşallah geçer artık.
öncelikle medisana ateş ölçeri tavsiye ederim,emin ol çok memnun kalacaksın.ben prima pampers kullanıyorum.şampuan nivea kullanıyordum sebamede geçicem

ben kızıma 2 yaşına kadar hiç izletmedim.2 yaşından sonra günde bir saat izletmenin sakıncası yokmuş.ben de pepe falan açıyordum.bir baktık.daha 2 buçuk falandı renkleri sayıları hepsini öğrenmiş.ama şimdi 4 yaşında,malesef baya uzun izlediği oluyor her zaman laf dinletemiyorum.keşke fazla izlemese bence zararlı fazlası.

ben de aynı durumdayım.malesef bir süre böyle gidiyor.kızımda da böyleydim hatta daha beterdim.bir kere ateşlenmiştim titreme tutmuştu,hastaneye yetiştirdiler.şimdi yine o kadar değil.benim de kafama takılan dediğin gibi en çok önsüt alıyorlar gibi geliyor o rahatsız ediyor beni.

ateş ölçer; Medisana diye bir alman markasının kızılötesi ateşölçeri,kesinlikle çok memnunum almayanlara şiddetle tavsiye ederim;e-bebekte var... iki seçeneği var,biri insan üzerinde biride dışarıdaki sıvıları,mamayı vs ölçmek için,
mamasını,yıkama suyunu hep onunla ölçüyorum .

bebek bezi; ilk günden beri prima premium care kullanıyorum; ben çok memnun kaldım hem sıvı kakayı emmesi,hemde ıslaklığı hissettirmemesi çok başarılı,bide aloe vera olmasıda pişik olayını önlüyo,gerçi ben herseferinde pişik önleyici mutlaka sürüyorum..başka marka denemedim diğerleri hakkında bir bilgim yok..

bebek arabası, kraft london baston; henüz iki kez avm içinde kullandık fena değil gibi; üstü tam kapanmıyo ,keşke tam kapananlardan olsa uyurken resmen ortada gözüküyo çocuk

temizlik ürünleri;şampuan pişik kremi sabun duş jeli sebamed; gayet memnunum... bebe yağı johsans baby,
deterjan ve yumaşıtıcı dalin,çok ferah kokuyor..

biberonlar; phılıps avent,kesinlikle gayet iyi
süt sağma pompası;weewel ; eh işte işe yarıyo ama çok tavsiye etmem...
göğüs kremi; lansinoh gayet başarılı

gibi gibi :))))))
[/QUOTE]

evet medisana çok süper katılıyorum kesinlikle

İşte size normal bi emzirme sonrası elimlee tutmama rağmen iğrençleşen kıyafetim .. Bi de gezmekte falan olduğumu. Düşünün

ben bebğim birini emerken öbürünü havluyla kapatıyorum.hatta havlunun ucunu da bebeğimin emdiği göğsün altına uzatıyorum.ağzından taşanlar da havluya akıyor alta akmamış oluyor.böyle yapın bence.kıyafetler daha az batıyor.
tebrıkler bende susturmak degılde hep dınlemkteden yanayım ınsl da ole olurum ılerde 3 cocuk nasıl yetebılıyormuusn bende 4 cocuk da kararlıyım ama tabı en az 10 senemıs var dahaaaa
ciddimisin suzan bravo valla.
cnm bana oldu bu sabah kırmızı leke şeklinde gelmiş.daha yeni bitmişti adet.oda az oldu zaten.tırstım randevu aldım doktora gidicem zaten çok akıntım var

benim baya adet gibi devam ediyor.canım sıkıldı ya gidicem doktora da tırsıyorum

Son düzenleme:
Suzan n n bende 4 istiyorum 2ser 2ser yuppi ben gibi birini gördüğüme sevindim
Bugün kızıma Civilden bant aldım ve emzirme örtüsü hemen kullandım bile 5 saat gezdik kardeşimle bacakların ağrıdi

benim bebisim emiyor ve mama yiyor dr.um bana hesabi kitabi birak dedi zaten emdiginde ne kadar aldigini bilemeyiz canim iste boyle artik duzene girdi zaten gunde 4 defa mama yiyor olcusu degisiyor ama emmesine gore

