Slm kızlar nasılsınız bakalım,
Mide bulantıları olmayan arasındayım bende 7+5 oldum bugün.Ama keşke olsaydı da düşük tehlikesi yaşamasaydım mide bulanmasına razıydımAma bugün çok şükür kanama hiç kalmadı sadece lekelenme var oda kahverengi gibi korkum geçti biraz.Yarın konrtolüm var umarım ters bişiy olmaz.Allahım korusun herkesin yavrularını..
günaydın kızlar.dün tahlil sonuçlarını aldım.çok yüksek oranda idrar yolu enfeksiyonu çıktı.zaten diyodum ben iyi değilim,sadece bulantı değil diye.çok kötü grip olursunuz heryeriniz ağrır kafanızı kaldıramazsınızya öyle perişandım.soğuk soğuk terliyodum falan.ilaç verdi doktor.bir kerede suda eritilip içilen bi antibiyotik.akşam içtim bu sabah sanki biraz daha iyiyim.kendimede kızıyorum niye önceden yaptırmadım tahlil 20 gün perişan oldum diye.oğlumdada hamileliğim boyunca çok çekmiştim idrar yolundan.yaptırmadıysanız mutlaka idrar tahlili yaptırın.çok mide bulantısı yapıyo çünkü ve bende idrarda yanma şikayeti hiç olmadı.bol su içmek gerekiyo ama bende hiç içemiyorum.
Hıı kızlar birde ben çayı severim.
Sizce bir sorun olur mu içmemin.
Mesela büyük bir kupayla içtim şimdi. Bir daha içeceğim.
Bırakayım mı sigara gibi...
Allah şu sigaradan da bir tiksinti versin Yarabbim!
Kıvrandırıyor yokluğu sabah saatlerinde.
canım hem düşük tehlıeksinı hem kanamayı hem de bulantıyı bir arada yasamıs birisi olarak böyle düşünmemenı
tavsıye ederım...bulantın var demek düşük tehlıken olmıycagı kanaman olmıycagı anlamalrına gelmıyo yanı
her gebelıgın seyrı farklı pozitif ol kanama bebegını etkıelemdıgı sürece hiçbişeydır çok güzel günler olcak daha :)
canım henuz 9 haftalık olmadı su an 8 haftalık ve 9. haftanın ıcınde :)
bunu söyluyorum cunku özellıkle ılk haftalarda değil bir hafta 1 gun bile gelısımde ciddi roloynar
kalkop da 9 haftalıkal kendını kıyaslarsan üzülrüsün diye dıyorum
evet ıyıyye ısaret eger dediğin gibiyse sunu söyleyebılırım kı 12. hafta bıterken ınsallah bulantıların da bıtecektır
eger bulantın hafıfılıyrosa vücudun hormon artısına ayak uydurmaya baslamıs demektır cunku bu bulantılar artanhormonlara
vücudun bir tepkısı bu vücutta bişey oluyo haberın oslun demek yanı :)
ama diyorum ya bu cok kişisel bi olay....bi matematıgı yok yanı bir de ben 16. hafta bıtene kadar cekmıstım bulantıyı
ve bendne daha fazla bulantısı uzun süren yoktu aramızda sanıyorum en fazla 16 haftaya kadar sürüyo :)
tabıı hormonal bulantıdan bahsedıyorum reflü yasyaan yedıkelrıne dıkkat etmeyen veya mıdesını col doldurup
uzanan yastıgını yuksletmeyen önleımını almayanalrın yanı refluden kaynaklı mıde bulantıları reflü tedavı eıdlmedıgı sürece
gebelık boyunca ve gebelık sonrası da gecmez onun ıcın hele göbüş büyüdükten sonra öğünleri ufaltıp adetını çoğaltıp yastıgı
yukseltmek eger reflı coktan baslamıssa ilaç alıp 15 gun gibi bi süre zarfında ıyılersmek en mantıklısı korkma canım gebelık boyunca sürmıycek
ama son aylar yanı son trimesterda bebiş mıdene tekme kafa atacagı ıcın miden bulanmadan ksumalar yasayıbılırsın :) :) :)
bunun ahrıcınde çok az kadın 3. trimesterda bulantı yasar bunun daha cok mıde problemelri oldugu dusunulur sımdıkı gibi olmaz
en azındna sanıyorum :) sımdı otrojen çok hızlı yuksledıgı ıcın yasıyoruz bunalrı :)
Çom etkilendim cnm çok.Artık böyle bile umut eder oldum napiym.O korku çok kötüymüş çünkü.Umarım iyi haberlerle dönerim yarın buraya....
anladım hayatım teşekkür ederim
ben bahsettiğin önlemleri alıyorum buna ragmen bulantılarım çok şiddetli oluyodu ama dediğin gibi yavaş yavaş vücudum alışıyor sanırım
inş. tamamen biter 12. haftaya kadar bile sürmesin Allahıım nolur
kocama doğru dürüst naz bile yapamıyorum ya hamileliğimin keyfini çıkarmak istiyorum
refllüm yok, başka mide rahatsızlıklarım da yok çok şükür
inş. kısa sürede geçer
aa nıye bulantı varken dha aıyı naz yapılr rol yapmak zorunda kalamzsın en azından
eşim yaklaşıo öpmee tras sabunu kokuosn tras sabunu mıdemı kaldırıo diyorum ama cidden öle yalan değil
ay sampuan kokusumu o öğğ falanehehe bu da naz ıste ama cidden rol değil hiçbi kokuuyu kaldıramıorm
bu reflü belası sırf hamılelık ıcın değil normal hayat ıcınde çok önemli ama hamılelıkte rahım büyyüp
bebegı ksıtırdıgı veya vücut cok gaz topladıgı ıcın daha cok ortaya cıkıo tabıı :) gecıcek ısnallah cnaım
bol bol yemek yeyıp bebeısın hareketlerını aydıgın gunelr gelınce bu gunelrı amaan nolcak bunalr ıcın az bile
fedakarlık yanı diceksın :) hep dıyorum kucagına alınca birden değil
bu sıkıntıları gelgitleri tereddütleri kaygıları yasyaarak yavas yavas anne oluyo kadın :)
hee evet ondan gelen parfüm kokularına sabun kokularına karşı öğğ böğğ yapıyorum ama o sırada naz falan aklıma gelmiyo midem yerinden çıkacak gibi oldugu için:))
benim mide bulantılarım vertigo atagımı tetiklediği için ağır geçirdim 7. haftayı
hastahanede sürekli fenalaşıyodum, bi keresinde üzüntüden eşimin kalbi bi sıkıştı ona da serum bağladılar bi kaç saat hareketsiz kaldı kocacığım
benim kocam en ufak bişeyde çok korkuyo panik yapıyo üzülüyo, çok fazla şikayetlenemiyorum onun yanında
hamileliğin getirdiği normal şeyler bunlar diye diye dilimizde tüy bitti
işyerindekiler dalga geçiyomuş eşin doğurana kadar sen 9 ayda 40 kez doğurursun diyolarmış:))))
aynen ayşe sana katılıyorum
bulantı olmaması çok büyük bir nimet
3 haftadır ağzıma tat girmiyo
krakerden bıktım, yemek yiyemiyorum mutfagın yolunu unuttum:)
sürekli yatıyorum, hep bi bayılma hissi
kocamla el ele dolaşmayı özledik, normal hayatıma dönelim istiyoruz hasret kaldık:))))
çok zor çoook Rabbim kimseye vermesin
hem mide bulantısının olmaması bebşkonun sağlıksız oldugu anlamına gelmiyor ki
bu bir çeşit vücud tepkisi
herkes bir değil
değerlerin kaçtı canım.benim ilki 3.86 3 gün sonra yapılanda 5.46 dı .hamileliktenmi yükselmiştir acaba?yalovada oturuyorum ve burda her bölüm yok dahiliye doktorları bakıyo bu tarz hastalıklara.ilaca başladım ama hala içim içimi yiyo .
kızlar bı arkadasımın 6+4 ken kalbı durmus bebısının kurtaj olmus cok korkuyorum ben yabugun 4+5im kese kalp ne zaman gozukur
cnm tup bebek mı senınkı?kalbi ne zaman duyacaksın allahın ıznıyle?canım merhaba.. Allaha emanet bebeklerimiz.. bol bol dua et birsey olmaz ınsallah.. benim 3 gün once gorundu kesem.. yani tam senin gibiykenistersen sen de bir randevu al için rahatlar..
cnm tup bebek mı senınkı?kalbi ne zaman duyacaksın allahın ıznıyle?
hımm 5 haftanın sonunde kese 6 haftanın sonunda kalp duyuluyo demek kı allahım 3 ayı atlatmayı nasıp etsın ınsallah...yok canım normal yolla oldu..senin ? tüp bebek olunca daha mı gec gorunurmus bilmiyorumki:44: doktor 10 gun sonra tekrar gel kalbi duyalım dedi ama bilemiyorum kısmet tabi..cagırdıgı günde tam 6 haftalık oluyorum.. bu kadar erken duyulurmu acaba:??
sen neler hıssedıyorsun.. yakınmıs gunlerımız.. bende hiçbir degısıklık yok masallah:)) esım hala ınanmıyor:))
canım merhaba.. Allaha emanet bebeklerimiz.. bol bol dua et birsey olmaz ınsallah.. benim 3 gün once gorundu kesem.. yani tam senin gibiykenistersen sen de bir randevu al için rahatlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?