Sağol canim benim kide bazen 4 bazen 5 bazen 90 lik kesio bazen mama bittigi gibi cigliklar atiyir ne yapsam bilemedim normalde mama kutusunda 150 lik verin yazio ya

kızlar ben gibi çalışmayı düşünenleri görünce çok sevindim ... alanlarınız neydi kursa gitmeden çalışmayı düşünen yok mu bi de ben korkuyorum yaa bebekle olacak mı başedebilir miyim
ben fen fakültesi matematik bölümü mezunuyum formasyon aldım gecen yıl ilk aşamada öğretmenlik yoksa memurluk düşünüyorum korkuyorum ama 3 senedirde dershanede calışıyorum özel sektörün sıkıntısını da çok iyi biliyorum

Suzan n n bende 4 istiyorum 2ser 2ser yuppi ben gibi birini gördüğüme sevindim
Bugün kızıma Civilden bant aldım ve emzirme örtüsü hemen kullandım bile 5 saat gezdik kardeşimle bacakların ağrıdi

oooo maşallah yapın tabi canlar bennde en az 3 diyorum Rabbim nasip ederse

isteyen herkese nasip etsin Rabbim bu nasıl bi aşkmış

ben evde calismayi dusunuyorum kursa gittim gecen yil bi alt yapi oldu edebiyat mezunuyum ben de insaallah ataniriz artik ya bitsin dershane cilemiz bu sene anlasmadim hic bir yerle

Kızlar Benim prensesim de 56 günlük oldu. Zaman hızlı geçiyor minnak kızım gündüzleri uyuyor gece ayaktayız Ne zaman normale döneriz bilmiyorum. Kızlar ben sezeryanla doğum yaptım. Doğumdan sonra 2 gün hastanede kanamam oldu
Eve geldiğimden beri ne gelen var ne giden neden adet olmuyorum ben????

İyi geceler kizlar, yine bizim kiz ayagimda sizdi kaldi.. simdi banyo yaptirdik gec oldu ama olsun smdi sararim sicak sicak uyur insallah.. dun demistim ya bugun icin benim minnakin arabasini deneyecegiz bakalim duracakmi diye denedik arabasini ben kullandim kizida babasi kucagina aldi bizim heveste kursakta kaldi sanirim biz daha hastane ve saglik ocagi disinda disari cikmayizkizlar ben bazen haddinden fazla bunaliyorum yavrumdan degil bu monotonluktan bunaliyorum 5 dk nin bile kiymetli oldugu bu gunlerde gececek biliyorum fakat bazen cok duygusallasiyor ve kendime aciyorum kendimi yalniz hissediyorum oturup hungur hungur aglamak geliyor icimdenneyse ya birgun daha gecti ve yavrularimiz hizla buyuyor..Allah yavrularimizi bizlere bagislasin

Whatever çıktığında gazı mi vardı acaba benimki gazı olunca durmuyor arabasında yoksa saatlerce uyuyor

Pervane 3 ideal aslında bakalım yetiştirmeye çalışacağım 35 e kadar hehe

Artık telden bağlanıyorum size en kötü taraf beğen yok ve smiley de yok çok seviyorum oysa smileyleri ve bazı fotoları göremiyorum eklenmiş resmin önizlemesi diyor açılmıyor evaSude senin kızceyi göremedim mesela

Son düzenleme:
ben evde calismayi dusunuyorum kursa gittim gecen yil bi alt yapi oldu edebiyat mezunuyum ben de insaallah ataniriz artik ya bitsin dershane cilemiz bu sene anlasmadim hic bir yerle

ben daha önce hiç dershaneye gitedim mezun olalı 3 yıl oldu 3 yıldır da çalışıyorum yine hazırdı aslında iş ama ben oğlumla geçirmek istedim bu 1 yılı sonrasında da dershane istemiyorum alan sınavı da gelmiş galiba hiçbir bilgimde yok kendi başıma yapabilir miyim ondan kararsıızm

vay 3 çocuk 4 çocuk isteyenler bayağı varmış..
ben 3 istiyorum, eşim 4 istiyor bakalım ne olacak?

3 ideal 4 te olabilir tabi

ne değişik bi duygu ya bu annelik o kadar acı çek ama yine de bi daha bi daha iste ben 24 saat hastanede sancı çektim sonrasında sezeryana alındım ama çıktığım gibi 2. yi düşündüm

Lohusaliktada mi kanaman olmadi ccanım. Bence doktorunla gorusmelisin.Gece uykusi ici de gece ve gunduzu ayirt etmesini saglamalisin.gu duzlrri ana mucaginda yatir geceleri besiginde mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…